اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل آمپلی فایر 400w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل آمپلی فایر 400w

نوشته اصلی توسط musefian
    ولتاز بیس امیتر BD139 رو اندازه بگیرید و ببینید روشنه؟ بعد بیس های نقاط قرمز عکس زیر رو قطع کرده و بلندگو رو با خازن به نقطه سبز وصل کنید و ببینید خروجی دارید؟(در حد ضعیف ولی قابل شنیدن)
    بیس tip41 و tip42 رو قطع کردم.توی نقطه سبز رنگ صدای ضعیف داشتم.کلا be سه ترانزیستور به این شکله: bd140 = 0.5v BD139 VASAT = bishtar az 0.7 bd139 KENAR =kamtar az 0.5
    مقاومت 3.3k هم بشدت داغ میشه.
    من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی micro
      سلام
      بهتره با نرم افزار پروتوس اون رو تحلیل کنی حتما جواب می گیری :rolleyes:
      اگر هم باز نتونستی فایل پروتوس مدارت رو بفرست
      ممنون.امتحان میکنم

دیدگاه

اینم عکسش.

دیدگاه

چند ولت بهش میدید؟با 50 ولت کار میکنید؟
          همون 2 میلی و 11 میلی برای منبع جریان درسته و با ولتاز 35 ولت به بالا ولتاز بیس امیتر BD139 پایینی(کناری) باید 0.7 برسه.
          قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

سلام
            دوست عزیز این مدار به قدیمی هستو منسوخ شده. مدارهای تست شده با ماسفت و بی جی تی در انجمن زیاد هست می تونید از اونها بهره ببرید. من اگر جای شما بودم زیاد روش وقت نمی زاشتم

دیدگاه

منم این مدار رو در ابتدای این راه(الکترونیک) که بودم درست کردم و با مشکل برخورد کردم انداختمش کنار من هم با نظر محمد جان موافقم

دیدگاه

احتمالا چون عیق نزاشتی زیر ترتنزیستور ها اتصال کوتاه شده جایی از مدار و همین باعث بهم ریختنش شده

مدار قدیمی ساختن هم عالم خودشو داره
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط musefian
                  چند ولت بهش میدید؟با 50 ولت کار میکنید؟
                  همون 2 میلی و 11 میلی برای منبع جریان درسته و با ولتاز 35 ولت به بالا ولتاز بیس امیتر BD139 پایینی(کناری) باید 0.7 برسه.
                  آره 50 ولت بهش میدم.دوست عزیز شما که زحمت کشیدید اگه امکانش هست مختصرا کار هر کدوم از ترانزیستورا رو بگید.در حال حاضر مهمتر از راه اندازیش نحوه کارکردش برام مهم شده.
                  ممنون :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                    احتمالا چون عیق نزاشتی زیر ترتنزیستور ها اتصال کوتاه شده جایی از مدار و همین باعث بهم ریختنش شده

مدار قدیمی ساختن هم عالم خودشو داره
                    اتفاقا کلکتورها باید به هم وصل بشن و نیازی به عایق نیست.منم چون قدیمیه ازش خوشم اومده.البته دوستان درست میگن نباید زیاد روش وقت بزارم.
                    ممنون

دیدگاه

اینم عکس 300w (هر دو مدار همچنان در انتظار رفع عیب)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen625
                        آره 50 ولت بهش میدم.دوست عزیز شما که زحمت کشیدید اگه امکانش هست مختصرا کار هر کدوم از ترانزیستورا رو بگید.در حال حاضر مهمتر از راه اندازیش نحوه کارکردش برام مهم شده.
                        ممنون :applause:
                        bd140 منبع جریان هست که به عنوان بار فعال برای ترانزیستور BD139 و تامین جریان بیس طبقه درایور گزاشته شده.
                        دو ترانزیستور BC328 طبقه ورودی هست که بصورت زوج دیفرانسیل عمل میکنند و یکی سیگنال ورودی رو میگیره و دیگری از خروجی یه نمونه دریافت کرده و نویز رو حذف میکنند.و برای اینکه درست کار کنند باید حتما جریان کلکتور هر دو ترانزیستور با هم برایر باشن.
                        BD139 تقویت کننده دامنه ولتاز هست.که در کلاس A کار میکنه و بار فعال رو برای افزایش بهره این طبقه استفاده میکنند.تا اینجا مدار شما باید صدای قابل شنیدن رو داشته باشه(ولی قدرت جریان دهی به باند رو نداره).
                        BD139 وسطی دو ترانزیستور tip که راه انداز ترانزیستور های قدرت هستن رو به استانه هدایت میرسونه(ولتاز بیس دو تا tip باید درحدود دوتا 0.7 باشه) اگه این ترانزیستور رو برداری امپلی فایر کار میکنه ولی مشکل اعوجاج تقاطعی داره و دیگه کلاسش AB نیست.
                        چون ترانزیستور های قدرت طبقه اخر بتای پایینی دارن بنابراین جریان زیادی از بیسشون میکشن که تقویت کننده دامنه نمیتونه اونو تامین و باید از همون دوتا tip به عنوان راه انداز استفاده کرد.
                        6 تا ترانزیستور اخر هم قدرت جریان دهی رو بالا برده.
                        یکی از ضعف های اساسی این امپلی فایر (درصورت کارکردن) وجود همون خازن بزرگ در خروجی هست که وظیفه تامین ولتاز رو در یکی از نیم سیکل ها به عهده گرفته (ما ترجیح میدیم از خازن استفاده نکنیم و نیم سیکل ها به عهده ترانزیستورها باشه).
                        شما برای رفع مشکلتون از ورودی شروع کنید و عملکرد هر طبقه و ترانزیستورش رو بررسی کنید تا به طبقه اخر برسید.
                        موفق باشید

قبل از دویدن باید راه رفتن یاد گرفت.

دیدگاه

سلام
                          منم این رو ساختم منتها نتیجه نگرفتم :(
                          میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                          به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

دوستان کسی میدونه چرا tip41 روشن نمیشه؟مدار تا حدی تقویت میکنه ولی وقتی tip41 رو هم از مدار خارج کردم باز تقویت همونقدر بود.tip42 روشن میشه و روی مقاومت 4.7 بالاش هم افت ولتاژ دارم ولی روی مقاومت 4.7 بالای tip41 هیچ افت ولتاژی نیست.ظاهرا این ترانزیستور و 3تا 2n3055 بالاییش روشن نمیشه.
                            توی پروتئوس هم چک کردم تقریبا یه صدایی تو خروجی داشتم ولی خب کم یا زیاد بودنشو که نمیشه تشخیص داد.

ضمنا مقاومت 3.3k که به امیتر دوتا bc328 وصله چرا اینقدر داغ میشه.طبیعیه؟
                            ولتاژ امیتر این ترانزیستورا 1.5 ولته و وقتی ترانزیستور بالایی رو از مدار خارج میکنم ولتاژ میره بالا و دیگه مقاومت هم گرم نمیشه.

دیدگاه

سلام
                              بهتره خروجی رو با اسیلوسکوپ بررسی کنی .
                              اگه فایل پروتوس رو بزاری بهتر می تونم کمکت کنم. :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی micro
                                سلام
                                بهتره خروجی رو با اسیلوسکوپ بررسی کنی .
                                اگه فایل پروتوس رو بزاری بهتر می تونم کمکت کنم. :nice:
                                ممنون.اینم فایل پروتئوس:
                                http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...dba79d0094c274

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X