اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط hafez_no
    c2383 و a1013 استفاده کن جواب میده. نیازی نیست به این ترانزیستور ها . ولتاژ اونا خیلی بالاست و نیازی به اون ولتاژ نیست.
    KSC2383 و 2SA1013 منظورتونه؟
    مستقیم از ایسی بدم به به بیس؟مقاومت نمیخواد؟
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

بچه ها ترانس ایستاده خوبه یا خوابیده؟ تو بازار دو مدل ee42 داریم یکی ایستادهست یکی خوابیده
      به نظر خودم ایستاده بهتره چون تشعشعاتو به بالا میده و لی خوابیده تشعشعاتو به اطراف میده!! مدار کنترلی ما هم به صورت ایستاده نصب میشه در مدار و نمیخوام تشعشعات درست بخوره بهش (عکسای فایل پست اول)
      نظرتون چیه؟
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

سلام
        قیمت هسته ee42چنده؟
        سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
          بچه ها ترانس ایستاده خوبه یا خوابیده؟ تو بازار دو مدل ee42 داریم یکی ایستادهست یکی خوابیده
          به نظر خودم ایستاده بهتره چون تشعشعاتو به بالا میده و لی خوابیده تشعشعاتو به اطراف میده!! مدار کنترلی ما هم به صورت ایستاده نصب میشه در مدار و نمیخوام تشعشعات درست بخوره بهش (عکسای فایل پست اول)
          نظرتون چیه؟
          سلام
          اولش ورود حافظ به انجمن رو تبریکات ویژه میگم

بعدش داداش شرمنده ی چند وقتی نبودم نمیتونستم پیگیر کارای پروژت بشم

برای بیس ترانزیستور بهتره یک قاومت بزاری تا جریان رو کنترل کنه و مانع از فشار مضاعف بر روی ای سی بشه
          مقاومت 100 اهم مناسب کارتون هستش.

از خروجی هر ترانزیستور هم یک مقاومت زیر 10 اهم بزارید بعد خروجی رو به هم وصل کنید. 6.8 اهم مناسب و ایده اله

ماسفت 44 ماسفتیه که امتحانشو پس داده و الکی نیستش که برند های مختلف هنوزم ازش استفاده میکنن.
          این ماسفت اگه گیتش درست درایو بشه چیزی به عنوان سوختن رو کلا نمیشناسه. تنها راه سوزوندنش همون عدم درایو صحیح گیتش هست و ولا غیر. البته توع اصلش
          از ی طرفم همه جا هست. پیدا کردن اصلش خیلی راحت تره و ...

بعد این ماسفت ماسفت 150 هم ماسفت خوب و خر کاریه طوری که هر بلایی سرش بیاری نمسوزه oo: (مکزیکیش که البته گرونه (دونه 6500) )

هسته هم هسته خوابیده بگیر . هسته ایستاده موقع جعبه کردن ارتفاع زیاد میره بالا ریخت و شکل جعبرو بهم میریزه که اصلا جالب نیست.

حافظ هم که هست هر سوالی داشتی ازش بپرس . سعی کن نهایت استفاده رو از وجودش تو انجمن ببری... خود منم تا حالا چند باری مزاحمش شدم و همه جوره قبولش دارم .

داداش حافظ این هسته گردا رو محاسباتشو میگی ملتی رو از کف دربیاری ؟
          تو نت گشتم اخرشم که تو فارسیا چیزی پیدا نکردم تو انگلیسیا به این نتیجه رسیدم که مثل همون هسته های خودمونه . اینطوریه عایا ؟

موفق باشید
          زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
            سلام
            قیمت هسته ee42چنده؟
            6500 ولی گفت نداره و تا یه ماه دیگه میاره!!
            کلا اینجا تو تبریز کلا انگار هسته گیر نمیاد! oo:
            نمیدونم از کجا پیداش کنم فروشگاهاس اینترنتی هم ندارن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
              سلام
              اولش ورود حافظ به انجمن رو تبریکات ویژه میگم

بعدش داداش شرمنده ی چند وقتی نبودم نمیتونستم پیگیر کارای پروژت بشم

برای بیس ترانزیستور بهتره یک قاومت بزاری تا جریان رو کنترل کنه و مانع از فشار مضاعف بر روی ای سی بشه
              مقاومت 100 اهم مناسب کارتون هستش.

