اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آشتی با تکنولوژی های جدید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آشتی با تکنولوژی های جدید

با سلام خدمت دوستان
    همانطور که میدونید در صنعت الکترونیک هر روز شاهد تولید محصولات ریز و درشت هستیم و به نظرم باید تاپیکی باشه که از محصولاتی که میتونیم برای مدارات صوتی کمک بگیریم حمایت و مطرح بشن ممکنه محصول ارزانی در بازار باشه که با صرف هزینه اندک قابلیت جدیدی به مدار های آمپلی فایرمون اضافه کنه
    پس دوستان لطفا اگر محصولی را مد نظر دارن حالا هر چیزی که باشه را با دیگران به اشتراک قرار بدن

-------------------------------------------------------------------------------

محصولی که جدیدا به ذهنم رسیده

کارت صدای اکسترنال که بدون نرم افزار خاصی کار میکنه و قیمیتی هم نداره همین تصویر قیمتش 7500 نومان هست که میتونید آمپلی فایرتونا خیلی با کلاس به لپ تاپ و ... متصل کنید
    --------------------------- --------------------------

پاسخ : آشتی با تکنولوژی های جدید

سلام.تاپیک بسییییار خوبیه عالی.
    1-یک مداری میخوام که مثل هدفون ها و یا اسپیکر های بلوتوث،گیرنده بلوتوث داشته باشه و به موبایلم به صورت بیسیم وصلش کنم و خروجیش هم وصل به امپلی فایرم باشه.میشه بدون میکرو چجنین مداری رو ساخت؟
    2-این ماژول های ام پلی 3پلیر از روی فلش که تو بازار هستن رو میشه چجطوری ساخت؟ای سی اصلیشون که وجود نداره ای سی دیگه ای برای این کار ساخته نشده؟
    ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

با سلام اگر دنبال ساختن هستی اطلاعی ندارم و اینکه به صرفه نیست چون با خریدن همون اسپیکر های بیسیم و کالبد کشافیش میشه به صورت یه واحد مستقل در محفظه امپلی فایر جاش بدی و سیم بندی کنی

2 این مورد هم خودم یه دونه خریدم و به امپلی فایرم متصل کردم و از اونجایی که یه فرستنده pll هم داره به فکر تقویت فرستندش هستم
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=68910.0

دیدگاه

خیلی تایپیک خوبیه امید وارم مفید باشه
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majnoon5588
          سلام.تاپیک بسییییار خوبیه عالی.
          1-یک مداری میخوام که مثل هدفون ها و یا اسپیکر های بلوتوث،گیرنده بلوتوث داشته باشه و به موبایلم به صورت بیسیم وصلش کنم و خروجیش هم وصل به امپلی فایرم باشه.میشه بدون میکرو چجنین مداری رو ساخت؟
          2-این ماژول های ام پلی 3پلیر از روی فلش که تو بازار هستن رو میشه چجطوری ساخت؟ای سی اصلیشون که وجود نداره ای سی دیگه ای برای این کار ساخته نشده؟
          در این مورد بهتره شما از گیرنده های شرکتی استفاده کنید.
          چون آی سی های ماژول های بلوتوث و همچنین DAC هایی که در بازار ایران یافت میشه کیفیت مناسبی ندارن،اما نمونه های شرکتی باپشتیبانی 48 کیلوهرتز و تا پهنای 1 مگابیت در ثانیه قادرند موزیک های lossless اا نیز دریافت و دیکود کنند.( البته این سطح از کیفیت در همه مدل ها در دسترس نیست اما همگی تا 320 کیلوبیتس بر ثانیه به خوبی عمل میکنند.)
          یک نمونه ساده و ارزان قیمت که میتونین اونو داخل أمپ نصب کنید.
          http://www.digikala.com/Product/DKP-34508/Sony-SBH20-Bluetooth-Handsfree/هندزفری-بلوتوث-سونی-SBH20
          دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

