اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه ساخت میکسر صوتی 18 کانال برای موزیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت میکسر صوتی 18 کانال برای موزیک

درود.من این جم کننده هارو دیدم داداش.یکی دیگه هم باید جدا برای اکو بسازی.شماتیکی که محمد عزیز ساخته نگاه کن.اگه یکی از همون جم کننده ها جوابگوی لاین ها(پری و اکو)باشه دیگه نیاز نیست.اون مقاومتها هم باید باشه.حرف آقا مصطفی 100%قبوله.نباشه ایراد داره.خوشحالم که منم تونستم کمک کنم
    میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نه دیگه فک نمیکنم به جم کننده دیگه ای نیاز باشه علیرضا
      البته سام جان اینطوری با این نقشه ای که داری فک کنم باید برای هر کانال پری تون یه اکو بسازی؟
      حالا باید یه بار دیگه کلا نقشه هات رو چک کنیم ببینیم چیکار باید بکنیم

دیدگاه

درود

1 جم کننده برای همه پری ها هست و 1 دونه هم برای اون چند تا پری که به اکو وصل میشوند :smile:
        مصطفی جان ، محمد عزیز گفت نیازی نیست برای هر کدام یک اکو بسازم . تنها همون چند تا پری میکروفون
        که برای اکو هست ، وصل میشوند به یک اکوی مرکزی.
        حالا اگر بهتر هست برای هر کدام از آنها یک اکو بسازم.
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نه بزار تا من فردا به نقشه درست یه نگاه بندازم
          بعدا اگه نیاز بود بساز
          ولی اگه خروجی همه پری ها باهم بره به اکو واسه صدا مشکلی پیش نمیاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
            نه بزار تا من فردا به نقشه درست یه نگاه بندازم
            بعدا اگه نیاز بود بساز
            ولی اگه خروجی همه پری ها باهم بره به اکو واسه صدا مشکلی پیش نمیاد؟
            درود
            محمد جان درست گفته.منم تو میکسرم تنها یک اکوی مرکزی دارم که خروجی ولوم همه اکوهام میره تو اون بعد مستر و بعد هم آمپ.نمیشه که برا همه پری ها اکو بزاری.در ضمن من تو پست قبلی توضیح دادم که برای همه پری ها فقط باید یک ولوم اکو اضافه بشه طبق نقشه محمد جان.نیاز نیس برا هرکدوم برد اکو بزاریم.اون حالت برا اکوهمراه خوبه که کلا ی لاین و یه میکروفون داره.پستای قبلیمو.بخون سام عزیز گفتم چیکارکنی.

دیدگاه

در صفحه نخست تالار محمد عزیز گفته که همه باید بره به یک اکو تنها چیزی که هواسمون نبود
              همین ولوم اکو بود :mrgreen:
              محمد دلیل منطقی هم داشت چون گفت : که اگر همه پری ها اکو داشته باشه ، در خروجی
              تداخل بازخورد پیش میاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                در صفحه نخست تالار محمد عزیز گفته که همه باید بره به یک اکو تنها چیزی که هواسمون نبود
                همین ولوم اکو بود :mrgreen:
                محمد دلیل منطقی هم داشت چون گفت : که اگر همه پری ها اکو داشته باشه ، در خروجی
                تداخل بازخورد پیش میاد
                سلام
                ولوم اکو برای هر پری مخصوص میکروفن باید وجود داشته باشه . به این صورت که مقداری از سیگنال که از خروجی پری به سمت مستر میره باید به سمت اکو هم بره
                با اون ولوم شما تصمیم میگیرید که چه مقدار افکت مثلا" در کانال 1 و چه مقدار در کانال 2 قرار داشته باشد و یا اصلا" افکت یک کانال رو ببندید.
                الان در همه دستگاه های پیشرفته حتی اون میکسرهایی که برای موسیقی ساخته میشن ولوم افکت وجود داره .البته الان دیگه سیستم آیسی اکو در دستگاهای پیشرفته وجود نداره الان دیگه سیستم ها به سمت DSP رفتن. که انواع افکت های مختلف رو پیاده میکنن.
                همچنین جدیدا" شرکت هایی اومدن دو تا برد افکت درون دستگاهاشون گذاشتن و برای هر کانال 2 تا ولوم اکو قرار دادن.

