اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلیفایر خانگی با کیفیت بالا و قیمت مناسب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلیفایر خانگی با کیفیت بالا و قیمت مناسب

منم با 4192 موافقم البته اصلا سراغ کیت های امادش نرید کیفیت بسایر پایینی داره و پول حروم کردنه
    مدار دیتاشیت رو بساز البته با یه PCB خوب که کیفیت مدار تضمین بشه تا جای ممکن هم از بهترین قطعاتی که گیر میاری استفاده کن مثلا مقاومت هارو 1 درصد بزار (بجز وات بالا ها) و خازن های بی پلار رو MKT بزار
    ترانس مناسب این امپ یه ترانس دوبل 24 ولت 3 امپر هست که اگه یه 12 دوبل 2 امپر هم باهاش پیچیده شده باشه عالی میشه که میتونی برای مدار های کنترلی مثل تن کنترل (لازمه) و فن استفاده کنی هزینه ترانس حدود 50 تا 70 شاید بشه باید بپرسید
    شما 4 تا خروجی لازم نیست داشته باشد اون بلندگوی ساراند رو نمیخواد استفاده کنید چون سیستم موزیک استریو هست و اون بلندگو کاربردی برای موزیک نداره و برای تماشای فیلمه پس شما 2 تا خروجی این امپ رو میدید به همون 2 تا سیم main

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
      منم با 4192 موافقم البته اصلا سراغ کیت های امادش نرید کیفیت بسایر پایینی داره و پول حروم کردنه
      مدار دیتاشیت رو بساز البته با یه PCB خوب که کیفیت مدار تضمین بشه تا جای ممکن هم از بهترین قطعاتی که گیر میاری استفاده کن مثلا مقاومت هارو 1 درصد بزار (بجز وات بالا ها) و خازن های بی پلار رو MKT بزار
      ترانس مناسب این امپ یه ترانس دوبل 24 ولت 3 امپر هست که اگه یه 12 دوبل 2 امپر هم باهاش پیچیده شده باشه عالی میشه که میتونی برای مدار های کنترلی مثل تن کنترل (لازمه) و فن استفاده کنی هزینه ترانس حدود 50 تا 70 شاید بشه باید بپرسید
      شما 4 تا خروجی لازم نیست داشته باشد اون بلندگوی ساراند رو نمیخواد استفاده کنید چون سیستم موزیک استریو هست و اون بلندگو کاربردی برای موزیک نداره و برای تماشای فیلمه پس شما 2 تا خروجی این امپ رو میدید به همون 2 تا سیم main
      نمیشه فعلا واسه شروع فقط همون ترانس 24 ولت 3 آمپر دوبل استفاده کنم؟

