اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با دستگاه اکو همراه چنگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با دستگاه اکو همراه چنگ

تا جایی که یادمه خودش وصل کرده بود .
    زمانی که سیم رو وصل نمیکردم با افزایش ولوم نویز شدیدیایجاد میکرد اما با وصل کردنش مشکل هل میشد .
    شما اول ببینید.سیمی که خود دستگاه وصل کرده سالمه یا نه.
    درضمن چک کن بدنه ترانزیستورای قدر ت به بدنه وص نباشه چون ممکنه باعث سوختنش بشه.
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

من برام جالبه اون باطری چطور حریف این مدار میشه؟؟!! منم یه همچین چیزی درست کردم چند نمونه هم زدم ولی با همون دارلینگتون. باطری کمتر از 1 ساعت دوام میاورد.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

چی بگم استاد منم برام تازگی داشت اما از صاحبش که پرسیدم میگفت ازش راضیه .واسه همین من هم یه pcb چاپر دوبل 30 زدم .اما هنوز تست نکردم متاسفانه قطعه در دسترس ندارم.
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

با سلام
          دوستان مشکل حل شد. مشکل همون عدم اتصال گراند مدار به بدنه بود که با وصل کردنش مشکل حل شد
          با تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردند.

دیدگاه

:nerd: :nerd: :nerd:
            سلام مهندس
            من یه دستگاه لنگه همین تعمیر کرده بودم

من یه روش بهت میگم صدرصد جواب میده یه مقاومت 2.2 کیلو بین ورودی فیش میکروفن و زمین بذار
            خبرشو بهم بده
            :wow: :wow: :wow: :wow:
            کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
            «علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
            «اگر انسانآ‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآ‌شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن

دیدگاه

روحمون شاد شد...

دیدگاه

اون 2.2 کیلو هیچ ربطی به این نوع نویز نداره. معمولاً هم همه پری های میکروفن این مقامت رو دارند که برای تطبیق امپدانس استفاده میشه.
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

:job: :job: :job:
                  خوب گفتی من تا حالا اون جوری فکر میکردم
                  :nice: :nice: :nice: :nice:
                  کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
                  «علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
                  «اگر انسانآ‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآ‌شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن

دیدگاه

سلام یه میکسر چنگ هست....که هر چی چک کردم قطعه ای نسوخته و همه چی سالم و تمام اتصالات منفی وصل و قطعی نداره....مدل دستگاه ۲۰۶۰....کسی میتونه راهنمایی کنه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X