اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر 350 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS350 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 350 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS350 - CLASS AB

درود

من هم با 460 تست کردم ولی خیلی داغ میکرد . البته با هیتسینک و فن میشه مشکل حرارت را بر طرف کرد

ad1359 عزیز اندازه برد 6.9 در 23.1 سانتیمتر هست .
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

درود بر همه دوستان

در پیوند زیر یک PDF هست که شامل همه اطلاعات مربوط به این آمپ و NMOS 500 میشود . این بهتر هست چون همه اطلاعات در یک پوشه
      هست

http://s3.picofile.com/file/79494239...0_500.pdf.html

دیدگاه

دوستان این آمپ رو میشه بریج بست ؟؟
        بچه بودم غصه وبالم نبود هیچکی حریفه شوروحالم نبود
        بچه که بودم آسمون آبی بود حتی شبای ابری مهتابی بود

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          یه سوال داشتم پروتکشن این مدار فقط dc افست هستش و سافت استارت هم داره ایا برای مدارات حرفه ای اینچنینی قرار دادن فیوز در مسیر تغذیه کافیه و یا اینکه مدار over current هم نیاز داره. ببینید زمانی که سیگنال ورودی دامنش خیلی زیاد باشه سیگنال به حالت اشباع میره و جریان مصرفی بیش از حد میشه و ترانزیستورهای خروجی ممکنه که صدمه ببینند. اما من از یکی از دوستان شنیدم که برای رفع این مشکل در بعضی بردهای حرفه ای روش دیگه ای در نظر گرفته شده و مدار اجازه بیش از حد تعیین شده سطح سیگنال ورودی رو نمیده و در نتیجه این مشکل به وجود نمی یاد خواستم ببینم نظر شما در این خصوص چیه ؟
          و اینکه آیا عدم نصب مدار over current مشکلی بوجود نمیاره چون مدارهای محافظ حجم و هزینه مدار رو افزایش میدن
          مهم نیست چه مدرکى دارید
          مهم این است که چه درکى دارید . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم عزیزی
            سلام دوست عزیز
            یه سوال داشتم پروتکشن این مدار فقط dc افست هستش و سافت استارت هم داره ایا برای مدارات حرفه ای اینچنینی قرار دادن فیوز در مسیر تغذیه کافیه و یا اینکه مدار over current هم نیاز داره. ببینید زمانی که سیگنال ورودی دامنش خیلی زیاد باشه سیگنال به حالت اشباع میره و جریان مصرفی بیش از حد میشه و ترانزیستورهای خروجی ممکنه که صدمه ببینند. اما من از یکی از دوستان شنیدم که برای رفع این مشکل در بعضی بردهای حرفه ای روش دیگه ای در نظر گرفته شده و مدار اجازه بیش از حد تعیین شده سطح سیگنال ورودی رو نمیده و در نتیجه این مشکل به وجود نمی یاد خواستم ببینم نظر شما در این خصوص چیه ؟
            و اینکه آیا عدم نصب مدار over current مشکلی بوجود نمیاره چون مدارهای محافظ حجم و هزینه مدار رو افزایش میدن
            اگه شما امپدانس خروجی و عدم اتال کوتاه رو رعایت کنی نیازی به مدار اضافه بار نیست
            برای اینکه مدار به اشباع نره هم میتونی یدونه دیود زنر متناسب با ولتاژی که امپ تو اون ولتاژ به اشباع میره استفاده کنی. البته اینکار زیاد اصولی نیست و ممکنه به مدار پری اسیب برسونه :NO:
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

پیشنهاد خوبی به عنوان ایده دادین ولی چون سیگنال ورودی مثبت و منفی داره باید دو تا زنر فکر کنم بزاریم. که موازی و عکس هم باشن و یه سرشون به زمین که در این حالت زنرها در حالت مستقیم مثل دیود معمولی عمل میکنند و عملا سیگنال ورودی نمیتونه از 0.7 بالاتر بره .
              البته اگر هم بتونیم این ایده رو عملی کنیم وقتی سطح سیگنال ورودی و اعمالی به زنر زیاد بشه زنر اون رو کات میکنه و در نتیجه کیفیت صدای پخش شده خراب میشه ولی اگر بتونیم مداری رو داشته باشیم که با افزایش سطح سیگنال ورودی از حدی بیشتر یه جورایی با کاهش بهره اون رو تنظیم کنه خیلی مفید خواهد بود. چون صحبتی که از خیلی از تعمیرکارای سیستمهای صوتی شنیدم اینه که بسیاری از صدمه هایی که امپ های مجلسی میبینند ناشی از ورودی بسیار زیاد و بیش از ماکزیمم مجاز آمپ میباشد.
              اتصال کوتاه که همیشه ممکنه پیش بیاد ولی آیا گذاشتن فیوز برای جلوگیری از صدمه مدار در اثر اتصال کوتاه کفایت میکنه یا اینکه مدار over current باید باشه.
              مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

