اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در خرید "کیت آماده" آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در خرید "کیت آماده" آمپلی فایر

شاید جای این بحث اینجا نباشه ولی من حدود یکسال پیش یک کیت اکو سفارش دادم بعد از 5 ماه زنگ زدم بهشون گفتم آقا پس این کیت ما چی شد خیلی جالبه بهم گفتن شما ایمیل توهین آمیز به ما فرستادی در صورتی که خدا شاهد هست من حتی یک ایمیل هم بهشون نفرستادم . خلاصه پول رو پیچوندن منم زنگ زدم به مدیرش گفتم ایشا...10 برابر اون پول رو بابت دوا و درمونت خرج کنی .
    خلاصه دوستان حواستون باشه از این سایت خرید نکنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dasht
      حالا داداش مگه چی خریدی که شده 400 هزار تومان oo:
      22 تا کیت و 4 تا ترانس :cry2:
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سلام
        منم ازاین دکیت خرید کردم
        حدود 30 هزار تومان
        الان 1ماه نه جواب تل میده نه اس ام اس نه ایمیل
        سفارش هم نرسیده رو هواست
        امروز رفتم تو سایت نماد دروغگووی ایرانینان یه شکایت ثبت کردم
        دوستان برن اونجا شکایت ثبت کنن دست این کلاه بردارا رو بچینیم از نت
        واقعا آدم میمونه وقتی یه آمپ پول ماسفت هاش یا ترانزیستوراش از کل برد بیشتر میشه چطور با این قیمت ها میزاره توسایت ؟؟؟هدف فقط کلاه برداری بیش نیست
        ماهم گول خوردیم...
        بچه ها کوتاه نیاد شکایت کنیم همه ازشون
        تا جمع بشه از نت

دیدگاه

دوستانی که این سایت پولشونو خورده میتونن از طریق پلیس سایبری اقدام کنن.
          تو یکی از سایتها ی فرد ناشناس ی جنسی رو فروخته بود و ارسالش نکرده بود.
          خریدار هم که سرش کلاه رفته بود شکایت کردو تمامی پولش رو پس گرفت.

چون معاملات اینترنتی تازه تازه داره تو ایران جون میگیره دولت سر انواع کلاه برداری های سایبری فوق العاده حساس هستش و به سرعت رسیدگی میکنه تا بتونه اعتماد مردم رو نسبت به خرید اینترنتی جلب کنه.

شمام میتونید خیلی راحت برید سایت پلیس اینترنتی تا نحوه رسیدگی به شکایتتون رو ازشون جویا بشین
          کار شمام خیلی راحت تره چون طرف شما شرکته نه شخص ناشناس پس اماده و پیدا شدس فقط میمونه کارای اداریش که من بودم 100 ٪ دنبالش میرفتم
          زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
            دوستانی که این سایت پولشونو خورده میتونن از طریق پلیس سایبری اقدام کنن.
            تو یکی از سایتها ی فرد ناشناس ی جنسی رو فروخته بود و ارسالش نکرده بود.
            خریدار هم که سرش کلاه رفته بود شکایت کردو تمامی پولش رو پس گرفت.

چون معاملات اینترنتی تازه تازه داره تو ایران جون میگیره دولت سر انواع کلاه برداری های سایبری فوق العاده حساس هستش و به سرعت رسیدگی میکنه تا بتونه اعتماد مردم رو نسبت به خرید اینترنتی جلب کنه.

