اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز آمپلی فایر ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نویز آمپلی فایر ماشین

سلام
    آروین جان البته شما خودت استادی.
    چند تا راه برای جلوگیری از نویز بهت پیشنهاد میدم فقط قبلش ورودی رو به زمین اتصال بده ببین نویز داری یا نه؟؟ دوم اینکه به دلیل عدم وجود مقاومت مناسب بین ورودی و گراند مدار فاقد آمپدانس مناسب هست پس یک مقاومت بین 10 تا 47 کیلو بین ورودی و زمین قرار بده(موازی با 100 پیکو )
    برای جلوگیری از ورود نویز مدار رو تو یک قاب فلزی مثل قاب پاور قرار بده و گراند مدار رو با یک سیم کوتاه به بدنه قاب و بدنه قاب رو هم تا حد امکان با یک سیم کوتاه به گراند وصل کنید. یک مورد دیگر اینکه حتما حتما گراندها رو از یک نقطه بگیر و اون نقطه پایه گرند مدار تغذیت باشه.

در ضمن روی برد آمپلی بین ریل های مثبت و گرند و گرند و منفی یک خازن 100 میکرو با ولتاژ مناسب قرار بده.
    امیدوارم تونسته باشم کمک کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
      وقتی گاز میدی صدای اون تو بلند گو میاد؟
      تو ورودی (باتری ماشین ) چی گذاشتی؟یکسره وصل کردی؟
      راستش الان با منبعه تغذیه آزمایشگاهی دارم راش میندازم. نویز ماشین اصلا مطرح نیست.

زمین آمپ و زمین سوییچینگ به هم با مقاومت و خازن وصلن ؟
      متوجه نشدم ، منظور شما چه مداریه؟ مستقیم با سیم وصله
      پی سی بی رو خوب طراحی کردی([glow=red,2,300]تو پی سی بی پاور گراند و آنالوگ گراند رو رعایت کردی؟[/glow]
      فکر نکنم خوب طراحی شده باشه. منظورتون از قسمت قرمز چیه من 0 هستم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        راستش الان با منبعه تغذیه آزمایشگاهی دارم راش میندازم. نویز ماشین اصلا مطرح نیست.

متوجه نشدم ، منظور شما چه مداریه؟ مستقیم با سیم وصله
        فکر نکنم خوب طراحی شده باشه. منظورتون از قسمت قرمز چیه من 0 هستم .
        اگه در حالت خاموش هم نویز داره برد آمپ خوب طراحی نشده(زمین ها باید جدا باشه)
        :
        یه مقاومت 100 اهم 5 وات با یه خازن 100 نانو موازی میشه و بین زمین خروجی و ورودی سوییچینگ قرار میگیره

اگه با روشن شدن ماشین اینطوری میشه مطمئن باش با گذاشتن فیلتر ال سی حل میشه(همونی که آقابهنام گفت + 2تا خازن 2200میکرو)
        اگه بازم خوب نشد یا کاملا برطرف نشد مشکل از آمپلیه(به نظر من)
        به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
        الکترونیک قدرت
        الکترونیک آنالوگ
        طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
        ---------------------BMCELEC@-------------------
        ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
        ---------------www.bmc-elec.com--------------
        ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

به یه نتیجه هایی رسیدم با سیم 5 متری ولتاژ رو به مدار آمپ بردم هیچ فرقی توی نویز نکرد! پس از تششعات نیست. بردم گزاشتمش سرجاش.

