اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر با tip142\tip147

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آمپلی فایر با tip142\tip147

سلام دوستان
    این اولین پست من هست می خواستم بدونم نظرتون درباره ی این آمپلی فایر چیه؟
    http://users.otenet.gr/~athsam/power_amplifier_30w.htm
    ممنون می شم اگه نظر بدین :agree:
    به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
    سنکا
    انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
    اپیکتتوس

پاسخ : آمپلی فایر با tip142\tip147

با سلام خوش اومدی به انجمن : از اونجایی که همراه نقشه چیزایی مثله PCB و .... را داره پس میشه گفت مدار خوب و با طراحی علمی هست و ظاهرا نقشه مشکلی نداره

ولی مدارای ساده تری هم هست که دوستان بیستر در جریانش هستند

مدار هایی هم هست مثله مدار خودتون که اونا هم را ببین بد نیست

http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=thankyoupostlist;topic=68540.0;ms g=403557

و یه توضیح از توانایی های خودت در الکترونیک بده که دوستان بهتر راهنماییت کنن

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام دوستان
      من این آمپلی فایر رو ساختم ولی وقتی به اون تغذیه دوبل 25 ولت وصل کردم بلندگوم درجا سوخت :angry: ولی غصه نخورید یه بلندگو 1500تومنی بود بعد از اون خروجی آمپلی رو به مالتی متر وصل کردم بعد دیدم 25 ولت نشون میده oo: ولوم روهم که تغییر می دم چیزی عوض نمی شه. ترانزیستور هاهم داغ میکنند.http://users.otenet.gr/~athsam/power_amplifier_30w.htm
      لطفا راهنمایی کنید . البته من با قطعات مشابه درست کردم . فیوز هاهم می سوزند.
      به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
      سنکا
      اپیکتتوس

دیدگاه

به جای Q9 و Q10 چی قرار دادی و آیا تست کردی ببینی سالم هستند یا نه ؟

دیدگاه

به جای Q9 tip142گذاشتم به جای Q10 tip147 گذاشتم ترانزیستور هارو هم تست کردم .البته ترانزیستور های زیادی رو مشابه گذاشتم.
          سنکا
          اپیکتتوس

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر با tip142\\tip147

یه کم از خودت بگو اینکه کار اولت هست یا نه و چقدر مهارت داری

تست ترانزیستور بلدی ؟
            و.....

اضافه شده در تاریخ :
            کالکتور Q8 را از تغذیه مثبت قطع کن و ببین در خروجی چی داری و تغییری میبینی

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر با tip142\\tip147

نوشته اصلی توسط aswhu600
              یه کم از خودت بگو اینکه کار اولت هست یا نه و چقدر مهارت داری

تست ترانزیستور بلدی ؟
              و.....

اضافه شده در تاریخ :
              کالکتور Q8 را از تغذیه مثبت قطع کن و ببین در خروجی چی داری و تغییری میبینی
              تست ترانزیستور بلدم از توی کتاب ها نگاه کردم . من تقریبا پنج سال با الکترونیک سرو کله زدم مدار های خیلی زیادی مونتاژ نکردم این اولین آمپلی فایر ترانزیستوری هست که دارم می سازم البته فبلا آمپلی فایر با TDA2003 و LM386 ساختم ولی الآن دیگه از آیسی خوشم نمییاد یه آمپلی فایر با TIP41 هم ساختم البته کیت آموزشی بود . لطفا اگه امکانش هست خودتون هم یه بار این آمپلی فایر رو تست کنین .http://users.otenet.gr/~athsam/power...<br /> :read: راستی من کلاس دوم دبیرستان رشته ی ریاضی وفیزیک هستم و الکترونیک را از کتاب ها دنبال کرده ام .
              سنکا
              اپیکتتوس

دیدگاه

قبل از اینکه دست بکار میشدی یه سری به تاپیک صوتی میزدی مدار های ساده تر و با قدرت بیشتر وجود داره و خیلی ها اون مدار ها را بستن و کاملا راضی هستن

حالا تصمیم با خودت هر جور میدونی بگو تا ادامه بدیم

ولی این مدار که میگید تمام ترانمزیستور ها را عوض کردید به مشکل جواب بده چون از حالت استانداردش خارج شده

