اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با IRFP250N

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 100 وات با IRFP250N

نوشته اصلی توسط mohammad1365
    اون خط قرمز ها که همش خازن هست
    اون خط آبی هم همون A92 هست دو تاش.
    سلام.خازن پلی استره؟یا خازنای دیگه؟
    بعد اینکه پلی استرا هم قطب دارن؟یا نه؟
    فرق pf با nf تو چیه؟بیشتر کمک میکنی مهندس؟ :redface:
    میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

اون خط قرمز ها که همش خازن هست
      اون خط آبی هم همون A92 هست دو تاش.
      بعد ی چیز دیگه اینکه همون pcb که صفحه اول هست درسته دیگه؟تغییرات ک نمیخاد باز؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
        سلام.خازن پلی استره؟یا خازنای دیگه؟
        بعد اینکه پلی استرا هم قطب دارن؟یا نه؟
        فرق pf با nf تو چیه؟بیشتر کمک میکنی مهندس؟ :redface:
        nf ها پلی استر
        pf ها عدسی
        فرق نانو فاراد با پیکو فاراد هم در ظرفیتشون هست. هیچ کدومشون هم قطب ندارند. و از هر طرفی بزاری فرقی نداره. فقط اون 3.3 میکرو فاراد رو باید از نوع الکترولیتی بدون قطب بگیری.
        -------------------------------------------------------------------------------------------------
        علیرضا جان شما اینجا 100 تا سوال هم بپرسی من و دوستان جواب میدیم. اما مطمئن باش چیزی یاد نمی گیری تا زمانی که خودت سرچ نکنی و مطالعه نداشته باشی . توصیه می کنم حداقل یه بیس کوچکی از الکترونیک رو مطالعه کن.
        شما وقتی اینجا میای و از کسی راهنمایی می خوای طرف فکر میکنه حداقل بیسی از الکترونیک و شناسایی قطعات و طرز تست اونها رو بلدی. هیچ کسی نمیتونه بیاد از بیس به شما الکترونیک یاد بده. اگر به مدارات امپلی فایر و ساخت اونها علاقه داری توصیه های منو بکار ببر.
        موفق باشی

دیدگاه

nf ها پلی استر
          pf ها عدسی
          فرق نانو فاراد با پیکو فاراد هم در ظرفیتشون هست. هیچ کدومشون هم قطب ندارند. و از هر طرفی بزاری فرقی نداره. فقط اون 3.3 میکرو فاراد رو باید از نوع الکترولیتی بدون قطب بگیری.
          -------------------------------------------------------------------------------------------------
          علیرضا جان شما اینجا 100 تا سوال هم بپرسی من و دوستان جواب میدیم. اما مطمئن باش چیزی یاد نمی گیری تا زمانی که خودت سرچ نکنی و مطالعه نداشته باشی . توصیه می کنم حداقل یه بیس کوچکی از الکترونیک رو مطالعه کن.
          شما وقتی اینجا میای و از کسی راهنمایی می خوای طرف فکر میکنه حداقل بیسی از الکترونیک و شناسایی قطعات و طرز تست اونها رو بلدی. هیچ کسی نمیتونه بیاد از بیس به شما الکترونیک یاد بده. اگر به مدارات امپلی فایر و ساخت اونها علاقه داری توصیه های منو بکار ببر.
          موفق باشی
          همین چیزایی ک الان شما میگی مهندس انگار سر کلاس درسم.تا الانشم خیلی چیزا از شما و دوستای دیگه یاد گرفتم من بلد نبودم اصا چینش قطعات چیه.ولی ب لطف کمک شما الان میتونم از رو نقشه بردارو جم کنم.این سایت و بچه هاش مخصوصا شما و آقا مصطفی عزیز خیلی گل هستین.همون آمپ 80واتو تو شهرمون پیش هرکی بردم اصا گف درست نمیشه ولی با کمک شما راش انداختم و وقتی صداشو دوباره شنیدم ینی حااااااااااااااااااال کردم.الانم پرقدرت داره کار میکنه.بعدم اینکه منم بیکار نمیشینم مهندس.دیتا شیتارو هم نگاه میکنم عزیزم.خب باید اسمای بازاریشو از شما یاد بگیرم.فعلا ک امروز بر میگردم شمال.کاش اون آمپ ماسفتو زودتر میذاشتی حداقل مدارشو میدادم برا چاپ.چون تو شهرمون از اینکارا فک نکنم بکنم.مگه اینکه ساری شاید داشته باشه.بنظرم آمپه فوق العاده ای میاد چون امتحانشو پس داده و منم فقط برا سابم اینو میخام.ماشاالله ترانسمم ک جوابگوش هس.ولی در کل ممنون همه بچه های گل این سایتم هستم
          ================================================== =====================
          راستی داداش اندازه این فایلی ک ازش هستو ندیدم.بردش چند در چنده؟