Logitech Bluetooth Audio Adapter Bluetooth Music Reciver

شما میآ‌توانید با اضافه نمودن گجت هایی کوچک به سیستمآ‌های صوتی قدیمی خود همچنان از آنآ‌ها لذت ببرید.
            یکی از این افزونه ها محصول کمپانی Logitech است و به شما کمک میآ‌نماید تا بتوانید قابلیت دریافت صدا را از طریق بلوتوث به تمام اسپیکرهای خود اضافه نمایید. این گجت که به وسیله آداپتور شروع به کار میآ‌نماید قادر است تا شعاع 15 متری خود را پوشش دهد و برای شما امکان پخش صدا از طریق لپ تاپ، تبلت، موبایل و ... را فراهم نماید. این گیرنده صدای بی سیم که به وسیله کابل و جک 3.5 میلی متری و همچنین یک خروجی RCA به اسپیکر های مختلف و بخشی از سینماهای خانگی متصل میآ‌شود به آسانی راه اندازی میآ‌شود و از کیفیت خوبی برخوردار است.
            منبع : دی جی کالا

این محصول دقیقا برای همچینی چیزی تولید شده که از طریف بلوتوث صدا را دریافت میکنه و خروجی ش به ورودی AUX امپلی فایر متصل میشه

برای عدم تبلیغ لینک را ندادم ولی اسم کاملش در بالا عکس هست که میتونید در سایت دیجی جستجو کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
              Logitech Bluetooth Audio Adapter Bluetooth Music Reciver

شما میآ‌توانید با اضافه نمودن گجت هایی کوچک به سیستمآ‌های صوتی قدیمی خود همچنان از آنآ‌ها لذت ببرید.
              یکی از این افزونه ها محصول کمپانی Logitech است و به شما کمک میآ‌نماید تا بتوانید قابلیت دریافت صدا را از طریق بلوتوث به تمام اسپیکرهای خود اضافه نمایید. این گجت که به وسیله آداپتور شروع به کار میآ‌نماید قادر است تا شعاع 15 متری خود را پوشش دهد و برای شما امکان پخش صدا از طریق لپ تاپ، تبلت، موبایل و ... را فراهم نماید. این گیرنده صدای بی سیم که به وسیله کابل و جک 3.5 میلی متری و همچنین یک خروجی RCA به اسپیکر های مختلف و بخشی از سینماهای خانگی متصل میآ‌شود به آسانی راه اندازی میآ‌شود و از کیفیت خوبی برخوردار است.
              منبع : دی جی کالا

این محصول دقیقا برای همچینی چیزی تولید شده که از طریف بلوتوث صدا را دریافت میکنه و خروجی ش به ورودی AUX امپلی فایر متصل میشه

برای عدم تبلیغ لینک را ندادم ولی اسم کاملش در بالا عکس هست که میتونید در سایت دیجی جستجو کنید

نوشته اصلی توسط nn20
              در این مورد بهتره شما از گیرنده های شرکتی استفاده کنید.
              چون آی سی های ماژول های بلوتوث و همچنین DAC هایی که در بازار ایران یافت میشه کیفیت مناسبی ندارن،اما نمونه های شرکتی باپشتیبانی 48 کیلوهرتز و تا پهنای 1 مگابیت در ثانیه قادرند موزیک های lossless اا نیز دریافت و دیکود کنند.( البته این سطح از کیفیت در همه مدل ها در دسترس نیست اما همگی تا 320 کیلوبیتس بر ثانیه به خوبی عمل میکنند.)
              یک نمونه ساده و ارزان قیمت که میتونین اونو داخل أمپ نصب کنید.
              http://www.digikala.com/Product/DKP-34508/Sony-SBH20-Bluetooth-Handsfree/هندزفری-بلوتوث-سونی-SBH20
              سلام.ممنون از راهنمایی هاتون ولی قیمت اینها خیلی بالا بود!
              البته من از روی کنجکاوی دوست دارم خودمم یکی بسازم ولی مثل اینکه بدون avrنمیشه.
              راستی این ماژول های فلش خور مدل بلوتوث دارشم هست قیمتش 40هزار بود.
              ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