شمام میتونید خیلی راحت برید سایت پلیس اینترنتی تا نحوه رسیدگی به شکایتتون رو ازشون جویا بشین
            کار شمام خیلی راحت تره چون طرف شما شرکته نه شخص ناشناس پس اماده و پیدا شدس فقط میمونه کارای اداریش که من بودم 100 ٪ دنبالش میرفتم
            سلام
            قطعا باس پیگیری کرد
            من بخاطر 30 هزار نمیخوام پیگیری کنم چون اعتبارم رو توی تحویل یه پروژه داشت به خطر مینداخت.
            کیت که باس 1 هفته نه 2 هفته برسه 1ماه شد.
            منم بعد 1هفته الافی ساختم آمپ رو اضافه کردم به پروژه اصلی رفت که رفت.
            واقعا آدم تاسف باس بخوره به حال این جماعت...
            من قطعا پیگیری میکنم از طریق فتا
            دوستانی که خرید کردند و نرسیده بیان اعلام کنند.
            یاحق

دیدگاه

داداش بنده خدا کارش زیاده نمیرسه موقعی که سرش خلوت بود من یه کیت ساروند سفارش دادم بنده خدا سه روزه فرستاد.الانم هم داره واسه اونور آب میفرسته هم اینور تازه کارگاهشم داره بزرگ میکنه درگیره.از مهران کیت 200وات و 500وات بگیرین کیفیتش عالیه.ایران کیتم به جز 1000واته بقیش عالیه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن اسدنژاد قبادلو
                داداش بنده خدا کارش زیاده نمیرسه موقعی که سرش خلوت بود من یه کیت ساروند سفارش دادم بنده خدا سه روزه فرستاد.الانم هم داره واسه اونور آب میفرسته هم اینور تازه کارگاهشم داره بزرگ میکنه درگیره.از مهران کیت 200وات و 500وات بگیرین کیفیتش عالیه.ایران کیتم به جز 1000واته بقیش عالیه.
                رفیق سلام
                این ور آب رو نمیتونه ساپورت کنه اون ور آب رو چطوری داره میچرخونه الله اعلم!!!
                اگه همه حرف های شما درست باشه میتونه سایت رو دان کننه موقت تا اوضاعش اوکی شه...
                اینا اصلا عین خیالشون نیست کسی شاکی باشه.
                بازم میگم دوستان درخواست بدن پلیس فتا برای پیگیری همچنین اعتماد ایرانیان
                یاحق

دیدگاه

من دیگه کاری ندارم فقط اینم بگم که هم دست تنهاست هم کارش گرفته.دیگه به من ربطی نداره برین شکایت کنین

دیدگاه

همینطور که قبلا گفتم .................. من هم از دانشمند کیت، 2 سال پیش خرید کردم و هنوز اجناس من فرستاده نشده.................. این شرکت حدود 40 تومنی به من بدهکار هست.............................

و کلا مشخصات من از سایتشون رو پاک کردند..............

....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن اسدنژاد قبادلو
                      دوست عزیز من هم از تیر ماه پارسال منتظر ارسال بقیه اقلام سفارشم هستم تازه آنهایی هم که رسید حدود 2 یا 3 ماه به درازا کشیده شد :eek:
                      من هم تولید کننده هستم تو این 35 سال سابقه کار شرکت ، شاید 3 یا 4 بار تاخیر در انجام سفارش پیش آمده . آن هم نه 2 ماه و 1 سال نهایت 10 روز
                      و بعداز ارسال هم به نوعی برای آن مشتری جبران کردیم.
                      کار ما هزار جور مشکلات خودش را دارد و تعداد هر قلم جنس حداقل روی 4000 تا هست. اما برنامه داریم حساب میکنیم کل سفارش چقدر زمان
                      میبره تا تولیدش به پایان برسه و تازه یک زمانی را هم برای خرابی احتمالی دستگاه ها در نظر میگیریم .
                      اگر نیرو هم کم بیاریم از بیرون و به صورت روز مزدی میاریم که بعضی اوقات هم باعث کم شدن سودمان میشود اما بی آبرو نمیشیم. خیلی شرکت های
                      دیگه هم اینجوری هستند . ولی این بنده خدا مشکل برنامه ریزی داره و این به ما مربوط نیست ما هم مشکلات خودمان را داریم.

