اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اسپیکر خروجی ضعیف داره

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اسپیکر خروجی ضعیف داره

نوشته اصلی توسط winxp
    سلام دوست عزیز

منظور از برد قدرت همون برد کنترل هست دیگه

کلا 2 تا برد هست ، امپلی فایر و قدرت ( کنترل ) - درسته ؟

حالا من سوکت مشخص شده زیر رو از برد امپلی فایر جدا کنم بزنم به برد کنترل

آره ؟

فکر کنم اشتباه متوجه شدم
    اگه میشه گام به گام بگین
    ممنون
    دوست عزیز
    منظور از برد کنترل بردی هست که کنترل صدا رو انجام میده و برد آمپلی فایر هم همین عکسی است که شما گرفتی . شما از برد کنترل عکس نگذاشتی .
    شما گفتی 4 تا آیسی خروجی رو عوض کردی درسته ؟؟
    شما وقتی دستگاه رو روشن میکنی اون صدای جوشکاری رو میشنوی ؟؟؟
    از بلند گو ها میاد یا از ساب؟؟
    مدل دستگاه چی هست ؟؟ یک عکس هم از پنلش بگیر .

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
      دوست عزیز
      منظور از برد کنترل بردی هست که کنترل صدا رو انجام میده و برد آمپلی فایر هم همین عکسی است که شما گرفتی . شما از برد کنترل عکس نگذاشتی .
      شما گفتی 4 تا آیسی خروجی رو عوض کردی درسته ؟؟
      شما وقتی دستگاه رو روشن میکنی اون صدای جوشکاری رو میشنوی ؟؟؟
      از بلند گو ها میاد یا از ساب؟؟
      مدل دستگاه چی هست ؟؟ یک عکس هم از پنلش بگیر .

موفق باشید
      من 4 تا ic رو عوض کردم

دستگاه رو که روشن میکنم صدای جوشکاری رو میشنوم

اگه بلندگوها وصل باشه این صدا زیاده و اگه بلندگوها قطع بشه این صدا از ساب پخش میشه

از تمام دستگاه و از برد کنترل هم عکس میگیرک میزارم خدمتتون

ممنون از پیگیری شما

عکس ها رو تا ظهر میزارم

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط winxp
        من 4 تا ic رو عوض کردم

دستگاه رو که روشن میکنم صدای جوشکاری رو میشنوم

اگه بلندگوها وصل باشه این صدا زیاده و اگه بلندگوها قطع بشه این صدا از ساب پخش میشه

از تمام دستگاه و از برد کنترل هم عکس میگیرک میزارم خدمتتون

ممنون از پیگیری شما

عکس ها رو تا ظهر میزارم

با تشکر
        ببینم زمانی که آیسی ها رو عوض کردی از واشر و عایق زیر آیسی استفاده کردی ؟؟؟
        اهم متر داری ؟؟؟
        اگر داری این کار رو انجام بده و نتیجه رو بگو ::
        1)اهم متر رو تو مد بیزر ( بوق ) قرار بده
        2) اسپیکر رو خاموش کن و یک سیم اهم متر رو به هیت سینک وصل کن و سیم دیگر رو به بدنه فلزی تک تک آیسی ها بزن ( به پایه های آیسی نزنی ) وقتی این کار رو میکنی نباید اتصالی بین بدنه آیسی و هیت سینک باشه در واقع اهمتر نباید بوق بزنه

دیدگاه

برد رو تست کردی ؟
          یه سوال وقتی که ورودی همون فیش قرمز رنگه رو از برد جدا میکنی هم با صدا داری یه نه.
          طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
          امروز رو کامل زندگی کن...
          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
            ببینم زمانی که آیسی ها رو عوض کردی از واشر و عایق زیر آیسی استفاده کردی ؟؟؟
            اهم متر داری ؟؟؟
            اگر داری این کار رو انجام بده و نتیجه رو بگو ::
            1)اهم متر رو تو مد بیزر ( بوق ) قرار بده
            2) اسپیکر رو خاموش کن و یک سیم اهم متر رو به هیت سینک وصل کن و سیم دیگر رو به بدنه فلزی تک تک آیسی ها بزن ( به پایه های آیسی نزنی ) وقتی این کار رو میکنی نباید اتصالی بین بدنه آیسی و هیت سینک باشه در واقع اهمتر نباید بوق بزنه
            سلام مهندس
            هم واشر انداختم هم عایق
            اهم متر دارم
            تست رو انجام دادم و به بدنه راه نداشت ، عایقها به طور صحیح بسته شده بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
              برد رو تست کردی ؟
              یه سوال وقتی که ورودی همون فیش قرمز رنگه رو از برد جدا میکنی هم با صدا داری یه نه.

با سلام

ابتدا عکس قسمت های مختلف رو بزارم بعد توضیح میدم چه کارهایی انجام دادم

این عکس مدار usb

این عکس ترانس

دیدگاه

این عکس مدار قدرت یا Remote control

روی مدار :

پشت مدار :

دیدگاه

این اسپیکر رو یعنی نو به من دادن
                  در صورتی که مشخصه ic کنترل صداش عوض شده

روی برد usb هم اون موس فت عوض شده و تعمیرات جاهای دیگه هم داشته

من برد کنترل رو تست کردم ، چه جوری ؟

طبق گفته دوست عزیز gh.kh

اومدم بررسی کردم دیدم طبق عکس زیر

فیش پایینیه ورودی صداس که میره روی برد کنترل و سپس از برد کنترل یه فیش خارج میشه میاد روی برد امپلی فایر

همون سوکت قرمزه ، من اومدم ورودی رو از برد کنترل جدا و به سوکت قرمزه زدم

این طوری برد کنترل از مدار خارج شد

حالا اسپیکر رو روشن و آهنگ گذاشتم ، صدای با یکمی نویز ولی بسیار ولوم پایین از بلندگوها پخش شد .

