اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر]راهنمایی در مورد انتخاب dc پروتکتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد انتخاب dc پروتکتور

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
    قرار نیست ساب رو وصل کنی به مدار. مدار رو راه میندازی بعد ولتاژ آمپلی رو میدی به ورودی پروتکتور اونوقت باید مدار کار کنه.
    اون جمله هم به خاطر این گفتم که ممکنه جریان کشی های آمپ باعث سر درگمی پروتکتور بشه.
    من همین کارو کردم و مدار هم کار میکنه منتها وقفهش معلوم نیست چه قدره الان تست میکردم بعضا زود ول میکنه بعضا دیر !!
    منظور از ریسک اینه که اگه بیام مقادیر رو عوض کنم شاید یه لخظه تو اینده مدار کار نکنه و اگه اتفاقی افتاد پروتکت نکنه و ساب به باد بره :-D
    راستی محافظت چی شد ساختیش؟

حالا متوجه شدم چی میگی ;-)
    پس اونوقت باید یه سویچینگ مجزا برا این بسازم
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      اقا چرا مبع تغذیه ها باید جدا باشه؟ چرا نمیشه از همون تغذیه امپ برا این تغذیه داد؟

حسین اول میخوام بدونم تفاوت تغذیه ها چرا فرق میکنه و چه تاثیری میزاره چون من برا ماشین فقط یهدونه منبع سویچینگ دارم بعد اگه چاره ای پیدا نکردم مقدار المان هارو تغییر میدم
      سلام
      دوست عزیز تو این سایت اولین بار من این مدار رو معرفی کردم و ساختم .این مدار کاملا" دقیق و حساب شده عمل می کنه به شرطی که تغذیه جدا داشته باشه. البته به نظر من این یک نوع عیب محسوب میشه و عیب دیگرش اینه که تغذیه دوبل می خواد.
      ببینید شما 2 راه داری یا یک تغذیه مجزا با آمپ براش فراهم کنی ( گراند مدار محافظ با آمپ باید یکی باشد )و یا اینکه اگه می خوای از همون ترانس آمپلی فایر استفاده کنی باید قبل از یکسو شده ( قبل از پل دیود ) یک انشعاب از ترانست بگیری و اون رو یکسو و صاف کرده و به 12 ولت دوبل تبدیل کرده و به مدار بدی.
      اگر تغذیه ات رو نمی تونی فراهم کنی برو سراغ مداری که من و مهدی معرفی کردیم و یک تاپیک مجزا هم براش زدیم که با آیسی upc1237 کار میکنه. اگر اونم نخواستی بگو تا یک مدار ساد بهت معرفی کنم.
      موفق باشی

دیدگاه

اگر برای ماشین میخواین استفاده کنین یک ای سی mc34063 بگیرین 5 ولت بهش بدبن 12 دوبل بهتون میده خیلی هم راحته تا 1.5 امپر هم جواب میده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
          اگر برای ماشین میخواین استفاده کنین یک ای سی mc34063 بگیرین 5 ولت بهش بدبن 12 دوبل بهتون میده خیلی هم راحته تا 1.5 امپر هم جواب میده
          درود دادش
          تو دیتا شیت ایسی 500 میلی زده منم قبلا این مدارو ساختم ولی همون 500 میلی هست چه طوری 1.5 امپر با ترانزیستور هم که نمیشه
          Fail Never
          گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
          دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سینا جان من این pcb رو ادیت کردم جمع جور کردم کلا یه سر و سامونی دادم بهش و رگلاتور و... هم بهش اضافه کردم اگه میتونی پست اولو ادیت کنی من فایلو بهت بدم بزن پست اول کسایی که نیاز دارن راحت پیداش کنن
            اره فکر خوبیه بفرست تا همه ی مدارا رو با هم بزارم تو پست اول