از خروجی هر ترانزیستور هم یک مقاومت زیر 10 اهم بزارید بعد خروجی رو به هم وصل کنید. 6.8 اهم مناسب و ایده اله

ماسفت 44 ماسفتیه که امتحانشو پس داده و الکی نیستش که برند های مختلف هنوزم ازش استفاده میکنن.
              این ماسفت اگه گیتش درست درایو بشه چیزی به عنوان سوختن رو کلا نمیشناسه. تنها راه سوزوندنش همون عدم درایو صحیح گیتش هست و ولا غیر. البته توع اصلش
              از ی طرفم همه جا هست. پیدا کردن اصلش خیلی راحت تره و ...

بعد این ماسفت ماسفت 150 هم ماسفت خوب و خر کاریه طوری که هر بلایی سرش بیاری نمسوزه oo: (مکزیکیش که البته گرونه (دونه 6500) )

هسته هم هسته خوابیده بگیر . هسته ایستاده موقع جعبه کردن ارتفاع زیاد میره بالا ریخت و شکل جعبرو بهم میریزه که اصلا جالب نیست.

حافظ هم که هست هر سوالی داشتی ازش بپرس . سعی کن نهایت استفاده رو از وجودش تو انجمن ببری... خود منم تا حالا چند باری مزاحمش شدم و همه جوره قبولش دارم .

داداش حافظ این هسته گردا رو محاسباتشو میگی ملتی رو از کف دربیاری ؟
              تو نت گشتم اخرشم که تو فارسیا چیزی پیدا نکردم تو انگلیسیا به این نتیجه رسیدم که مثل همون هسته های خودمونه . اینطوریه عایا ؟

موفق باشید
              قربونت بهنام جان دشمنت شرمنده همینجوریشم کلی بهت زحمت دادم مرسی داداش welcome back
              اوکی 100 اهم برا بیس
              بعد از اینکه 6.8 اهم هارو به هم وصل کردم برا ماسفتا هرکدوم یه 10 اهمم بزارم؟
              44 رو باید 8 تا بزارم که مدار یه کم شلوغ میشه
              150 رو 2700 سایت قیمت زده به نظرت خوبه؟ از طرفیم 064 هست ولی خعلی گرونه :angry: :cry2: :cry2: تو بازار 6 تومن قیمت دادن! ولی نمیدونم چجوریه تو فروشگاه 3300 زده به نظرت چطوره؟خوبه؟ حالا 150 یا 064؟
              http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%D8%B3%D9%81%D8%AA-mosfet/1838-irfp064.html

ببین مدار کنترلی ایسی و... درست جلوی ترانس میوفته و مستقیم جلوی تشعشعات قرار میگیره! واسه این میگم ایستاده بگیرم که تاثیر کم باشه, یا هم باید خوابده بگیرم یه 90 درجه ترانسو بچرخونم تشعشعات بخوره به هیت سینگ و هیتسینگو بدم به زمین , البته تو فکرشم کلا روی هسته یه جعبه فلزی بزارم و بدمش به زمین که تشعشعات حد اقل بشه

اقا حافظ رو که خیلی بهش زحمت دادم (بینمون باشه از یه انجمن دیگه پیداشون کردم خواهش کردم که کمکم کنن دمش گرم :mrgreen: )

آخ گفتی اگه به جای این هسته ها هسته گرد بشه گذاشت محشر میشه نویزم میره پی کارش :applause:

دیدگاه

سلام دوستان
                امروز دره امپ 7205 ken wood را باز کردم (واسه کردگیری فن :biggrin یه چنتا عکس گرفتم گفتم بذارم اینجا بد نیست.
                داخلش از همین هسته های معمولی استفاده شده و یه ورق مسی هم دور هسته پیچیده. نویزی هم نداره .راستی این ورقه مسی ها تو بازار گیر میاد؟
                http://s5.picofile.com/file/8120182250/ken_woood_7205_1.jpg
                http://s5.picofile.com/file/8120182326/ken_wood_7205_2.jpg
                http://s5.picofile.com/file/8120183218/ken_wood_7205_3.jpg
                http://s5.picofile.com/file/8120183276/ken_wood_7205_4.jpg