ولتاژ تغذیه رو بردم پایین تا 10.5 ولت درست شد! oo: ( منظورم ولتاژ ورودی مدار افزاینده ولتاژ که اینه )

یعد یه کار دیگه کردم ولتاژ خروجی رو بردم بالا از 35 به 42 ولت. ایندفه تا 11.5 ولت نویزی نبود!
          فکر کنم اشکال از منبعم باشه یه چیزیش اشکال داره

یه چیز دیگم داشت یادم میرفت. وقتی بلندگو رو وصل میکنم جریان زیادی حدود 1.6A جریان از منبع تغذیه کشیده میشه که در حالت بدون بار 0.2 میلی آمپره. ترانزیستور TIP147 هم بیشتر از TIP142 داغ میشه! چرا؟

دیدگاه

چون تو خروجی دی سی داری.(؟)
            الکترونیک قدرت
            الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
              به یه نتیجه هایی رسیدم با سیم 5 متری ولتاژ رو به مدار آمپ بردم هیچ فرقی توی نویز نکرد! پس از تششعات نیست. بردم گزاشتمش سرجاش.

ولتاژ تغذیه رو بردم پایین تا 10.5 ولت درست شد! oo: ( منظورم ولتاژ ورودی مدار افزاینده ولتاژ که اینه )

یعد یه کار دیگه کردم ولتاژ خروجی رو بردم بالا از 35 به 42 ولت. ایندفه تا 11.5 ولت نویزی نبود!
              فکر کنم اشکال از منبعم باشه یه چیزیش اشکال داره
              مدار فیدبک ولتاژتون نوسانیه و قتی ولتاز رو پایین میبرین یا ولتاز خروجی رو با تنظیم پتانسیومتر بالا میبرین دیوتی سایکل ماکزیمم میشه و فیدبک بی اثر و در نتیجه نوسان ولتاژی بر اثر فید بک وجود نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                مدار فیدبک ولتاژتون نوسانیه و قتی ولتاز رو پایین میبرین یا ولتاز خروجی رو با تنظیم پتانسیومتر بالا میبرین دیوتی سایکل ماکزیمم میشه و فیدبک بی اثر و در نتیجه نوسان ولتاژی بر اثر فید بک وجود نداره
                شرمنده عکس رو اشتبا گزاشتم. این رو بستم :

که همونه فقط فید بک داره.

دیدگاه

یه مقاومت 100 اهم 5 وات با یه خازن 100 نانو موازی میشه و بین زمین خروجی و ورودی سوییچینگ قرار میگیره
                  این مسئله رو با وصل کردن یه لامپ 40 وات به دوسر +35 و -35 چک کردم . نویز حذف شد! حتی روی ولتاژ ورودی 14.7 ولت :eek:

محسن خان این یعنی چی؟

خودم به دیوتی سایکل و ضریب افزاینده ترانس مشکوکم. شاید روی بار کم هارمونی هایی روی خروجی می افته که قابل شنیدنه! یا نمیدونم امشب دیگه نفتم تموم شد :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                    این مسئله رو با وصل کردن یه لامپ 40 وات به دوسر +35 و -35 چک کردم . نویز حذف شد! حتی روی ولتاژ ورودی 14.7 ولت :eek:

محسن خان این یعنی چی؟

خودم به دیوتی سایکل و ضریب افزاینده ترانس مشکوکم. شاید روی بار کم هارمونی هایی روی خروجی می افته که قابل شنیدنه! یا نمیدونم امشب دیگه نفتم تموم شد :NO:
                    با گزاشتن اون مقاومت و خازن (یا همون سیمی که تو پست قبل گفتم ) نویزهای زایدی که روی سوییچینگ هست روی زمین امپ میافته. از اونجایی که امپ دامنه ولتاژ رو نسبت به زمین مدار تقویت میکنه وجود این نویز روی ورودی امپ بی تاثیر میشه و اینجوری صدای ناهنجار از بین میره.

