اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روش های تطبیق امپدانس مدارات صوتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روش های تطبیق امپدانس مدارات صوتی

محمد جان من اگه جای شما بودم به جای همون 1 میکرو از 2.2 استفاده میکردم. نکته دیگه تغذیه مدارت هست. چقدر به ترانست مطمئن هستی. این وزوز ها از ترانس هم میتونه باشه ها.
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
      محمد جان من اگه جای شما بودم به جای همون 1 میکرو از 2.2 استفاده میکردم. نکته دیگه تغذیه مدارت هست. چقدر به ترانست مطمئن هستی. این وزوز ها از ترانس هم میتونه باشه ها.
      سلام
      استاد اشک به این خاطر از 1 میکرو استفاده کردم که صداهای زیر (تریبل) رو هم داشته باشم .اما خواهشمندم مدار رو یک بررسی بکنید و نظرتون رو بفرمایید
      راستش استاد اشک من فعلا" فقط قصد دارم یک پاور بسازم مثل پاور های موجود در بازار و یک میکسر هم جدار در جعبه دیگر بسازم. نمی دونم برای اینکه فقط یک پاور آمپ داشته باشم نیاز به پری هست یا نه .
      ممکنه یک بافر برای این آمپ پیشنهاد دهید؟؟
      با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
        با سلام
        دوست عزیز aliagha1382 راستش اگر امپدانس ورودی بالا باشه نویز های محیطی تقویت شده و تو خروجی ظاهر میشن . بالا بردن امپدانس ورودی فقط این مزیت رو داره که بهتر با مدارات واسط مچ میشه.البته این نظر من هست .
        راستش اضافه کردن اون مقاومت 1k به این دلیل بوده که وقتی امپلی رو روشن می کردم بدون دادن ورودی تو خروجی یک مقداری صدای وزززز وجود داشت که قابل شنیدن بود. لذا به پیشنهاد دوست عزیز آقای گـــــــــــــیــــــج (aswhu600 سابق) یک سری تغییرات تو ورودی مدار دادم .
        این شماتیک مدار اول بوده :
        http://redhue.ir/viewer.php?file=46187621920574724155.jpg
        و این هم شماتیک مدار که تو ورودیش یک سری تغییرات ایجاد شد(تغییرات با رنگ قرمز مشخص شده )
        http://redhue.ir/viewer.php?file=72606180820563707825.jpg
        اما در نهایت من این تغییرات رو با توجه به راهنمایی های دوستان اعمال کردم یعنی :
        به جای اون خازن 220NF از 1 میکرو فاراد الکترولیتی استفاده کردم.
        و به جای 1NF از خازن 0.1 میکرو فاراد (104) پلی استر استفاده کردم . و به جای اون مقاومت 22 کیلو از 10 کیلو استفاده کردم و مقاومت 1 کیلوی ورودی رو حذف کردم.
        در مورد پری هم عرض کنم مداری که من ساخته بودم این بود :
        http://redhue.ir/viewer.php?file=76162949544963780850.jpg
        مشکلش این بود که تو صدا یک حالت صوت مانند به گوش میخورد البته چند نوع پری دیگر هم استفاده کردم که با ترانزیستور بود و اون ها هم جالب نبودند.
        لطفا" نظرتون رو بفرمایید. با تشکر
        سلام دوست عزیز
        این مدار پیش تقویت کننده که گذاشتید که خیلی ساده است.بهتر بود از یه دونه ترانزیستوری استفاده می کردید.یکی از عاملهای ایجاد کننده نویزها همین پ- امپهای ارزان قیمت هستند.یه تاپیک بود که در مورد پیش تقویت کننده حرفه ای بحث شد این دو تا مداری را که گذاشتم عالی هستن:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=58169.30
        پیشنهاد می کنم یکی از این مدار ها را بسازی.
        در ضمن اگر شما علمی برخورد کنی و اصولی PCB طراحی کنی 50% مشکلات حل می شه.40% هم کیفیت قطعات استفاده شده مخصوصا خازنها هستند.10% هم سیم بندی.