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
                  سلام دوستان
                  امروز دره امپ 7205 ken wood را باز کردم (واسه کردگیری فن :biggrin یه چنتا عکس گرفتم گفتم بذارم اینجا بد نیست.
                  داخلش از همین هسته های معمولی استفاده شده و یه ورق مسی هم دور هسته پیچیده. نویزی هم نداره .راستی این ورقه مسی ها تو بازار گیر میاد؟
                  http://s5.picofile.com/file/8120182250/ken_woood_7205_1.jpg
                  http://s5.picofile.com/file/8120182326/ken_wood_7205_2.jpg
                  http://s5.picofile.com/file/8120183218/ken_wood_7205_3.jpg
                  http://s5.picofile.com/file/8120183276/ken_wood_7205_4.jpg
                  اقا با چی اون عکس نزدیک از هسته رو گرفتی خیلی کیفیت بالاست :job:
                  اره تو بازار دارن
                  سویچینگش ظاهرا باید 30 ولت باشه ,زده رو 2 اهم 500 وات یعنی حدود 14 امپر رو 2 اهم؟!!جالبه

دیدگاه

اقا یه سوال
                    الان ساب من 500 واته و 2 اهمه
                    الان یه حساب کنیم
                    مقاومتش 2 اهم و 500 وات
                    w=v^2/r
                    w*r=v^2
                    500*2=v^2
                    v^2=1000
                    v=31.6
                    یعنی به ساب باید 31.6 ولت بدیم تا به 500 وات برسه تقریبا 32 ولت نمیدونم حالا متقارن یا نه اگه متقارن باشه یعنی دوبل 16 ولت
                    حالا
                    w=IV
                    500=32I
                    500/32=I
                    I=15.6
                    یعنی برای اینکه ساب به 500 وات برسه باید 32 ولت بهش بدیم و در 32 ولت 15.6 امپر خواهد کشید!!
                    پس چرا سویچینگای تو اینترنت جریانشون کمه مثلا 7 امپرن و لتاژشون زیاده مثلا دوبل 50 که میشه 100!!
                    چرا ما نمیایم منبع سویچیچینگ با جریان بالا بسازیم؟ و ولتاژ بالا میسازیم؟
                    الان این چیزی که داریم میسازیم دوبل 40 ولته و در مجموع 5 امپر!
                    میگن نکنه تو بیس ها جریان کم بیاد و خوب بیس نده؟ oo:

دیدگاه

بله درست میگید
                      البته فکر نکنم همچین جریانی از ساب عبور کنه.اگه هم عبور کنه لحظه ای هست و خازن ها کمک میکنن.در ضمن تا ولتاژا نبریم بالا، جریان هم نمیره بالا.
                      این امپ 7205 رو 4 اهم رو حالت بریج زده 500w.ولتاژ سویچینگش فکر کنم از 30بیشتر باشه چون خازناش 63 ولت بودن ماگزیمم جریانش هم زده38A. عکسا را هم با گوشی سونی اکسپریا زد گرفتم :smile:

دیدگاه

سلام
                        اول من از فروشگاه انجمن خرید کردم کاملا هم راضی هستم
                        والا ما که همون اول گفتیم شما بیا z44 بزار شما گفتی نه حالا بهنام هم اومده حرف منو میزنه !
                        100 اهم برای مقاومت بیس به نظر من یه مقدار زیاده
                        هسته هم اگه اصولی پیچیده شه نویز خیلی کمی داره الان امپ من چه تو حالا های پس چه تو لو پس اصلا نویز نداره نه هسته رو عایق کردم نه چیزی
                        واسه پروتکشن چه کردی؟!
                        میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                        به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera

