اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 160W , Thd=0.001 ماسفت

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
    محمد جان بنابر این به درد NMOS نمیخوره؟ درسته؟
    راستی داداش اون آی سی را کجا داشتند؟ من حتی در http://uk.mouser.com/ هم پیدا نکردم.
    فعلا" به درد nmos نمی خوره . ولی احتمال میدم بشه برای اون هم استفاده کرد و باید تغییراتی در مدار صورت بگیره.
    شما ناراحت نباش اگر اون مدار بکارت نیومد من یکی دیگه به شما میدم. :bye
    اون آیسی رو هم تهران پاساژ فتوت پیدا کردم ولی جمهوری نپرسیدم ببینم دارن یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
      فعلا" به درد nmos نمی خوره . ولی احتمال میدم بشه برای اون هم استفاده کرد و باید تغییراتی در مدار صورت بگیره.
      شما ناراحت نباش اگر اون مدار بکارت نیومد من یکی دیگه به شما میدم. :bye
      اون آیسی رو هم تهران پاساژ فتوت پیدا کردم ولی جمهوری نپرسیدم ببینم دارن یا نه؟
      داداش تو همیشه لطف داشتی دستت درد نکنه :redface:
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سلام به همه دوستان
        من درحال ساخت این امپلی فایری هستم که طبقه رگلاتور برا بخش تفاظلی داره
        سوالی برام پیش اومده که میخواستم بپرسم.تو بخش قدرت من به جای استفاده از مقاومت0.33 از مقاومت0.22 استفاده کردم،با توجه به اینکه تو خونه داشتم
        حالا این مقاومت در عملکزد امپلی فایر چه تاثیری خواهد گذاشت
        برای مقاومت متصل به گیت ماسفیت ها هم از 670 اهم به جای 470 استفاده کردم.چون دو مقاومت بسیار نزدیک به هم از نظر اهمی توسط اهمتر تو وسایلم پیدا کردم،حالا این مقاومت میتونه در عملکرد امپلی تاثیر بزاره؟چون من طبقه قدرت امپلی های ماسفیتی رو دیدم که مقاومت گیت 100 اهمم گذاشته بودن
        به نظر شما ترانزیستورهای بخش فاضلی رو اگه از نطر hfe نزدیک بهم انتخاب کنیم باعث بهتر کار کردن این بخش نخواهد شد؟چون دیدم که این بخش تاثیر زیادی از لحاظ شرایط دمایی بخود اختصاص میده
        برای بخش رگلاتور هم به نظر شما ترانزیستورا اگه hfeنزدیکی داشته باشن مهم خواهد بود یا اصلا بی تاثیر هست؟

دیدگاه

درود بر همه دوستان

من در راه اندازی این آمپلی گیر کردم :angry:

هیچ چیز خاصی هم نداره که پیچیده باشه. الان در سورس ماسفت ها هیچ ولتاژی نیست با تغییر مولتی ترن هم هیچ اتفاقی نمیافته
          ترانزیستور ها هم سالم هست.

حالا شما که ساختین و تجربه دارید کمک کنید ^^

دیدگاه

درود بر سام عزیز

داداشی قبل از اینکه ماسفت هارو بزاری مدارو تست کردی؟
            اگه تا قبل از ماسفت ها مدار ایرادی نداشته باشه با وصل کردن ورودی باید بین گیت ماسفتا و زمین صدا داشته باشی

دیدگاه

سلام
              سامی جان فعلا" ولتاژ گیری رو ول کن .
              اول اینکه هر تستی که انجام میدی حتما" لامپ 100 وات رشته ای قبل از ترانس بزار تا خسارت نبینی.
              دوم اینکه ماسفت ها رو در بیار و ببین با دادن ولتاژ به مدار لامپ روشن میشه یا نه.
              سوم اینکه ماسفت ها رو بیرون مدار تست کن که مطمئن بشی سالم هستن روش تست ماسفت رو هم من قبلا" تو سایت گذاشتم و بعد از اینکه تست کردی یه روش بهت میگم که ترانزیستورها رو بدون اینکه از روبرد دربیاری تست کنی فعلا" این کارها رو انجام بده و نتیجه رو اعلام کن

دیدگاه

درود بر همه دوستان به ویژه محمد و سینای عزیزم

ماسفت ها را بیرون آوردم...

سینا جان هیچ صدایی بین گیت و زمین وجود نداشت :sad:

محمد جان لامپ سری با برق 220 خاموش میمونه. ماسفت ها را هم آزمایش کردم 240 ها درست هستند
                ولی 9240 ها هر دو داستان زیر را دارند :

برای بار نخست :
                پراب مشکی به درین و پراب قرمز به سورس = 1098 که باید 0 باشه یا باز.
                پراب مشکی به سورس و پراب قرمز به درین = 345

برای بار 2 :
                مشکی به درین و قرمز به سورس = مدار باز
                پراب مشکی به سورس و پراب قرمز به درین = 680 که نباید از 650 بالاتر بره

مراحل دیگر درست هست...

این آزمایش برام مشکوک هست حالا خودت ببین داداش.

