بله عزیز درسته من که گفتم نقشه اینم از خودت گرفتم الان هم دارم بوبین محاسبه می کنم چند دور بپیچم فقط شما نقشه محافظ که بعد از امپ گذاشتی با رله رو من پیدا نکردم بفرستی ممنون میشم
بله عزیز درسته من که گفتم نقشه اینم از خودت گرفتم الان هم دارم بوبین محاسبه می کنم چند دور بپیچم فقط شما نقشه محافظ که بعد از امپ گذاشتی با رله رو من پیدا نکردم بفرستی ممنون میشم
علی جان من در همان بخش آمپلی فایرهای مدار گسسته و تاپیک مربوطه فایل را گزاشتم و برات هم پیام فرستادم. این هم پیوند :
داداش من همین دیشب با امپیلی چکش کردم عالی بود ترانسشم دست سازه خودم پیچیدم دور هسته که تو بازار هستش فقط باید بپیچی چون ترانس های پاور خروجی ولتاژش زیاده یعنی 5 ولت داره 12 ولت داره که ما لازم نداریم من یه ولتاژ 140 ولت گرفتم دو تا 70 که راحت کارم و راه میندازه برای این امپ
pcb هم برات میزارم ولی دارم یه سوئچینگ دیگه با sg3525 و sg3524 می سازم اگه خوب درامد برات می زارم
اخه تو نقشه نوشته تمام مقاومت ها 1/2 وات متال فیلم امروز بریم تهیه کنم ببینم چی میشه ایشا الله که درست بشه
دقیقا درست میگی ولی اون مقاومت ها مربوط به خود آمپلی فایر هست که باید متال فیلم و 0.5 وات باشد.
بخش پروتکتور را میتونی از مقاومت 0.5 وات 5% هم استفاده کنی
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
pcb هم برات میزارم ولی دارم یه سوئچینگ دیگه با sg3525 و sg3524 می سازم اگه خوب درامد برات می زارم
آقا ممنون.
راستش من یک سوئیچینگ ساختم اما ولتاژ ریل منفی 3 ولت از ریل مثبت بیشتره مثلا" ریل منفی اگر 40 - ولت دی سی باشه ریل مثبت 37+ ولت هست. شما اونی که با آیسی 3525 هست رو ساختید . راستش من نمی خوام تو ماشین استفاده کنم می خوام 12 ولتش رو از پاور کامپیوتر تامین کنم به نظرت میشه؟؟؟
دیدگاه