ایشان قبل از عید بعد از یک جر و بحث و بعدش آشتی و درد و دل کردن ، قرار شد بخشی از سفارش را برای بنده بفرستند و بقیه را بعد از عید
                      متاسفانه هنوز هم خبری نیست و حتی جواب تلفن ، پیامک و ایمیل بنده را هم نمیدهند . اینجاست که به آدم بر میخوره در نتیجه ایشان بنده را
                      هلو فرض کردند .

از همه بدتر این هست که فکر میکنند از مشتری سر تر هستند و استاد فضل و کمالات !!! این و من از شیوه گفتارشان فهمیدم چون در زمینه
                      روانشناسی هم سر رشته ای دارم.

نتیجه دوستان : این آقا با روش ماست مالی کردن ، عدم استخدام نیروی بیشتر جهت کسب سود بیشتر و تلاش در بدست آوردن دل مشتری
                      میخواهد کسب و کار خوبی به را بیاندازد . اما این راهش نیست.

حدود اگر اشتباه نکنم 14 سال پیش مقاله ای درباره چگونه پولدار شویم یا ثروتمند شویم در یک مجله خواندم بسیار جالب بود و میگفت اگر جیب
                      خالی دارید باید با پول مردم شروع کنید و به روش کسب اعتماد آنها و قول و قرار های به موقع و دارای برنامه ریزی که البته این قضیه یک کتاب
                      هست و در اینجا نمیگنجه .

این همه حرف زدم و سر شما را به درد آوردم که بگم این شرکت گناهکاره دوستان و غیر قابل ترحم

دیدگاه

واقعا دوستمون درست میگن
                        تو این بازار راکد وخراب عدم اعتماد بدترین چیزیه که یه شخص میتونه برای خودش و آینده کاریش درست کنه.
                        آدم زورش میاد که یارو داره چطور قانون مندانه ظاهر سازی میکنه...
                        من پیگیر شکایت هستم شما بگین یه 1 ریالی پیشم ارزش داره بخوام از همچین آدمایی بگیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی سهیلی پور
                          واقعا دوستمون درست میگن
                          تو این بازار راکد وخراب عدم اعتماد بدترین چیزیه که یه شخص میتونه برای خودش و آینده کاریش درست کنه.
                          آدم زورش میاد که یارو داره چطور قانون مندانه ظاهر سازی میکنه...
                          من پیگیر شکایت هستم شما بگین یه 1 ریالی پیشم ارزش داره بخوام از همچین آدمایی بگیرم
                          بسم الله :
                          http://www.cyberpolice.ir/
                          زکات علم نشر آن است
                          بیشتر با من اشنا بشین :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

همه حرفاتون خیلی خوب بود ولی بنده تا حالا هرچی آمپ (کیت اماده) خریدم مزخرف بوده خیلی تو این راه پول هدر دادم اصلا نخرید به قول دوستان بسازید و بعد از ساخت حتی اگر خوب در نیاد کیف میکونید چون کار خودتونه
                            دل سرد نشو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadnavid
                              همه حرفاتون خیلی خوب بود ولی بنده تا حالا هرچی آمپ (کیت اماده) خریدم مزخرف بوده خیلی تو این راه پول هدر دادم اصلا نخرید به قول دوستان بسازید و بعد از ساخت حتی اگر خوب در نیاد کیف میکونید چون کار خودتونه
                              دوست عزیز 100% با شما موافق هستم . به همچنین خیلی از دوستان در این انجمن.

هم تجربه به دست میاریم و هم پس از نتیجه گرفتن ، همون کیفی که شما گفتید را میکنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                                بسم الله :
                                http://www.cyberpolice.ir/
                                سلام
                                من امروز شکایتم رو ثبت کردم
                                https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
                                از لینک بالا استفاده کنید دوستان 4 دقیقه زمان نمیبره.
                                لینک تاپیک رو هم ضمیمه شکایت کردم
                                دوستان همکاری کنند لطفا
                                باتشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X