اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط mojtaba_salmani
    کسی جواب این سوال رو نمیدونه؟
    شاید به خاطر ولتاژ. ولی شما با 12 ولت راه اندازی کردی و جواب گرفتی . خب تست کن برادر به ما هم بگو
    از کجا معلوم شاید جواب داد و یک ابتکار جدید انجام دادی. حتما که نباید راه های دیگران را رفت . تو خود راه بساز :job:
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      شاید به خاطر ولتاژ. ولی شما با 12 ولت راه اندازی کردی و جواب گرفتی . خب تست کن برادر به ما هم بگو
      از کجا معلوم شاید جواب داد و یک ابتکار جدید انجام دادی. حتما که نباید راه های دیگران را رفت . تو خود راه بساز :job:
      به فرمایشات داداش سام اضافه کنم که ایسی stk خروجیش بیش از اندازه به اتصال کوتاه حساسه. واسه همین تو ماشین که خروجی احتمال زیادتری داره که اتصال کوتاه بشه استفاده نمیشه.

دلیل دیگه گرمای ایسی stk هست که نسبت به مدارات گسسته سخت تره دفع کردنش.
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
        به فرمایشات داداش سام اضافه کنم که ایسی stk خروجیش بیش از اندازه به اتصال کوتاه حساسه. واسه همین تو ماشین که خروجی احتمال زیادتری داره که اتصال کوتاه بشه استفاده نمیشه.

دلیل دیگه گرمای ایسی stk هست که نسبت به مدارات گسسته سخت تره دفع کردنش.
        قسمت اول فرمایشتون درسته هرچند با مدارهای پروتکتور که برای مدارهای گسسته هم لازمه این مشکل تقریبا قابل حله
        ولی قسمت دوم فکر میکنم زیاد فرقی نمیکنه نمونش همین مدار ها در مقایسه باهم حرارتر برابری تولید میکنند در صورتی که stk علاوه بر استریو بودن توان بصورت واضح بیشتری تولید میکنه
        درضمن قسمت پشت آی سی خودش ایزوله هست و دیگه نیازی نیست با عایق هیت سینگ و آی سی رو جدا کنیم در صورتی که در ماسقتها این مشکل هم وجود داره

من این آمپ ها رو برای ماشین میخواستم به این صورت که دوتا stk برای چهارتا باند و این 200 ئات با ماسفت برای ساب ولی الان میبینم که اگه همش از این stk استفاده کنم خیلی هم صدا قویتره و هم هزینه ها کاهش پیدا میکنه.تازه اینطوری میتونم دو خروجی یک ای سی رو بریج کنم که دیگه فکر نکنم هیچ سابی بتونه دووم بیاره :twisted:
        راستی نمیشه مثلا یک مقاوت 10 تا 20 اهم 10 وات با خروجی سری کرد تا در صورت اتصال کوتاه مشکلی برای ای سی پیش نیاد،حالا یه مقدار از قدرت کم بشه مهم نیست

دیدگاه

قسمت اول فرمایشتون درسته هرچند با مدارهای پروتکتور که برای مدارهای گسسته هم لازمه این مشکل تقریبا قابل حله
          ولی قسمت دوم فکر میکنم زیاد فرقی نمیکنه نمونش همین مدار ها در مقایسه باهم حرارتر برابری تولید میکنند در صورتی که stk علاوه بر استریو بودن توان بصورت واضح بیشتری تولید میکنه
          درضمن قسمت پشت آی سی خودش ایزوله هست و دیگه نیازی نیست با عایق هیت سینگ و آی سی رو جدا کنیم در صورتی که در ماسقتها این مشکل هم وجود داره

من این آمپ ها رو برای ماشین میخواستم به این صورت که دوتا stk برای چهارتا باند و این 200 ئات با ماسفت برای ساب ولی الان میبینم که اگه همش از این stk استفاده کنم خیلی هم صدا قویتره و هم هزینه ها کاهش پیدا میکنه.تازه اینطوری میتونم دو خروجی یک ای سی رو بریج کنم که دیگه فکر نکنم هیچ سابی بتونه دووم بیاره :twisted:
          راستی نمیشه مثلا یک مقاوت 10 تا 20 اهم 10 وات با خروجی سری کرد تا در صورت اتصال کوتاه مشکلی برای ای سی پیش نیاد،حالا یه مقدار از قدرت کم بشه مهم نیست

به اینم توجه کن که تمام گرما تو یک قسمت کوچیک تولید و پخش میشه که به هیتسینگبزرگتری نیاز پیا میکنی.