مدار کنترلی کجای مدار هستش؟
      مدار زیر رو ببندم خوبه ؟

دیدگاه

مدار های مثل محافظ و تن کنترل و فیلتر برای ساب و کنترل فن و... میشن مدار های کنترلی جانبی امپ
        ترانس دوبل 24 تنها میشه ولی مگه شما نمیخوای تن کنترل و فن برای هیت سینک بزاری؟ شما اون ترانسی رو که گفتم تهییه کنی بعد که میخوای چیزای دیگه بزاری نیازی به یه ترانس جدا نداری
        این شماتیک هم عالیه و کامل فقط باید معادل دیود ها و ترانزیستور هاشو اگه گیر نیاوردی بزاری
        این مدار محافظ بلندگو و دما mute رو داره و نقشه کاملی هست فقط یه تن کنترل کم داره که باید خودت بهش اضافه کنی
        البته از یه تن کنترل پسیو خوب هم میتونی استفاده کنی که نیازی به تغذیه نداشته باشه ولی برای فن یا اگه چیز دیگه ای خواستی اضافه کنی تغذیه نیاز داری...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
          مدار های مثل محافظ و تن کنترل و فیلتر برای ساب و کنترل فن و... میشن مدار های کنترلی جانبی امپ
          ترانس دوبل 24 تنها میشه ولی مگه شما نمیخوای تن کنترل و فن برای هیت سینک بزاری؟ شما اون ترانسی رو که گفتم تهییه کنی بعد که میخوای چیزای دیگه بزاری نیازی به یه ترانس جدا نداری
          این شماتیک هم عالیه و کامل فقط باید معادل دیود ها و ترانزیستور هاشو اگه گیر نیاوردی بزاری
          این مدار محافظ بلندگو و دما mute رو داره و نقشه کاملی هست فقط یه تن کنترل کم داره که باید خودت بهش اضافه کنی
          البته از یه تن کنترل پسیو خوب هم میتونی استفاده کنی که نیازی به تغذیه نداشته باشه ولی برای فن یا اگه چیز دیگه ای خواستی اضافه کنی تغذیه نیاز داری...
          برای فن که یک آداپتور سویچینگ دارم همونو وصل میکنم ارزون تر هم هست.
          ولی در کل مدار پر خرجیه.هر چی از دیروز نقشش رو بالا پایین میکنم زیر 90 یا 80 در نمیاد.
          فک میکنم واسه تجربه اولم برم سمت tdk که ارزون تره :sad: که اگر خرابی هم به بار اومد تلفات کم باشه :biggrin:
          هنوز موندم. ولی قدرت و کیفیت اینم وسوسه میکنه. ولی اون tdk ها رو میشه با ترانس 12 هم راه انداخت.

دیدگاه

منظورت TDA است دیگه؟
            نگا کن اول هیچ tda به قدرت و کیفیت stk نیست !!!!
            بعد هم ترانس که آسیب نمیبینه ! دو سر سیمش رو هم به هم وصل کنی چیزیش نمیشه ! (البته نه دراز مدت )
            میمونه قطعات که اگه با دقت و با حوصله کار کنی هیچی خراب نمیشه پشیمون هم نمیشی چون این مدار واقعا مدار خوبیه ..... حالا میل با خودت ...........
            میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
            به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

اگر خیلی میترسی برو برد های اماده STK رو بگیر فقط یادت باشه که STK4392 رو نگیری مشکل داره.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanup2006
                نمیشه فعلا واسه شروع فقط همون ترانس 24 ولت 3 آمپر دوبل استفاده کنم؟

مدار کنترلی کجای مدار هستش؟
                مدار زیر رو ببندم خوبه ؟
                تو این مدار posistor یعنی چی ؟
                ترانزیستورهاشم فک نکنم پیدا بشه پس از مدل ساده تر مدار که تو دیتاشیت هست استفاده کنم بهتره.
                فقط واسه اینکه ریسک کار بیاد پایین باید ببینم کسی تو فروم اینو ساخته ؟

muting یعنی چی ؟

یک ترانس 24 ولت دوبل 3 آمپر طبق گفته دوستمون آقا مهدی فعلا براش در نظر گرفتم.
                فقط تو این مدار کنترل صدا فقط توسط ورودی هست و جایی ندیدم که پتانسیومتری داشته باشه که بشه صدا رو کنترل کرد.
                نوشته اصلی توسط mahdi.7

ترانس مناسب این امپ یه ترانس دوبل 24 ولت 3 امپر هست که اگه یه 12 دوبل 2 امپر هم باهاش پیچیده شده باشه عالی میشه که میتونی برای مدار های کنترلی مثل تن کنترل (لازمه) و فن استفاده کنی
                خازم MKT چیه دوست عزیز؟
                مدار کنترلی رو میشه لینکی چیزی بدی تا راجع بهش بیشتر اطلاع پیدا کنم و به کجای مدار باید اضافه کنم؟
                PCB خوب چیه؟ من خودم با eagle میخوام Pcb رو طراحی کنم و بدم بیرون واسم بزنن.
                رو برد بورد میشه اول تست کنم ؟

مدار چقدر جریان میکشه تو ولوم معمولی؟

چه محافظی بزارم تا بلندگو هام نره رو هوا وقتی واسه بار اول وصل میکنم به مدار برای تست؟

