اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست فیلتر ساب سونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست فیلتر ساب سونیک

سلام دوستان
    بنده اخیرا باکسی برایه سابم درست کردم و اونو به همون امپ معروف که با 4تا ماسفت 250 هست وصل کردم که قبلشم فیلتر ساب گذاشتم
    حالا میخام فرکانسایه زیر 30یا 25 هرتز رو حذف کنم چون این فرکانسا)منظور کمتر از 20هرتزه)قابل شنیدن نیستن و ساب بیخودی بالا پایین میره تو این فرکانس که اگر توان بیشتری به ساب بدم مطمعنا ساب نابود میشه!
    به همین خاطر دنبال مدار ساب سونیک هستم
    اگر کسی داره لطف کنه معرفی کنه اینجا

پاسخ : درخواست فیلتر ساب سونیک

شما نیاز به فیلتر های پس دارین:

http://upload7.ir/imgs/2014-04/66134155932998275999.gif

این مدار خوبیه ولی پی سی بی ندار

مدارش خیلی سادس و میتونی خودت براش یه پی سی بی بزنی یا میتونی روی برد سوراخدار بسازی
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

داداش اصل کاری همون فرکانسای پایین هستش! مگه اهنگو حتما باید شنید تا لذت برد؟ شما با حذف اون فرکانسا کلی از لذت اهنگو کم میکنید!!
      این فرکانس با اینکه شنیده نمیشه ولی باعث ترشح ادرنالین در بدن میشه و خیلی از اهنگ سازا از این فرکانسا در اهنگاشون استفاده میکنن برای مثال اهنگ خیلی معروف bass i love u که توش فرکانس 10 هرتز پخش میشه (تو ویکی پدیا این اهنگو سرچ کنید) و اهنگش واقعا لذت بخشه

عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
        داداش اصل کاری همون فرکانسای پایین هستش! مگه اهنگو حتما باید شنید تا لذت برد؟ شما با حذف اون فرکانسا کلی از لذت اهنگو کم میکنید!!
        این فرکانس با اینکه شنیده نمیشه ولی باعث ترشح ادرنالین در بدن میشه و خیلی از اهنگ سازا از این فرکانسا در اهنگاشون استفاده میکنن برای مثال اهنگ خیلی معروف bass i love u که توش فرکانس 10 هرتز پخش میشه (تو ویکی پدیا این اهنگو سرچ کنید) و اهنگش واقعا لذت بخشه

خب ،
        داش آرمین شما ساب آلپان داری و فک کنم میخای با 100 وات راش بندازی.
        اما دوستمون jin_kazama نمیخاست با اون آمپلی 200 واتش (بیشتر از ایناست) ساب 3013 رو دود کنه.
        اگه پیگیر تمام تاپیک های این دوستمون بودی متوجه میشدی ...
        آمپ هایی مثل سری آرسنال جی وی سی و آمپ های کنوود و ... فیلتر ساب سونیک متغییر دارن (یه مدل از 20 تا 50 هرتز متغیره)
        اصلا فرکانس های بسیار پایین به آمپ فشار میاره و هر چی آدرنالین که تولید کرده بود تو لحظه از سر سازنده یا دارنده آمپ میبره
        به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
        الکترونیک قدرت
        الکترونیک آنالوگ
        طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
        ---------------------BMCELEC@-------------------
        ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
        ---------------www.bmc-elec.com--------------
        ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
          خب ،
          اما دوستمون jin_kazama نمیخاست با اون آمپلی 200 واتش (بیشتر از ایناست) ساب 3013 رو دود کنه.
          آمپ هایی مثل سری آرسنال جی وی سی و آمپ های کنوود و ... فیلتر ساب سونیک متغییر دارن (یه مدل از 20 تا 50 هرتز متغیره)
          اصلا فرکانس های بسیار پایین به آمپ فشار میاره و هر چی آدرنالین که تولید کرده بود تو لحظه از سر سازنده یا دارنده آمپ میبره
          والا الپاینو قراره با 500 وات راش بندازم ولی میگم حالا که یه امپ 100 وات برا باندا میسازم خوب یه مدت مهمون الپاین باشن
          نه والا پیگیر نبودم ولی حالا درسته فشار میاره به امپ و برا خود سابم خوب نیست و... ولی بالاخره قسمتی از اهنگه و اهنک ساز به منظور خاصی اون فرکانسو تو اهنگ گذاشته! به نظره من نباید حذفش کرد!مثل اینکه بیایم صدای توییترارو قطع کنیم که چیه برا گوش ضرر داره! چون الان خیلی از اهنگا توشون صدا هایی دارن که ما نمیشنویم ولی رومون تاثیر میزاره و باعث میشه از اهنگ لذت ببریم
          حتی این غذیه تو تصویر هم وجود داره, اولین بار کوکاکولا تو سال 1990 اومد توی فیلما لا به لای فریم ها هر از چند گاهی مثلا هر 5 دقیقه یه فریم عکس کوکاکولا گذاشت و فروشش شدید بالا رفت! ما اون قریم هارو نمیبینیم ولی رومون تاثیز میزاره و سازنده به هدف خاصی اون تصاویرو گذاشته
          فک کنم بحثش هولوسینگ بود دقیق یادم نیست که حتی از این روشا برای درمان بیماران روانی استفاده میشه

