اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی لامپی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی لامپی

نوشته اصلی توسط mahdi.7
    پیچیدن ترانس رو ندیدم گفته باشه شما پیدا کردین؟
    شماتیک خالی که بدرد نمیخوره!
    راست میگی :eek:
    من چند تا رو دیدم فقط ولتاژ ورودی خروجی ترانی را گفته ولی اولی که مال Altec-260A هست بالا سمت چپ یه چیزایی گفته

http://ampslab.com/SCHEMATICS/Altec260A.gif

دداشی مگه نمیشه از روی مشخصات خود لامپ و همون ولتاژ ها که گفتم مشخصات ترانس را پیدا کرد؟
    البته دردسر بزرگی میشه ولی اگر بشه خوبه به چالش میکشه تجربه هم زیادتر میشه
    نظرت چیه ؟
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

دداشی مگه نمیشه از روی مشخصات خود لامپ و همون ولتاژ ها که گفتم مشخصات ترانس را پیدا کرد؟
      البته دردسر بزرگی میشه ولی اگر بشه خوبه به چالش میکشه تجربه هم زیادتر میشه
      نظرت چیه ؟
      با کمال تاسف خیر :mrgreen:
      مشخصات ترانس وابسته به طراحی مدار و هزار تا پارامتر داره که از روی لامپ نمیشه ترانس پیچید تازه ترانس پیچیدن صوتی برای لامپ ها با ترانس پیچی برق فرق میکنه و قلق داره و کلی موارد باید رعایت بشه که منم بلد نیستم!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        با کمال تاسف خیر :mrgreen:
        مشخصات ترانس وابسته به طراحی مدار و هزار تا پارامتر داره که از روی لامپ نمیشه ترانس پیچید تازه ترانس پیچیدن صوتی برای لامپ ها با ترانس پیچی برق فرق میکنه و قلق داره و کلی موارد باید رعایت بشه که منم بلد نیستم!!
        پس هر کدوم که مشخصات ترانس نداره پرینت میگیرم برای 4 شنبه سوری آتیشش میزنم

درسته ترانس صوتی قضیش با ترانس برق فرق میکنه :agree:
        حتما هستن کسانی که برامون بپیچن درسته ؟

هر چند که خودمون یاد بگیریم چیز دگریست
        مهدی کار نشد نداره داداشی چون این کاره هستی میگم.
        یکی از دوستان من چند وقت پیش میگفت آمپ که آمادش بیرون هست دیگه ساختن نداره برو بخر :eek: در حالیکه میدونی خیلی وقت ها این چیزایی که میسازیم گرون تر از آماده در میاد. منم چی بگم ؟ بهش گفتم از مهمونی و پارتی و وقت تلف کردن و اراجیف بافتن های دوستانه که بهتره حداقل 4 تا چیز یاد میگیریم...
        منظورم اینه که خب خیلی کارها انجامش سخت و اعصاب خورد کنه ولی چندین تجربه و دانش دستمون میده

دیدگاه

والا من نمیدونم جایی ترانس برای امپ لامپی میپیچن یا نه ولی این که خودت یاد بگیری معلومه که یه چیز دیگست
          ما خیلی از چیزایی که میسازیم توی بازار به لطف دوستان چشم بادومی خوشگل تر و با کارایی بیشتر هست ادمی که دنیاشو فقط جلوی پاش میبینه این حرف رو میزنه که خب برو بخر برای چی میسازی؟! معلومه که وسیله ای که میسازی خیلی وقت ها گرون تر در میاد اما چیزایی که توی ساختنش یاد میگیری و دردسر هایی که میکشی رو مگه میشه با پول خرید؟
          من به این جمله حساسیت دارم که پول بده برو بخر کسی اینو به من بگه با کمال احترام و حفظ خونسردی میگم پولشو بده بعد پول هارو میکنم تو حلقش >-

دیدگاه

مهدی من از حرفات اینطور برداشت کردم ممکنه که در بازار به لطف همون چشم بادومی ها :mrgreen: ترانس آماده وجود داشته باشه درسته؟