دیدگاه

اگر 2.2 بزاری تاثیری روی صدای زیر نداره. فقط بیس بهتری میگیری. مدارت الان چه اشکالی داره. دقیقاً؟؟

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
            اگر 2.2 بزاری تاثیری روی صدای زیر نداره. فقط بیس بهتری میگیری. مدارت الان چه اشکالی داره. دقیقاً؟؟
            استاد اشک این مداری هست که مونتاژ کردم : http://redhue.ir/viewer.php?file=72606180820563707825.jpg
            مدار اولیه این بوده : http://redhue.ir/viewer.php?file=46187621920574724155.jpg
            اشکال مدار اولیه این بوده که بدون دادن ورودی تو مدار مقداری صدای وززز تو خروجی داشتم ولی وقتی ورودی می دم مشکلی نداره . اما مداری که مونتاژ کردم دیگه این مشکل رو نداره . خواهشا" شما هم یک نگاه به مداری که مونتاژ کردم بیاندازید.
            اما مشکل:
            وقتی یک پری به ورودی آمپ وصل میکنم اون صدای وزززز دوباره میاد . ولی وقتی ورودی پری رو صفر می کنم مشکل حل میشه . البته میشه با فیش میکروفنی این مشکل رو حل کرد ولی من از فیش های rca استفاده می کنم.
            الان می خوام از یک بافر به عنوان تقویت اولیه استفاده کنم . الان یک آیسی tda2822 دارم به نظرتون میشه از این آیسی به عنوان یک بافر استفاده کرد؟این هم نمونه مدارش :
            http://www.eleccircuit.com/wp-content/uploads/2010/07/Stereo-audio-amplifier-using-ic-TDA2822.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            استاد اشک
            یک دستگاه اکو چنگ هم هست که صداش یک کمی بمه ( وقتی صداش رو نسبت به دیگر دستگاهای اکو بشنویم کاملا" محسوس هست ) من ابتدا فکر میکردم باند هایی هست که بهش وصله که کلا" صدا رو بم پخش میکنه اما وقتی با دستگاه دیگه ( اکو نوا ) تست کردم دیدم مشکل مربوط به باند ها نیست . البته میشه با ولوم های تریبل مقداری صدا رو به حال زیر رسوند اما باز کافی نیست .به نظرتون اگه مقدار خازن ورودی رو کمتر بزارم میشه صدا رو یک کمی زیرتر کرد ؟؟؟

دیدگاه

یعنی شما انقدر به خودت مطمئنی که فقط مشکل از شماتیک مدار هست ، آره ؟ چون تا حالا چندین بار این شماتیکو گذاشتی و نظر خودتو اول عنوان میکنی که مشکل از این نقشه مداره !
              و از طرفی بجز این امپدانس بازی به نظریه های دیگر هم بی اعتنایی و از طرفی هم با اینکه جواب نگرفتی باز این مدارو میذاری و کمک میخوای
              اصلا امکان نداره مشکل از :مونتاژ کردن /PCB ساختن / معیوب بودن مدار شما باشه . عمرا اگه از تغذیه و خازن ها و یا معیوب بودن قطعات باشه

دیدگاه

محمد جان یعنی میخوای این tda2822 رو به ورودی وصل کنی که صدای وزوز قطع بشه؟

دیدگاه

یعنی شما انقدر به خودت مطمئنی که فقط مشکل از شماتیک مدار هست ، آره ؟ چون تا حالا چندین بار این شماتیکو گذاشتی و نظر خودتو اول عنوان میکنی که مشکل از این نقشه مداره !
                  دوست عزیز جناب HI VOLTAGE
                  من کی گفتم شماتیک مدار آمپلی مشکل داره ؟؟؟ من گفتم پری رو نتونستم با آمپلی مچ کنم .
                  و از طرفی بجز این امپدانس بازی به نظریه های دیگر هم بی اعتنایی و از طرفی هم با اینکه جواب نگرفتی باز این مدارو میذاری و کمک میخوای
                  تمام دوستانی که تو این تاپیک نظرشون رو بیان کردند من نظراتشون رو تو مدار پیاده کردم و به نظر تمام دوستان احترام میزارم . اگر قرار بود که خودم تو مدار تغییرات رو انجام بدم دیگه تاپیک زدن چه معنایی داشت؟؟؟

