اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز روی TDA7381

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نویز روی TDA7381

ِیه آمپ برای 2 تا باند قوی ساختم وبرای کامپیوتر گذاشتم ولی :
    نویزی شبیه موس روی این آمپ شنیده میشه و نمیدونم دیگه چیکارش کنم! این کارارو کردم.

*وقتی مدار روشنه و ورودی نداره یعنی سیم های ورودی صدا رو قطع کردم مشکلی نیست و نویزی وجود نداره ولی اگر سیم وروی رو به منفی مدار یا خروجی کارت صدای کامپروتر وصل کنم صدای خشششش خششش و دید دید پردازش کامپیوتر شنیده میشه.! مشکل از کارت صدای کامپیوتر نیست چون یه اسپیکر تجاری بهش وصل بود و صدای نویز نمیاومد!
    این یعنی نویز توی منفی مدار هم هست.

*یه خازن 2 تا 100 میکرو فراد و مقاومت از 100 تا 10 اهم به صورت موازی گذاشتم بین زمین و ورودی TDA7381 ولی تاثیر خیلی کمی داشت شاید 5% کمتر میشد نویز.

*با یه آدابتور برق TDA7381 رو تامین کردم نویز تقریبا" 0 شد! ولی با تغذیه کامپیوتر ( 12V ) نویز خیلی زیاده و فقط موقعی که صدای آهنگ کمه شنیده میشه.

* با یه فیلتر LC هر کاری کردم با هر ظرفیتی سلف 300uh و خازن 2200uf بازم نویز نرفت که نرفت ولی به جای سلف یه مقاومت 10 اهم که گذاشتم درست شد! :eek: :eek: ولی روی توانهای بالا صدا قطع میشه که نمیشه از مقاومت استفاده کرد! نمیدونم چرا سلف جلوی تویز رو نگرفت!.

چیکار کنم؟

پاسخ : نویز روی TDA7381

سلام اروین جان
    چون میگی بدون ورودی هیچ نویزی نداره پس این نشون میده امپ سالمه.
    نویز ورودی میتونه به دلیل عدم تطبیق امپدانس باشه که با قرار دادن مقاومت،بر طرف شده باشه اما در مورد قطع صدا در ولوم های ماکزیمم هم ممکنه به دلیل فعال شدن مدار PROTECTION ای سی باشه.
    برای مشکل نویز بهتره که یه مدار پری مناسب یا یه مدار کنترلی دیگه رو تست کنی.
    ببین باز هم مشکل وجود داره یا نه.
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام اروین
      منم مشکل نویز داشتم منتها با tda2004 و هیچ وقت هم حل نشد !! واسه همین یه ترانس تو کامپیوتر جاسازی کردم !!
      میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
      به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
        سلام اروین جان
        چون میگی بدون ورودی هیچ نویزی نداره پس این نشون میده امپ سالمه.
        نویز ورودی میتونه به دلیل عدم تطبیق امپدانس باشه که با قرار دادن مقاومت،بر طرف شده باشه اما در مورد قطع صدا در ولوم های ماکزیمم هم ممکنه به دلیل فعال شدن مدار PROTECTION ای سی باشه.
        برای مشکل نویز بهتره که یه مدار پری مناسب یا یه مدار کنترلی دیگه رو تست کنی.
        ببین باز هم مشکل وجود داره یا نه.
        بله آمپ با باطری و منبع تغذیه جدا 20 کار میکنه.
        میشه در مورد تطبیق امپدانس کمی توضیح بدی سوادم قد نمیده.
        قطع شدنش مال مقاومتیه که سری میزارم سر راه تغذیه + ای سی . ولی نویز رو میگیره چون یه فیلتر RC ساختم باهاش .

پری آمپ هم تاحالا نساختم :rolleyes:

دیدگاه

پری تو سایت زیاده چی دوس داری؟ :mrgreen:
          میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
          به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
            پری تو سایت زیاده چی دوس داری؟ :mrgreen:
            :icon_razz:

من از خروجی کارت صدا میگیرم که برای هد فون استفاده میشه. باید صدا رو خیلی کم کنم وگر نه باندا میترکن. من بایه ولوم و تقسیم مقاومتی این موضوع رو حل کردم ولی پری مال تقویت صدای میکروفون به یه سطح قابل قبوله درسته یا من اشتباه میکنم؟

