اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خش خش کردن 1 کانال آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خش خش کردن 1 کانال آمپلی فایر

نوشته اصلی توسط Tohid Abdi نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان
    یه سوال در مورد آمپ خونگی سونی 4 کانال داشتم نخواستم تاپیک جدید ایجاد کنم اینجا پرسیدم ... مشکل اینجاست که در هر کدوم از کانالها به صورت مجزا بلندگوها کار میکنن و مشکلی ندارن اما وقتی میذارم رو حالت همزمان فقط کانال A کار میکنه. لطفا راهنمایی کنین که مشکل از چی میتونه باشه. ممنون
    سلام و درود،فیش ها و جَک های ورودی صدا رو
    بررسی کنین.
    در صورت به نتیجه نرسیدن، آیسی سویچر صدا
    رو عوض کنین.
    موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

مرسی از دوستانی که راهنمایی کردن
      بایستی عرض کنم ولوم صدا و فیش ها در ظاهر که سالم و بدون ایراد هستن. اما باز هم دوباره تمیزشون میکنم و چک میکنم.
      میمونه آیسی سوئیچر صدا که اصلا نمیدونم چی و کجای مدار هست (سررشته ای از الکترونیک ندارم و دوستدار کیفیت صدا هستم).
      امکانش هست که کلید سلکتور کانال صدا ایراد داشته باشه و روی A+B درست عمل نکنه؟
      یه دوستی میگفت ممکنه از خرابی کلید بالانس باشه. امکانش هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Tohid Abdi نمایش پست ها
        مرسی از دوستانی که راهنمایی کردن
        بایستی عرض کنم ولوم صدا و فیش ها در ظاهر که سالم و بدون ایراد هستن. اما باز هم دوباره تمیزشون میکنم و چک میکنم.
        میمونه آیسی سوئیچر صدا که اصلا نمیدونم چی و کجای مدار هست (سررشته ای از الکترونیک ندارم و دوستدار کیفیت صدا هستم).
        امکانش هست که کلید سلکتور کانال صدا ایراد داشته باشه و روی A+B درست عمل نکنه؟
        یه دوستی میگفت ممکنه از خرابی کلید بالانس باشه. امکانش هست؟
        سلام و درود،
        صدا از کلید تعین حالت عبور نمیکنه،بلکه کلید به آیسی سویچر فرمان میده و آیسی سویچر مسیر صدا رو عوض میکنه.
        راه پیدا کردنش نسبتا ساده هست،
        آیسی هست با حداقل 16 پایه و ورودی های Aux و کلید تغییر حالت و گاها ولوم بهش وصل شده.
        موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

سلام.وقت بخیر.من یه اسپیکر میکرولب قدیمی دارم که وقتی ولوم خروجی ساب رو ی کم زیاد میکنم فقط خروجی ساب یه صدای جیغ مانند پخش میکنه ک فقط با خاموش کردن خود اسپیکر صدا قطع میشه.یه راهنمایی کنید چطور درستش کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ممداورمزد نمایش پست ها
            سلام.وقت بخیر.من یه اسپیکر میکرولب قدیمی دارم که وقتی ولوم خروجی ساب رو ی کم زیاد میکنم فقط خروجی ساب یه صدای جیغ مانند پخش میکنه ک فقط با خاموش کردن خود اسپیکر صدا قطع میشه.یه راهنمایی کنید چطور درستش کنم
            خازن صافی رو عوض کنید

دیدگاه

خیلی خیلی ممنونم .... خوشحالم که یه چیزی یاد گرفتم از شما....بینهایت ممنون دم شما گرم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

خیلی خیلی ممنونم .... خوشحالم که یه چیزی یاد گرفتم از شما....بینهایت ممنون دم شما گرم

دیدگاه

سلام به همه ی دوستان عزیز.
                آقا من یه ضبط سه دیسک الجی دارم مدل KR-7100DV
                بیشتر از رادیوش استفاده میکنم گاهی هم aux موزیک پلی میکنم.امروز که اهنگ گوش میدادم یهو یکی از باندهاش شروع به خور خور و خش خش عجیبی کرد .وقتی چک کردم مشکل از باند نبود خروجی مثبت یکی از دو کانال خروجی مشکل داشت.حالا مدارشم چک کردم مشکلی چیزی از باد کردن خازن و سیاهی مقاوت و ... خلاصه هیچی دیده نمیشه.
                ممنون میشم دوستان کمک کنن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام به همه ی دوستان عزیز.
                آقا من یه ضبط سه دیسک الجی دارم مدل KR-7100DV
                بیشتر از رادیوش استفاده میکنم گاهی هم aux موزیک پلی میکنم.امروز که اهنگ گوش میدادم یهو یکی از باندهاش شروع به خور خور و خش خش عجیبی کرد .وقتی چک کردم مشکل از باند نبود خروجی مثبت یکی از دو کانال خروجی مشکل داشت.حالا مدارشم چک کردم مشکلی چیزی از باد کردن خازن و سیاهی مقاوت و ... خلاصه هیچی دیده نمیشه.
                ممنون میشم دوستان کمک کنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط O X Y G E N نمایش پست ها
                  درود خدمت مهندسین گرامی

یه آمپلی سونی دارم که 1 کانالش به خوبی صدا داره و یکی دیگش خش خش میکنه ! ولی همچنان صدا داره

ایراد از چی هست دوستان ؟ به نظر هم میاد از قسمت پاور آمپ یکی از خازن ها تعویض شده باشه ! چون از پشت مدار مشخصه که لحیم کاری شده
                  ضمن اینکه یه قطعه از قسمت تغذیه هم خیلی داغ میکنه ! یه چیزی مثل ترانزیستور هست . 3 پایه داره و به یه هیت سینک کوچیک وصله ! ولی وقتی آمپ رو روشن میکنم در عرض 2 -3 دقیقه خیلی داغ میکنه ! خیییییییییلی
                  آیا این مورد طبیعی هست یا ایراد محسوب میشه ؟

تشکر دوستان
                  سلام*دوستان من*هم یک امپیلی فایر از شرکت*پریمیر مدل prg 12000 دارم
                  ۴ کانال هست
                  ۳ تا کانال هاش درست هستش یک*کانالش وقتی باند*وصل میکنی صدای خیلی بلند و بدی میده صدارو پخش*میکنه اما با یک*کیفیت افتضاح و جیغ*مانند
                  کانال بغلیش که*مرتبط هست با این*کانال سالمه و*مشکل نداره اما رو*حالت بریج اون*کانال هم صداش بد*میشه
                  که از همین*کانال خرابه
                  ممنون*میشم کمک*کنید بدونم*مشکل از کجاست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X