در کل حذف بعضی فرکانسا از اهنگ نمیکم حالا درست نیست ولی خوب قسمتای از اهنگ حذف میشه!
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
            خب ،
            میگم کلک حسابی در جریانه پستام هستیا :->
            ممنون از توجهت

دیدگاه

البته یه جورایی بهتون حق میدم چون فرکانسایه زیر 20 هرتز شنیده نمیشن ولی حسابی میرن تو روح و روان ادم
              ولی همونجوری که دوستمون اقای حسینی گفتن اینو باید قبول کرد که این فرکانسا فشار زیادی به ساب میارن
              جدای ازینها من 2تا سوال دارم که اگر کسی میدونه کمکم کنه
              1:من رو کامپیوترم از کارت صدای realtek alc892 که انبرده استفاده میکنم و صداشو گزاشتم رو حالت 5.1 تا یه خروجیه ساب بهم بده
              حالا مشکلم اینجاست که وقتی این خروجیو وصل می کنم به امپلی irfp250 اونم وصل میکنم به ساب 3013 وقتی صدا رو زیاد میکنم همراه کوبش ساب صدایه پق پق میده!
              با یه فیلتر که با tl72 بود هم تست کردم که بازم تو ولومایه بالا اینجور بود صدا
              حتی با 2تا امپلی دیگه هم تست کردم بازم همینطوری بود
              به نظرتون چرا اینجوری میشه ؟
              2:به نظرتون نیازه به خروجیه صدای کامپیوتر پری وصل شه یا همینکه صدا رو بدون پری بدم به امپلی 250 کافیه؟؟
              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jin_kazama
                البته یه جورایی بهتون حق میدم چون فرکانسایه زیر 20 هرتز شنیده نمیشن ولی حسابی میرن تو روح و روان ادم
                ولی همونجوری که دوستمون اقای حسینی گفتن اینو باید قبول کرد که این فرکانسا فشار زیادی به ساب میارن
                جدای ازینها من 2تا سوال دارم که اگر کسی میدونه کمکم کنه
                1:من رو کامپیوترم از کارت صدای realtek alc892 که انبرده استفاده میکنم و صداشو گزاشتم رو حالت 5.1 تا یه خروجیه ساب بهم بده
                حالا مشکلم اینجاست که وقتی این خروجیو وصل می کنم به امپلی irfp250 اونم وصل میکنم به ساب 3013 وقتی صدا رو زیاد میکنم همراه کوبش ساب صدایه پق پق میده!
                با یه فیلتر که با tl72 بود هم تست کردم که بازم تو ولومایه بالا اینجور بود صدا
                حتی با 2تا امپلی دیگه هم تست کردم بازم همینطوری بود
                به نظرتون چرا اینجوری میشه ؟
                2:به نظرتون نیازه به خروجیه صدای کامپیوتر پری وصل شه یا همینکه صدا رو بدون پری بدم به امپلی 250 کافیه؟؟
                ممنون
                اون صدای پق پق کلیپه احتمالا هم از امپته سابت دو کویله؟احتمالا امپت رو اهم سابت استیبل نیست و و اسه همین کلیپ میکنه همین مشکلو منم داشتم امپم حد اقل 4 اهم ساپورت میکرد سابمو 2 اهم کردم دادم بهش تو بیسا تق تق میکرد
                اگه از امپ مطمعنی از پری استفاده کن احتمالا خروجی کارت صدات با امپا مچ نیست یه تستی با پری بکن به احتمال زیاد حل میشه

اگه پوخ پوخ کنه یعنی گین فیلتر پر میشه ولی اگه تق تق میکنه یعنی کلیپه

راستی چطوری خروجی ساب گرفتی از کارت صدات؟منم کارت صدام 5.1 هست منتها از خروجی ساب صدای معمولی میده و صدای فیلتر شده نمیده بهم تو تنظیماتم فرکانس کات رو دارم منتها عمل نمیکنه و به جای بیس موزیک رو از خروجی ساب پخش میکنه

دیدگاه

اون صدای پق پق کلیپه احتمالا هم از امپته سابت دو کویله؟احتمالا امپت رو اهم سابت استیبل نیست و و اسه همین کلیپ میکنه همین مشکلو منم داشتم امپم حد اقل 4 اهم ساپورت میکرد سابمو 2 اهم کردم دادم بهش تو بیسا تق تق میکرد
                  اگه از امپ مطمعنی از پری استفاده کن احتمالا خروجی کارت صدات با امپا مچ نیست یه تستی با پری بکن به احتمال زیاد حل میشه