اصلا امکان نداره مشکل از :مونتاژ کردن /PCB ساختن / معیوب بودن مدار شما باشه . عمرا اگه از تغذیه و خازن ها و یا معیوب بودن قطعات باشه
                  این اشکال میتونه از هر چیزی باشه. من که رد نمی کنم . منم این شماتیک رو چون نسبت به سایر مدار های ماسفت ساده تر و کم هزینه تر بود انتخاب کردم . در ضمن من هم رشتم الکترونیک نیست که بتونم مدار رو تحلیل کنم که آیا این مدار ارزش مونتاژ داره یا نه ؟؟
                  اولین بار که مدار رو ساختم از آقای ashw درخواست راهنمایی کردم که چه جوری میتونم امپدانس مدار رو پایین بیارم ایشون هم یک سری راهنمایی هایی کردند که من طبق نظر ایشون ورودی مدار رو تغییر دادم و مشکل حل شد. ولی چون یک سری فرکانسها ف ی ل ت ر می شدند اومدم خودم یک سری تغییرات رو تو مدار انجام دادم . حتی بعد از این که این تغییرات رو انجام دادم باز مدار جدید رو گذاشتم که اساتیدی مثل شما نظرشون رو در مورد تغییرات ایجاد شده بدهند که اگر مشکلی داشت دوباره تغییرش بدم . اما هیچ کسی دیگر چیزی نگفت به جز استاد اشک که گفتند به جای خازن 1 میکرو 2.2 میکرو قرار بده .
                  در ضمن شما اومدی گفتی مدار پری رو قرار بده که مدار پری رو هم قرار دادم اما شما راهنمایی شما رو ندیدیم :
                  نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                  دقیقا /
                  شما الان چند روزه داری در مورد پری صحبت میکنی و فقط عکس امپ قدرت رو گذاشتی و الان هم انقدر امپدانس ورودیشو کم میکنی و انقدر فیلتر (خازن) اضافه میکنی که وقتی کل مدارو سر هم میکنی میبینی ای دل غافل صدا به درد نمیخوره . به نظر من شما هوم و نویز رو هنوز رفع نکردی (بعدا خواهی فهمید)
                  الان اگه راهشو بگم سودی نداره
                  در ضمن همون ابتدای تاپیک هم گفتم مدار آمپلی مشکلی نداره چون وقتی ورودی رو صفر میکنم هیچ صدایی تو خروجی نیست و این یعنی سالم بودم امپلی . و باید دنبال مشکل تو مدارت قبل از آمپلی باشم.من چون می خوام خروجی منابع صوتی رو وارد مدار آمپلی کنم تصمیم گرفتم از یک بافر ( پری ) استفاده کنم تا بتونم از تمام قدرت آمپلی استفاده کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                    محمد جان یعنی میخوای این tda2822 رو به ورودی وصل کنی که صدای وزوز قطع بشه؟
                    مصطفی جان مشکل اون صدای وززز با استفاده از فیش های میکروفنی حل میشه به این صورت که وقتی ورودی ندادیم ورودی پری رو صفر کنه. البته این آیسی خودش یک آمپلی فایر هست منم همین جوری به ذهنم رسید و پرسیدم میشه این کار رو کرد یا نه؟؟؟
                    راستی الان اون آمپلی که ساختی قبل از آمپلی از پری استفاده کردی یا اینکه مثلا" خروجی کارت صدا و یا منابع صوتی رو مستقیم به ورودی آمپلی میدی ؟؟؟

دیدگاه

در ضمن شما اومدی گفتی مدار پری رو قرار بده که مدار پری رو هم قرار دادم اما شما راهنمایی شما رو ندیدیم :
                      باید دنبال مشکل تو مدارت قبل از آمپلی باشم.من چون می خوام خروجی منابع صوتی رو وارد مدار آمپلی کنم تصمیم گرفتم از یک بافر ( پری ) استفاده کنم تا بتونم از تمام قدرت آمپلی استفاده کنم.
                      من تا الان چندین بار نقشه هاتو اومدم نگاه کردم و متوجه نشدم شما در مورد 2 تا مدار صحبت میکنی ولی یکی بیشتر نذاشتی .
                      عزیز من در کل مشکل با اینا حل نمیشه . اگر عکس از مداراتی که ساختی بذاری ، چه بسا ریز ایراداتی که به چشم من و شما نمیاد و طرف سوم میبینه و یا فقط با گذشت زمان متوجه میشی
                      اگر عکس گذاشتی هرجور که دو طبقه رو به هم وصل میکنی همونجور با یه کم فاصله از هم وصل کن و یه بار جفتشون از پشت و یه بار از رو عکس بگیر