داداشی پس ببین من با کیا رفتم سیزده به در :mrgreen: حالا متوجه شدی برای چی از اون تهران خراب شده و پر از آدمای تازه به دوران رسیده فرار کردم
            یکی از دلایل همین بود.
            نوشته اصلی توسط mahdi.7
            من به این جمله حساسیت دارم که پول بده برو بخر کسی اینو به من بگه با کمال احترام و حفظ خونسردی میگم پولشو بده بعد پول هارو میکنم تو حلقش >-
            این جوابت و کارت محشره یعنی بهنرین جوابه مهدی حالم از این به رخ کشیدن ها و تحقیر کردن ها به هم میخوره . پول خیلی خوب و عالیه ولی فقط برای رفع نیاز نه برای به رخ کشیدن جلوی دیگران . باور کن برای همین با تو و دیگر دوستان انجمن حال میکنم چون همه انسانهای
            فرهیخته ، با تجربه ، خاکی ، دانش پژوه و نیک سرشتی هستین اینو به راستی میگم. اصن 3 ساعت از اینجا دور باشم حالم گرفته میشه :cry:

خلاصه از موضوع خارج شدم ولی دم تو و همتون گرم و دلتون همیشه شاد :nice:

دیدگاه

اینم یه لینک درباره ترانس
              http://www.sowter.co.uk/acatalog/SOW...ORMERS_26.html

این هم یک منبع دیگه
              http://www.spwoundcomponents.co.uk/i...-and-diagrams/

دیدگاه

نه داداش کج برداشت کردی ترانس اماده نیست تو بازار میدونی ترانس امپ لامپی دقیقا مثل ترانس منبع سوییچینگ هست که بگی امادش توی بازار هست؟! منم میگم نـــــــــــه! ترانس سوییچینگ به 1001 عامل مثل توپولوژی و توان و فرکانس و... بستگی داره نمیشه یه ترانس یونیورسال پیچید و داد تو بازار
                این جوابت و کارت محشره یعنی بهنرین جوابه مهدی حالم از این به رخ کشیدن ها و تحقیر کردن ها به هم میخوره . پول خیلی خوب و عالیه ولی فقط برای رفع نیاز نه برای به رخ کشیدن جلوی دیگران . باور کن برای همین با تو و دیگر دوستان انجمن حال میکنم چون همه انسانهای
                فرهیخته ، با تجربه ، خاکی ، دانش پژوه و نیک سرشتی هستین اینو به راستی میگم. اصن 3 ساعت از اینجا دور باشم حالم گرفته میشه

خلاصه از موضوع خارج شدم ولی دم تو و همتون گرم و دلتون همیشه شاد
                منم مثل تو از این رفتار متنفرم ادم کلی زحمت میکشه میره دنبال یه چیزی کلی سروکله میزنه باهاش خودش درستش میکنه و کلی لذت میبره بعد یه ادم نادون میگه چه کاریه اخه برو بخر! قیافه من اون لحظه: X-(
                منم دیگه مداراتمو و کارایی که میکنم رو به افراد خیلی کمی که میدونم این روحیه مزخرف رو ندارن و مثل خودم هستن فقط نشون میدم چون جون و اعصابم راحته!!
                داداش من که کسی نیستم من یه دانش اموز بی تجربم اومدم اینجا از بزرگان چیز یاد بگیرم! میبینم تو این مدت کم چیجوری ارسال هات 400 تا رو رد کرده ها برا همینه که همیشه هستی :applause: بازم ایول به تو!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  نه داداش کج برداشت کردی ترانس اماده نیست تو بازار میدونی ترانس امپ لامپی دقیقا مثل ترانس منبع سوییچینگ هست که بگی امادش توی بازار هست؟! منم میگم نـــــــــــه! ترانس سوییچینگ به 1001 عامل مثل توپولوژی و توان و فرکانس و... بستگی داره نمیشه یه ترانس یونیورسال پیچید و داد تو بازار

حالا فهمیدم چی شد

منم مثل تو از این رفتار متنفرم ادم کلی زحمت میکشه میره دنبال یه چیزی کلی سروکله میزنه باهاش خودش درستش میکنه و کلی لذت میبره بعد یه ادم نادون میگه چه کاریه اخه برو بخر! قیافه من اون لحظه: X-(

دمت گرم ولی از قیافت خندم گرفت

منم دیگه مداراتمو و کارایی که میکنم رو به افراد خیلی کمی که میدونم این روحیه مزخرف رو ندارن و مثل خودم هستن فقط نشون میدم چون جون و اعصابم راحته!!

بهترین کار

داداش من که کسی نیستم من یه دانش اموز بی تجربم اومدم اینجا از بزرگان چیز یاد بگیرم! میبینم تو این مدت کم چیجوری ارسال هات 400 تا رو رد کرده ها برا همینه که همیشه هستی :applause: بازم ایول به تو!!

