اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر 350 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS350 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 350 وات با کیفیت بسیار بالا - NMOS350 - CLASS AB

مارک های بد هم کار میکنن :eek: ولی شانسیه :icon_razz:
    بین اون 2 هم توی دیتاشیتشون نوشته شده یه فرق های جزیی دارن
    میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
    به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

سلام دوستان دیدم موضوع بحث همون موضوع تکراری والبته آزار دهنده قطعات الکترونیکی تقلبی هستش منم قبلا در کار ساخت به قطعات تقلبی برخورد بسیار کردم وکلی تا حالا ضرر این کارو دادم در مورد B649A وِD669A من قبلا یه آمپلی با کیفیت مهندسی معکوس شده داشتم که از این ترانزیستورها درش استفاده شده بود ولی حتی نوع چینی شو که از فروشگاه اسپیار به ناچار در تهران خریدم در حدود 1 سال ونیم پیش اون هم به صورت تعداد بالا تقلبی از کار درآمد ومدار در خروجی ولتاژ DC بالایی میداد که ترانزیستورهای قدرتو منفجر میکرد بعد از مدتی این ترانزیستورها رو در فروشگاه آرمان الکترونیک طبقه دوم پاساژ توکل تونستم بخرم که چون نمونه اصلیشو دیده بودم دقیقا اصلی بودند راه تشخیص اصلی بودن این ترانزیستورها اینه که در روی مرکزآنها یک فرو رفتگی به شکل دایره وجود داره که در اون عدد هایی به شکل بسیار ریز نوشته شده که با دستگاه حکاکی لیزری نمیشه این نوشته ها رو نوشت که این تنها راه تشخیص اصلی بودم این نوع کیس از ترانزیستورها هستش در ضمن این ترانزیستورها رو میشه در مانیتورهای CRTرنگی قدیمی به راحتی پیدا کرد
      یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

سلام دوست گرامی البته فرمودید ک راه تشخص قطعه خوب وبد چیه ایا راههای دیگری هم هست ؟4تا ماسفت خریدم 2تا روش مارک IRداره ورنگ پایه هاش هم براق نیست 2تای بعدی پایه های براق داره ومثل اینکه روش قلع کشیده شده اما مارکشو نفهمیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زمانی
          سلام دوست گرامی البته فرمودید ک راه تشخص قطعه خوب وبد چیه ایا راههای دیگری هم هست ؟4تا ماسفت خریدم 2تا روش مارک IRداره ورنگ پایه هاش هم براق نیست 2تای بعدی پایه های براق داره ومثل اینکه روش قلع کشیده شده اما مارکشو نفهمیدم
          سلام دوست گرامی ورودتونو به انجمن واین بخش تبریک میگم در مورد ماسفتهای موجود در بازار باید بگم تمام ماسفتهای مکزیکی اصلی پایه کوتاه وپشت آینه ای براق هستند با پسوند اصلی N به بازار عرضه میشوند (مثل IRFP250N) وتمام ماسفتهای پشت مات سربی چه پایه کوتاه وچه بلند با پسوند چهN-M همگی چینی هستند در ضمن پسوند M نسبت به N جریان کمتری در data sheet دارد وربطی به سازگاری با محیط زیست وعدم آلودگی زیست محیطی ندارد

