سلام داداشی :bye
شاید خیلی دیرباشه که الان دارم پاسخ میدم اما میزارم تا بر و بچ فیض ببرن :biggrin:
این لینک برای دانلود PDFمداره با4192IIو4182IIو4172IIمیشه ساخت کامل کامله
http://www.construyasuvideorockola.com/d_ampstk.php
این لینک برای دیدن جزییات بیشتر بصورت آنلای در سایت مربوطه است
http://www.construyasuvideorockola.com/sonido_e_amp1.php
اینم ببینی بد نیست
http://www.construyasuvideorockola.com/sonido_c_amp1.php
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
درود
این ایسی ایسی خیلی خوبیه هم از لحاظ قدرت و هم کیفیت ولی متاسفانه خیلی حساسه هفته پیش 2 تا از این 4192 پوکوندم لامثب عصابم ریخت به هم دونه 12 هزار هم هست
اولی که نفهیدم چه طوری سوخت البته فقط 1کانال سوخت
دومی درست کار میکرد فقط یک کانال صداش ضعیف بود و کیفیتش هم پایین که بعد فهمیدم کجای عیبش 2تا ترک نزدیک به هم بودم به هم چسبده بود اومدم خازنو عوض کردم که اون پایه که به یک ترک پسبیده بود درست کنم که درست شد بعد اون پایه دیگه خازن رو یادم رفت لحیم کنم بعد تغذیه رو وصل کردم دوباره ایسی یک کانالش پوکید :angry: :angry: خیلی حساسه لامثب توی این هفته خیلی ضرر خوردم
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
سلام دوستان.
من یه جفت ساب باکس نه چندان قوی دارم که یه مقدار قدیمی هم هست.
که با یه برد استریو TDA2030a
تقریبا 50-60% کارمو راه می انداخت.
ولی الان دنبال مدارstk ام.
اگه کسی جایی تو تهران میشناسه که مدار کامل stk4432 یا چیزی در همین حد (منتاژ شده یا نشده) داشته باشه معرفی کنه ممنون میشم.
چون اطلاعات کافی ساختشو ندارم فقط میتونم منتاژ کنم D:
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
سلام امتحان داشتم نتو نسم سر بزنم
ببخشید
من تهرانی نیستم
اما تو شهر خود مون بابل دیدم. مرده فروشنده ی منصفی هست اما می گفت جدیدا گرون شده22000تومن باهمین آیسی که تو گفتی اما
تو همین سایت خوندم برد های سام استار زیاد کیفیت ندارن.من امتحان نکردم ولی بچه ها هم دروغ نمی گن.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
درود
این ایسی ایسی خیلی خوبیه هم از لحاظ قدرت و هم کیفیت ولی متاسفانه خیلی حساسه هفته پیش 2 تا از این 4192 پوکوندم لامثب عصابم ریخت به هم دونه 12 هزار هم هست
اولی که نفهیدم چه طوری سوخت البته فقط 1کانال سوخت
دومی درست کار میکرد فقط یک کانال صداش ضعیف بود و کیفیتش هم پایین که بعد فهمیدم کجای عیبش 2تا ترک نزدیک به هم بودم به هم چسبده بود اومدم خازنو عوض کردم که اون پایه که به یک ترک پسبیده بود درست کنم که درست شد بعد اون پایه دیگه خازن رو یادم رفت لحیم کنم بعد تغذیه رو وصل کردم دوباره ایسی یک کانالش پوکید :angry: :angry: خیلی حساسه لامثب توی این هفته خیلی ضرر خوردم
سلام
منم همین مشکل رو داشتم یه بار با stk4142 همین جوری بود که اینقدر ور رفتم باهاش یه کانالش سوخت :cry: رفتم stk4182 خریدم دوباره همون جوریه یه کانال کیفیتش خیلی پایین ولی هر چی مدار رو نیگا میکنم اتصالی نداره :angry:
سلام به دوستای گلم ببخشیدمن یه سوالی داشتم من یه برد منتاژ شده 4192 ll رو خریدم روی بردش یه جاش نوشته mute نمیدونم من باید چی کار کنم به اون قسمت باید مداره خاصی وصل شه که ic رو حالت میوت بره و خروجیارو قطع کنه؟؟؟؟
بازم ازکمکتون ممنونممممم
سلام
اگر اشتباه نکنم
با وصل کردن اون نقطه به زمین mute میشه و با وصل کردن اون به vcc+ از حالت mute در میاد
مطمئن نیستم
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
سلام به دوستای گلم ببخشیدمن یه سوالی داشتم من یه برد منتاژ شده 4192 ll رو خریدم روی بردش یه جاش نوشته mute نمیدونم من باید چی کار کنم به اون قسمت باید مداره خاصی وصل شه که ic رو حالت میوت بره و خروجیارو قطع کنه؟؟؟؟
بازم ازکمکتون ممنونممممم
به دیتا شیت این آیسی مراجعه کنید. ندانسته کاری انجام ندهید که با کوچکترین اشتباه آیسی می سوزه.
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
بسیار عالی.
مدار معکوس کننده فاز میخواد یا همینجوری یکی از ورودی ها رو زمین کنم و... ؟؟؟؟
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
R load = 4 ohm
V = RI
اگه بریج کنی ولتاژ خروجی دو برابر میشه ، چون R ثابته پس جریان هم دو برابر خواهد شد .
P=RI^2
پس با دو برابر شدن جریان ، توان 4 برابر میشه .
یعنی از یه آیسی که دو تا 50 وات میده . یعنی ولتاژ خروجی 14.15 ولت هست ، اگه بریج بشه با 28.3 ولت از اسپیکر 4 اهمی لود بگیری جریان 7.075 آمپری ازش عبور میدی . یعنی 200 وات. اونوقت آیسی شما میسوزه .
برای بریج کردن باید در نظر داشته باشی توان بالاتر از صد وات ( چون توان آیسی هستش ) نره . یا از اسپیکر 8 اهمی استفاده کنی (چون مقاومت لود دو برابر شده و ولتاژ هم دو برابر شده ، جریان ثابت میمونه ، و توان همون دو تا 50 وات یعنی 100 وات خواهد بود ) یا میتونی ، یه پتانسیومتر در ورودی بزاری و آروم آروم باهاش صدا بدی (البته با اسپیکر 4 اهمی متصل باشه و یک فرکانس با حد اکثر دامنه (برای کامپیوتر مثلاً 1.2 ولت) به پتانسیومتر بدی) تا در خروجی به ولتاژ 20 ولت برسی که ، تو این ولتاژ با لود 4 اهم ، 5 آمپر جریان عبور میکنه که میشه 100 وات .
در نظر داشته باش که باید از معکوس کننده ی فاز برای یکی از ورودی ها استفاده کنی .
دوستان نظر بدند ، شاید راههای بهتری هم باشه.
بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.
دیدگاه