اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک : نویز ال سی دی گرافیکی روی امپلیفایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک : نویز ال سی دی گرافیکی روی امپلیفایر

سلام..... :rolleyes:

آقا من دارم یه امپلی فایر درست می کنم البته برای خودم که با قسمت امپلی فایر اصلا کاری ندارم از ای سی STK4192II استفاده میکنم چون عشق دیجیتال دارم می خوام یکم از این جنگولک بازی ها روش بزارم ( قبلا فیلم و عکس ش رو گذاشته بودم همون رو دارم ادامه میدم ) و مشکل خاصی هم نداره همه چی خوبه زندگی شیرینه ولی تا وقتی که ال سی دی گرافیکی رو برد نباشه یعنی نمیدونم چرا وقتی ال سی دی گرافیکی رو روی برد میزارم یه نویز که البته نویز محسوب نمیشه یه فرکانس ثابت هستش که روی امپ میفته و با کم و زیاد کردند کنترانس ال سی دی گرافیکی کم و زیاد میشه مشکل چیه؟ البته این مشکل رو پارسال باهاش روبه روشدم ولی چون الان دوباره دارم همون پروژه رو ادامه میدم احتمال میدم دوباره با اون مشکل روبه روشم ولی خوب این بار از صفر دارم کار میکنم و برای کنترل حجم صدا هم از PT2258 استفاده میکنم 6 کانال هست

اینم شماتیک که پارسال تست کردم و اون مشکل رو داشت

http://s3.picofile.com/file/75114182...t1_SchDoc.html

از متوجه نشدید بیشتر توضیح بدم
    فقط کمک کنید

پاسخ : کمک : نویز ال سی دی گرافیکی روی امپلیفایر

سلام
    وحید جان تغذیه هاشونو از هم جدا کردی؟
    اول بگو چیجوری هر 2 مدار رو به تغذیه وصل میکنی...

دیدگاه

تغذیه میکرو و ال سی دی رو یکی کردم و تغذیه 2258 رو جدا گذاشتم ولی خوب از بیرون برد همه رو یکی کردو و تا اونجایی هم که یادم میاد تغذیه ها رو هم جدا کرد ( یعنی بازم میکرو با ال سی دی یکی بود و 2258 هم جدا بود ) بازم اون مشکل بود ولی مطمئن نیستم

دیدگاه

سلام

اگه تغذیه ها رو جدا کردی بازم همین مشکل هست دوقسمت رو با الومینویم جدا کن یعنی دورشون الومینویم بپیچ

شماتیک رو هم DXP ندار یه عکس بگیر

دیدگاه

آقا این نویزی که میگم از این نویز هایی که معمولا امپلیفایر های به هر دلیلی میگیرند و دامنوش هم خلی کمه نیــــــست هــــــا!!!!

این نویزه اول دامن ش خیلی زیاده جوری که صدایی که داره از امپلیفایر پخش میشه رو خیلی درگیر خودش میکنه و دوم فرکانس خاصی داره خیلی واضح هست که داره این فرکانس با این دامنه تولید میشه

این عکس

http://s1.picofile.com/file/7511660428/Untitled.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
            آقا این نویزی که میگم از این نویز هایی که معمولا امپلیفایر های به هر دلیلی میگیرند و دامنوش هم خلی کمه نیــــــست هــــــا!!!!

این نویزه اول دامن ش خیلی زیاده جوری که صدایی که داره از امپلیفایر پخش میشه رو خیلی درگیر خودش میکنه و دوم فرکانس خاصی داره خیلی واضح هست که داره این فرکانس با این دامنه تولید میشه

این عکس

http://s1.picofile.com/file/7511660428/Untitled.jpg
            اگر از ترانس استفاده می کنید سعی کنید تا حد امکان اون رو از ورودی آمپلی فایر دور نگه دارید.

دیدگاه

اینم عکس خود برد نمیدونم میتونه کمک کنه یا نه
              البته پارسال که بردش رو زدم خیلی بد زدم ولی خوب تمام قسمت ها کار میکرد و هیچ مشکلی نداشت فقط این مشکل رو داشت
              اون پتانسیومتر که برای کنترانست ال سی دی هست رو میبینید ، با چر خوندن اون کنترانست تغییر میکنه ولی فرکانس اون نویز هم تغییر میکنه و دامنه ش و وقتی هم که ال سی دی رو برد باشه و پتانسیومتر و از رو برد بردارم اون نویز کاملا از بین میره ولی خوب ال سی دی چیزی نشون نمیده

دیدگاه

مقدار اون ولوم چقدره ؟

بعد چرا تغذیت خازن نداره ؟

دیدگاه

مقاومت 10 کلیو هست

یعنی مشکل از تغذیه هست؟

حالا که شماتیک رو دیدید من دوباره می خوام برد بزنم چیکار کنم تا همچین مشکلی نداشته باشه

دیدگاه

بخاطر طول سیم ها یه نویز میوفته که همون اول که تغذیه وارد برد میشه یه خازن میزارن وقتی هم ترک های روی برد پیچ در پیچ میشه طولانی میشه کنار تغذیه هر ای سی هم به خازن میزارن

جاهای خالی برد رو با زمین (0) پر می کنن

مشکل شما شاید با افزایش ولوم حل بشه

اول روی برد همون جا که تغذیت وصل میشه به برد یه خازن 1000uF بزار ببینم بازم نویز داری یا نه ؟

دیدگاه

من از lcd گرافیکی استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشتم.
                      احتمال داره مشکل تغذیه باشه

دیدگاه

vahid sport
                        ال سی دی شما موقعی که میخواید ولوم امپتونو تغییر بدید عدد ولومو رو ال سی دی مینویسه؟
                        اگه اره بین2258 و میکرو چه طور ارتباط دادین؟
                        زگهواره تاگور دانش بجوی وانگهی دریاشود

دیدگاه

من از lcd گرافیکی استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشتم.
                          احتمال داره مشکل تغذیه باشه
                          میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟ شماتیکتون چه طور بود و تغذیه ها رو چه طوری وصل کردین و برای کنترل صدا آیا ای سی هم داشتید یا نه ؟

ال سی دی شما موقعی که میخواید ولوم امپتونو تغییر بدید عدد ولومو رو ال سی دی مینویسه؟
                          اگه اره بین2258 و میکرو چه طور ارتباط دادین؟
                          فعلا نه!!!! ولی هنوز برنامه نویسی ش تموم نشده و خواهم گذاشت

والا این 2258 با رابط I2C کار میکنه و برای هر کانال کد مشخصی داره تو دیتاشیت گفته همه رو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
                            میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟ شماتیکتون چه طور بود و تغذیه ها رو چه طوری وصل کردین و برای کنترل صدا آیا ای سی هم داشتید یا نه ؟

فعلا نه!!!! ولی هنوز برنامه نویسی ش تموم نشده و خواهم گذاشت

والا این 2258 با رابط I2C کار میکنه و برای هر کانال کد مشخصی داره تو دیتاشیت گفته همه رو
                            من از 2313 استفاده کردم کوچکترین نویز ی هم ندارم

دیدگاه

با سلام.
                              چون گفتی حضور ولوم داره نویز ایجاد میکنه اینو میگم...پین کنتراست ال سی دی رو با یه مقاومت کم اهم گراند کن و ولوم رو کلا بردار.کم اهم یعنی بالاترین کنتراست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X