اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

در ضمن برای ریست ایسی میشه پایه سه رو به زمین وصل کرد در واقع دو سر خازن 22n رو اتصال کوتاه کرد
    امام علی (ع):به قصد یادگرفتن بپرس٬ نه برای آزردن و خطاگرفتن؛ زیراجاهلی که درصدد آموختن باشد٬ همانند عالم است و عالمی که بیراهه رود٬ همچون جاهلی است که به قصد خطاگرفتن می پرسد.
    نهج البلاغه٬الحکمه٣٢٠

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.z
      سلام دوستان
      من این مدار رو برای N channel ساختم و چند تا سوال داشتم
      1- همونجور که تو فیلم مشخصه تو ولم پایین وقتی خروجی رو اتصال میدم عمل میکنه و تا ریست مجدد ای سی رله وصل نمیشه اما تو ولم بالا وقتی خروجی رو اتصال میدم جفت رله ها با هم قطع میکنن(درواقع دو کانال با هم عمل میکنه) و بعد از چند ثانیه دوباره وصل میشه در صورتی که من یک ورودی دادم بهش
      2- برای روشن کردن رله ها نزدیک 30 ولت بهشون میده که زیاده .مقاوت ها رو هم درست گذاشتم.
      3- به نظر شما بهتر نیست از کانال منفی امپ هم یک نمونه بگیریم .این کاری که mohammad1365 عزیز گفتن فقط از ولتاژ مثبت نمونه میگیره و به محافظ میده به نظرم باید یه نمونه هم از ولتاژ منفی مدار بگیریم تو مدار اصلی هم از شدت جریان بین ولتاژ مثبت و منفی نمونه گرفته (نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه :biggrin
      http://uplod.ir/1q356vlwrbuf/20151005_111013.mp4.htm
      سلام
      عزیزم من بهت گفتم عکس بزار . در ضمن بهت گفتم تا تست نهایی مدار رو به آمپلی فایر وصل نکن.
      منظورت از نمونه گیری از ولتاژ مثبت چیه . ما که از ولتاژ نمونه نمی گیریم .نمونه گیری از ماسفت نهایی انجم میگیره.
      منظورتو واضح تر بگو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
        سلام
        عزیزم من بهت گفتم عکس بزار . در ضمن بهت گفتم تا تست نهایی مدار رو به آمپلی فایر وصل نکن.
        منظورت از نمونه گیری از ولتاژ مثبت چیه . ما که از ولتاژ نمونه نمی گیریم .نمونه گیری از ماسفت نهایی انجم میگیره.
        منظورتو واضح تر بگو
        اخه اون مشکل که راجع بهش بهتون گفته بودم رفع شد .من دی سی رو اشتباه میزدم .البته برای این تست یه لامپ با تغذیه سری کردم.
        مگه این مدار از اختلاف جریان بین دوسر مقاومتی که بین ماسفت و خروجی وصل میشه تشخیص اتصال کوتاه نمیده؟ ما الان داریم فقط توسط مقاومت ماسفتی که از ولتاژمثبت ، تغذیه میشه این اختلاف رو میسنجیم لازم نیست برای ماسفتی که با ولتاژ منفی ،تغذیه میشه هم این کار رو انجام بدیم؟(در تغذیه دوبل)(اخییشششش #:S)
        امام علی (ع):به قصد یادگرفتن بپرس٬ نه برای آزردن و خطاگرفتن؛ زیراجاهلی که درصدد آموختن باشد٬ همانند عالم است و عالمی که بیراهه رود٬ همچون جاهلی است که به قصد خطاگرفتن می پرسد.
        نهج البلاغه٬الحکمه٣٢٠

دیدگاه

سلام
          الان مشکل مدار شما دقیق چیه ؟؟؟
          اینو بدون مدار قبلا" تست شده و بعد از تست مدار رو اینجا گذاشتیم. در ضمن دوستان زیادی هم مدار رو ساختن. مشکل رو تو مونتاژ خودتون یا مشکل در یکی از قطعات پیدا کنید.
          موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.z
            اخه اون مشکل که راجع بهش بهتون گفته بودم رفع شد .من دی سی رو اشتباه میزدم .البته برای این تست یه لامپ با تغذیه سری کردم.
            مگه این مدار از اختلاف جریان بین دوسر مقاومتی که بین ماسفت و خروجی وصل میشه تشخیص اتصال کوتاه نمیده؟ ما الان داریم فقط توسط مقاومت ماسفتی که از ولتاژمثبت ، تغذیه میشه این اختلاف رو میسنجیم لازم نیست برای ماسفتی که با ولتاژ منفی ،تغذیه میشه هم این کار رو انجام بدیم؟(در تغذیه دوبل)(اخییشششش #:S)
            نه نیاز نیست مشکلی به وجود نمیاد (توضیحش طولانیه )
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
            مخترع برتر شمال غرب سال 96
            مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
              نه نیاز نیست مشکلی به وجود نمیاد (توضیحش طولانیه )
              حالا اگه فرصت داشتین دلیلشو تو خصوصی یا همینجا بزارین ممنون میشم.جهت اطلاع میخوام بدونم.
              یه سوال دیگه اون مقاومت که تو ورودی به دیود 4148 وصل شده 1.5 کیلو هست یا 15 کیلو ؟
              نهج البلاغه٬الحکمه٣٢٠