دیدگاه

پس اگه میشه یه آمپلی فایر با همین TIP142\TIP147 بذارین . من توی موضوع آمپلی فایربا ترانزیستور دارلینگتون یه آمپلی فایر با همین ترانزیستورها دیدم اگه میشه اون نقشه ای که تست شده و جواب میده رو برام توی همینجا بذارید (درجواب به پست من)
                  یه خواهش دیگه دارم اکه ممکنه نظرتون رو درباره ی این یکی آمپلی فایر هم بگین http://www.redcircuits.com/Page123.htm و این که آیا با IRF540\IRF9540هم جواب میده یا نه و البته با BC547 به جای BC550 .ممنون میشم :job: :applause:
                  سنکا
                  اپیکتتوس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajvd
                    پس اگه میشه یه آمپلی فایر با همین TIP142\TIP147 بذارین . من توی موضوع آمپلی فایربا ترانزیستور دارلینگتون یه آمپلی فایر با همین ترانزیستورها دیدم اگه میشه اون نقشه ای که تست شده و جواب میده رو برام توی همینجا بذارید (درجواب به پست من)
                    یه خواهش دیگه دارم اکه ممکنه نظرتون رو درباره ی این یکی آمپلی فایر هم بگین http://www.redcircuits.com/Page123.htm و این که آیا با IRF540\IRF9540هم جواب میده یا نه و البته با BC547 به جای BC550 .ممنون میشم :job: :applause:
                    نظرت درباره این چیه به نظر من که خوبه

http://maziyar123.persiangig.com/image/ECA-101218194944.jpg

اون مداری هم که گفتی مشکل خاصی نداره

دیدگاه

سلام دوستان
                      می تونید یه توضیحاتی درباره ی نحوه ی کالیبره کردن این آمپلی فایر بدید ممنون می شم.
                      http://www.redcircuits.com/Page123.htm
                      Setting up the Power Amplifier:

The setup of this amplifier must be done carefully and with no haste:
                      1.Connect the Power Supply Unit (previously tested separately) to the Power Amplifier but not the Preamp: the input of the Power Amplifier must be left open.
                      2.Rotate the cursor of R4 fully towards Q1 Collector.
                      3.Set the cursor of R3 to about the middle of its travel.
                      4.Connect a suitable loudspeaker or a 8 Ohm 20W resistor to the amplifier output.
                      5.Connect a Multimeter, set to measure about 50V fsd, across the positive end of C5 and the negative ground.
                      6.Switch on the supply and rotate R3 very slowly in order to read about 23V on the Multimeter display.
                      7.Switch off the supply, disconnect the Multimeter and reconnect it, set to measure at least 1Amp fsd, in series to the positive supply (the possible use of a second Multimeter in this place will be very welcomed).
                      8.Switch on the supply and rotate R4 very slowly until a reading of about 120mA is displayed.
                      9.Check again the voltage at the positive end of C5 and readjust R3 if necessary.
                      10.If R3 was readjusted, R4 will surely require some readjustment.
                      11.Wait about 15 minutes, watch if the current is varying and readjust if necessary.
                      12.Please note that R3 and R4 are very sensitive: very small movements will cause rather high voltage or current variations, so be careful.
                      13.Those lucky enough to reach an oscilloscope and a 1KHz sine wave generator, can drive the amplifier to the maximum output power and adjust R3 in order to obtain a symmetrical clipping of the sine wave displayed.

--------------------------------------------------------------------------------
                      راستی دوستان اگه به جای 40ولت 25 ولت بدیم صداش در میاد . آخه من به اون 25 ولت دادم صداش خیلی کم بود انگار که خاموشه و صدا صاف نبود و ترانزیستور هاهم خیلی سرد بودن درکل انگار مدار خاموشه و صدای ضعیفی ازش درمیاد . به نظر شما اشکال از تغذیه هست ؟ ممنون میشم اگه جواب بدین.
                      سنکا
                      اپیکتتوس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajvd
                        سلام دوستان
                        می تونید یه توضیحاتی درباره ی نحوه ی کالیبره کردن این آمپلی فایر بدید ممنون می شم.
                        http://www.redcircuits.com/Page123.htm
                        Setting up the Power Amplifier:

