اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

با پاور کامپیوتر منبع تغذیه دوبل 50 ولت بسازید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : با پاور کامپیوتر منبع تغذیه دوبل 50 ولت بسازید

نوشته اصلی توسط -LEO-
    اره سام دمت گرم
    اها خوبه
    سوال من اینه که الان پاور میخوا بگیرم واسه همین کاری که دوستمون گفت با چه مشخصاتی بگیرم؟
    کیان الان تو بازار 500 وات دست دوم بیشتر گیر میاد که همین جواب میده اگر اشتباه نکنم خط
    12 ولتش بالای 12 آمپر هست
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

راستی دوست عزیز آقای LEO این روش برای گرفتن برق 50 ولت یا بالا تر خیلی هم حساب شده نیست . چون وقتی به مدار یا مصرف کننده وصل میشه ولتاژش درحد 10 تا 20 ولت افت داره و اگه میخواهی درست کنی سعی کن تو خروجی یه رگولاتور بذاری تا ولتاز خیلی نوسان نکنه . البته این نظر منه و نظر دیگر اساتید هم مهمه .
      :bye :job: :bye :job:
      به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
      سنکا
      انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
      اپیکتتوس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajvd
        راستی دوست عزیز آقای LEO این روش برای گرفتن برق 50 ولت یا بالا تر خیلی هم حساب شده نیست . چون وقتی به مدار یا مصرف کننده وصل میشه ولتاژش درحد 10 تا 20 ولت افت داره و اگه میخواهی درست کنی سعی کن تو خروجی یه رگولاتور بذاری تا ولتاز خیلی نوسان نکنه . البته این نظر منه و نظر دیگر اساتید هم مهمه .
        :bye :job: :bye :job:
        درود بر شما دوست عزیز
        نه نیازی به رگولاتور نیست و فکر نکنم که اصلا رگولاتور 50 ولتی هم توی بازار باشه :NO:
        و شما باید بتونی فید بک مدار پاور رو دست کاری کنی تا افت ولتاژ خیلی کم تری داشته باشی :nice:
        ولی من که نتونستم فیدبک رو دست کاری کنم چون خیلی دردسر داره
        اگر کسی از دوستان پیدا کرده ما رو هم بی خبر نذارین :biggrin:
        باتشکر
        Fail Never
        گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
        دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
          درود بر شما دوست عزیز
          نه نیازی به رگولاتور نیست و فکر نکنم که اصلا رگولاتور 50 ولتی هم توی بازار باشه :NO:
          و شما باید بتونی فید بک مدار پاور رو دست کاری کنی تا افت ولتاژ خیلی کم تری داشته باشی :nice:
          باتشکر

کل قسمت ثانویه (بعد ترانس ) باید از نو طراحی بشه
          زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
            درود بر شما دوست عزیز
            باتشکر
            دقیقا 50 ولت نیس
            فیدبک مدار هم بهنام گفت که باید دسکاری کنی
            حقم داره چون ارایش طبقات خروجی دس میخوره و کلا شاید جوابی نده..
            در حالت بیباری اگه 50 ولت باشه
            اوم در اصل فکر کنم 30 40 ولت بمون بده

. ترسو پرخاش میکند .
            و
            قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

سلام خدمت همه ی عزیزان . باید بهتون بگم که هیچ وقت تحت هیچ شرایطی اگر پاورتون دو تا چوک موازی رو برای دوبل ولتاژ ساپورت نمیکنه عبدا چوک دوم رو به پایه های ترانزیستور ( نقاط aوb که نشان داده شده) نزنید چون با این کار پروتکت رو دور میزنید و وقتی power تحت بار قرار میگیره بلایی که سر من اومد سر شما هم میاد. همراه با بار که یک لامپ 100 بود پاور هم یک لحظه روشن وسپس منفجر شد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo.om
                سلام خدمت همه ی عزیزان . باید بهتون بگم که هیچ وقت تحت هیچ شرایطی اگر پاورتون دو تا چوک موازی رو برای دوبل ولتاژ ساپورت نمیکنه عبدا چوک دوم رو به پایه های ترانزیستور ( نقاط aوb که نشان داده شده) نزنید چون با این کار پروتکت رو دور میزنید و وقتی power تحت بار قرار میگیره بلایی که سر من اومد سر شما هم میاد. همراه با بار که یک لامپ 100 بود پاور هم یک لحظه روشن وسپس منفجر شد .
                خوب بارش که دست خودمونه
                باید رعایت کنیم دیگه باری که میزاریم تو خروجی رو
                شما به ترانس خطی هم بار اضافه از حد بدی انقد داغ میکنه که ممکنه دچار اتش سوزی بشه
                ولی در کل از پاور بخوای ولتاژ درست و حسابی بگیری باید ثانویه رو کلا تغیر بدی.
                شمام میگی منفجر شد احتمالا خازن یا مقاومت درایور گیت بوده :NO:
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