اگه پوخ پوخ کنه یعنی گین فیلتر پر میشه ولی اگه تق تق میکنه یعنی کلیپه

راستی چطوری خروجی ساب گرفتی از کارت صدات؟منم کارت صدام 5.1 هست منتها از خروجی ساب صدای معمولی میده و صدای فیلتر شده نمیده بهم تو تنظیماتم فرکانس کات رو دارم منتها عمل نمیکنه و به جای بیس موزیک رو از خروجی ساب پخش میکنه
                  سابم تک کویله 4 اهم
                  رو سه نوع امپلی مختلف تست کردم که رو هر3تا همیم مشکلو داشتم
                  بله از امپ مطمعنم و صدای پوخ پوخ اصلا ندارم فقط تق تق
                  شما مدار پری با tl71 یا tl72 نداری بدی؟
                  اگر کارتت realtek هست باید بری تو برنامش که کناره ساعت ویندوزه
                  روش دابل کلیک کن باز شه
                  بعد میری تو speaker configuration
                  اونجا یه منو داره که میتونی 5.1 یا 7.1 کنی صداتو که در این صورت یه خروجی ساب با کیفیت از پشت کام بهت میده
                  البته اگه کارتت realtek hd audio باشه

دیدگاه

سابم تک کویله 4 اهم
                    رو سه نوع امپلی مختلف تست کردم که رو هر3تا همیم مشکلو داشتم
                    بله از امپ مطمعنم و صدای پوخ پوخ اصلا ندارم فقط تق تق
                    شما مدار پری با tl71 یا tl72 نداری بدی؟
                    اگر کارتت realtek هست باید بری تو برنامش که کناره ساعت ویندوزه
                    روش دابل کلیک کن باز شه
                    بعد میری تو speaker configuration
                    اونجا یه منو داره که میتونی 5.1 یا 7.1 کنی صداتو که در این صورت یه خروجی ساب با کیفیت از پشت کام بهت میده
                    البته اگه کارتت realtek hd audio باشه
                    پری تو انجمن زیاد داریم ساختشون خیلی سادست یه سرچ بزن هر کدومو خوشت اومد بساز تفاوت زیادیم با هم ندارن
                    اگه از امپ مطمعنی پس مشکل از سورس ورودیه با پری تست کنی حل میشه ولی باید پری و امپ ست باشن

کارت من آن بورد هست مادر بوردمم gigabyte Z77 هست وقتی تنظیماتو رو 5.1 یا 7.1 میزارم از خروجی ساب صدای معمولی میده نه صدای فیلتر شده! خروجی ساب شما صدای فیلتر شده میده یا همه فرکانسارو پخش میکنه؟

دیدگاه

پری تو انجمن زیاد داریم ساختشون خیلی سادست یه سرچ بزن هر کدومو خوشت اومد بساز تفاوت زیادیم با هم ندارن
                      اگه از امپ مطمعنی پس مشکل از سورس ورودیه با پری تست کنی حل میشه ولی باید پری و امپ ست باشن

کارت من آن بورد هست مادر بوردمم gigabyte Z77 هست وقتی تنظیماتو رو 5.1 یا 7.1 میزارم از خروجی ساب صدای معمولی میده نه صدای فیلتر شده! خروجی ساب شما صدای فیلتر شده میده یا همه فرکانسارو پخش میکنه؟
                      ابتدا ببین کارت صدات که انبرده چی هست(ممکنه realtek نباشه که دیگه من نمیدونم چجوری باید تنظیم شه)
                      بله مال من فقط صدایه ساب میده(تست کردم زیر 500 هرتزو فقط پخش میکنه)

دیدگاه

ابتدا ببین کارت صدات که انبرده چی هست(ممکنه realtek نباشه که دیگه من نمیدونم چجوری باید تنظیم شه)
                        بله مال من فقط صدایه ساب میده(تست کردم زیر 500 هرتزو فقط پخش میکنه)
                        نوشته VIA high definition audio
                        خوش به حالت مال من همینطوری موزیکو کلا پخش میکنه اصلا فیلتر نمیکنه

دیدگاه

دادا نگران نباش via هم مطمعنم خروجیه ساب بهت میده
                          کلا via و realtek در یه سطحن

فقط کافیه صداتو تو نرم افزار صوتیت بزاری رو حالت 5.1
                          پشت کامپیوترت یکی از اون فیش هایه صدا خروجیه ساب بهت میده(البته فیش چون به صورت استریو هست اگر شمام یه فیش نرینه استریو بزاری توش یه کانال ساب بهت میده و کانال دیگش میشه خوجیه سنتر!)
                          ببینم اصلا پشت کامت چنتا فیش خوجیه صدا داری؟
                          من 6تا

دیدگاه

سلام آرمین جان
                            تنظیمات ریلتک اینجوریه.مطمینا ویا هم همه اینا رو داره.انجام بده ایشالا ک جواب میگیری
                            http://s5.picofile.com/file/8169762876/011.jpg
                            http://s4.picofile.com/file/8169762900/002.jpg
                            http://s5.picofile.com/file/8169762968/003.jpg
                            میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

علیرضا جان قبل از اینکه پست بزنی به تاریخش یه نگاه کن :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X