عزیزی داداشی من هم تا آخر عمر میدونم و مطمئنم دانش آموزم حالا یه چیزم بلد بودم که میگم
                  باور کن خودم حواسم نبود عدد 400 که گفتی و دیدم موندم :eek: راست میگی اینقدر که تو انجمن میپلکم آمدم یاد بگیرم دیگه

دیدگاه

سلام خدمت اساتید گرامی
                    من چند تا سوال در مورد آمپ لامپی داشتم:
                    1-برای ساخت یه آمپ لامپی حدودا در کمترین حالت چقدر هزینه داره؟؟
                    2-ولتاژ کاری این آمپ ها چقدره ؟؟
                    3-آیا لامپ های این آمپ ها در دسترس هست و یا دسترسی به این لامپ ها سخته؟؟
                    4-این که میگن ساختنش سخته ، از چه لحاظ سختی داره؟؟ اگر یک طرح آماده که قبلا کسان دیگه ای از اون جواب گرفتن رو بسازیم ، باز هم مشکله ساختش؟؟
                    5-چرا کسی در این آمپ ها اطلاعات کافی نداره؟؟ اینو به خاطر این گفتم که تکنولوژی آمپ لامپی واسه بیش از نیم قرن پیشه
                    ممنونم از شما
                    جدیدترین ویرایش توسط cjmj; ۱۴:۱۴ ۱۳۹۵/۰۴/۰۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cjmj نمایش پست ها
                      سلام خدمت اساتید گرامی
                      من چند تا سوال در مورد آمپ لامپی داشتم:
                      1-برای ساخت یه آمپ لامپی حدودا در کمترین حالت چقدر هزینه داره؟؟
                      2-ولتاژ کاری این آمپ ها چقدره ؟؟
                      3-آیا لامپ های این آمپ ها در دسترس هست و یا دسترسی به این لامپ ها سخته؟؟
                      4-این که میگن ساختنش سخته ، از چه لحاظ سختی داره؟؟ اگر یک طرح آماده که قبلا کسان دیگه ای از اون جواب گرفتن رو بسازیم ، باز هم مشکله ساختش؟؟
                      5-چرا کسی در این آمپ ها اطلاعات کافی نداره؟؟ اینو به خاطر این گفتم که تکنولوژی آمپ لامپی واسه بیش از نیم قرن پیشه
                      ممنونم از شما
                      با سلام : کازبر گرامی، ساختآن ها کار سختی نیست، بلکه حجیم است. لامپ دو نوع می باشند نوع آمریکایی که بدون استسناء ولتاژ کار فیلامان آن ها 6.3 ولت است. ولتاژ B+ آن ها 250 ولت D.C ( ولتاژ پلیت) و بسته به لامپ ترایود، تترود و پنتود ولتاژ بایاس آن ها فرق می کند. در حال حاضر قیمت این لامپ ها خیلی زیاد است. برای پیدا کردن این لامپ ها آدرس : تهران، ( میدان امام خمینی ) میدان توپخانه پشت شهرداری سابق پاساژ فتوت و چند پاساژ بر میدان
                      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام سیروس نمایش پست ها
                        خب اون مورد رو که گفتی فهمیدم مرسی

مثلا این پایین چی میگه؟
                        Heater:
                        Uf = 6.3 V
                        If = ca 0.9 A
                        u میشه ولتاژ ولی f چیه؟

این پی دی اف رو ببین اگر حالشو داری یکم در مورد مشخصات برام بگو

یعنی من بی سوادم اینجوری حساب کن انگار داری برای یکی که تازه فهمیده الکترونیک خوردنی نیست، پوشیدنی هم نیست بلکه یه چیز دیگست:mrgreen: :nerd:
                        با سلام :
                        Heater یعنی همان فیلامان گرم شونده
                        :Uf = 6.3 V یعنی برای گرم کردن فیلمان لامپ احتیاج به 6.3 ولت برق نیاز دارید. ( استاندارد، تمان ولتاژ فیلامن لامپ های آمریکایی) برق a.c یا d.c فرقی نمی کند. ولی بیشتر a.c استفاده می کنند.
                        If = ca 0.9 A یعنی جریان فوروارد لامپ از پلیت به کاتد.( درست مثل جریان کولکتور به امیتر در ترانزیستور)
                        u میشه ولتاژ ولی f چیه؟ بله u می شود ولتاژ و f می شودفیلامان یا هیتر گرم شونده لامپ
                        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X