اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در خروجی PT2313

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در خروجی PT2313

نه مشکلی نداره .

دیدگاه

بعد از کلی کلجار رفتن با برد جواب داد و کلا پشیمون شدم از استفاده از 2313

اول اینکه تا زمانی که ولتاژ 2313 رو 9 ولت داده بودم اصلا با میکرو ارتباط برقرار نمیکرد ولی وقتی رو 5 ولت گذاشتم با میکرو ارتباط برقرار کرد ( این مشکل قابل حله ) اما وقتی که جواب داد....

بزرگترین ایراد که من تو 2253 و 2256 هم دیدم اینکه برای کنترل حجم صدا ، مقاومت ورودی امپ رو تغییر نمیده بلکه دامنه سیگنال صوت رو کم و زیاد میکنه به خاطر همین تو صدا همیشه صدای هوا شنیده میشه ( البته تا اونجایی که میدونم میشه درست کرد این رو ) ولی ای سی 2258 این طوری نیست و مقاومت ورودی رو تغییر میده

من کد 127 رو ای سی ارسال کردم تا تریبل روی +14 دی بی تنظیم بشه با این حال وحشتناک کیفیت رو پایین می اورد ( تو این قضیه مطمئن نیستم شاید برنامه م مشکل داشته باشه )

فکر کنم تو ضبط فابریکی پراید هم از این ای سی استفاده میشه درسته؟ نوع داش شبه اون ضبط هاست و مشکلی که تو ضبط پریاد ماشین بود رو هم تو این ای سی دیدم

شما این مشکلاتی که من دارم رو ندارید؟ ولتاژ هاتون چه طوری میکرو با ای سی برابر ه

دیدگاه

سلام:
        دقیقا مشکل هوا را من هم داشتم .
        ولتاژ میکرو 5 ولت هست و ولتاژ 2313_6 ولت هست وهیچ مشکلی نداره.(مداری که من استفاده کردم: یک ترانس 12 دوبل که بعد از صافی به رگولاتور 5 ولت و 6 ولت میخوره بعد هم به میکرو و 2313

برای تریبل ادرس pt2313 را درست وارد میکنید؟ یا ممکن هست مداری که ساختید اشتباه باشد چون نباید با تغییر ولتاژ مشکلی رخ دهد.
        من خودم 3 بار pcb کشیدم

دیدگاه

برای تریبل ادرس pt2313 را درست وارد میکنید؟
          ای سی صدا رو کم و زیاد میکنه ورودی 1 انتخاب شده ولی کیفیت ش خیلی پاییه نمیدونم کلا این طوریه یا نه تریبل مشکل داره

رفتم سمت PT2258 اون بهتره کیفیت رو دست نمیزنه

راستی شما ای سی دی هم گذاشتید؟ چرا من وقتی ال سی دی میزارم یه نویز خیلی کمی با فرکانس بالا میاد تو صدا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
            ای سی صدا رو کم و زیاد میکنه ورودی 1 انتخاب شده ولی کیفیت ش خیلی پاییه نمیدونم کلا این طوریه یا نه تریبل مشکل داره

رفتم سمت PT2258 اون بهتره کیفیت رو دست نمیزنه

راستی شما ای سی دی هم گذاشتید؟ چرا من وقتی ال سی دی میزارم یه نویز خیلی کمی با فرکانس بالا میاد تو صدا
            احتمالا ای سی یا برد یا سیم کشی شما مشکل داره.در کل 2313 کیفیت خیلی بالایی داره و به هیچ عنوان نباید نویز تو خروجی باشه
            برای تغذیه 2313 از 5ولت میکرو استفاده کنید.من حد اقل ده تا مدار با این ای سی ساختم و هیچ کدوم نویز نداشته :agree:

دیدگاه

این شماتیک و پی سی بی ماله بردم هست فایل پروتل رو گذاشتم ببینید کجاش ایراد داره
              البته از بیرون زمین ها رو یکی کردم

نویز نداره هوا داره طوری که تو جای خلوت به وضوح شنیده میشه البته هوایی که تو این فایل صوتی هست همش برای 2313 نیست بخشی ش هم برای خود فایل صوتی هست ولی در کل زیاد اگر هم به خواهید اختلاف کیفیت رو هم نمونه میزارم

فایل صوتی
              http://s2.picofile.com/file/76428522...75438.rar.html

اینم محیط کار که البته میدونم بخشی از نویز به خاطر سیم و شلوغی هست ولی نویز نداره هوا داره :biggrin:

فایل پروتل

http://s3.picofile.com/file/7642754301/PCB.rar.html

دیدگاه

درود بر شما دوستان عزیز
                من مدار 2313 رو بستم مشکلی ندارم نویز هم نداره ولی وقتی یک کم ولم میره بالا (خیلی نه ) یه خر خر میاد توی صدا و وقتی ولم رو میبری بالا تر دیگه اون خر خر شنیده نمیشه علت چیه دوستان در ضمن از امپ هم نیست
                یک سوال دیگه کدی ارسالی برای فعال کردن loud چیه؟؟؟ دوستان زیادی برنامه برای این نوشتن ولی مشکلش اینه که وقتی روی ورودی 2 هستیloud رو که فعال میکنی ورودی رو میبره به ورودی1 من تو ی دیتاشیت هم نگاه کردم چیزی نفهمیدم ؟؟
                دوستان کمک کنید
                کد های ارسالی که ورودی ها رو عوض میکنه :
                5c =92 , 5d= 93 ,5e =94 بدین صورت میباشد که توی برنامه ای که دوستان نوشتن وقتی loud رو میزنی یکی از این کد ها رو ارسال میکنه بعد ورودی عوض میشه :cry: :angry: :angry:
                Fail Never
                گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