دیدگاه

سلامی دوباره ویه سوال دیگه بااین حساب بخواهیم رتبه بندی کنیم کدام مارک دررتبه اول ومابقی در چه رتبه ای هستتند ایا مارکهایی مثل موتورلا -هیتاچی -فایرچیلد وغیره تو بازار ایران پیدا میشه یا باید ب همین چینیش بسنده کنیم.قطعاتی ک بنام ارجینال شناخته میشوند در چه حدیند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زمانی
              سلامی دوباره ویه سوال دیگه بااین حساب بخواهیم رتبه بندی کنیم کدام مارک دررتبه اول ومابقی در چه رتبه ای هستتند ایا مارکهایی مثل موتورلا -هیتاچی -فایرچیلد وغیره تو بازار ایران پیدا میشه یا باید ب همین چینیش بسنده کنیم.قطعاتی ک بنام ارجینال شناخته میشوند در چه حدیند .
              تو قطعات الکترونیکی وبه خصوص صوتی به نظر من حرف اول وآخرو توشیبا ژاپن میزنه و بعد هیتاچی میتسوبیشی وموتورولا قطعاتیم که در بازار ایران هستش متاسفانه به دلیل دلال بازی وبی جنبه ای فروشندگان در صورت اصلی بودن متمئن باش به قیمت چندین برابری به فروش میرسونند من خودم برام تجربه شده وقتی برای خرید قطعه اصلی میرم وقتی طرف میبینه قطعه رو میشناسی وکارت در گرو این قطعه هستش بلافاصله قیمتشو بالا میندازه در ضمن قطعات چینیم جنس خوب وبد داره متاسفانه جنس خوب چینی که تحت لیسانس کارخانه های معتبر دنیا هستش به آمریکا واروپا صادر میشه وجنسهای آشغالش که به آفریقا وکشور های جهان 5 و6توسط آقایون وارد کننده که دنبال سود نجومی میگردند سر از ایران در میاره جنس ارجینالم باید خودت استفاده کنی تا ببینی تو کار چه پاسخ جالبی میده مثلا من خودم تو یه آمپلی وقتی ترانزیستور توشیبا میزاشتم این قطعه بسیار خنک با کشش آمپر بالا به راحتی جواب میداد ولی وقتی قطعه تقلبی بزاری میشه هیتر برقی که تنظیمان وقطعات دیگه مدارم داغون میکنه :eek:

دیدگاه

سلام وتشکری دوباره بابت اطلاعات وراهنمایی شما .

دیدگاه

سلام
                  این سوالمو تو تاپیک امپلی با irfp250 هم مطرح کردم
                  الان همین سوالو اینجا و واسه این امپلی میپرسم
                  ایا کسی این امپلیو با ماسفتایه دیگه تست کرده?
                  مثلا ماسفت 260
                  البته تا اونجا که اطلاع دارم جناب سام سیروس با 460 تست کرده و جواب هم داده ولی ظاهرا هیتسینک خیلی گرم میکرده
                  اگه اطلاعات بیشتری بده که عالی میشه
                  من به ماسفتایه ارجینال 250n(همون پشت اینه ای) دسترسی دارم که اگه بشه جایه ماسفتایه اصلیه این امپلی استفادشون کرد عالی میشه

دیدگاه

سلام .من هیچ یک از فایلهای مربوطه را نتونستم باز یا پیدا کنم مشکل چیه دوستان.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohmmad 5441
                      سلام .من هیچ یک از فایلهای مربوطه را نتونستم باز یا پیدا کنم مشکل چیه دوستان.
                      درود بر شما

نخستین پست . به روز آوری شد
                      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سلام اقا سیروس فایل مدارچاپی وراه اندازیش باز نشد .چکار کنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohmmad 5441
                          سلام اقا سیروس فایل مدارچاپی وراه اندازیش باز نشد .چکار کنیم.
                          درود

درسته آزمایش کردم . دیر بارگیری میشه.

دیدگاه

سلام .فایل مدارچاپی راک میزنم مدارچاپی تغذیه را میاره نه خود امپ .مشکل چیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد تقی زمانی
                              سلام .فایل مدارچاپی راک میزنم مدارچاپی تغذیه را میاره نه خود امپ .مشکل چیه
                              درست شد

دیدگاه

سلام اقا سیروس دست شما درد نکنه.فایل مدار چاپی را ک دانلود کردم چینش قطعات بود نه مدارچاپی .قبلا فایلهای مدارچاپی nmosراک میزدی بلافاصله مدار چاپی میومد ولی حالا باید دانلود کنی ک انهم جابجاست ویا پیدا نمیکنه .لطف کنید یه برسی کامل انجام دهید.تشکروخسته نباشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X