اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار پری آمپلی فایر برای میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار پری آمپلی فایر برای میکرو

با سلام من یه مدار پری آمپلی فایر میخوام که یه میکروفن خازنی رو تقویت کنه و بده به adc میکرو
    در حقیقت میخوام میزان صدای محیط رو برام بسنجه و اگه از یه حدی بیشتر بود یه روتین رو اجرا کنه
    برای همین کیفیت صدا اصلا مهم نیست مهم اینه که حساسیت بالایی داشته باشه مثلا وقتی یه بشکن میزنم عمل کنه

با تشکر.

پاسخ : مدار پری آمپلی فایر برای میکرو

دوستان خواهشا یکی جواب بده

دیدگاه

توی گوگل ساندسوئیچ رو سرچ کن
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون دقیقا زدید تو خال همون چیزی که میخواستم رو معرفی کردید.

من یه ساندسوئیچ رو بستم و جواب داد حالا میخواستم بدونم با تغییر R6 میتونم حساسیت اون رو تغییر بدم؟ یعنی میخوام جای R6 یه پتانسیومتر بزارم که حساسیتش قایل تنظیم باشه.

اگه با R6 نمیشه لطفا بگید چه چیزی رو باید تغییر بدم تا حساسیتش رو بتونم به صورت متغیر درست کنم.

البته جای رله یه led گذاشتم. و جای C2 هم 0.1 میکرو گذاشتم تا زمان روشن موندن led کمتر بشه.

با تشکر فراوان.

دیدگاه

کسی جواب سوال من رو نمیدونه؟

دیدگاه

دوستان سوالم خیلی سخت بود؟
            من یه ولوم تنظیم حساسیت برای این مدار میخوام بزارم مثلا اگه حساسیتش بالا باشه با یه دست زدن آروم فعال بشه و اگه حساسیتش پایین بود با یه دست زدن محکم فعال بشه.

با تشکر.

دیدگاه

خوب امتحان کنید یا کار میکنه یا نمی کنه دیگه
              یعنی یه پتانسیومتر گذاشتن اینقدر سخته؟ oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X