دوست عزیز vahidsport :
                  از چه تقویت کننده ای استفاده میکنی ؟ اگه از TDA استفاده میکنی خیلی خوب نمیتونی هوا را از بین ببری.
                  من خودم از tda1557 استفاده کردم صدا خیلی خیلی بد بود و صدای هوا می داد :angry: رفتم تو کار امپ ماشین
                  صدای هوا کمتر شد ولی باز هم شنیده میشد ... خلاصه امدم مدار زیر را ساختم

صدا افت پیدا میکنه ولی خیلی بهتر میشه.
                  بهتر است برای انتخاب کانال 1 از ادرس 84 برای کانال 2 از 85 برای کانال 3 از 86 (+3.75 ) ادرس بدهید.

دیدگاه

دوست عزیز jooly:
                    مشکل شما ضعیف بودن صدای خروجی از pt2313 است.
                    وقتی که صدا را زیاد میکنید صدا قوی تر میشه ودیگه خر خر نمیکنه :agree:
                    با یک امپ دیگه امتحان کن (مثل اسپیکر کامپوتر ) ببین خوب میشه یا نه.
                    این کدها 92 کانال1 93 کانال2 94 کانال3 هست که loud را خاموش میکنند.
                    برای فعال سازی loud باید برای هر کانال یک کد جدا بدهید.

کانال1 = 64
                    کانال2 = 65
                    کانال3 = 66

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrafie
                      دوست عزیز jooly:
                      مشکل شما ضعیف بودن صدای خروجی از pt2313 است.
                      وقتی که صدا را زیاد میکنید صدا قوی تر میشه ودیگه خر خر نمیکنه :agree:
                      با یک امپ دیگه امتحان کن (مثل اسپیکر کامپوتر ) ببین خوب میشه یا نه.
                      این کدها 92 کانال1 93 کانال2 94 کانال3 هست که loud را خاموش میکنند.
                      برای فعال سازی loud باید برای هر کانال یک کد جدا بدهید.

کانال1 = 64
                      کانال2 = 65
                      کانال3 = 66
                      درود
                      loud رو درست کردم
                      ولی اون خرخر خفیف هنوز از بین نرفته با چند تا امپ هم تست کردم فکر نکنم pt کم بیاره
                      Fail Never

دیدگاه

مشکل کیفیت هم حل شد عالیه ولی این هوا داره بی استفاده ش میکنه
                        pt2258 این قدر هوا نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidsport
                          مشکل کیفیت هم حل شد عالیه ولی این هوا داره بی استفاده ش میکنه
                          pt2258 این قدر هوا نداره
                          دوست عزیز vahidsport:
                          از مداری که بالا قرار دادم برای از بین بردن هوا استفاده کن.

نوشته اصلی توسط jooly
                          درود
                          loud رو درست کردم
                          ولی اون خرخر خفیف هنوز از بین نرفته با چند تا امپ هم تست کردم فکر نکنم pt کم بیاره
                          دوست عزیز jooly:
                          برای کانال 1 = 84 کانال2 = 85 کانال3 = 86 ادرس بدهید شاید خر خر از بین بره.

دیدگاه

و تمام و دیگر هیچ....
                            اقا این هوا هم به طور کامل حذف شد . سامسونگ بازی شد..... اصلا نه نویز داره نه هوا با یه حرکت خیلی خیلی ساده که فکر ش رو میکردم از این باشه ولی زورم می اومد :biggrin: تست ش کنم

اون هوا دلیل ش اصلا PT2313 نیست باید قدری از بهره امپ رو کم کرد تا اون هوا از بین بره حالا این کار رو چه طوری بکنیم خیلی ساده است:

یه پتانسیومتر به زارید تو ورودی امپ اینقدر از صدا کم کمید تا اون هوا از بین بره معمولا خیلی هم از بهره کم نمیکنه اون بهره اینکه صدای امپ خراب میشه از بین میره بعد اگر خواستید مثل من به جای پتانسیومتر ، مقاومت معادل ش رو بزارید و و تمام....

اینم عکس
                            اون نقاط قرمز پایه های پتانسیومتر هست و مقاومت R1,R2 رو هم از رو پتانسیومتر اندازه بگیرید برای یک کیلو و ده کیلو شد

من کل این دم و تشکیلات رو توی این فضا بزارم به مشکل میخورم ؟ اون ترانس اذیت نمیکنه اون هیت سینگ هم جای امپ هست که یه فن هم داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidrafie
                              دوست عزیز vahidsport:
                              از مداری که بالا قرار دادم برای از بین بردن هوا استفاده کن.

دوست عزیز jooly:
                              برای کانال 1 = 84 کانال2 = 85 کانال3 = 86 ادرس بدهید شاید خر خر از بین بره.
                              مگه چند تا ادرس داریم برای تعیین ورودی ؟؟؟
                              Fail Never

دیدگاه

دوست عزیز vahidsport:
                                افرین بر شما :applause:
                                از بابت pt2313 خیالت راحت که نویز نمیگیره (در ورودی و خروجی سیم شیلد استفاده کن) ولی امپ را باید امتحان کنی . من خودم پری امپلی را کنار سیم های خروجی ترانس قرار داده بودم مثل تراکتور از خروجی پری صدا میداد :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X