شوربختانه ترانزیستور های 340 به جای KSE ، MJE هست که همیشه با این ها داستان دارم :angry: الان سامان قاطی میکنه :mrgreen:
                پیروز باشی و رستگار

دیدگاه

بابا منم از همون kse ها دارم از همونجایی هم خریدم که تو خریدی :angry: مشکل از اون نیست :angry: ( حالا فردا نیای بگی ترانزیستور عوض کردم مشکل حل شد :mrgreen: من از انجمن میرم :mrgreen: )
                  والا تا حالا 10 تا از همین ها رو تست کردم مشکلی نداشته ان اخرین هم روی همون امپی هست که با سویچینگ تو ماشینه و خودت ازش اطلاع داری اینم عکسش :

والا به نظر من ( البته .... :mrgreen: ) مشکل از اون نیست :icon_razz: البته این که میگی صدا نداشتی بین گیت و زمین نشون دهنده ی اینه که داریور های مدار کار نمیکنن !!! ( مشکل از ترانزیستور های درایوره اقا یکی بگه من با خودم چند چندم )
                  اقا دلخور نشیااا!! :cry2: شوخی بود همش :applause:
                  میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                  به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

درود بر سام عزیز
                    گفتی که ماسفت ها رو بیرون کشیدی و مدار رو بهش ولتاژ دادی و لامپ تست خاموش بوده درسته ؟؟؟
                    اگر برات زحمتی نیست ماسفت رو به طریقی که در لینک زیر قرار دادم تست کن و نتیجه رو یکبار دیگه برای هر دو نوع مثبت و منفی ذکر کن تا اگر مشکل از ماسفت ها نبود روش تست ترانزیستور بر روی برد رو بهت بگم
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59424.0
                    یه چیز دیگه مطمئن هستی که مولتی ترن ها سالم هستند ؟؟؟؟
                    آیا مولتی ترن ها رو باهمون روشی که بهت گفتم تنظیم کردی؟؟
                    با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
                      بابا منم از همون kse ها دارم از همونجایی هم خریدم که تو خریدی :angry: مشکل از اون نیست :angry: ( حالا فردا نیای بگی ترانزیستور عوض کردم مشکل حل شد :mrgreen: من از انجمن میرم :mrgreen: )
                      والا تا حالا 10 تا از همین ها رو تست کردم مشکلی نداشته ان اخرین هم روی همون امپی هست که با سویچینگ تو ماشینه و خودت ازش اطلاع داری اینم عکسش :

والا به نظر من ( البته .... :mrgreen: ) مشکل از اون نیست :icon_razz: البته این که میگی صدا نداشتی بین گیت و زمین نشون دهنده ی اینه که داریور های مدار کار نمیکنن !!! ( مشکل از ترانزیستور های درایوره اقا یکی بگه من با خودم چند چندم )
                      درسته هر دو از یک جا خریدیم :smile: ولی من از همون جا MJE هم خریده بودم و هر آمپلی که با اینا آزمایش کردم کار کرد از جمله NMOS200
                      وقتی kse روش بود بیچارم کرد و وقتی با MJE جایگزین کردم درست شد :mrgreen:
                      حالا الان که یک دونه هم MJE ندارم . بگیرم آزمایش کنم ببینم چی میشه . البته روش محمد عزیز را هم باید آزمایش کنم :agree:
                      ولی اگر با MJE درست بشه ، همین چهارشنبه سوری این ها را باهاش میدونم چیکار کنم :twisted:
                      داداش من که تو را میشناسم :icon_razz: میدونم شوخی بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                        درود بر سام عزیز
                        گفتی که ماسفت ها رو بیرون کشیدی و مدار رو بهش ولتاژ دادی و لامپ تست خاموش بوده درسته ؟؟؟
                        اگر برات زحمتی نیست ماسفت رو به طریقی که در لینک زیر قرار دادم تست کن و نتیجه رو یکبار دیگه برای هر دو نوع مثبت و منفی ذکر کن تا اگر مشکل از ماسفت ها نبود روش تست ترانزیستور بر روی برد رو بهت بگم
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59424.0
                        یه چیز دیگه مطمئن هستی که مولتی ترن ها سالم هستند ؟؟؟؟
                        آیا مولتی ترن ها رو باهمون روشی که بهت گفتم تنظیم کردی؟؟
                        با تشکر
                        درود به روی گلت داداشی
                        من دقیقا با همون روش آزمایش کردم فقط اون داستان 9240 را که برات گفتم برام شگفت آوره
                        شاید به خاطر تماس با دست باشه
                        مولتی ترن ها هم سالم هستند. با همون روش هم آزمایش کردم.
                        داداش حالا روش آزمایش روی برد ترانزیستور ها را هم ،بی زحمت بفرست

سپاس

دیدگاه

باعرض سلام خدمت سامان دوست عزیز میشه نقشه وفیبرمدارسوئیچنگ روبزاری تا من ودوستان هم به فیض برسیم باتشکر

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                            قبلا در انجمن قرار داده شده تو بخش منابع تغذیه موحود هست فقط مدار چاپیش میمونه که من به دلیل عوض کردن ویندوز از دست دادمش متاسفانه !
                            میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                            به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

سلام سیروس جان شاید تو بار اول ماسفت خاموش بوده که اونطور نشون داده و دفعه دوم روشن شده
                              ولی فک نمیکنم اشکال از اونا باشه
                              احتمالا ماله ترانزیستورای t1 و t2 باشه چون اون موقع که منم ساختم با اون ترانزیستورا مشکل داشتم بجاشون از bc556 استفاده کردم
                              اونا رو چک کن

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                                قبلا در انجمن قرار داده شده تو بخش منابع تغذیه موحود هست فقط مدار چاپیش میمونه که من به دلیل عوض کردن ویندوز از دست دادمش متاسفانه !
                                داداش این همون دوبل 35 ایه که اقا اروین گذاشتن؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X