دیدگاه

تو این مدار posistor یعنی چی ؟
                  ترانزیستورهاشم فک نکنم پیدا بشه پس از مدل ساده تر مدار که تو دیتاشیت هست استفاده کنم بهتره.
                  فقط واسه اینکه ریسک کار بیاد پایین باید ببینم کسی تو فروم اینو ساخته ؟

muting یعنی چی ؟

یک ترانس 24 ولت دوبل 3 آمپر طبق گفته دوستمون آقا مهدی فعلا براش در نظر گرفتم.
                  فقط تو این مدار کنترل صدا فقط توسط ورودی هست و جایی ندیدم که پتانسیومتری داشته باشه که بشه صدا رو کنترل کرد.
                  خازم MKT چیه دوست عزیز؟
                  مدار کنترلی رو میشه لینکی چیزی بدی تا راجع بهش بیشتر اطلاع پیدا کنم و به کجای مدار باید اضافه کنم؟
                  PCB خوب چیه؟ من خودم با eagle میخوام Pcb رو طراحی کنم و بدم بیرون واسم بزنن.
                  رو برد بورد میشه اول تست کنم ؟

مدار چقدر جریان میکشه تو ولوم معمولی؟

چه محافظی بزارم تا بلندگو هام نره رو هوا وقتی واسه بار اول وصل میکنم به مدار برای تست؟
                  دوست عزیز
                  حجم صدا به وسیله مدارات جانبی قبل از ورودی امپ کنترل میشه
                  اگه منظورت protector هست که اون محافظ در برابر اتصال کوتاهه
                  کنترل تلوزیون رو دیدی یه دکمه به نامه mute داره ؟ بزنی صدا قطع میشه کاره اونم همینه
                  خازن MKT رو هم تو google سرچ کن پیدا میکنی
                  pcb هم فک کنم یکی از دوستان اماده داشته باشه اگه محبت کنن میدن بهنون
                  خوش باشی

دیدگاه

ممنون از پاسختون

نه منظورم protector نیست .رو شکل اول قسمت پایین یک اصطلاح muting داره و یک posistor که کنار مقاومت نوشته. منظورم اوناست.
                    خروجی ترانس رو با این پل دیود های مربعی یکسو کنم ؟

و یک سوال پایه اونم اینکه مثلا توان خروجی این که 50 وات هست آیا اگر یک باند با توان 20 وات بزاریم و ولوم رو زیاد بالا نبریم آیا بازم به باند آسیب میرسه ؟ چون باند های آیوا من 2 تا 50 وات با هم هستند و اینم از روی حدس میگم. بعد من فقط باند های main رو میخوام وصل کنم و فک کنم در این صورت توان بیاد پایین. مشکلی ایجاد نمیشه. باندام نسوزه. :biggrin:

دیدگاه

ممنون از پاسختون

نه منظورم protector نیست .رو شکل اول قسمت پایین یک اصطلاح muting داره و یک posistor که کنار مقاومت نوشته. منظورم اوناست.
                      خروجی ترانس رو با این پل دیود های مربعی یکسو کنم ؟

و یک سوال پایه اونم اینکه مثلا توان خروجی این که 50 وات هست آیا اگر یک باند با توان 20 وات بزاریم و ولوم رو زیاد بالا نبریم آیا بازم به باند آسیب میرسه ؟ چون باند های آیوا من 2 تا 50 وات با هم هستند و اینم از روی حدس میگم. بعد من فقط باند های main رو میخوام وصل کنم و فک کنم در این صورت توان بیاد پایین. مشکلی ایجاد نمیشه. باندام نسوزه. :biggrin:
                      نه اتفاقی نمیوفته خیالت تخت

دیدگاه

سلام بر sanup2006

شما اگه میخوای برای STK4192II از روی شماتیک PCB بکشی ، من دارم ، بگو تا برات قرار بدم .