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
              درود دادش
              تو دیتا شیت ایسی 500 میلی زده منم قبلا این مدارو ساختم ولی همون 500 میلی هست چه طوری 1.5 امپر با ترانزیستور هم که نمیشه
              تو دیتا شیت ای سی زده با bd139 که اضافه کنی تا 1.5 امپر میده ولی به نظر من همون 500میلی هم برای این مدار کافیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                سلام
                دوست عزیز تو این سایت اولین بار من این مدار رو معرفی کردم و ساختم .این مدار کاملا" دقیق و حساب شده عمل می کنه به شرطی که تغذیه جدا داشته باشه. البته به نظر من این یک نوع عیب محسوب میشه و عیب دیگرش اینه که تغذیه دوبل می خواد.
                ببینید شما 2 راه داری یا یک تغذیه مجزا با آمپ براش فراهم کنی ( گراند مدار محافظ با آمپ باید یکی باشد )و یا اینکه اگه می خوای از همون ترانس آمپلی فایر استفاده کنی باید قبل از یکسو شده ( قبل از پل دیود ) یک انشعاب از ترانست بگیری و اون رو یکسو و صاف کرده و به 12 ولت دوبل تبدیل کرده و به مدار بدی.
                اگر تغذیه ات رو نمی تونی فراهم کنی برو سراغ مداری که من و مهدی معرفی کردیم و یک تاپیک مجزا هم براش زدیم که با آیسی upc1237 کار میکنه. اگر اونم نخواستی بگو تا یک مدار ساد بهت معرفی کنم.
                موفق باشی
                پس یهنی بیام از خروجی ترانس یه دونه هم پل دیود برا این مدار بزارم درسته؟

والا من مداری نیاز دارم که فقط دیسی پروتکتور + انتی پلاپ باشه اگرم شد در مقبل کلیپ هم پروتکت کنه که خیلی خوبه بعدم مدار میخوام ارزون در بیاد اون مدار با ایسی upc1237 حدود 7 تومن اب میخوره چون برا دوستم میخوام گرونه!
                اگه مداری دارید که این عیب ها (تغذیه جدا و... ) رو نداره و ساختشم ارزون تموم شه ممنون میشم معرفی کنید :nerd:
                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
                  والا فک نکنم یه مدار پروتکتور ارزش داشته باشه بیایم یه مدار دیگه هم واسش بسازیم توجیحم نداره
                  از طرفیم من نتونستم با mc34064 کار کنم کلا بیخیاله این گذینه :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                    اره فکر خوبیه بفرست تا همه ی مدارا رو با هم بزارم تو پست اول
                    تو فضای خودم اپلود کردم که هیچ وقت فایلش پاک نشه
                    مدار پرت خروجی 15 ولت داره یعنی مثلا تغذیه رو که به مدار دادی از اون پرت +-15 تحویل میشه گرفت چون علاوه بر پروتکتور تو مدارا تن کنترل و فیلتر و ... هم تغذیه +-15 میخوان من این خروجی رو برا این مدار گذاشتم (در صورتی که تغذیه بیشتر از 15 ولت باشه مثلا من تغذیه 30 ولت دادم به مدار)
                    در صورتی که تغذیه همون 15 ولت رو داریم میشه از اون پرت به عنوان ورودی تغذیه مدار استفاده کرد
                    سایز pcb کوچیکتر شده
                    قطعات منظم تر و فوت پرینت ترانزیستورا بزرگتر شد چون پایه ها فوقولاده نزدیک به هم بودن و لحیم کاری خیلی سخت بود
                    مهمتر از همه رگلاتورای +-15 اضافه شدن به مدار و در صورتی که از پرت خروجی بخواین تغذیه 15 بدین این رگلاتورا محافظت شده هستن و مشکلی ندارن
                    خلاصه چون برا خودم ادیتش کردم چیزی کم نزاشتم براش هرچی که فک میکردم نیازه اضافه کردم بهش

http://www.mediafire.com/download/q56dslyc7z2zcud/DC-protection_&_soft_start__armin_gera.pdsprj

با پروتعوس ورژن 8.1 به بالا باز میشه
                    هر کی استفاده کرد ایشالاه به سلامتی استفاده کنه

