اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر جمع و جور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر جمع و جور

نوشته اصلی توسط mohsen++
    برای اعمال خروجی هدفن به آی سی های متداول آمپلیفایر نیاز به پری نیست یک ولوم دوبل ده کیلو اهم لگاریتمی خوبه (ولوم لگاریتمی همونیه که بعد از مقدارش حرف A نوشته شده مثلا روش نوشته 10K A ) البته با کمی گذشت در یکنواخت کار کردن درجات ولومتون میتونین ولوم خطی یا اگه ولوم هم نداشتین دو تا پتانسیومتر بذارین .
    مساله بعدی : بین خروجی چپ و راست هدفن به سر مشترک یک مقاومت 33 اهم بذارین .
    اولا تشکر از شما محسن جان که اینقدر با حوصله و دقیق جواب میدی.واقعا کارت درسته.
    بعد اون جمله ای که قرمز کردم رو نفهمیدم میشه یه خورده واضح تر توضیح بدی؟
    و اگه ولوم نذارم چه مشکلی پیش میاد؟و ولوم کیفیت رو پایین نمیاره؟
    بعد ولوم لگاریتمی چه تفاوتی با خطی داره و چرا بهتره از لگاریتمی استفاده کنم؟اگه لگاریتمی گیرم نیومد مشکلی نیست خطی بزارم؟
    در مورد جمله اخر اگه داخل خود مدار بین ورودیهاش یه مقاومت 33 اهم بزارم با اون حالتی که شما گفتی فرقی داره؟و این مقاومت واسه چیه؟
    ببخشید که سوالهام زیاد شد. :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yoosefheidari
      اولا تشکر از شما محسن جان که اینقدر با حوصله و دقیق جواب میدی.واقعا کارت درسته.
      بعد اون جمله ای که قرمز کردم رو نفهمیدم میشه یه خورده واضح تر توضیح بدی؟
      و اگه ولوم نذارم چه مشکلی پیش میاد؟و ولوم کیفیت رو پایین نمیاره؟
      بعد ولوم لگاریتمی چه تفاوتی با خطی داره و چرا بهتره از لگاریتمی استفاده کنم؟اگه لگاریتمی گیرم نیومد مشکلی نیست خطی بزارم؟
      در مورد جمله اخر اگه داخل خود مدار بین ورودیهاش یه مقاومت 33 اهم بزارم با اون حالتی که شما گفتی فرقی داره؟و این مقاومت واسه چیه؟
      ببخشید که سوالهام زیاد شد. :rolleyes:
      گوش انسان بلندی صدا رو بصورت خطی احساس نمیکنه بلکه اونو بصورت لگاریتمی احساس میکنه
      در ولوم خطی نسبت مقاومتها با زاویه چرخش محور ولوم بصورت خطی تغییر میکنه و چون گوش لگاریتمی میشنوه با چرخش ولوم صدا بصورت یکنواخت کم و زیاد نمیشه ( اوایل صدا بسرعت بالا میره و وقتی که به نزدیکای وسط ولوم میرسه هر قدر ولوم رو می چرخونیم صدا تغییر زیادی نمیکنه )
      این مشکل رو تو ساخت ولوم لگاریتمی حل کردن ( نسبت مقاومت با زاویه چرخش بصورت لگاریتمی هست )

اگه ولوم نذارین مدارتون کار میکنه اما معمولا گین آمپلی فایر ها بیش از مقدار مور نیاز هست بعبارت دیگه شما سیگنال رو بیش از اندازه تقویت می کنین ممکنه بگین این که کاری نداره ولوم منیع صوتی رو کم میکنم .این میتونه یه راه حل باشه ولی مشکلی که پیش میاد اینه که رنج ولوم منبع صوتی تون محدود میشه بعنوان مثال اگه برای خروجی هدفون میتونستین مقدار ولوم رو از 0 تا 100 درصد تغییر بدین با وصل به آمپلیفایری که گینش رو با ولوم محدود نکردین نمیتونین ولوم رو از 30 درصد بالاتر ببرین چون خروجی آمپلیفایر تون به اعوجاج می افته و همچنین تنظیم ولوم سخت میشه .
      مساله بعدی نویزه هر سیگنالی مقداری نویز بهمراه خودش داره آمپلیفایر خروجی جک هدفون هم از این قاعده مستثنا نیست که باکم کردن ولوم کارت صدا یا mp3 player کمتر نمیشه این نویز توسط آمپلیفایر قدرت ما تقویت میشه پس هر چقدر گین رو کمتر کنیم این نویز رو کمتر تقویت کردیم و صدای بهتری خواهیم داشت .