میگما یه ای سی دیدم که روی یک ماژول سواره.
                شماره ماژول یا همون برد امااده:XS3868
                شماره ای سیvc3860
                به نظر شما این ای سی یا ماژولش تو ایران پیدا میشه؟ترجیحا ای سی.
                اینم از شماتیک ماژولش هرکی ای سی رو پیدا کرد بسازه به ما هم بگه نتیجه رو
                http://upload7.ir/preview.php?user=&...986298bb26.jpg

دیدگاه

Maxeeder MX-403 Car Audio Capacitors

http://www.digikala.com/Product/DKP-54147/Maxeeder-MX-403-Car-Audio-Capacitors/%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%D9%85%DA%A9%D8%B3%D9%8A%D8%AF%D8%B1-MX-403

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------

Avantree BTRC-201C Bluetooth Audio Receiver

http://www.digikala.com/Product/DKP-59280/Avantree-BTRC-201C-Bluetooth-Audio-Receiver/%DA%AF%D9%8A%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%84%D9%88%D8%AA%D9%88%D8%AB-%D8%B5%D8%AF%D8%A7-Avantree-%D9%85%D8%AF%D9%84-BTRC-201C

دیدگاه

aswhu600 عزیز بیزحمت پیوند هم بزار که بتونیم پیداشون کنیم
                    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

عجب خازن های بزرگی.از یکی دوستام سوئال کردم گفت دیجیتالش چون خودش نمایشگر داره،بیش تر برای سیستم هایی میبندند که به زیبایی کار اهمیت داده باشند.آنالوگش هم برای سیتمای قدرتی(12ولت)
                      دیش استرلینگ آفتابی با بازده ی زیاد،تکنولوژی قدیمی اما جدید!
                      http://upload7.ir/uploads//2cf910832...8ec1e2ea19.jpg
                      *موتور استرلینگ با حرارت کار میکنه ولی هوای داخل پیستون هاش خارج نمیشه.برای پرقدرت تر کار کردنش باید از فشار گاز زیاد برای پیستون ها و ترجیحا گاز مخصوص که انرژی جنبشی زیادی داشته باشه و حرارت هرچه بیش تر استفاده کرد،یه نمونه ی کوچیکش در اندازه ی صفحه کیبورد کامپیوتر شما میتونه در بهترین حالت تا 300وات توان بده!چون بی صدا کار میکنه برای شارژ باطری خیلی مناسبه(کوچیکش)حرارت یک فندک هم میتونه براش کافی باشه.دوست دارم یه روزی با اینا و یا با سلول خورشیدی،امپلی فایر بیسیم ساخته بشه!*

دیدگاه

یکی از ارزان ترین محصولات کاربردی که حتی در جمعه بازار ها هم پیدا میشه و میتونه به کامل تر شدن مدارات تقویت کمک زیادی کنه همین اف ام پلیر ها هست که این توانایی را به مدارمون میده که فایل های mp3 که روی فلش مموری پخش کنیم علاوه بر اون یه نوسان ساز pll هم داره که میشه با تقویت خروجی انتن یه فرستنده نسبتا حرفه ی راه اندازی کنیم معمولا این mp3 پلیرها دارای چند نوع افکت صوتی هم هستنده که ا کنترل قابل اعمال هست

و البته نمونه مخصوص امپلی فایرشم وجود داره که در شکل پایین می بینید که البته فاقد فرستنده و صفحه نمایش هست

از فرستنده میشه سیستم اسپیکر بیسیم برای محیط های بزرگ طراحی کرد به گونه ای که هر اسپیکر توسط یه گیرنده fm و تقویت خروجی به صورت بدون سیم در محیط های بزرگ و به تعداد دلخواه مستقر بشن

دیدگاه

این هم مدلی که نمایشگر داره :

خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

بلوتوث دارش برای امپلی فایر،خوراک خودمه :redface:

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان. تاپیک بسیار خوبی درست کردین. ممنون، امیدوارم که ادامه دار باشه تا بتونیم از مطالب مفید اساتید بهرمند بشیم. بازم ممنون
                              اینجا ماس ماست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X