اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر 350 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS350 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 350 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS350 - CLASS AB

با مازیتون تستش کردم فقظ قلقلکش میداد
    کنوود 3012 400 وات ماکزیمم 1400وات
    تو ماشین با امپ کنوود که بریج بسته شده بود 200وات میداد تا ته زیادش میکردم امپ کم میاورد احساس میکردم بازم جا داره زیادش کنم

دیدگاه

دوست عزیز این آمپلی برای ساب مناسب هست. و قدرت خوبی هم دارد.
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

در حداکثر توان یک موج سینوسی با پیک مثبت 45 تا منفی 45 خواهیم داشت بنابراین موثر ولتاژ ما میشه 45 ضربدر 0.707 یعنی 31.8
        در صورتی که با همین سطح ولتاژ ، در خروجی بیش از 31.8 ولت داشته باشیم ، آیا به معنای کلیپ هست ؟ یعنی این 31.8 ولت ، حداکثر ولتاژ موثر دو سر بار ، قبل از کلیپینگ هست ؟

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
          در صورتی که با همین سطح ولتاژ ، در خروجی بیش از 31.8 ولت داشته باشیم ، آیا به معنای کلیپ هست ؟ یعنی این 31.8 ولت ، حداکثر ولتاژ موثر دو سر بار ، قبل از کلیپینگ هست ؟

ممنون
          برای محاسبه توان در حالت تئوریک یک موج سینوسی رو در نظر میگیرند بنابراین حداکثر خروجی ما اگر ورودی یک سینوسی باشه یک سیگنال سینوسی با دامنه از مثبت 45 تا منفی 45 میشه که موثرش برای محاسبه توان میشه 31.8 ولی میانگین ولتاژ تقریبا صفر میشه که ما در خروجی سطح dc نداشته باشیم.
          با توجه به اینکه سیگنال صوتی مجموعه ای از هارمونیکهای سینوسی در فرکانسهای مختلف است ممکن است در بعضی حالات ولتاژ موثر کمی بیشتر و یا کمتر شود. ولی به هر حال خیلی تاثیر گذار نیست چون دامنه هارمونیک اول بیشتر از هارمونیکهای بعدی است بنابراین شما حداکثر ولتاژ موثر قبل از رسیدن به کلیپینگ رو میتونید همون در نظر بگیرید.
          مهم نیست چه مدرکى دارید
          مهم این است که چه درکى دارید . . .

دیدگاه

ممنون :smile:

چون برام پیش اومده بود ، آمپلیفایری با تغذیه حدود دوبل 60 ولت ، با ورودی سینوسی 1 کیلو ، حدود 42 ولت ، کلیپینگ صورت میگرفت. یعنی دلیلش همینه ؟ (کلاس D بود).

یک سوال دیگه با عرض پوزش...علت فیدبک منفی در کلاس D ، حذف هارمونیک های بعدی هست ؟ ممکنه در این رابطه مقداری توضیح بفرمایید.

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
              ممنون :smile:

چون برام پیش اومده بود ، آمپلیفایری با تغذیه حدود دوبل 60 ولت ، با ورودی سینوسی 1 کیلو ، حدود 42 ولت ، کلیپینگ صورت میگرفت. یعنی دلیلش همینه ؟ (کلاس D بود).

یک سوال دیگه با عرض پوزش...علت فیدبک منفی در کلاس D ، حذف هارمونیک های بعدی هست ؟ ممکنه در این رابطه مقداری توضیح بفرمایید.

ممنون
              در خصوص مورد اول بله کیپینگ صورت گرفته و برای کلاس D هم فرقی نمیکنه مانند دیگر انواع هستش
              سوالتون در مورد فیدبک منفی رو پاسخش رو دقیقا نمیدونم متاسفانه.
              ولی اگر کلاس D با آرایش self oscillation در نظر بگیریم فیدبک بیشتر برای ایجاد نوسان پایدار استفاده میشه. و فیلتر خروجی موج مربعی بعد از ترانزیستورها را فیلتر میکنه تا فرکانس نوسانساز که معمولا بالای 200 کیلو هرتز است حذف بشه و فرکانسهای صوتی فقط بمونند.
              که این یک ضعف برای امپ های کلاس D است. به عبارتی فیلتری که برای حذف فرکانس سوئیچینگ بکار برده میشه هارمونیک های بالای سیگنال صوتی رو هم حذف میکنه. و بنابراین کلاس D هایی که دنبال کیفیت بالاتر هستند سعی در افزایش فرکانس سوئیچینگ دارند تا فیلتر قطع در فرکانس بالاتری قرار بگیره و در نتیجه حذف هارمونیکهای صوتی و به تبع اون کاهش کیفیت در صداهای زیرتر، کمتر صورت بگیره
              مهم نیست چه مدرکى دارید
              مهم این است که چه درکى دارید . . .