اون دو تا مقاومت 33 اهمی برای اینه که خروجی جک هدفن منبع صداتون امپدانسی معادل یک هدفن رو داشته باشه با این کار صدای بهتری رو خواهید اشت

دیدگاه

بازم ممنون
        پس در کل کاری که من باید انجام بدم اینه:
        درسته؟

http://www.4shared.com/photo/i5encC9n/Untitled.html

راستی واسه چی باید مقاومت لگاریتمی ده کیلو باشه؟خوب امپدانس ورودی خود مدار که حدود 30 کیلو هست طبق دیتاشیت.جمعشون میشه چهل کیلو.زیاد نیست؟بهتر نیست از یک کیلو استفاده کنم؟
        یه سوال دیگه هم دارم.خازن عدسی با خازن پلی استر تفاوت زیادی داره؟میشه به جای عدسی از پلی استر استفاده کرد؟

دیدگاه

بازم ممنون
          پس در کل کاری که من باید انجام بدم اینه:
          درسته؟
          http://www.4shared.com/photo/i5encC9n/Untitled.html
          بهتره که بگیم باید یکسر ولوم رو به زمین وصل کنین مدار پیشنهادی من اینه

مقاومتهای یک کیلو اهمی برای حفاظت ورودی آمپلیفایر هنگامی که ولوم در حداکثر و سیگنال دامنه زیادی داره در مدار قرار داده شده

راستی واسه چی باید مقاومت لگاریتمی ده کیلو باشه؟خوب امپدانس ورودی خود مدار که حدود 30 کیلو هست طبق دیتاشیت.جمعشون میشه چهل کیلو.زیاد نیست؟بهتر نیست از یک کیلو استفاده کنم؟
          میتونین از ولوم یک کیلو اهمی استفاده کنین ولی اگه بخواین ورودی مدار رو به دستگاهی که امپدانس خروجی بالا داره وصل کنین لود میشه و صدا خراب خواهد شد در ضمن ولوم ده کیلو اهمی فراوانتر از یک کیلو اهمیه

.خازن عدسی با خازن پلی استر تفاوت زیادی داره؟میشه به جای عدسی از پلی استر استفاده کرد؟
          خازن پلی استر کیفیت بهتری نسبت به عدسی داره

پانوشت : تو مدار پیشنهادی بهتره سر راه مقاومتهای 33 اهمی یک کلید جفتی قرار بدین که با قطع کردن اون امپدانس ورودی رو بالا ببرین ( برای اتصال مدار به line out وسایلی مثل dvd player و امثال اون )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
            بهتره که بگیم باید یکسر ولوم رو به زمین وصل کنین مدار پیشنهادی من اینه

مقاومتهای یک کیلو اهمی برای حفاظت ورودی آمپلیفایر هنگامی که ولوم در حداکثر و سیگنال دامنه زیادی داره در مدار قرار داده شده

میتونین از ولوم یک کیلو اهمی استفاده کنین ولی اگه بخواین ورودی مدار رو به دستگاهی که امپدانس خروجی بالا داره وصل کنین لود میشه و صدا خراب خواهد شد در ضمن ولوم ده کیلو اهمی فراوانتر از یک کیلو اهمیه

خازن پلی استر کیفیت بهتری نسبت به عدسی داره

پانوشت : تو مدار پیشنهادی بهتره سر راه مقاومتهای 33 اهمی یک کلید جفتی قرار بدین که با قطع کردن اون امپدانس ورودی رو بالا ببرین ( برای اتصال مدار به line out وسایلی مثل dvd player و امثال اون )
            محسن جان واقعا عالی بود واقعا عالی.دستت درد نکنه داداش
            راستی دقیقا کجا باید کلید بزارم؟چه ارتباطی به افزایش امپدانس داره کلید؟
            اینم یه عکس از باندایی که امروز خریدم.خیلی عالین.
            http://www.4shared.com/photo/FFwhgF1-/2013-03-05-0004.html

دیدگاه

محل قرار گرفتن کلید

با اتصال کلید امپدانس ورودی به حدود 33 اهم می رسه و برای اتصال به جک هدفن مناسب میشه
              وقتی هم که کلید قطع باشه امپدانس حدود 10 کیلو اهمه و هنگام اتصال به line out اونو load نمیکنه

دیدگاه

ممنون محسن جان
                امروزمدارو کامل بستم.واقعا کیفیت صدا بالاست.ای سی خیلی خوبیه و نویز مدار صفره و هیچ گونه صدای اضافی وجود نداره.
                بازم ممنون که راهنماییم کردی. :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X