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.z
                حالا اگه فرصت داشتین دلیلشو تو خصوصی یا همینجا بزارین ممنون میشم.جهت اطلاع میخوام بدونم.
                یه سوال دیگه اون مقاومت که تو ورودی به دیود 4148 وصل شده 1.5 کیلو هست یا 15 کیلو ؟
                چون سیگنال خروجی امپ سینوسی هست و همیشه متشکل از قسمت + و منفیه ولتاژه , و حد اقل در ثانیه 20 و حد اکثر 20000 بار + و - میشه واسه همین نمونه برداری فقط از یک قسمت موج کافیه حالا چه بخوایم از قسمت + موج نمونه برداریم چه از - فرقی نمیکنه چون در ثانیه حد اقل 20 بار قسمت + و - رو در اختیار دارین و این دو قسمت به هم وابسته هستن

عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                مخترع برتر شمال غرب سال 96
                مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

آقا منم این آی سی رو سفارش دادم از امجد
                  2 یا 3 روز دیگه می رسه دستم و به محض اینکه فرصت بشه روش کار می کنم. ممنون از همه بچه ها

دیدگاه

سلام اقا مهدی ایا امکانش هست ک رمز دانلود مدار چاپی را بفرمایید ؟

دیدگاه

پاسخ : [پروژه]مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

سلام .
                      آیسی رو از کجا باید پیدا کنم .
                      کجای امجد ؟
                      من تهران نیستم .
                      دونه ای چنده ؟
                      جدیدترین ویرایش توسط Ali0045; ۱۹:۴۳ ۱۳۹۶/۰۹/۱۷.

دیدگاه

داداش رمز لطفا
                        مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali0045 نمایش پست ها
                          سلام .
                          آیسی رو از کجا باید پیدا کنم .
                          کجای امجد ؟
                          من تهران نیستم .
                          دونه ای چنده ؟
                          سلام
                          مهندس من آی سی رو از مجتمع الکترونیک سعید توی امجد طبقه اول خریدم.منم تهران نیستم، دادم واسم خریدن و بعد پست کردن.1 سال پیش دونه ای 3000 تومن . اینم شمارش 66717975__66735885

دیدگاه

ممنون .
                            من از اصفهان تهیه کردم .
                            فروشگاه محمد الکترونیک .
                            توی گوگل سایت داره میتونید اینترنتی سفارش بدید.

دونه ای ۳۵۰۰ تومان

دیدگاه

سلام
                              میشه پسورد رو به ماهم بدین؟
                              بدرود
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi_7 نمایش پست ها
                                سلام
                                همه دوستان انجمن صوتی به این موضوع واقف هستند که امپ بدون محافظ یه امپ ناقص هست و اگه کوچکترین اشکالی براش پیش بیاد یا ماسفت های امپ میسوزن یا بلندگو رو میسوزونه یا ترانس تغذیه که همه این ها قیمت بالایی دارن مخصوصا بلندگو ها...
                                توی انجمن همیشه کمبود یه مدار محافظ واقعی که امکانات کاملی داشته باشه و خیال مارو از این قسمت راحت کنه حس میشد با این که مدارات مختلفی بود اما بخش اتصال کوتاه که برای امپ های توان بالا خیلی مهم هست رو نداشت. دوست خوبم محمد جان (mohammad1365) مداری رو پیدا کرد که تموم مشخصات یه محافظ کامل رو داشت و طی صحبت هایی که داشتیم قرار شد که طراحی PCB رو انجام بدم بزاریم تا دوستان از این مدار خوب بهره ببرن.
                                مدار با استفاده از ای سی UPC1237 که برای همین کار ساخته شده طراحی شده که قابلیت های زیر رو داره:

1- تاخیر در وصل کردن بلندگوها به امپ در لحظه روشن شدن امپ برای جلوگیری از صدای پـــاپ که موقع روشن شدن شنیده میشه
                                2- محافظ ولتاژ DC در خروجی امپ (اگر ناگهان ترانزیستور طبقه نهایی امپ بسوزه و اتصال کوتاه بشه ولتاژ تغذیه وارد بلندگو میشه و سریع بلندگو رو میسوزونه)
                                3- محافظ over load یا اتصال کوتاه که خیلی برای امپ های توان بالا مهمه (اگر بصورت اتفاقی خروجی امپ اتصال کوتاه بشه ترانزیستور های طبقه قدرت امپ سریعا میسوزه)
                                4- قطع سریع بلندگوها از امپ موقع خاموش شدن امپ ( وقتی امپ خاموش میشه هنوز مداری ولتاژ در خازن های صافی امپ وجود داره و صدا بریده بریده قطع میشه)
                                5- علاوه بر امکانات بالا میشه قسمت قطع کردن بلندگوها بعد از خاموش شدن رو با قطع کردن بلندگو ها از امپ در صورت بیشتر شدن دمای هیت سینک امپ از مقداری معینی عوض کرد

شماتیک مدار بصورت زیر هست:

همه چیز کاملا مشخص و گویا هست فقط در این شماتیک اومده از یک کانال نمونه گرفته و دو تا کانال رو کنترل میکنه ولی من اومدم توی PCB دوتا مدار رو کنار هم کشیدم که کنترل واقعی روی 2 کانال امپ داشته باشیم.
                                این عکس PCB:

این هم نمونه ساخته شده توسط دوست خوبم سام سیروس:

برای ورودی و خروجی مدار از پین های نری استفاده کردم و فوت پیرینتش رو کشیدم نمونه پین ها توی عکس زیر هست:

برای فوت پرینت ای سی از پین هدر 8 پایه استفاده کردم که با اندازه های ای سی یکسانه
                                رله هم 24 ولت تک کنتاکت 10 امپر هست

طبق صحبت های که با محمد جان داشتم قرار شد برای دانلود PCB رمز گذاشته بشه و فقط در اختیار افرادی قرار بگیره که سابقه فعالیت مفید در انجمن صوتی داشته باشن دوستان به من پیام خصوصی بدین تا رمز رو در اختیارتون بزارم
                                لینک دانلود PCB:

سلام
                                خیلی ممنونم عالی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X