دیدگاه

اندازه بردش فک کنم 10 در 10 بود

دیدگاه

با سلام
              منم امروز این آمپو ساختم.فقط تونستم تست عملکرد درست بگیرم
              هنو تست قدرت نگرفتم.چون بدون هیت سینک بود
              هیتشو دارم فرصت نشد.مته ام شکست و شبم هم ک نصفه شد :biggrin:
              بعد ی سوال دارم.آیا بدنه ماسفتا باید از خوش برق عبور بده?
              آخه برق گرفتتم.ماسفتا رو داشتم با انگشتا تست حرارت میکردم ک دچار برق گرفتگی شدم.
              در ضمن از آقا مصطفی بخاطر کمک در زدن فیبر و از آقا محمد در کمک مونتاژ خیلی ممنونم
              فردا ایشالا عکس میذارم
              شب بر همه خوش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                با سلام
                منم امروز این آمپو ساختم.فقط تونستم تست عملکرد درست بگیرم
                هنو تست قدرت نگرفتم.چون بدون هیت سینک بود
                هیتشو دارم فرصت نشد.مته ام شکست و شبم هم ک نصفه شد :biggrin:
                بعد ی سوال دارم.آیا بدنه ماسفتا باید از خوش برق عبور بده?
                آخه برق گرفتتم.ماسفتا رو داشتم با انگشتا تست حرارت میکردم ک دچار برق گرفتگی شدم.
                در ضمن از آقا مصطفی بخاطر کمک در زدن فیبر و از آقا محمد در کمک مونتاژ خیلی ممنونم
                فردا ایشالا عکس میذارم
                شب بر همه خوش
                علیک سلام
                خواهش میکنم من بعد از اون دعوایی که با هم داشتیم :mrgreen: گفتم که هر کاری که از دستم بر بیاد برات انجام میدم داداش
                خوشحالم که ساختی و موفق شدی بعدا یه عکس ازش بزار
                اونجا هم که برق گرفته اره درسته ولی تو داشتی با ولوم بالا کار میکردی که برق گرفتت
                ببین تو ترانزیستورای قدرت صفحه فلزی پشتشون به پایه کلکتور وصله برا همینه که میگن باید عایق بزاری دیگه تا ولتاژ مثبت و منفی به هم اتصال نکنه
                موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                  علیک سلام
                  خواهش میکنم من بعد از اون دعوایی که با هم داشتیم :mrgreen: گفتم که هر کاری که از دستم بر بیاد برات انجام میدم داداش
                  خوشحالم که ساختی و موفق شدی بعدا یه عکس ازش بزار
                  اونجا هم که برق گرفته اره درسته ولی تو داشتی با ولوم بالا کار میکردی که برق گرفتت
                  ببین تو ترانزیستورای قدرت صفحه فلزی پشتشون به پایه کلکتور وصله برا همینه که میگن باید عایق بزاری دیگه تا ولتاژ مثبت و منفی به هم اتصال نکنه
                  موفق باشی
                  :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

آقا اینم آمپ من
                    راستی یادم رف از آقای سام عزیز بخاطر تاپیک خوبش هم تشکر کنم
                    ================================================== =========
                    http://s4.picofile.com/file/8165651618/201501221024.jpg
                    http://s5.picofile.com/file/8165651634/201501221027.jpg
                    http://s5.picofile.com/file/8165651650/201501221031.jpg
                    http://s5.picofile.com/file/8165651668/201501221032.jpg
                    http://s4.picofile.com/file/8165651684/201501221034.jpg
                    http://s4.picofile.com/file/8165651700/201501221035.jpg
                    http://s5.picofile.com/file/8165651718/201501221036.jpg
                    http://s5.picofile.com/file/8165651742/201501221037.jpg
                    ================================================== =========
                    اگه بد شد دیگه ببخشید
                    سوراخکاریش ینی ................ oo:
                    باز هم از همه ممنونم

دیدگاه

آقا من با آمپم مشکل دارم کمک کنین
                      قدرتش زیلد نیس.و بعدم اینکه کلا صدای فیلتر شده داره.ینی مثه اینکه فهمیده برا سابم میخام خودش داره فیلتر میکنه :biggrin:
                      آقا کمک کنید.قدرت ندارم

دیدگاه

آقا اینم عکس مدار
                        کمک کنین
                        http://s5.picofile.com/file/8165674484/201501231046.jpg

دیدگاه

چرا کسی کمک نمیکنه
                          صداش خیلی پایینه و داره انگار ک سر راش فیلتر پسیو گذاشته باشم صدا میده :cry2: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

افرین خیلی تمیز ساختی برا کار اولت خیلی عالیه
                            اون خازنه تو ورودیش رو چرا بزرگ گرفتی یه کوچیک بزار شاید همون مشکل ساخته
                            اون ولتاژ بالاست برا اینکار زیاده
                            اگه گیرت نیومد دو تا خازن رو با هم سری کن میشه بدون قطب و بزار اونجا
                            الان باید برم عجله دارم بعد مقدار دو تا خازن رو برات میگم ببخشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                              افرین خیلی تمیز ساختی برا کار اولت خیلی عالیه
                              اون خازنه تو ورودیش رو چرا بزرگ گرفتی یه کوچیک بزار شاید همون مشکل ساخته
                              اون ولتاژ بالاست برا اینکار زیاده
                              اگه گیرت نیومد دو تا خازن رو با هم سری کن میشه بدون قطب و بزار اونجا
                              الان باید برم عجله دارم بعد مقدار دو تا خازن رو برات میگم ببخشید
                              آقا mkt رو حذف کردم هم درست نشد
                              از پشت درایورا هم برق گرفتتم رو mje350
                              باور کن دارم دیگه شاخ در میارم
                              داداش فرصت کردی مقاومتارو چک کن ببین درسته؟
                              صدا نداره.ولوم آخر میکنم انگار صداش دو یا 2 هست :angry: :angry:

دیدگاه

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                                :applause: :applause: :applause: :applause:
                                درست شد.چه قدرتی.ماشالا..... oo:
                                الانه ک حاجی بیاد پرتمون کنه بیرون :icon_razz:
                                سوکتای سیستم نابود شده بود.زدم رو گوشی میترسم سابمو بترکونه :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X