دیدگاه

درود بر همه دوستان عزیز

من در یکی از این مدار NMOS350 به مشکل خوردم
                همه چی درست هست فقط صدای تق تق ممتد در خروجی هست . چیزی شبیه صدای تراکتور :biggrin:
                خودم گمان میکنم از ترانزیستور های درایور هست که البته همه ترانزیستور ها و ماسفت ها با تست اتصال کوتاه درست هستند.
                منظورم MJE350 و 340
                آهنگ هم درست پخش میشه ولی همراه با همون صدا . منبع تغذیه هم درست هست چک کردم
                شما چه دیدگاهی دارید؟

دیدگاه

دوستان یعنی هیچ دیدگاهی ندارید :eek: یا با من قهر کردید :-?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                    درود بر همه دوستان عزیز

من در یکی از این مدار NMOS350 به مشکل خوردم
                    همه چی درست هست فقط صدای تق تق ممتد در خروجی هست . چیزی شبیه صدای تراکتور :biggrin:
                    خودم گمان میکنم از ترانزیستور های درایور هست که البته همه ترانزیستور ها و ماسفت ها با تست اتصال کوتاه درست هستند.
                    منظورم MJE350 و 340
                    آهنگ هم درست پخش میشه ولی همراه با همون صدا . منبع تغذیه هم درست هست چک کردم
                    شما چه دیدگاهی دارید؟
                    سلام سامی جان
                    منظورت از اینکه گفتی تو تست اتصال کوتاه ترانزیستور ها سالم هستند یعنی چی؟؟

دیدگاه

درود بر محمد عزیز

منظورم با تست اتصال کوتاه یا تست دیود مولتی متر .همون تست معمولی ترانزیستور :biggrin: بد گفتم. پرسش خوبی کردی :agree:

دیدگاه

بنظر من اشکال یا از درایوره یا یه خازن توی مدار خرابه... وقتی یکی از این امپ ها فقط مشکل داره شما طبقه طبقه باید بررسی کنی و قطعات رو عوض کنی تا به قطعه خراب برسی البته اونایی که بیشتر روشون شک داری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                          بنظر من اشکال یا از درایوره یا یه خازن توی مدار خرابه... وقتی یکی از این امپ ها فقط مشکل داره شما طبقه طبقه باید بررسی کنی و قطعات رو عوض کنی تا به قطعه خراب برسی البته اونایی که بیشتر روشون شک داری
                          مهدی جان همه خازن ها را عوض کردم. موافقم حتما مشکل از MJE ها هست چون به اصل بودنشون هم شک دارم.
                          حالا این مشکل دلیلش چی هست و باعثش چی میتونه باشه؟! چون من نهایت دقت را به کار بستم.

دیدگاه

این قطعات بی کیفیت قلابی از هیچ قاعده ادم واری تبعیت نمیکنن!! خیلی اذیت میکنن!
                            برای این که مطمئن بشی بیا MJE های امپ سالم رو در بیار روی این امپ تست کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              این قطعات بی کیفیت قلابی از هیچ قاعده ادم واری تبعیت نمیکنن!! خیلی اذیت میکنن!
                              برای این که مطمئن بشی بیا MJE های امپ سالم رو در بیار روی این امپ تست کن
                              سپاس پیشنهاد خوبیه آزمایش میکنم . ولی دیگه میگردم اورجینال میگیرم باور کن این چندمین بار هست که این آشغالا داره اذیت میکنه :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                                سپاس پیشنهاد خوبیه آزمایش میکنم . ولی دیگه میگردم اورجینال میگیرم باور کن این چندمین بار هست که این آشغالا داره اذیت میکنه :angry:
                                منم با نظر مهدی موافقم ترانزیستور های درایور و ورودی رو بیرون مدار تست کن.
                                فعلا" mje نخر ببینم می تونم برات یک مشابه پیدا کنم . نتیجش رو میگم.
                                موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X