کم کم صدا ضعیف تر میشد چون برد امپلی فایر ic های خروجی به شدت داغ میشد

ضمنا اول که روشن کردم صدای ساب هم درست بود ولی وقتی داغ میکرد دوباره همون صدای جوشکاری از ساب پخش میشد

کلا 3 تا قطعه خیلی خیلی داغ میشه

1- پل دیود
                  2- ic های خروجی
                  3- ترانس

کلا هنگ کردم دیگه

دیدگاه

خوب پل دیود رو عوض کن ببین چی میشه البته یه روش تست داره اینجوریه که پراپ مثبت اهمتر رو میزنی به مثبت پل دیود بعد پراپ منفی رو میزنی به بقیه پایه ها باید راه بده ولی هیج طور دیگه نباید راه بده اهمتر رو هم روی همون بوق (بیزر) قرار بده قبلش ولتاژ رو از پایه پل دیود بگیر ببین درسته یا ac رد میکنه

دیدگاه

داداش قبلا هم گفتم اگر داری پل دیود رو عوض کن .
                      در مورد برد اینجوری که معلومه برد قدرت مشکل داره چون با ورودی مستقیم هم مشکل داره .
                      از اونجایی که بازم مدار داغ میشه بیشتر مشکل به پل دیود مربوط میشه .
                      اما در مواردی برام پیش اومده که سیم گراند ورودی قطع باشه و این مشکل پیش بیاد.
                      پس اول پل دیودی رو عوض کن.
                      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                      امروز رو کامل زندگی کن...
                      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

اون کانکتور قرمز ورودی صدا رو در بیار. از زیر هر سه تا پایه نری رو به هم متصل کن. تست کن ببین چی میشه؟؟ باز هم نویز و حرارت داری؟؟
                        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوکرتم ....انقدر عکس های بزرگ نذار .لود نمیشه که بتونم بهت جواب بدم.
                          فقط همین قدر میگم که ترانس شما سالمه . خازن های بغل پل دیود باید صددرصد عوض بشه .
                          اگه خروجی صدا هم خازن داره عوض کن .
                          به نظرم منظور شما از داغ بودن / واقعا داغ نیست و طبیعیه / اگر در نتیجه ی مشکلی ای سی ها وترانس داغ بشه باید حتما صدای اضافی (هووووم ) تو بلنگو پخش بشه . این زیاد گرم بودن هم غیر طبیعی نیست . باید بتونه دست ادمو بسوزونه

-پل دیود مشکوک میباشد ولی ربطی به کم بودن صدا نداره /مگر اینکه ولتاژ جدا به قسمت کنترل صدا داده
                          باشه .معمولا با رگلاتور 5 ولت یا 8 ولت به کنترل رفته (امکان داره ترانزیستور رگلاتور بسوزه)
                          اگه مدار کنترل از PT ِیا ... استفاده شده ، فیش صدا رو در بیار (یه فیش با سیم های شیلد دار) یا به زیر همون فیش با یه چیز فلزی لمس کن ...اگر صدای زیادی داد همون ای سی کنترل سوخته(البته باید حتما برقشو چک کنی )

دیدگاه

با سلام دوباره

من رفتم 2 تا خازن بزرگای اطراف پل دیود و خود پل دیود و ic خرچنگی 8 پایه رو با هم تعویض کردم و مشکلم حل شد ، خروجی صدا درست شد .

البته اینم بگم که پل دیود رو بیرون از مدار تست زدم سالم بود و محض اطمینان تعویض کردم ، به نظر خودم مشکل از 2 تا خازن بزرگا بود

مشکل جدیدم اینه که با باندای خودش صدا نداره ولی باند دیگه وصل کردم صدا داره

بانداشو به یه ساب دیگه تست زدم صدا نداشت بازم .

باند رو باز کردم و از سر بلندگو سیمش رو کامل با فیش عوض کردم و بازم درست نشد ، یعنی از فیش و سیم باند هم نبود

موندم باند رو چه جور تست کنم

راهی برای تست بلندگو هست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                              اون کانکتور قرمز ورودی صدا رو در بیار. از زیر هر سه تا پایه نری رو به هم متصل کن. تست کن ببین چی میشه؟؟ باز هم نویز و حرارت داری؟؟
                              با سلام

میشه توضیح بدین این کار برای چی هست ؟

و یه سوال دیگه اینکه اگه مثبت و منفی بلندگو به هم متصل شده چه مشکلی پیش میاد ؟

دیدگاه

باند رو میشه تست کرد با اهمتر. روی باند ببین چند اهم زده اهمتر هم باید همون رو نشون بده یا اگه نزده بود یا 4 اهمن یا 8 اهم
                                این کاری هم که استاد اشک گفتن باید برای این باشه که امپلی ورودی صفر میشه و خروجی نباید هیچ گونه صدایی حتی یه نویز کوچیک داشته باشه
                                اگر مثبت و منفی بلندگو بهم وصل بشه و امپلی روشن بشه امپلیت میسوزه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X