پیشنهاد خوبی به عنوان ایده دادین ولی چون سیگنال ورودی مثبت و منفی داره باید دو تا زنر فکر کنم بزاریم. که موازی و عکس هم باشن و یه سرشون به زمین که در این حالت زنرها در حالت مستقیم مثل دیود معمولی عمل میکنند و عملا سیگنال ورودی نمیتونه از 0.7 بالاتر بره .
                البته اگر هم بتونیم این ایده رو عملی کنیم وقتی سطح سیگنال ورودی و اعمالی به زنر زیاد بشه زنر اون رو کات میکنه و در نتیجه کیفیت صدای پخش شده خراب میشه ولی اگر بتونیم مداری رو داشته باشیم که با افزایش سطح سیگنال ورودی از حدی بیشتر یه جورایی با کاهش بهره اون رو تنظیم کنه خیلی مفید خواهد بود. چون صحبتی که از خیلی از تعمیرکارای سیستمهای صوتی شنیدم اینه که بسیاری از صدمه هایی که امپ های مجلسی میبینند ناشی از ورودی بسیار زیاد و بیش از ماکزیمم مجاز آمپ میباشد.
                اتصال کوتاه که همیشه ممکنه پیش بیاد ولی آیا گذاشتن فیوز برای جلوگیری از صدمه مدار در اثر اتصال کوتاه کفایت میکنه یا اینکه مدار over current باید باشه.
                گزاشتن فیوز کافیه ولی باید فیوز هارو دم دست قرار بدین که راحت بتونید عوضشون کنید
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

درود

اتفاقا یکی از بلاهایی که سر این آمپ آوردم همین ورودی نا هماهنگ بود که نابودش کرد . البته به گونه نویز شدید بود و در مدت حدود 30 ٍثانیه
                  طرف منفی سوخت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                    درود

اتفاقا یکی از بلاهایی که سر این آمپ آوردم همین ورودی نا هماهنگ بود که نابودش کرد . البته به گونه نویز شدید بود و در مدت حدود 30 ٍثانیه
                    طرف منفی سوخت
                    متاسفم
                    این نویز که بصورت ناهماهنگ بوده و اعمال کردید آیا از لحاظ دامنه هم بیش از حد مجاز سطح سیگنال ورودی بوده
                    ماهیت سیگنالهای صوتی بصورت سینوسیه به عبارت دقیقتر جمع یکسری هارمونیکهای سینوسی با دامنه و فرکانسهای مختلف هستش بنابراین در سیگنال صوتی معمول تغییر ناگهانی که بصورت پالسی باشه نداریم حال اگر یک نویز دارای تغییرات پالسی باشه اعمالش به امپلی خطر ناکه مخصوصا هنگامی که به بلندگو وصل باشه چون خود بلندگو خاصیت سلفی داره و در لبه های پالس ایجاد جریان بازگشتی میکنه که اگر مقدارش زیاد باشه باعث صدمه به ترانزیستورهای طبقه خروجی میشه.
                    حال باید دید این نویز به خاطر وجود پالس صدمه زده به سیستم شما یا اینکه دامنه زیاد و ایجاد جریان مصرفی زیاد روی ترانزیستورها
                    مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

متاسفم
                      این نویز که بصورت ناهماهنگ بوده و اعمال کردید آیا از لحاظ دامنه هم بیش از حد مجاز سطح سیگنال ورودی بوده
                      ماهیت سیگنالهای صوتی بصورت سینوسیه به عبارت دقیقتر جمع یکسری هارمونیکهای سینوسی با دامنه و فرکانسهای مختلف هستش بنابراین در سیگنال صوتی معمول تغییر ناگهانی که بصورت پالسی باشه نداریم حال اگر یک نویز دارای تغییرات پالسی باشه اعمالش به امپلی خطر ناکه مخصوصا هنگامی که به بلندگو وصل باشه چون خود بلندگو خاصیت سلفی داره و در لبه های پالس ایجاد جریان بازگشتی میکنه که اگر مقدارش زیاد باشه باعث صدمه به ترانزیستورهای طبقه خروجی میشه.
                      حال باید دید این نویز به خاطر وجود پالس صدمه زده به سیستم شما یا اینکه دامنه زیاد و ایجاد جریان مصرفی زیاد روی ترانزیستورها
                      ببخشید من خیلی خلاصه گفتم. جریان از این قرار بود که بنده در حال تست یک پری آمپلی فایر برای این آمپ بودم . تا پری را وصل کردم
                      نویز شدیدی که ناشی از عدم مچ بودن امپدانس بود ایجاد شد و من هم در حال بررسی بودم، که در درازای کمتر از 1 دقیقه فیوز بخش
                      منفی سوخت و رله محافظ هم قطع شد ( محافظ بلندگو ) . هنوز هم مدار را بررسی نکردم . ولی میدانید که این اتفاق نشان میدهد که
                      بخشی از ترانزیستور های طبقه درایور و چند تا از ماسفت ها سوخته .
                      هنوز هم درست و حسابی نتونستم یک پری با این آمپ مچ کنم با موازی کردن مقاومت در ورودی آزمایش کردم نویز درست میشه ولی
                      قدرت خروجی پایین میاد. و یک نکته دیگه اینکه پیش از این با همین پری تست کرده بودم و خیلی هم خوب پاسخ گرفتم :eek:

