اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین روش خنک کردن آمپلی فایر های پرقدرت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین روش خنک کردن آمپلی فایر های پرقدرت

منم از سیستم فن برای آمپ ها استفاده کردم ولی باید تمیز بشه چند وقت یبار فقط مشکلش همینه

دیدگاه

ممنون از همتون :nice:
      کاملا درسته....برای مداری که نساختم که نمیشه باکس گذاشت!!!
      این عایق سیلیکونیه که زیاد تهیه کردم اما نمیدونم که میشه بجای خمیر سیلیکون به کار برد یا نه؟؟؟توی عکس مشخصه...

http://8pic.ir/images/m0541gn7emjylsc9s4j8.jpg

لز چند روز دیگه ساخت یه امپلی رو شروع میکنم....فقط تنهام نزارید ها :cry2:

دیدگاه

لینک عکست مشکل داره دوباره بزار
        اگه از این تیکه پلاستیکیای تو بازار رو میگی اینا باید در اصل میکا باشن ولی خودمم نمیدونم چیین
        ولی همه از جمله خودم از اینا استفاده میکنیم و بینش هم از خمیر سیلیکون استفاده میکنم که بعدا موقعی که خواستی استفاده کنی کامل توضیح میدم واست
        همه دوستان هم کمکت میکنن در این راه هیچ کس تنها نیست انجمن صوتی ECA
        :mrgreen:

اضافه شده در تاریخ :
        سلام اره همون عایق ها هست
        ولی اینایی که تو بازار هست یا طلق هستن یا یه نوع عایق پلاستیکی آبی رنگ
        که از هر دو میشه استفاده کرد
        موفق باشی

دیدگاه

من که برای پروژه های سنگین از المان خنک کننده الکتریکی استفاده میکنم صدا ک نداره خ خ هم بیشتر فن کار میده چون دما رو تا 0 درجه هم میتونه ببره فقط یکم هزینش... :rolleyes:
          واسه آمپ ها هولتون هم که چندتا 400 تاحالا ساختم از فن حلزونی دور بالا با کلید خودکار واس شرایط بحرانی!! و کنارش هم فن بلرینگی معمولی تو کیس استفاده میکنم بازم خوبه جواب میده
          ولی دوستان ی نکته که خودتون هم اشاره کردین اگه اصولی کار بشه و بیایم توان گرمایی مدار رو ک فرمولش همه میدونین حساب کنیم و بعد طبق اون یه هیت سینک(watt/degree) با همون عدد انتخاب کنیم دیگه مشکلی نیس و یک فن معکوس فقط واسه خروج هوای گرم دور هیتسینک برای سرعت بخشیدن به رسانش نیاز خواهیم داشت و تمام :redface:

اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
          X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
          http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
            من که برای پروژه های سنگین از المان خنک کننده الکتریکی استفاده میکنم صدا ک نداره خ خ هم بیشتر فن کار میده چون دما رو تا 0 درجه هم میتونه ببره فقط یکم هزینش... :rolleyes:
            واسه آمپ ها هولتون هم که چندتا 400 تاحالا ساختم از فن حلزونی دور بالا با کلید خودکار واس شرایط بحرانی!! و کنارش هم فن بلرینگی معمولی تو کیس استفاده میکنم بازم خوبه جواب میده
            ولی دوستان ی نکته که خودتون هم اشاره کردین اگه اصولی کار بشه و بیایم توان گرمایی مدار رو ک فرمولش همه میدونین حساب کنیم و بعد طبق اون یه هیت سینک(watt/degree) با همون عدد انتخاب کنیم دیگه مشکلی نیس و یک فن معکوس فقط واسه خروج هوای گرم دور هیتسینک برای سرعت بخشیدن به رسانش نیاز خواهیم داشت و تمام :redface:

درود داداش
            منم اومدم از این المان ها خریدم 12708 ولی تقلبی در اومد و 3امپر بیشتر نمیکشه .متاسفانه تقلبیش زیاده
            شما گرفتی ؟تست هم کردی؟
            Fail Never
            گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
            دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
              ممنون از همتون :nice:
              کاملا درسته....برای مداری که نساختم که نمیشه باکس گذاشت!!!
              این عایق سیلیکونیه که زیاد تهیه کردم اما نمیدونم که میشه بجای خمیر سیلیکون به کار برد یا نه؟؟؟توی عکس مشخصه...

http://8pic.ir/images/m0541gn7emjylsc9s4j8.jpg

لز چند روز دیگه ساخت یه امپلی رو شروع میکنم....فقط تنهام نزارید ها :cry2:
              اینها یک مدلش عایقه یک مدلش ورق سیلیکون .عایقها حالت مقوا یاطلق داره باید هر دو طرفش را خمیر بزنید اما ورق سیلیکون مثل لاستیک می مونه و حالت ارتجاعی داره و قشنگ مثل خمیر سیلیکون فضای خالی بین هیت سینک و قطعه را پر می کنه اینها جنس خوبش بسیار عالی عمل می کنه نیاز به هیچ خمیر سیلیکونی هم نداره

نوشته اصلی توسط jooly

منم اومدم از این المان ها خریدم 12708 ولی تقلبی در اومد و 3امپر بیشتر نمیکشه .متاسفانه تقلبیش زیاده
              هر چند استفاده از tecبرای خنک کردن آمپلی اصلا هیچ توجیهی نداره اما اینکه tecشما آمپر نمی کشه دلیل بر بد بودن جنس tecنداره شما دیتا شیت قطعه را مطالعه نکردید

همین tecشما طبق دیتا شیت وقتی دمای قسمت گرم 25درجه باشد (اکثر مواقع بالای 50درجه است چه برسه 25)8.5آمپر روی 15.4ولت میکشه حالا هرچی دما میره بالاتر و ولتاژ هم پایین تر جریان کشی کمتر میشه مثلا رو 12ولت با فرض 25درجه 6آمپر میکشه و روی 12ولت با دمای 50حدود 5آمپر بالای 138درجه هم ماژول نیم سوز میشه یا کامل می سوزه
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

آقا جولی کاری ب مارکش نداشته باش راه اندازیش که میکنی اختلاف دلتا دما رو چند میده؟ اگه 70 به به بالا باشه سالمه و عیبی نداره
                تو امپلی هم که بخای استفاده کنی هیچوقت مستقیم پشت قطعه نذار و اصلا هم به هیتسینک امپلی نزدیکش نکن چون اینا تو دامای بالا اختلاف دلتاشون کم میشه دیگه
                پس مثلا اگه هیت سینکت آنودایز و 10 سانت هست بیا رو سانت8 تا 10 بذارش که دور از گرمای ترانزیستورو ...باشه
                اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

سلام
                  میخواستم بدونم این که حتما عایقی بین آی سی آمپلی فایر و هیت سینک باشه مهمه یا نه چون من از خمیر سیلیکون دیپ کول زد ۹ که برای سی پی و هست استفاده کردم برای آی سی که اتفاقا خیلی هم عالی حرارتو انتقال میده فقط میخوام بدونم مشکلی داره اینکار یا نه اگه داره بینشون عایق بزارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X