دیدگاه

تو فضای خودم اپلود کردم که هیچ وقت فایلش پاک نشه
                      مدار پرت خروجی 15 ولت داره یعنی مثلا تغذیه رو که به مدار دادی از اون پرت +-15 تحویل میشه گرفت چون علاوه بر پروتکتور تو مدارا تن کنترل و فیلتر و ... هم تغذیه +-15 میخوان من این خروجی رو برا این مدار گذاشتم (در صورتی که تغذیه بیشتر از 15 ولت باشه مثلا من تغذیه 30 ولت دادم به مدار)
                      در صورتی که تغذیه همون 15 ولت رو داریم میشه از اون پرت به عنوان ورودی تغذیه مدار استفاده کرد
                      سایز pcb کوچیکتر شده
                      قطعات منظم تر و فوت پرینت ترانزیستورا بزرگتر شد چون پایه ها فوقولاده نزدیک به هم بودن و لحیم کاری خیلی سخت بود
                      مهمتر از همه رگلاتورای +-15 اضافه شدن به مدار و در صورتی که از پرت خروجی بخواین تغذیه 15 بدین این رگلاتورا محافظت شده هستن و مشکلی ندارن
                      خلاصه چون برا خودم ادیتش کردم چیزی کم نزاشتم براش هرچی که فک میکردم نیازه اضافه کردم بهش

http://www.mediafire.com/download/q56dslyc7z2zcud/DC-protection_&_soft_start__armin_gera.pdsprj

با پروتعوس ورژن 8 به بالا باز میشه
                      هر کی استفاده کرد ایشالاه به سلامتی استفاده کنه
                      دستت درد نکنه داداش فقط کاش سیو ورژن پاینترشم میزاشتی برا کسایی مثل من که ورژن 7 یا پایینتر دارن

دیدگاه

فایل خرابه
                        زکات علم نشر آن است
                        بیشتر با من اشنا بشین :
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

سینا من فک کنم پروتعوس فقط با ورژن خودش سیو میکنه نمیشه با ورژن پایین تر سیو کرد (اگه میشه بگو بزارم)
                          چرا از 8.1 استفاده نمیکنی؟ 8.1 که خیلی بهتره شب بزار دانلود تو 8.1 مشکل کرش شدن برنامه تو شبیه سازی از بین رفته

بهنام من خودم این فایلو میتونم باز کنم ورژن پروتعوست چنده؟ با 8.1 باز کن!
                          الان از ادرس دان میکنم و تستش میکنم

--------------------------------------------------------------------------------------------

دانلود و تست کردم درست کار میکنه من فک میکنم مشکل از ورژن پروتعوسه مال من 8.1 هست

دیدگاه

سینا من فک کنم پروتعوس فقط با ورژن خودش سیو میکنه نمیشه با ورژن پایین تر سیو کرد (اگه میشه بگو بزارم)
                            چرا از 8.1 استفاده نمیکنی؟ 8.1 که خیلی بهتره شب بزار دانلود تو 8.1 مشکل کرش شدن برنامه تو شبیه سازی از بین رفته
                            تو منو فایل save layout as رو بزن بعد تو قسمت save as type انتخاب کن ares 7.0
                            دلم میخواد اپدیتش کنم ولی فعلا اینترنت درست و حسابی ندارم. الانم با دایال اپ اومدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                              تو منو فایل save layout as رو بزن بعد تو قسمت save as type انتخاب کن ares 7.0
                              دلم میخواد اپدیتش کنم ولی فعلا اینترنت درست و حسابی ندارم. الانم با دایال اپ اومدم
                              سینا همچیم چیزی نبود! فقط گزینه save project as داریم که اونم به ورژن پایین سیو نمیکنه اون گزینه ای که تو گفتی رو پیدا نکردم

دیدگاه

بچه ها کسی محافظ خوب و ارزون سراغ داره؟ جز اونی که مهدی معرفی کرده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X