اقا این امپلی رو از بالا پشت بام بندازش پایین خیال خودت و بقیه رو راحت کن
شاید یه جای کار مثل نصب امپلی یا چیز دیگه مشکل داره که هی میسوزه؟
یه سوال چند تا باند بهش وصل کردی؟
میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد
سلام آمپلی راه افتاد 8 تا دونه ترازیستور فقط سوخته بود..
حالا فقط کمک کنید که دیگه نسوزونم بخدا پول ندارم بدم برای ترازیستور
اتصال بنده نمیشه ترازیستور چون پشتش یه پلاستیک مانند داره خودش ولی بازم تست میگیرم
خمیر سیایکون چقدر بزنم که اتصال نشه؟
بنظرتون چرا سوخته بازم ترازیستور؟؟؟
دوست عزیز اصن شمابه پاسخهایی که میزنیم توجه میکنی ماداریم میگیم ترانزیستورواسه این علت سوخته شمامیگین دلیل سوختن ترانزیستورچیه آقاشمابه کارتون برسیدبنده هیچ نظری ندارم بقیه دوستان خودشون میدونند.
دوست عزیز اصن شمابه پاسخهایی که میزنیم توجه میکنی ماداریم میگیم ترانزیستورواسه این علت سوخته شمامیگین دلیل سوختن ترانزیستورچیه آقاشمابه کارتون برسیدبنده هیچ نظری ندارم بقیه دوستان خودشون میدونند.
سلام بازم دوستان....یه مشکل اساسی خوردم.
آمپلی یکجاش جریان کشی داره یعنی اداپتور وصلش میکنم صدا از چهار کانال میده ولی اداپتور 12 ولت روی مدار که وصل میکنم میشه8 ولت....
با برق ماشینم آمپلی کار نمیکنه کمک کمک
دوست عزیز بار ها سیروس خان یه روش تست اصولی بهت گفت خوب انجام بده نتیجه شو اعلام کن دیگه ! تو هوا که نمیشه امپ تعمیر کرد !!! :eek:
تغذیه باید جدا تست شه و امپ و مدارات واسطش هم جدا !
میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
به اندازه یه سیگار نبودی!
دوست عزیز بار ها سیروس خان یه روش تست اصولی بهت گفت خوب انجام بده نتیجه شو اعلام کن دیگه ! تو هوا که نمیشه امپ تعمیر کرد !!! :eek:
تغذیه باید جدا تست شه و امپ و مدارات واسطش هم جدا !
سلام خوب تست ولی نفهمیدم چطور جدا باید تست کنم اگه میشه ساده بگین چطور جدا باید تست کنم
دیدگاه