البته پروتکتور و میوتینگ نداره و قطع حرارتی نداره
                        دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                          سلام بر sanup2006

شما اگه میخوای برای STK4192II از روی شماتیک PCB بکشی ، من دارم ، بگو تا برات قرار بدم .

البته پروتکتور و میوتینگ نداره و قطع حرارتی نداره
                          سلام

آره اگر PCB رو بزارید که خوب بقیه دوستان هم استفاده کنن ممنون میشم.

منم همین قسمت پروتکتور و میوتینگ واسم سواله که بودنش خیلی واجبه ؟ اگر نباشه احتمال چه صدماتی هست و در چه حالت هایی ممکنه رخ بده.

بازم تشکر

دیدگاه

سلام

آره اگر PCB رو بزارید که خوب بقیه دوستان هم استفاده کنن ممنون میشم.

منم همین قسمت پروتکتور و میوتینگ واسم سواله که بودنش خیلی واجبه ؟ اگر نباشه احتمال چه صدماتی هست و در چه حالت هایی ممکنه رخ بده.

بازم تشکر
                            صدمه که رخ نمیده
                            ولی خوب از امکانات امپ هست دیگه
                            بودنش واجب نیست
                            ولی پروتکتور رو جدا هم میتونی بسازی

دیدگاه

ممنون از همه ی دوستانی که راهنماییی کردند.
                              میخوام برم قطعات رو بگیرم. چیزی جا نیافتاده دیگه ؟
                              برم بگیرم.
                              دوستانی که تجربه دارن این stk4192 صداش عالی هست ؟
                              کیفیت عالی هست ؟ یا به قولی های فیدیلیتی هست ؟ مث این مدار که تعریف زیاد کردن : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=49744.0

حالا که میخوام بسازم یک مدار خوب بسازم که دیگه خوب جواب بده . آخه قرار بود Edifier C3 بگیرم 150000 تومن بود سال پیش الان شده 410000 تومن :biggrin:

در ضمن این مدار پری امپلیفایر نمیخواد ؟

دیدگاه

پاسخ : آمپلیفایر خانگی با کیفیت بالا و قیمت م

شما اگه این آمپ رو بسازی و به اون باندا وصل کنی ،مطمئن باش که کیفیت و قدرتش از Edifier C3 بیشتره . مطمئن باش!

اینم فایل PCB به دو صورت به همراه شماتیک :

http://uploadtak.com/images/d4922_stk_4192___2x50watt.rar
                                چون مشخصات Edifier C3 رو خوندم اینو میگم .

ببینید:

Total power output:

RMS 8W x 2 + 30W x 1
                                THD + N (testing level):

10%
                                Signal to noise ratio:

≥85dBA
                                Frequency response:

Satellites: 145Hz - 20kHz | Subwoofer: 45Hz - 140Hz
                                Distortion:

≤0.5%
                                Input sensitivity:

Satellites: 350mV ± 50mV (Line in) / 250mV ± 50mV (AUX input) Subwoofer: 120mV ± 20mV (Line in) / 80mV ± 20mV (AUX input)
                                Input impedance:

10KΩ
                                Audio Input Type:

PC/CD/AUX inputs, 3.5mm to dual RCA
                                Adjustment:

Power, Standby, Volume, Input selector, Mute, Bass/treble trimmer, Function controls
                                Subwoofer / bass unit:

8 inch (210mm), magnetically shielded, 4Ω
                                Midrange / high unit:

3½ inch (92mm), Magnetically shielded, 4Ω
                                Tweeter unit:

Ф13mm silk domed tweeter, Magnetically shielded, 4Ω
                                Remote control:

Wireless: Power, Standby, Mute, Volume, Bass/treble trimmer, Input selection
                                Control panel:

Function, Volume, Input selector, Power, Standby, Headphone output
                                Dimension:

Subwoofer: 268mm x 330mm x 309mm | Satellite: 116mm x 203mm x 160mm Amplifier: 95mm x 285mm x 263mm (WxHxD)
                                Weight:

≈14.80Kg (net) / ≈16.60Kg (gross)
                                دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X