این دیاگرام می تونه کمک کننده باشه اگر سوالی بود در خدمتم

reference:amplifier.blogfa.com

ویرایش شد

دیدگاه

ممنون محمد عزیزم

من که فقط برای موسیقی میخوام بسازم. امیدوارم هیولای نویز گریبان گیرم نشه

دیدگاه

درسته حق با محمد هست اگه چند تا اکو باشه که اونوقت تو خروجی تمام اکوها با هم جمع میشن و صدا اصلا معلوم نیست دیگه
                    من به این موضوع اصلا فکر نکرده بودم

دیدگاه

ممنون محمد عزیزم

من که فقط برای موسیقی میخوام بسازم. امیدوارم هیولای نویز گریبان گیرم نشه
                      برای موزیک هم که بخوای استفاده کنی نیاز به افکت هست البته بیشتر رورب و کمتر دیلای
                      سپاس

دیدگاه

درود سام عزیر
                        ببخشید که اسپم میزارم.داداش کارارو به کجا رسوندی که ما هم تقلب کنیم ازت.البته ما که نه,من :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                          درود سام عزیر
                          ببخشید که اسپم میزارم.داداش کارارو به کجا رسوندی که ما هم تقلب کنیم ازت.البته ما که نه,من :biggrin:
                          درود بر تو داداش:smile:

راستش درگیر اون آمپلی 500 وات شدم و کارهای شرکت. اتفاقا خودم پریروز تو فکر این مدار بودم
                          که زودتر آغاز به ساخت جعبه کنم...

دیدگاه

درود بر تو داداش:smile:

راستش درگیر اون آمپلی 500 وات شدم و کارهای شرکت. اتفاقا خودم پریروز تو فکر این مدار بودم
                            که زودتر آغاز به ساخت جعبه کنم...
                            داداش من که کلا تو ساخت جعبه هنگ کردم.میخام همه رو بزارم یه جعبه میشه تراکتور.خیلی بزرگ میشه.روز به روز هم همینطور جلو برم فک کنم ده پونزده تا آمپ برا این میکسر بسازم بچپونم توش :biggrin:
                            ولی واقعا هنگم.شایدم اصا طبقاتی ساختمش.قدرت جدا.میکسر جدا.پخش جدا.والا

دیدگاه

درود بر سام عزیز و همه دوستانی که این تاپیک خوبو همراهی میکنن
                              بنده مداره میکروفون و پری که سام عزیز ازش استفاده کرده بود و روش ولوم اکو نداشتو با کمی دستکاری ولوم اکو هم براش اضافه کردم و یک نمونه زدم ازش ولی هنوز تست نشده.تاجایی که امکان داشت فیبرو با همون شکل طراحی خوده سازنده بهش ولوم اصافه کردم تا شکل مدار بهم نریزه.در ضمن ولوم با استفاده از راهنمایی محمد عزیز بهش ولوم اضافه شده که تو خوده تاپیک عکس راهنماییش هست که منم دوباره میزارم.
                              جک میکروفون از حالت رو بردی در اورده شده.فقط دقت کنین که گراند مدار به مثبت طرف دیگه جک وصله ک با یه تیکه سیم میشه اینکارو رو خوده جک انجام داد.وگرنه نویز تو مدار میافته.پی سی بی فایلاشو میزارم هم jpeg و هم psd شو.سایز برد هم 20*5.1 سانتی متر هست.البته همه چی آمادس فقط کافیه پرینت گرفته بشه.psd هم برا دوستانی میزارم که بخوان ادیت اسمی بکنن یا تغییرات دیگه ای روش اعمال کنن.
                              ================================================== ============
                              pcb-jpg
                              http://s3.picofile.com/file/8193933650/ARK_AUDIO_PREE_MIC_LINE.JPG
                              -----------------------------------------------------
                              pcb-psd
                              http://s6.picofile.com/file/8193934268/Untitled_2_copy.psd.html
                              راهنمایی استاد محمد عزیز
                              http://s6.picofile.com/file/8193934300/ARK_AUDIO.jpg
                              مدار ساخته شده خودم
                              http://s6.picofile.com/file/8193934376/201506151341.jpg
                              http://s6.picofile.com/file/8193934476/201506151340.jpg
                              تست که شده نتیجه رو تو همین تاپیک خواهم گذاشت
                              موفق باشید

دیدگاه

درودی بی پایان :smile:

این مدار پری آمپلی فایر و تون کنترل استریو میکروفن و لاین که 4 تا خواهد بود :

این هم پری آمپلی فایر و تون کنترل میکروفن مونو که 8 تا خواهد بود :

راستی اون برد گیتار الکتریک و بیس ، برای میکسر کارایی نداره چون باید خود نوازنده بتونه با این سامانه کار کنه .
                                از بابت افکت و تنظیمات دیگر...
                                بنابر این آن 3 تا برد را کنار گزاشتم و به جاش دو تا پری تون کنترل میکروفن مونو و 2 تا استریو افزون کردم.
                                :smile:
                                سلام به داداش سام
                                اقا سیستمو به کجا رسوندی؟
                                یه خواهش میشه pcb و چینش قطعات این دو مدار بالا رو قرار بدی
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X