در مورد مدار محافظ اتصال کوتاه هم اگه تونستی مدار بدرد بخور گیر بیاری که کار کنه مارو هم بی نصیب نزار

سوال اخر هم نه نمیشه :NO:

زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

به اینم توجه کن که تمام گرما تو یک قسمت کوچیک تولید و پخش میشه که به هیتسینگبزرگتری نیاز پیا میکنی.

در مورد مدار محافظ اتصال کوتاه هم اگه تونستی مدار بدرد بخور گیر بیاری که کار کنه مارو هم بی نصیب نزار

سوال اخر هم نه نمیشه :NO:
            در ضبط صوتهای قوی که از این گونه آی سیها استفاده شده مدار پروتکتور قرار داره و خوب هم کار میکنه که سه منظوره هم هست
            1-آنتی پلاپ
            2-محافظت در مقابل اتصال کوتاه
            3-محافظت از بلندگو در مقابل سوختن آی سی
            فقط نیازه یکی از این ضبتها رو باز کنیم وقسمت پروتکتورش رو مهندسی معکوس کنیم

در مورد آخر هم خوب میشد اگه دلیلش رو میگفتین

دیدگاه

در ضبط صوتهای قوی که از این گونه آی سیها استفاده شده مدار پروتکتور قرار داره و خوب هم کار میکنه که سه منظوره هم هست
              1-آنتی پلاپ
              2-محافظت در مقابل اتصال کوتاه
              3-محافظت از بلندگو در مقابل سوختن آی سی
              فقط نیازه یکی از این ضبتها رو باز کنیم وقسمت پروتکتورش رو مهندسی معکوس کنیم

در مورد آخر هم خوب میشد اگه دلیلش رو میگفتین
              من و خیلی از بچه های همینجا رو محافظ اتصال کوتاه کار کردیم ولی نتیجه ای نتونستیم بگیریم.

شما حساب کن توانی که امپ رو 4 اهم میده نصف 2 اهم هستش. یعنی امپی که رو 2 اهم 200 وات بده رو 4 اهم 100 وات میده . ی حساب سر انگشتی بزن ببین با مقاومت 10-20 اهمی چقدر کاهش توان داریم.
              زکات علم نشر آن است
              بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

من با نظرتون موافق نیستم!
                امپ گسسته میتونه STK رو بزنه زمین! باید تغذیه خوبی بهش بدین و توان 2 تا امپ یکی باشه اونوقت اگه مقایسه کنین گسسته بهتره
                امپ ماسفتی پاسخ فرکانسی خطی تر نسبت به BJT (که توی STK استفاده شده) داره همچنین تلفات گرمایی کم تری نسبت به BJT داره که توی ماشین مهمه در ضمن توی طراحی دست طراح برای گسسته خیلی بازه در صورتی که با STK نمیشه مانور زیادی داد چون اماده هست و توان و ولتاژ کاری و امپدانس و... معلومی داره
                نمیگم STK بدرد نخوره اتفاقا خیلی هم خوبه اما به جای خودش مثلا توی ضبط خانگی اما اگه بخوایم یه امپ قوی تر از 200 وات یا یه امپی که با مشخصات ای سی های STK نخونه بسازیم چاره ای نداریم سراغ گسسته بریم در ضمن اگه ترانزیستور های STK سوخت مجبورین کل ای سی رو عوض کنین در صورتی که توی امپ گسسته همون ترانزیستور رو فقط عوض میکنیم پس تعمیر STK سخت تره البته عیب یابی راحت تری نسبت به گسسته داره

دیدگاه

شما حساب کن توانی که امپ رو 4 اهم میده نصف 2 اهم هستش. یعنی امپی که رو 2 اهم 200 وات بده رو 4 اهم 100 وات میده . ی حساب سر انگشتی بزن ببین با مقاومت 10-20 اهمی چقدر کاهش توان داریم.
                  کاملا حق با شما بود،بعد از تست با دو مقاومت 10 اهم 5 وات موازی علاوه بر اینکه مقاومتها داغ میشدن توان هم ظاهرا نصفه شده بود
                  و حالا این فیلم رو ببینین و در مورد این ای سی نظر بدین
                  http://s4.picofile.com/file/77405462...00157.mp4.html

