اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار برای LED های دور ولوم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست مدار برای LED های دور ولوم

نوشته اصلی توسط dasht
    داداش سام مبارکه یه عکس از اونی که ساختی بزار ممنون میشم
    چشم داداشی حتما اینکار کار را میکنم :agree:
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان واساتید یه سوال خیلی مبتدیانه :آقا تو این مدار led ها چه جوری به ترتیب روشن میشن یعنی با جریان کنترل میشن یا با ولتاژ واگه ولتاژ 3 ولت روشون افت کنه که روشن میشن oo:

[/quote]
      مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

درود بر شما

با ولتاژ کار میکنه. این طرح شما را من در پروتئوس شبیه سازی کردم جواب میده ولی برای حرکت طبیعی LED ها باید
        کالیبره بشه منظورم مقدار مقاومت ها .
        و مقدار ولوم هم باید مطابق با مقدار ولوم پری آمپلی فایر باشه که بتونی از یک ولوم دوبل استفاده کنی

ولی بهنرین گزینه همون پیشنهاد دوستان هست یعنی استفاده از آی سی 3914

دیدگاه

درود بر همه دوستان

آن مداری که با 3914 بود را با کمی تغییرات ساختم منظورم با استفاده از ولوم های 50 و 100 و 500 کیلو ، جواب هم داد
          ولی دوباره که بستم 3 تا آی سی سوخت :eek: نمیدونم چرا

حالا یک مدار جدید پیدا کردم که برای حجم صدا هست (ولوم دیجیتال ) نشان دهنده با ال ای دی هم داره ولی فکر نمیکنم بشه
          برای ولوم های بیس و تریبل و غیره استفاده کرد اگر دیدگاهی دارید دریغ نکنید

دیدگاه

اوه این مدار رو بخواهی بسازی قیمتش بالا در میاد pcb زدنش هم خیلی سخت میشه با میکرو بساز فوق العاده راحته
            قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس

حالا یک مدار جدید پیدا کردم که برای حجم صدا هست (ولوم دیجیتال ) نشان دهنده با ال ای دی هم داره ولی فکر نمیکنم بشه
              برای ولوم های بیس و تریبل و غیره استفاده کرد اگر دیدگاهی دارید دریغ نکنید
              سلام سامی جان
              من چند سال پیش یک مدار شبیه همین مدار شما رو ساخته بودم که به جای ال ای دی از سون سگمنت استفاده کرده بود البته من می خواستم برای کنترل ولوم اکو که در واقع مقدار تاخیر رو کنترل میکرد ازش استفاده کنم ولی یک نویز خفیفی تو خروجی داشت به طور کلی این مدار فقط جنبه زیبایی داره و کاربردش کمه . من اگر جای شما بودم نمی ساختم موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
                اوه این مدار رو بخواهی بسازی قیمتش بالا در میاد pcb زدنش هم خیلی سخت میشه با میکرو بساز فوق العاده راحته
                درود بر مجتبی عزیز. حق با شماست ولی راستش ، متاسفانه من هنوز کار با میکرو را شروع نکردم .

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                سلام سامی جان
                من چند سال پیش یک مدار شبیه همین مدار شما رو ساخته بودم که به جای ال ای دی از سون سگمنت استفاده کرده بود البته من می خواستم برای کنترل ولوم اکو که در واقع مقدار تاخیر رو کنترل میکرد ازش استفاده کنم ولی یک نویز خفیفی تو خروجی داشت به طور کلی این مدار فقط جنبه زیبایی داره و کاربردش کمه . من اگر جای شما بودم نمی ساختم موفق باشی
                درود بر محمد جان
                با این حساب کلی هم مشکل خواهم داشت با از بین بردن نویز . مدار خوبی سراغ نداری که این کار را انجام بده ؟
                من خواسته اصلی را میگم ببین چطور ممکن هست :

ولوم دیجیتال برای همه ولوم های یک پری آمپلی فایر و نشان دهنده سطح تنظیمات.
                بدجور گیر دادم ها حالا من در تعجبم که چطور اون 3914 اول به اون خوبی جواب داد ولی حالا داره بازی در میاره!!!
                چون اگر جواب بده مشکل با ولوم دوبل حل میشه . اما ولوم ها دیگه آنالوگ هستن که حالا من بیشتر دوست دارم دیجیتال باشه

پیشنهاد مجتبی عزیز خیلی خوب هست اما افسوس که من میکرو بلد نیستم...

دیدگاه

درود بر محمد جان
                  با این حساب کلی هم مشکل خواهم داشت با از بین بردن نویز . مدار خوبی سراغ نداری که این کار را انجام بده ؟
                  من خواسته اصلی را میگم ببین چطور ممکن هست :

ولوم دیجیتال برای همه ولوم های یک پری آمپلی فایر و نشان دهنده سطح تنظیمات.
                  بدجور گیر دادم ها حالا من در تعجبم که چطور اون 3914 اول به اون خوبی جواب داد ولی حالا داره بازی در میاره!!!
                  چون اگر جواب بده مشکل با ولوم دوبل حل میشه . اما ولوم ها دیگه آنالوگ هستن که حالا من بیشتر دوست دارم دیجیتال باشه

پیشنهاد مجتبی عزیز خیلی خوب هست اما افسوس که من میکرو بلد نیستم...
                  سلام
                  سامی جان راستش مدار دیگری سراغ ندارم اما من نظرم اینه که به جای اینکه برای هر کانال پری آمپلی فایر یک نشان دهنده سطح تنظیمات قرار بدی به جاش برای هر پری یک ویومتر قرار بده یک چیزی تو مایه های دستگاههای دی جی . اگر عکس پیدا کردم برات میزارم

