اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
[پروژه] کامل ساخت اکولایزر 10 باند با آی سی پ امپ TL074
Collapse
X
-
پاسخ : ساخت اکولایزر 10 باند با آی سی پ امپ TL074
نوشته اصلی توسط O X Y G E Nدرود خدمت آقا اشکان
طبق فرموده شما دوتا مقاومت 10 کیلو اهم رو تو خروجی ها موازی کردم و ولتاژ های خروجی بدین ترتیب شد
14.92
14.77 -
حلّه آقا اشکان ؟ :job:
نوشته اصلی توسط O X Y G E Nپدرم در اومد از تو لوازم اوراقی دوتا مقاومت 10 کیلو پیدا کردم
لامصب موقعی که نمیخوایش جلو چشته
ولی الان کشوش خالی شده
دیدگاه
-
ممنون آقا اشکان
حالا من از این کشوها ندارم . از قاطی دو سه هزارتا کشیدم بیرون !
آقا اشکان این نقشه ای که این بالا گذاشتی دوباره جهت دیودهاش برعکسه ! یه بنده خدای ناشی مثل من کپی نکنه تو سیستم و از روش بسازه و چپ و راست خازن بترکونه
خیلی مردی داداش
دیگه باید برم سر وقت مدار اصلی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط O X Y G E Nممنون آقا اشکان
حالا من از این کشوها ندارم . از قاطی دو سه هزارتا کشیدم بیرون !
آقا اشکان این نقشه ای که این بالا گذاشتی دوباره جهت دیودهاش برعکسه ! یه بنده خدای ناشی مثل من کپی نکنه تو سیستم و از روش بسازه و چپ و راست خازن بترکونه
خیلی مردی داداش
دیگه باید برم سر وقت مدار اصلی
اصلا یادم نبود که بعد از درست کردن جهت خازنها سیوش کنم
بخاطر همین هم الان که مقاومت اضافه کردم جهت بعکس بود ولی درستش کردم و همین عکسی رو هم که فرستادم اصلاحش میکنم
- تشکرها 1
دیدگاه
-
پاسخ : پروژه کامل ساخت اکولایزر 10 باند با آی سی پ امپ TL074
نوشته اصلی توسط arvinfxمرسی.
حالا یه سوال چرا از ولوم استفاده نکردی؟ اینارو که نمیشه تنضیم دستی کرد که!oo:
اون موقع مجبوری از این پتانسیومتر ها گذاشتم تا توبه یه موقع خوب از یه برد اوراقی ولوم دوبل پیدا کنم
خوشبختانه چند وقت پیش از یه تعمیرگاه یه برد اکولایزر خراب گیرم اومد که روش 14 تا از این ولوم های خطی هست
متاسفانه وقت نکردم این ولوم ها رو عوض کنم
ایشالله بعد کنکور قصد دارم یه امپلی خوب پر قدرت درست کنم و این مدار رو بذارم سر راهش
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.موقع ساخت مدار ولوم دوبل 5کیلو تویه شیراز هر جا رفتم زیر 2500 گیرم نیومد که ده تاش میشد 25000 تومنoo:
اون موقع مجبوری از این پتانسیومتر ها گذاشتم تا توبه یه موقع خوب از یه برد اوراقی ولوم دوبل پیدا کنم
اَ کِ هِی! بابا این ولم ها چرا اینقدر گرونن! تازه بعضی هاشونم خیلی کیفیت بدی دارن اصلا به عنوان تابع رندم میشه ازشون استفاده کرد.
دیدگاه
-
سلام
1 سوال داشتم
کسی با ای سی la3600 یا ka2223 یا ای سی های مشابه کار کرده(ای سی اکولایزر 5 کانال)؟ کیفیتش چطوره؟ کلا ارزش داره استفاده کنی؟
اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط mebk1988سلام
1 سوال داشتم
کسی با ای سی la3600 یا ka2223 یا ای سی های مشابه کار کرده(ای سی اکولایزر 5 کانال)؟ کیفیتش چطوره؟ کلا ارزش داره استفاده کنی؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Mostafa65mebk جان حتما کسی نساخته که جوابت رو بده
خودت حمت کن بساز ببین چی میشه
منم همین کارو کردم. 8.5 میدم از 10
درضمن مشکل فقط اینجا نبود!!! کلا انجمن خلوت شده :angry:
دیدگاه
دیدگاه