دلیل استفاده از خازن عبور فرکانس و استفاده از مقاومت 100 اهم ایجاد یک ایزولاسیون نسبی هستش که دوتا زمین بدون واسطه و مستقیم بهم وصل نباشن که برای ازمایش میکلی ایجاد نمیکنه
                    زکات علم نشر آن است
                    بیشتر با من اشنا بشین :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                      با گزاشتن اون مقاومت و خازن (یا همون سیمی که تو پست قبل گفتم ) نویزهای زایدی که روی سوییچینگ هست روی زمین امپ میافته. از اونجایی که امپ دامنه ولتاژ رو نسبت به زمین مدار تقویت میکنه وجود این نویز روی ورودی امپ بی تاثیر میشه و اینجوری صدای ناهنجار از بین میره.

دلیل استفاده از خازن عبور فرکانس و استفاده از مقاومت 100 اهم ایجاد یک ایزولاسیون نسبی هستش که دوتا زمین بدون واسطه و مستقیم بهم وصل نباشن که برای ازمایش میکلی ایجاد نمیکنه
                      ممنون بهنام جان
                      ولی مقاومت 100 اهم خیلی توان تلف میکنه که! ببین 42ولت داریم خوب :

42*42/100=17W که این فقط برای یه طرفه اینهمه حرارت و چیکار کنم؟ مقاومتا هم باید 20 وات باشه! یه همچین چیزی میزارن توی آمپای تجاری؟

دیدگاه

یه سرشو وصل میکنیم به سر وسط ثانویه ترانس(که زمین خروجیه) یه سر دیگه هم وصل میشه به سر وسط اولیه(که زمین ورودیه 12 ولته)
                        من که تو سوییچینگم یه مقاومت 110 اهم 4 وات(دوتا 220 اهم 2وات) گذاشتم یکم داغ کرد(داغ نکرد ولرم شد)
                        من در شماتیک یکی از آمپ های جی وی سی این ترکیب رو دیدم که هم بین زمین آنالوگ و زمین خروجی بود هم بین زمین باتری و زمین خروجی(ثانویه) البته مقاومتش یک وات بود
                        الکترونیک قدرت
                        الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

سلام
                          بین پایه 1و 2 اپتو کوپلر یک خازن 1 میکرو بزنین اون خازن 47 پیکو هم بنظر خیلی کم میاد

دیدگاه

یه سرشو وصل میکنیم به سر وسط ثانویه ترانس(که زمین خروجیه) یه سر دیگه هم وصل میشه به سر وسط اولیه(که زمین ورودیه 12 ولته)
                            من که تو سوییچینگم یه مقاومت 110 اهم 4 وات(دوتا 220 اهم 2وات) گذاشتم یکم داغ کرد(داغ نکرد ولرم شد)
                            من در شماتیک یکی از آمپ های جی وی سی این ترکیب رو دیدم که هم بین زمین آنالوگ و زمین خروجی بود هم بین زمین باتری و زمین خروجی(ثانویه) البته مقاومتش یک وات بود
                            آهان، اونجوری!
                            فکر کنم سر وسط اولیه 12+ باشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
                              سلام
                              بین پایه 1و 2 اپتو کوپلر یک خازن 1 میکرو بزنین اون خازن 47 پیکو هم بنظر خیلی کم میاد
                              خازن الکترولیت زدم فرقی نکرد فقط فرکانس نویز فرق کرد . یه دفه یادم افتاد همین پایه 1-2 اپتو کوپلر رو یدفه یه مقاومت 1 کیلو زدم برای یه ترانس دیگه البته صدای سوت ترانس حذف شد. اینجام همون کارو کردم نویز برطرف شد! :surprised: البته هستش ولی انقدر کمه که باید گوشتو بچسبونی به باند تا بشنویش.

اون کلک مقاومت 100 اهم رو هم امتحان کردم تاثیری نداشت. هم به +12 وصلش کردم هم به GND اولیه.

چقدر بزارم اون 47 پیکو رو؟ همون که روی پایه in- ,cmpen هستش رو میگی دیگه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                آهان، اونجوری!
                                فکر کنم سر وسط اولیه 12+ باشه .
                                آره حواسم نبود
                                باید به GND وصل شه
                                الکترونیک قدرت
                                الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X