سلام مدتیه یه ایده برای طراحی یک منبع تغذیه دوبل 12 ولت از باطری ماشین تو سرم تاب میخوره که بدونه سیم پیچی یا استفاده از هسته فریت عملی باشه وبتو نه یه آمپلی فایرنیمه قدرتو راه اندازی کنه وریپل کمی در موقع اعمال بار داشته باشه ولی میخام بدونم کسی از دوستان طرح یا ایده ای داره یا نه بعد من طرحم رو نمایش میدم تا مورد تحلیل قرار بگیره با تشکر

در ثانی در مورد سرچ که تو یکی از نقل قولها که گفتم میخوام ایده دوستانو درباره این طرح بدونم :NO:کلی گویی که طرح عملی نمیشه شما اگه ایده ای داشتی میتونستی با یه مثال ساده بدونه رسم نقشه بیان کنید من خودم این طرحو به نوعی انجام دادم ونتیجه نسبتا خوبی گرفتم ولی میخام از طرح چنین سوالی ایده بقیه دوستانو یه تست بزنم تشکر

چون خودم خیلی به ریزه کاری اهمیت میدم واما در مورد طرح پیشنهادی شماکه کمی نزدیک ایده منه ولی از نظر تئوری اگه درست تو ذهنم تحلیل کرده باشم :rolleyes: ایراداتی نظیر اینکه این مدار ولتاژ (دوبل 12 ولت) میده با چه جریانی وبا با کدوم نقاط مدار این ولتاژومیده -ریپل خروجیمون کمه یا زیاد فکرنمیکنم با اضافه کردن بار با اون کشش جریان کار کنه با اینکه خیلی نزدیک شدید ولی به نظر من ایده شماعملی نیست چون آمپر کم میاره :cry2:اگه خواستید با رسم شکل مداری بیشتر برای بقیه دوستان توضیح بدید :read: :read: :read:

دیدگاه