حالا شما ببین دیگه داستان چیه

دیدگاه

برای من یه چند تا سوال پیش اومده
                        1 :مگه کلاس AB همین امپ بازده ان %60 نیست پس توان بیشتر از 350 وات بوده که 60%ان میشده 350 وات یا 60% همین 350 را حساب میکنن چجوریه
                        2 :یه مدار تغزیه سوییچینگ 600واتی (در همین انجمن بوده) دارم درستش میکنم دوبل 80 برای این جواب میده وصلش کنم به ساب
                        3: به نظر شما اساتید گرامی این امپلی را بسازم یا AV400 را با این سوییچینگ مدار AV400را فکر کنم 350 وات واقعی باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
                          برای من یه چند تا سوال پیش اومده
                          1 :مگه کلاس AB همین امپ بازده ان %60 نیست پس توان بیشتر از 350 وات بوده که 60%ان میشده 350 وات یا 60% همین 350 را حساب میکنن چجوریه
                          2 :یه مدار تغزیه سوییچینگ 600واتی (در همین انجمن بوده) دارم درستش میکنم دوبل 80 برای این جواب میده وصلش کنم به ساب
                          3: به نظر شما اساتید گرامی این امپلی را بسازم یا AV400 را با این سوییچینگ مدار AV400را فکر کنم 350 وات واقعی باشه
                          منظور اینه خروجی 350 وات هست
                          تغذیه باید 350 + 350 وات باشه تا بتونی از حداکثر توان امپ استفاده کنی.
                          چون 60 واتی که گفته میشه بازده تو بهترین شرایط هیتش و عملا بازده حدودای نصف هست در کلاس AB ولی اگه ولتاژش رو یک مقداری کاهش بدی میتونی از همون 600 واتی استفاده کنی
                          زکات علم نشر آن است
                          بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر 350 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS350 - CLASS

صحبت اقا بهنام کاملا صحیحه فقط من یک توضیح تکمیلی در خصوص روش تعیین حداکثر توان امپ بدم.
                            دو پارامتر روی حداکثر توان آمپ تاثیر گذاره کمترین بار مجاز ( مثلا 8-6-4 و یا 2 اهم) و نیز ولتاژ تغذیه که ما برای نشان دادن روش محاسبه تغذیه دوبل در نظر میگیریم.
                            فرض کنید یک امپ داریم با تغذیه دوبل 45 و حداکثر بار 4 اهم میخواهیم ببینیم حداکثر توان خروجی امپ چقدر میشود.
                            در حداکثر توان یک موج سینوسی با پیک مثبت 45 تا منفی 45 خواهیم داشت بنابراین موثر ولتاژ ما میشه 45 ضربدر 0.707 یعنی 31.8
                            حال اگر بار رو 4 اهم در نظر بگیریم توان موثر روی بار میشه مجذور ولتاژ تقسیم بر مقاومت که در اینجا میشه 250 وات
                            البته این روابط یکسری ملاحظات عملی هم داره افت ولتاژ اندک تغذیه بخاطر بار زیاد و مسیر تراکها، افت ولتاژ تغذیه بخاطر مقاومت داخلی خود ترانزیستور ، مقاومت سیمهای رابط بلندگو و ... که توان خروجی واقعی رو کمتر میکنه.
                            حال مثلا برای همین امپ که گفتیم اگر بار رو بجای 4 اهم ، 8 اهم در نظر بگیریم حداکثر توان خروجی بجای 250 میشه 125 و بنابراین با تغذیه با امپر دهی کمتر هم میشه برای بار 8 اهم راش انداخت.
                            میخوام اینو بگم که وقتی یه امپ داری که تغذیت ضعیفه براش دو راه داری یا کاهش حداکثر ولتاژ سیگنال یا افزایش بار اهمی
                            کاهش حداکثر ولتاژ سیگنال از طریق محدود کردن حداکثر صدای ورودی امکان پذیره و افزایش مقاومت اهمی هم جایگزین کردن باند با اهم زیادتر بجای باند با اهم کم.
                            یا مثلا اگر قراره دو تا باند 8 رو بصورت موازی تغذیه کنه در این حالت یکیش کن. که کمتر فشار بیاد به تغذیه امپ
                            مهم نیست چه مدرکى دارید

دیدگاه

دوستان این مدار را برای ساب میخوام استفاده کنم پس AV400چی چرا میگن بالای 300وات میده
                              یعنی اگر بخوام بالای 300وات بده باید 500واتیه همین مدار را بسازم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
                                دوستان این مدار را برای ساب میخوام استفاده کنم پس AV400چی چرا میگن بالای 300وات میده
                                یعنی اگر بخوام بالای 300وات بده باید 500واتیه همین مدار را بسازم
                                av400 حداقل واسه 4 تا سابه همین 350 واتی هم برا یه ساب زیاده
                                واسه یه ساب یه امپلی کوچکتر هم میشه ساخت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X