کسایی که ساب شناسن میدونن که پرده ساب اینفینیتی رو با دو دست هم نمیشه دو سانت جابجا کرد،ولی این ای سی .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                    من با نظرتون موافق نیستم!
                    امپ گسسته میتونه STK رو بزنه زمین! باید تغذیه خوبی بهش بدین و توان 2 تا امپ یکی باشه اونوقت اگه مقایسه کنین گسسته بهتره
                    امپ ماسفتی پاسخ فرکانسی خطی تر نسبت به BJT (که توی STK استفاده شده) داره همچنین تلفات گرمایی کم تری نسبت به BJT داره که توی ماشین مهمه در ضمن توی طراحی دست طراح برای گسسته خیلی بازه در صورتی که با STK نمیشه مانور زیادی داد چون اماده هست و توان و ولتاژ کاری و امپدانس و... معلومی داره
                    نمیگم STK بدرد نخوره اتفاقا خیلی هم خوبه اما به جای خودش مثلا توی ضبط خانگی اما اگه بخوایم یه امپ قوی تر از 200 وات یا یه امپی که با مشخصات ای سی های STK نخونه بسازیم چاره ای نداریم سراغ گسسته بریم در ضمن اگه ترانزیستور های STK سوخت مجبورین کل ای سی رو عوض کنین در صورتی که توی امپ گسسته همون ترانزیستور رو فقط عوض میکنیم پس تعمیر STK سخت تره البته عیب یابی راحت تری نسبت به گسسته داره
                    والا من اون چیزی رو که جلومه دارم میگم
                    نمیدونم شاید ایراد از کیفیت پایین قطعاته ولی باز فکر نکنم این باشه چون تفاوت خیلی بیشتر از این حرفهاست
                    من تغذیه هر دو رو موازی کردم و ورودی رو هم همینطور ولی این کجا و آن کجا
                    بهر حال من وقتی شروع با ساخت آمپلی فایر با ماسفت کردم طبق توضیحات که حتما از مقاومت 0.01 و نیم وات و... استفاده بشه فکر میکردم طراح این آمپ رو به بهترین و بهینه ترین صورت طراحی کرده که احتمالا اشتباه میکردم :sad:
                    بهرحال من سرپا گوشم تا ببینم چطور میشه این آمپ ترانزیستوری رو بهینه تر کرد
                    درضمن هر ایسی stk قیمتش تقریبا برابر همون ترانزیستورهای IRFP هست.من قطعات هردو رو حدود دوسال پیش خریدم اون موقع ترانزیستورها رو از تهران دونه ای 2500 و آی سی رو دونه ای 3500 خریدم.ولی حالانمیدونم قیمتها چطوره

دیدگاه

والا من اون چیزی رو که جلومه دارم میگم
                      نمیدونم شاید ایراد از کیفیت پایین قطعاته ولی باز فکر نکنم این باشه چون تفاوت خیلی بیشتر از این حرفهاست
                      من تغذیه هر دو رو موازی کردم و ورودی رو هم همینطور ولی این کجا و آن کجا
                      بهر حال من وقتی شروع با ساخت آمپلی فایر با ماسفت کردم طبق توضیحات که حتما از مقاومت 0.01 و نیم وات و... استفاده بشه فکر میکردم طراح این آمپ رو به بهترین و بهینه ترین صورت طراحی کرده که احتمالا اشتباه میکردم :sad:
                      بهرحال من سرپا گوشم تا ببینم چطور میشه این آمپ ترانزیستوری رو بهینه تر کرد
                      درضمن هر ایسی stk قیمتش تقریبا برابر همون ترانزیستورهای IRFP هست.من قطعات هردو رو حدود دوسال پیش خریدم اون موقع ترانزیستورها رو از تهران دونه ای 2500 و آی سی رو دونه ای 3500 خریدم.ولی حالانمیدونم قیمتها چطوره
                      دوست عزیزم
                      من با نظر مهدی جان موافقم
                      ببین اول اینکه باید تمام شرایط رو برای هر دو یکسان در نظر بگیری منظورم اینه که :
                      تغذیه هاشون جدا باشه - بلندگوهاشون از یک مارک و هم وات و ....
                      در ضمن معیار شما برای مقایسه بین ماسفت و stk نباید قیمت اونها باشه .
                      یکی از محاسن ماسفت اینه که با افزایش تعداد اون در خروجی میتونی بارهای حتی تا 2 اهم هم رو جواب بگیری در صورتی که چنین اهمی برای stk اتصال محسوب میشه . یکی از دلایلی که خودم هم تجربه داشتم اینه که اگر طراحی مدار ماسفت طوری باشه که ولتاژ درایور ها تثبیت شده نباشه کیفیت خوب نخواهد بود و از طرفی دیگر ترانزیستور هایی که درایور های مدراهای ماسفت استفاده میشه بیشترشون تو ایران وجود نداره یا اگر هم باشه گرون هست و چون در این حال از مشابهات اون ترانزیستورها استفاده میشه ممکنه تو کیفیت موثر باشه
                      به هر حال در حد اطلاعات اندکم شما رو راهنمایی کردم
                      باشد که مورد قبول واقع شود :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                        دوست عزیزم
                        من با نظر مهدی جان موافقم
                        ببین اول اینکه باید تمام شرایط رو برای هر دو یکسان در نظر بگیری منظورم اینه که :
                        تغذیه هاشون جدا باشه - بلندگوهاشون از یک مارک و هم وات و ....
                        در ضمن معیار شما برای مقایسه بین ماسفت و stk نباید قیمت اونها باشه .
                        یکی از محاسن ماسفت اینه که با افزایش تعداد اون در خروجی میتونی بارهای حتی تا 2 اهم هم رو جواب بگیری در صورتی که چنین اهمی برای stk اتصال محسوب میشه . یکی از دلایلی که خودم هم تجربه داشتم اینه که اگر طراحی مدار ماسفت طوری باشه که ولتاژ درایور ها تثبیت شده نباشه کیفیت خوب نخواهد بود و از طرفی دیگر ترانزیستور هایی که درایور های مدراهای ماسفت استفاده میشه بیشترشون تو ایران وجود نداره یا اگر هم باشه گرون هست و چون در این حال از مشابهات اون ترانزیستورها استفاده میشه ممکنه تو کیفیت موثر باشه
                        به هر حال در حد اطلاعات اندکم شما رو راهنمایی کردم
                        باشد که مورد قبول واقع شود :mrgreen:
                        دوست عزیز من که نمیگم stk بهتره یا ماسفت.من تو زمینه مدارات صوتی چندان تجربه ای ندارم ولی گفتم اون چیزی که میبینم رو دارم میگم
                        تغذیه هردو از یک مبدل 12 به دوبل 50 ولته،باند هردو همونطور که تو فیلم دیدین ساب اینفینیته ورودی هردو هم یکیه (هم با لپتاپ هم با گوشی و هم با پخش) امتحان کردم
                        فکر نکنم دیگه چیزی مونده باشه که که باعث تبعیض شده باشه.
                        من تمام قطعات این مادار ماسفتی رو طبق توضیحات خودش بستم بجز چند مقاومت که بجای 0.5 وات از 1/4 استفاده کردم
                        بهرصورت الان مورد ما قدرته در صورتی که شما فقط از کیفیت صحبت کردین
                        درضمن من که ملاکم قیمت نیست چون دوستمون گفتن اگه stk بسوزه باید کلش رو عوض کرد ولی ماسفتی نه من فقط گفتم بلفرض هم که بخواییم کلش رو عوض کنیم باز هم از نظر قیمت چندان فرقی نمیکنه.