البته من یه پاور خریدم بی انصاف 24 ولت داد :cry:

دیدگاه

سلام . من با نظر آقا بهنام کاملا موافقم . برای دریافت ولتاژ قابل توجه باید یه سلف دیگه بپیچید .من الان دو سه ماهه روش کار میکنم و یه سلف هم پیچیدم ولی ولتاژ خروجی اصلا کنترل شده نیست و تحت بار افت شدیدی داره ولی توان بسیار بالایی میده طوری که بدون پروتکت کردن یه اتو ی 1200 رو روشن میکنه . اون پاورهم اگه خازنش میترکید که اینجا نبودم . فیوزش بود . ولی خداوکیلی مثل دینامیت صدا داد .

دیدگاه

با سلام به پروتل عزیز . درستش هم همینه چون در اصل خروجیه اون سلف +-13 هست که بعد از صاف شدن 24 ولت میشه ولی بدون بار تو بازه ی 40 تا 50 ولت نشون میده من رو چند تا پاور مختلف تست کردم و نتیجه ی همه یکی بوده اگه تونستم یه کاری کنم که با تغییر سیم پیچ ها دوبل 50 بگیرم که درست حسابی باشه حتما طرز درست کردنشو میگم.http://www.eca.ir/forum2/Smileys/phpbb/icon_wink.gif

دیدگاه

من یک ماهی روش کار کردم
                        اخر سر هم تنها نتیجه ای که گرفتم طراحی دوباره قسمت ثانویه هست که معقول تره یک مدار از بیس طراحی کنیم و از قطعات ÷اور برای کاهش هزینه داخلش استفاده کنیم
                        زکات علم نشر آن است
                        بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

از مقدار آمپر خبر ندارم ولی با توجه به قدرت پاور کامپیوتر فکر کنم تا 3 الی 4 آمپر رو جواب بده ولی اگه بالا تر می خواهی چند تا پاور موازی کن .
                          مگه موازی کردن پاور هم امکان داره؟؟!! فک نکنم کار درسی باشه. مشکلی پیش نمیاد؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akbar8
                            مگه موازی کردن پاور هم امکان داره؟؟!! فک نکنم کار درسی باشه. مشکلی پیش نمیاد؟؟
                            دقیقا هم نمیدونم ولی وقتی دی سی شد شاید بشه .
                            به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
                            سنکا
                            اپیکتتوس

دیدگاه

سلام به همگی
                              میبخشید این سوالی که میکنم به این تایپک ربطی نداره ولی دیگه مجبورم!!
                              ببینم اگه از دوسر 5 ولت و 12 ولت پاور اختلاف پتانسیل میشه 17 ولت??
                              میخوام این 17 ولت رو وصل کنم به لبتاب!!! طوری نمیشه که نه???
                              آخه شارژر لبتابم سوخته منم پول ندارم که بدم!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                                سلام به همگی
                                میبخشید این سوالی که میکنم به این تایپک ربطی نداره ولی دیگه مجبورم!!
                                ببینم اگه از دوسر 5 ولت و 12 ولت پاور اختلاف پتانسیل میشه 17 ولت??
                                میخوام این 17 ولت رو وصل کنم به لبتاب!!! طوری نمیشه که نه???
                                آخه شارژر لبتابم سوخته منم پول ندارم که بدم!!
                                سلام به شما
                                اگه منظور شما +12 و +5 پاور باشه که به هارد دیسک و دی وی دی رام وصل میشه نه نمیشه چون اتصال کوتاه به حساب میاد یعنی نمیتونید سری کنید
                                ولی میتونید یه کاری کنید از برق +12و -5 پاور استفاده کنید .
                                رنگ سیم -5 یادم نیست یا پاورتون رو باز کنید از روی برد نگاه کنید یا تو اینترنت یه سرچ بزنی که راحت ترم هست .
                                بدرود :bye
                                سنکا
                                اپیکتتوس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X