اینو یادت باشه : اگر هم در ورودی پری و هم بین دو طبقه خازن100 نانو گذاشتی و درست نشد ؛پس بدون با این نوع تغییرات درست نمیشه و اگر بشه صدای خوبی نخواهی داشت

در ضمن ایا اینا مدار همون پری و امپلی فایری است که وقتی به هم وصل میکنی مشکل دارن ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                        در ضمن ایا اینا مدار همون پری و امپلی فایری است که وقتی به هم وصل میکنی مشکل دارن ؟

با سلام
                        بله HI VOLTAGE جان پری همون هست ولی این مدار پری یک حالت صوت مانند تو صدا ایجاد میکنه. مدار آمپلی هم همونه فقط تغییراتی رو که اعمال کردم با رنگ آبی براتون مشخص کردم . این هم دوباره میگم الان با تغییراتی که روی مدار آمپلی ایجاد کردم بدون دادن ورودی به مدار آمپلی هیچ نویز و صدایی در خروجی ندارم و فقط مشکل پری هست
                        در ضمن اگر مدار پری خوبی در نظر دارید معرفی کنید
                        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                          مصطفی جان مشکل اون صدای وززز با استفاده از فیش های میکروفنی حل میشه به این صورت که وقتی ورودی ندادیم ورودی پری رو صفر کنه. البته این آیسی خودش یک آمپلی فایر هست منم همین جوری به ذهنم رسید و پرسیدم میشه این کار رو کرد یا نه؟؟؟
                          راستی الان اون آمپلی که ساختی قبل از آمپلی از پری استفاده کردی یا اینکه مثلا" خروجی کارت صدا و یا منابع صوتی رو مستقیم به ورودی آمپلی میدی ؟؟؟
                          برا همین گفتم چون این مداری که گذاشتی خودش یه امپلی فایره صدا تقویت میشه از لحاظ جریان بعد بره به امپلی بعدی نمیشه پری ها ولتاژ رو تقویت میکنن بعد میدن به امپلی
                          بعد اون امپلی منو که میگی منظورت همونیه که چند وقت پیش عکسشو گذاشتم اگه اره که من هیچ نوع پری تو ورودی قرار ندادم فقط امپلی فایر هست و برای ورودی از کارت صدا یا میکسر میخوام استفاده کنم

دیدگاه

میگممحمد جان اون ترانزیستورای تو ورودی mpsa56 ها رو از خودشون استفاده کردی یا مشابه گذاشتی؟ممکنه عیب از اونا باشه که با پری مچ نمیشه

دیدگاه

کاش این مشکل ولوم رو اینجا مطرح نمیکردید وپست جدید میزدید. اینجوری بی نظمی پیش میاد.
                              محمد جان. استفاده از 2822 که غلطه علتش رو هم دوست عزیزمون فرمودند.
                              اما تحلیل من میگه شما مشکلت توی امپدانس نیست. به نظر من همون مدار اصلی درسته و نیازی به تغییرات نیست. این نویز غالباً از تغذیه است و یا سیم کشی نامناسب.
                              مثلاً ممکنه با جابه جا کردن سیم گراند روی مدار حل بشه. با چه ترانسی تست کردی؟؟ ترانس دیگه ای نداری؟؟

دیدگاه

مهندس خدا عمرت بده :nice: / خسته نباشید .

مثلاً ممکنه با جابه جا کردن سیم گراند روی مدار حل بشه.
                                از این جملتون خیلی خوشم اومد . این ترفند یه استاد ماهر میتونه باشه .
                                البته من استاد نیستم ولی اینو سعی کردم تو صفحه اول بگم ولی فکر نکنم با چند خطی که نوشتم منظورمو رسونده باشم
                                حالا جالب اینجاست که شما توی یه نصفه خط .... !! :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X