دیدگاه

سلام
                    سامی جان راستش مدار دیگری سراغ ندارم اما من نظرم اینه که به جای اینکه برای هر کانال پری آمپلی فایر یک نشان دهنده سطح تنظیمات قرار بدی به جاش برای هر پری یک ویومتر قرار بده یک چیزی تو مایه های دستگاههای دی جی . اگر عکس پیدا کردم برات میزارم

دستت درد نکنه محمد جان پیشنهاد جالبیه

دیدگاه

دستت درد نکنه محمد جان پیشنهاد جالبیه
                      سامی جان یه چیزی تو این مایه ها مد نظرم بود

دیدگاه

سامی جان یه چیزی تو این مایه ها مد نظرم بود
                        سپاس محمد جان. آره گفتی دستگاه دی جی متوجه شدم ایده بسیار خوبیه
                        فقط این ویومتر به کجای ولوم باید وصل بشه برادر؟

باز داری میوفتی تو زحمت :redface:

دیدگاه

سپاس محمد جان. آره گفتی دستگاه دی جی متوجه شدم ایده بسیار خوبیه
                          فقط این ویومتر به کجای ولوم باید وصل بشه برادر؟

باز داری میوفتی تو زحمت :redface:
                          خواهش می کنم من در حد سوادم در خدمتتم.
                          ورودی ویومتر باید به پایه وسط ولوم صدای مربوط به همون کانال وصل بشه . ببین شما خروجی آیسی پری رو در نظر بگیر این خروجی رو به یکی از پایه های کناری ولوم وصل میکنی و پایه وسط ولوم رو به ورودی ویومتر البته اگر قصد داری یه همچین میکسری بسازی باید یک چیزهایی رو قبلش یاد بگیری . اگر متوجه نشدی بگو تا از پایه ساخت یک میسر صوتی رو برات بگم :bye

دیدگاه

خواهش می کنم من در حد سوادم در خدمتتم.
                            ورودی ویومتر باید به پایه وسط ولوم صدای مربوط به همون کانال وصل بشه . ببین شما خروجی آیسی پری رو در نظر بگیر این خروجی رو به یکی از پایه های کناری ولوم وصل میکنی و پایه وسط ولوم رو به ورودی ویومتر البته اگر قصد داری یه همچین میکسری بسازی باید یک چیزهایی رو قبلش یاد بگیری . اگر متوجه نشدی بگو تا از پایه ساخت یک میسر صوتی رو برات بگم :bye
                            سپاس از توضیحاتی که دادی محمد جان
                            استادی

راستش قصد ساخت یک میکسر دارم ولی نه الان چون خیلی درگیر هستم برای همین الان مزاحمت نمیشم ولی در آینده طبق معمول
                            زحمتت میشه

اگر درست متوجه شده باشم پایه وسط ولوم ها به ورودی سیگنال آی سی ویومتر مثلا 3915 و پایه 1 ولوم به پایه 4 آی سی
                            درسته ؟

دیدگاه

:-? :-?
                              سپاس از توضیحاتی که دادی محمد جان
                              استادی

راستش قصد ساخت یک میکسر دارم ولی نه الان چون خیلی درگیر هستم برای همین الان مزاحمت نمیشم ولی در آینده طبق معمول
                              زحمتت میشه

اگر درست متوجه شده باشم پایه وسط ولوم ها به ورودی سیگنال آی سی ویومتر مثلا 3915 و پایه 1 ولوم به پایه 4 آی سی
                              درسته ؟
                              سلام
                              اتفاقا" خودمم هم قصد دارم بسازم چون پاور صدا رو قبلا" ساخته بودم والان یک میکسر کم دارم البته وقتم به قدری تنگ هست مشغول پایان نامه ام هستم و خیلی کم فرصت میکنم به سایت هم سر بزنم اما ساخت میکسر یک سری قواعد داره که اگر می خوای بسازی باید بلد باشی فکر کنم برای یکی از دوستان یه جا توضیح داده بودم اما هر چی فکر کردم یادم نیومد تو کدوم تاپیک بود. :-?
                              در مورد سوالت :
                              درست گفتی .
                              البته پایه 4 گراند آیسی هست و پایه 5 هم محل ورودی سیگنال صدا.

دیدگاه

:-? :-?سلام
                                اتفاقا" خودمم هم قصد دارم بسازم چون پاور صدا رو قبلا" ساخته بودم والان یک میکسر کم دارم البته وقتم به قدری تنگ هست مشغول پایان نامه ام هستم و خیلی کم فرصت میکنم به سایت هم سر بزنم اما ساخت میکسر یک سری قواعد داره که اگر می خوای بسازی باید بلد باشی فکر کنم برای یکی از دوستان یه جا توضیح داده بودم اما هر چی فکر کردم یادم نیومد تو کدوم تاپیک بود. :-?
                                در مورد سوالت :
                                درست گفتی .
                                البته پایه 4 گراند آیسی هست و پایه 5 هم محل ورودی سیگنال صدا.
                                درودی بی پایان
                                محمد جان پس با این حساب هر وقت سرت خلوت شد با هم شروع کنیم به ساخت من تا حدود 10 روز دیگه میتونم. نظرت را بگو
                                چون با همکاری بهتر میشه جلو رفت من هم یاد میگیرم :nerd:

درسته پایه 4 زمین هست .

سپاس بی پایان از همکاری و کمک تست میکنم و پاسخ میدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X