دیدگاه

سلام
              ببین اروین جان هر مداری برای خودش یه مقاومتی داره که مثلا برای امپها در خروجی چند اهم و در ورودی چند کیلو اهم .
              از طرفی شرط ماکزیمم انتقال انرژی (توان) برابر بودن امپدانس بار با امپدانس مداره مثلا وقتی میگیم خروجی امپ 4 اهمه یعنی ماکزیمم انتقال توان روی یه بلند گوی 4 اهم انجام میشه .
              حالا همین قانون در ورودی هم صدق میکنه.
              که برای این کار از مداراتی نظیر پری و... استفاده میکنن.
              که برای صرفه جویی در قطعات و حجم مدار معمولا تن کنترل و مدار طبیق امپدانس با هم طراهی میشه.
              به نظر من اگر یه مدار کنترلی خوب بسازی مشکل هل میشه.
              پری هم که از اسمش پیداست یعنی پیش تقویت کننده.که همونطور که خودتون فرمودین بیشتر در میکروفن ها استفاده میشه چون سیگنال ورودی ضعیفه و نیاز به تقویت داره.
              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

خوب توی سیستم من که صدا قدرت کافی رو داره و حتی زیادتر. باید چه مداری استفاده کنم که امپدانسا یکی بشه و نویز حذف؟ :rolleyes:

دیدگاه

تو مدار شما به یه مدار تن کنترل که باس ولوم و تریبل و... رو کنترل کنه نیازه. که تو انجمن زیاده...
                  البته تا اونجایی که من متوجه شدم دارید از پاور کامپیوتر برا تغذیه امپ استفاده میکنید؟؟
                  که این خودش اصل مشکله با فیلتر کردن تغذیه میتونه مشکل نویز هم حل بشه.
                  (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام آروین جان
                    البته من خودم هم همین عین همین مشکل شما رو با نویز دارم. مثلا" یک ماهی هست که یک کانورتر 12 به 45 ولت ساختم که ورودی 12 ولت اون رو از طریق پاور کامپیوتر تامین میکنم . مدار امپلی فایرم رو با ترانس تست کردم و هیچ نویزی نداشت اما با پاور نویز داره .

اما چون سطح سیگنال خروجی کارت صدا خیلی بالا هست شما باید از مدار پری تون کنترل استفاده کنید که خود این مدارها تطبیق امپدانس رو یک جورایی انجام میدهند البته این رو هم بگم همه مدار با هر آمپلی فایر مچ نمی شوند. به هر حال شما برای این کار باید تست آزمون و خطا انجام بدید .
                    من نظرم این هست که منبع صدا رو عوض کنید مثلا" خروجی موبایل و ام پی تری پلیر یا .... که ببینی این مشکل وجود داره یا نه ؟؟
                    سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                      سلام آروین جان
                      سلام

من نظرم این هست که منبع صدا رو عوض کنید مثلا" خروجی موبایل و ام پی تری پلیر یا .... که ببینی این مشکل وجود داره یا نه ؟؟
                      سپاس
                      با موبایل چک کردم بازم همون نویز هستش که مربوط به پردازش کامپیوتر یا حرکت موس هستش...

حالا این تطبیق امپدانس تئوریش چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        سلام

با موبایل چک کردم بازم همون نویز هستش که مربوط به پردازش کامپیوتر یا حرکت موس هستش...

حالا این تطبیق امپدانس تئوریش چیه؟
                        به نظر من مشکل مربوط به همون پاور هست. اگر برات مقدور هست از ترانس استفاده کن.
                        در مورد تطبیق امپدانس هم تا حدودی gh.kh عزیز توضیح دادند . اما اگر بخوام خیلی ساده تر برات بگم یعنی مچ کردن ورودی آمپلی فایر قدرت با طبقه قبلی که به اصطلاح بهش مچینگ یا همون تطبیق امپدانس گفته میشود.. اگر طبقه پری با ورودی مدار آمپلی فایر مچ نباشه موجب تلفات و نویز در خروجی خواهد شد البته همه نویز ها مربوط به مسئله تطبیق امپدانس مربوط نمیشه . برخی نویز ها بواسطه نبود گراند مناسب در pcb و یامشکل در تغذیه مدار هست.

دیدگاه

با سلام به نظر من مشکل شما همون یکی بودن زمین آمپلی تون با پاور کامپیوتر هستش؛ شما زمین مدار(آمپلی)رو به کجای پاور وصل کردید ؟منظورم اینکه از یک جفت سیم(اگه اشتباه نکنم) زردومشکی استفاده کردید؟
                          مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
                            منظورم اینکه از یک جفت سیم(اگه اشتباه نکنم) زردومشکی استفاده کردید؟
                            میشه بیشتر توضیح بدین ؟؟ مگه از سیم های دیگری هم استفاده میشه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                              میشه بیشتر توضیح بدین ؟؟ مگه از سیم های دیگری هم استفاده میشه؟؟
                              سلام

نه نمیشه

زرد +12
                              مشکی GND
                              قرمر +5

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X