150 رو 2700 سایت قیمت زده به نظرت خوبه؟ از طرفیم 064 هست ولی خعلی گرونه :angry: :cry2: :cry2: تو بازار 6 تومن قیمت دادن! ولی نمیدونم چجوریه تو فروشگاه 3300 زده به نظرت چطوره؟خوبه؟ حالا 150 یا 064؟
                          نه دوست عزیزبنده 064روپارسال خریدم 5000هزار البته اصلی بودازخودتبریزم خریده بودم 6تاگرفته بودم دوتاش سوخت 4تاش مونده 2روزپیشم پرسیدم 8تومن قیمت دادند.
                          خوب می تونی ازirf3205استفاده کنی ماسفت خوبیه قیمتشونمی دونم ولی جواب کارتومیده.
                          سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
                            سلام
                            اول من از فروشگاه انجمن خرید کردم کاملا هم راضی هستم
                            والا ما که همون اول گفتیم شما بیا z44 بزار شما گفتی نه حالا بهنام هم اومده حرف منو میزنه !
                            100 اهم برای مقاومت بیس به نظر من یه مقدار زیاده
                            هسته هم اگه اصولی پیچیده شه نویز خیلی کمی داره الان امپ من چه تو حالا های پس چه تو لو پس اصلا نویز نداره نه هسته رو عایق کردم نه چیزی
                            واسه پروتکشن چه کردی؟!
                            تنها مشکلم با z44 اینه که باید 8 تا ازش استفاده کنم و مدار شلدغ میشه اگه 064 رو بشه به جاش استفاده کرد که عالی میشه اگه نه هم که مخلص همهتون هستم 44 میزارم
                            چند اهم بزارم؟
                            والا تا بتونم سعی میکنم هسته رو درست و اصولی بپیچم
                            واسه پروتکشن فعلا هیچی میخوام اول این امپ و سویچینگو بسازم یه صدایی بده خستگیم در بره بعد بیوفتم بگردم,اگه چیزی داری ممنون میشم بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                              نه دوست عزیزبنده 064روپارسال خریدم 5000هزار البته اصلی بودازخودتبریزم خریده بودم 6تاگرفته بودم دوتاش سوخت 4تاش مونده 2روزپیشم پرسیدم 8تومن قیمت دادند.
                              خوب می تونی ازirf3205استفاده کنی ماسفت خوبیه قیمتشونمی دونم ولی جواب کارتومیده.
                              والا تو سایت eca 3300 زده یه سرچ بزن من خودمم تعجب کردم!
                              http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%D8%B3%D9%81%D8%AA-mosfet/1838-irfp064.html
                              3205 خوبه یا 64؟کدوم بهتره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
                                بله درست میگید
                                البته فکر نکنم همچین جریانی از ساب عبور کنه.اگه هم عبور کنه لحظه ای هست و خازن ها کمک میکنن.در ضمن تا ولتاژا نبریم بالا، جریان هم نمیره بالا.
                                این امپ 7205 رو 4 اهم رو حالت بریج زده 500w.ولتاژ سویچینگش فکر کنم از 30بیشتر باشه چون خازناش 63 ولت بودن ماگزیمم جریانش هم زده38A. عکسا را هم با گوشی سونی اکسپریا زد گرفتم :smile:
                                والا تو بیسای مداوم خوب بالاخره کم میاره لحظه ای هم باشه بالاخره 11 امپره!!
                                بهترین راه اینه که مدارو بزنی کار کنه با ولت متر بگیری ببینی چند ولت میده :nice:

بقیه دوستان کسی نظری نداره؟
                                اقا یه سوال
                                الان ساب من 500 واته و 2 اهمه
                                الان یه حساب کنیم
                                مقاومتش 2 اهم و 500 وات
                                w=v^2/r
                                w*r=v^2
                                500*2=v^2
                                v^2=1000
                                v=31.6
                                یعنی به ساب باید 31.6 ولت بدیم تا به 500 وات برسه تقریبا 32 ولت نمیدونم حالا متقارن یا نه اگه متقارن باشه یعنی دوبل 16 ولت
                                حالا
                                w=IV
                                500=32I
                                500/32=I
                                I=15.6
                                یعنی برای اینکه ساب به 500 وات برسه باید 32 ولت بهش بدیم و در 32 ولت 15.6 امپر خواهد کشید!!

پس چرا سویچینگای تو اینترنت جریانشون کمه مثلا 7 امپرن و لتاژشون زیاده مثلا دوبل 50 که میشه 100!!
                                چرا ما نمیایم منبع سویچیچینگ با جریان بالا بسازیم؟ و ولتاژ بالا میسازیم؟
                                الان این چیزی که داریم میسازیم دوبل 40 ولته و در مجموع 5 امپر!
                                میگن نکنه تو بیس ها جریان کم بیاد و خوب بیس نده؟ oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X