The setup of this amplifier must be done carefully and with no haste:
                        1.Connect the Power Supply Unit (previously tested separately) to the Power Amplifier but not the Preamp: the input of the Power Amplifier must be left open.
                        2.Rotate the cursor of R4 fully towards Q1 Collector.
                        3.Set the cursor of R3 to about the middle of its travel.
                        4.Connect a suitable loudspeaker or a 8 Ohm 20W resistor to the amplifier output.
                        5.Connect a Multimeter, set to measure about 50V fsd, across the positive end of C5 and the negative ground.
                        6.Switch on the supply and rotate R3 very slowly in order to read about 23V on the Multimeter display.
                        7.Switch off the supply, disconnect the Multimeter and reconnect it, set to measure at least 1Amp fsd, in series to the positive supply (the possible use of a second Multimeter in this place will be very welcomed).
                        8.Switch on the supply and rotate R4 very slowly until a reading of about 120mA is displayed.
                        9.Check again the voltage at the positive end of C5 and readjust R3 if necessary.
                        10.If R3 was readjusted, R4 will surely require some readjustment.
                        11.Wait about 15 minutes, watch if the current is varying and readjust if necessary.
                        12.Please note that R3 and R4 are very sensitive: very small movements will cause rather high voltage or current variations, so be careful.
                        13.Those lucky enough to reach an oscilloscope and a 1KHz sine wave generator, can drive the amplifier to the maximum output power and adjust R3 in order to obtain a symmetrical clipping of the sine wave displayed.

--------------------------------------------------------------------------------
                        یه چیزایی متوجه شدم

اینکه R3 را باید طوری تنظیم کنی که ولتاژ دو سرش 23 ولت بشه

اینکه R4 مربوط به کیفیت میشه

و R3 و R4 حساس هستند و ......

نیازی نیست که روی این مطالب زوم کنید در مورد یه مدار معمولی میشه تعداد زیادی ولتاژ گفته بشه (برای تنظیم استاندارد)

ولی دو متغیری که شما در اون مدار دارید را طوری تنظیم کنید که شفاف ترین صدار را دریافت کنید

همین کفایت میکنه

راستی دوستان اگه به جای 40ولت 25 ولت بدیم صداش در میاد . آخه من به اون 25 ولت دادم صداش خیلی کم بود انگار که خاموشه و صدا صاف نبود و ترانزیستور هاهم خیلی سرد بودن درکل انگار مدار خاموشه و صدای ضعیفی ازش درمیاد . به نظر شما اشکال از تغذیه هست ؟ ممنون میشم اگه جواب بدین.
                        در این مدارات هر چه ولتاژ بره بالا کیفیت خروجی هم میره بالا و برعکس

برای نتیجه مطلوب یا ولتاژ را بالا ببرید یا مدارتونا تغییر بدید

در انجمن مدارات با کارایی بهتر و همچنین ساده تر و تست شده وجود داره که می تونید ازشون کمک بگیرید

یکی از بهترین ها همینه که قرار دادم
                        اگر هم با ماسفت میخواید مدار ساده و با کیفیت و جود داره

دیدگاه

برای نتیجه مطلوب یا ولتاژ را بالا ببرید یا مدارتونا تغییر بدید
                          سلام دوستان
                          من ولتاژرو به 50ولت تغییر دادم ولی صدا خیلی خش خش داره مخصوصا وقتی صدا به خورده زیاد میشه بعد هم این مدار انگار خاموشه و به اندازه ی 1 وات هم صدا نداره و ماسفتها هم کلا سرد هستند. من از IRF540\IRF9540 استفاده کردم و همچنین از BC547.
                          و منظورتون از تغییرمدار چیه؟ تغذیه رو دوبل کنم ؟
                          ممنون میشم اگه راهنمایی کنین و اگه PCB هم برام بذارین که خیلی بیشتر.
                          سنکا
                          اپیکتتوس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajvd
                            سلام دوستان
                            من ولتاژرو به 50ولت تغییر دادم ولی صدا خیلی خش خش داره مخصوصا وقتی صدا به خورده زیاد میشه بعد هم این مدار انگار خاموشه و به اندازه ی 1 وات هم صدا نداره و ماسفتها هم کلا سرد هستند. من از IRF540\IRF9540 استفاده کردم و همچنین از BC547.
                            و منظورتون از تغییرمدار چیه؟ تغذیه رو دوبل کنم ؟
                            ممنون میشم اگه راهنمایی کنین و اگه PCB هم برام بذارین که خیلی بیشتر.
                            یه مقاومت 1 کیلو از منفی به ورودی وصل کن و ببین هنوز در خروجی خش خش داری

و اینکه چه منبع صوتی در ورودی میدی ؟

دیدگاه

سلام جناب aswhu
                              من راستش تاحالا پلی نساختم ولی خیلی علاقه دارم
                              یه سوال خیلی ساده + و - چیه ؟ مثلا +35 -35 و زمینم که مشترکه اسپیکر به چی وصل میشه ؟
                              تا همه چی ساختم
                              http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X