دیدگاه

بهرصورت الان مورد ما قدرته در صورتی که شما فقط از کیفیت صحبت کردین
                          اگر مد نظر شما قدرت هست میتونم بپرسم چه طور متوجه شدید قدرت stk بیشتر هست ؟؟؟

دیدگاه

اگر مد نظر شما قدرت هست میتونم بپرسم چه طور متوجه شدید قدرت stk بیشتر هست ؟؟؟
                            اولا تفاوت اینقدر محسوسه که هر کسی که هیچ تجربه ای در این زمینه هم نداشته باشه متوجه میشه
                            میتونم فیلم از هردو و تکونهایی که به ساب میدن رو بزارم
                            بعدش هم خروجی های هردو رو که با اسکوپ نگاه میکنم کاملا گویای همه چیز هست

دیدگاه

اولا تفاوت اینقدر محسوسه که هر کسی که هیچ تجربه ای در این زمینه هم نداشته باشه متوجه میشه
                              میتونم فیلم از هردو و تکونهایی که به ساب میدن رو بزارم
                              بعدش هم خروجی های هردو رو که با اسکوپ نگاه میکنم کاملا گویای همه چیز هست
                              دوست عزیز
                              گوش انسان صدا رو به صورت لگاریتمی میشنود شما نمی تونی وات واقعی یک آمپلی فایر 100 وات و 200 وات رو از هم تشخیص بدی مگر با دستگاههای وات سنج.

دیدگاه

دوست عزیز
                                گوش انسان صدا رو به صورت لگاریتمی میشنود شما نمی تونی وات واقعی یک آمپلی فایر 100 وات و 200 وات رو از هم تشخیص بدی مگر با دستگاههای وات سنج.
                                دوست عزیز آخه من کی گفتم کدوم 100 کدوم 200؟ من کی گفتم هر کدوم چند واته؟ من میگم بطور کاملا واضح بطوری که حتی یک بچه 5 ساله هم میتونه تشخیص بده stk قویتر نشون میده.
                                حالا من نمیدونم شما چرا سعی در مخالفت دارید؟
                                گوش من اشتباه میشنوه گوش دوست هام هم اشتباه تشخیص میدن ،ولی اسیلوسکوپ که اشتباه نمیکنه چشمم هم اشتباه نمیبینه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X