الان سوال اینجاست که کدوم بصرفه تر و با کیفیت تره؟ یه 4 کانال با این ایسیا یا استفاده از 4 تا tda2030 ؟!
هم از لحاظ قیمت هم از لحاظ کیفیت صدا هم از لحاظ قدرت
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
2030که برای این کار قدرتش کمه،از همون ای سی 7384استفاده کن.
من با 7560ساختم یدونه کیفیتش بد نبود فقط یکم نویز داشت که البته یه خازن 10000میکرو فارادی و یک 100نانو فارادی برای فیلتر نویز سر ساهش گذاشتم و مشکلم حل شد،بهترین راهشم استفاده از باطریه.
ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.
ارمین جان این آیسی ها که من با اکثرشون کار کردم حد اکثر بتونن وات موثر بدن . همونایی هستن که تو اکثر پخش ها وجود دارن و رت
راهه خوب برای درخواست های شما نیست .
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
سلام دوست عزیز بهتر با ای سی tda8588درست کنی و توان 4*50وات ازش بگیری اگر مدار هم خاستی بگو برات بزارم :mrgreen:
اگه pcb داره ممنون میشم بزاری
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
سلام ودرود :mrgreen:
دوست عزیز بیا این هم مدار
http://s4.picofile.com/file/8172025184/TDA8588_X.pdf.html
میخواستم بگم دورویه نباشه ها
این pcb دورویه هست و چاپش سخته اگه ورژن تک رویه دارین بزارین
دوستان و عزیزان من ایسی هایی که معرفی شد رو چک کردم بهتریناشون TDA8588 و TDA7560 هستن که با ولتاژ 12 قدرت و کیفیت نسبتا خوبی میدن
8588 قیمتش 20 تومنه و تو پخشای سونی ازش خیلی استفاده شده
7560 قیمتش 8 تومنه و PCB هم تو نت براش موجوده
حالا به نظرتون کدومو بسازم؟ قیمت مهمه ولی اگه بدونم قدرت و کیفیت 8588 بهتره 7560 رو میزارم کنار
نظر شما چیه؟
همون 7560 رو بساز خوبه، تو که نمیخای از پایه ی میکرو استفاده کنی یا حتما باید تقویت داخلیش از نوع BCDMOS باشه که
LA47536 من ساختم بریج خور به استریو 180وات هم هست،4کانال و 45وات هم میده کیفیتش عالی بدون نویز، خ هم ارزون
همین نمونه ها که BTL هستن بساز راضیت میکنه
اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif
درود
من 7560 رو همین الان رو پخش ماشین(پراید) دارم. دو تا باند 6975s هم هست . کیفیتش خوبه. قدرتشم در حدیه که آینه های بغل میلرزه و رو صندلی پشت کمی لرزش احساس میشه.
دیدگاه