اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر]کمک برای ساخت مدار اکو با تاخیر زیاد تا حد اقل تا یک ثانیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت مدار اکو با تاخیر زیاد تا حد اقل تا یک ثانیه

ممنون محمد جان
    یه سوال چطوری میشه این افکتا رو دوست کرد ؟
    مثلا دیلیی و تاخیر رو میشه با pt2399 درست کرد ولی اون افکتا رو چی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
      ممنون محمد جان
      یه سوال چطوری میشه این افکتا رو دوست کرد ؟
      مثلا دیلیی و تاخیر رو میشه با pt2399 درست کرد ولی اون افکتا رو چی؟
      اکو و رورب رو میشه درست کرد ولی بقیه رو نه.
      تاخیر همون دیلای هست دیگه. 2399 هم تاخیر داره ولی کمه.
      تو اون دستگاهی که بازسازی کرده بودم دو تا برد اکو گذاشتم یکی 2395 برای اکو و دیگری 2399 برای ریورب که قابلیت تلفیق با هم رو داشتند ولی کیفیتشون هیچ وقت به پای dsp نمی رسه.

دیدگاه

950 میلی ثانیه؟؟؟ :eek:
        کی همچین حرفی زده. والا جواد مقدم عمدتا با داینا تری میخونه.البته توی شهر ما و توی حسینه شهدا.
        داینا تری همچین تاخیری نداره.
        البته از دو افکت استفاده میشه یکی با تاخیر کمتر و دیگری با تاخیر بیشتر. ولی نه 950 میلی.
        توی این تایم میشه یه جمله رو ضبط کرد.!!!!! من خودم تاخیری نزدیک به اونو گرفتم. ولی فقط با یک سومه توان2395
        شما هرگز نمیتونی از حداکثر تاخیر 2395 استفاده کنی. چون خیلی خیلی زیاده. ولی کیفیتش هرگز به dsp نمیرسه. هرچند که من نرمیه صداش رو به 100 تا dsp ترجیح میدم.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام اشک جان مطلب منو نگرفتی
          تاخیر استفاده برای همچین افکتی باید 920 و 460 میلی ثانیه باشه کی گفته نمیشه من خودم اپراتور سیستم های صدابرداری هستم و گفتم من خودم افکتور لکزیکن MX300 دارم که تا 8 ثانیه میتونی تاخیر و دیلی بهش داد و میکسر مونتاربو SX17 سرچ کن دستگاه هارو میبینی و عکسشو اینجا میزارم و باضافه کنم که میکسر دایناکورد یکی از مزخرف ترین میکسر هایی هست که من تاحالا باهاش کار کردم یک پری امپ ضعیف که دذ اوج صدا دیستورت میشه دو اکولایزر گرافیکی با باند های غیر استاندارد افکتور که همه ازش دم میزنن افکتور دیستورت میشه و با حرف سین و شین و ف خیلی ضایعسیت امتحان کنید و توی باند با صدای تیریس تیرس شنیده میشه
          البته از بحث اصلی دور نشیم گفتم باین مدار بشه تا 950 میلی ثانیه بگیرم که پشت دستم خالی نباشه من نگفتم جواد مقدم از تاخیر 950 استفاده میکنه گفتم یه چیز شبیه به اون که دوستان عرض بنده رو درک کنن و بتونن پاسخ منو بدن
          بعدم کی گفته دایناکورد تاخیر 950 میلی ثانیه نداره ؟؟؟
          بعدم یه جمله نهو فقط یه کلمه از شعر اخر رو تکرار میکنه
          شما یه سر به تکنولوژی شرکت هارمن بزن و تحقیقاتی دربارش پیدا کن چون در حال حاضر الان افکتور هاریی رو تولید میکنه نمونه اش همون که عرض کردم کیفیتش صد تای انالوگ و PT2395 هست
          الان بیشتر هییت های کشوری تلفیقی از افکت هایی تا تاخیر 460 میلی ثانیه و 920 میلی ثانیه استفاده میکنن
          در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
          گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

من کاملا متوجه شده بوذم شما چی فرمودید.
            من نگفتم که هیچ دستگاهی تاخیر 950 میلی نداره.
            گفتم دایناکورد همچین تاخیری نداره. وباز هم تاکید میکنم نداره. شما اگه اپراتوری من داینارو سرویس کردم. تمام دل و رودش تو دستمه.
            من به هیچ وجه ازش طرفداری نمیکنم. ولی تمام ایراداتی که فرمودید ایرادات اپراتوریه.
            وگرنه داینا محصول کمپانی فوق معتبر بوش آلمان هست و صداش هم به لحاظ کیفیتی در رده خودش فوق العاده اس.تاکید میکنم در رده خودش.
            من هم با مدلهای مختلفش کار کردم. گل بی عیب خداست. اینکه دیگه ساخته دست بشره. ولی مشکلات شمارو نداشتم.

در مورد تاخیر هم من فهمیدم شما چی میخواهید. ولی متوجه نحوه عملکرد اکو نشدید.
            سیستم افکتور از هر نوعی باشه فرق نداره. صدارو همزمان ضبط و پخش میکنه. پس شما نمیتونی بگی من فقط ته کلمات رو میخوام.
            همون مداحی جواد مقدم هم تمام کلمات کامل تکرار میشه .ولی چون پشت سر هم کلمات ادا میشه شما فقط آخر کلمات رو بهتر میشنوید.
            با توجه به این نکته توی 950 میلی دقیقا میشه گفت سلام عرض میکنم. این یک جمله کامله.شاید کمی سریع بشه ولی میشه.
            من افکتی شبیه به همون رو با همین 2395 گرفتم. حتی افکت پینگ پنگ هم درست کردم و الان مراحل آخر کار رو سپری میکنه. ولی طبیعتا کیفیت dsp رو نداره .همونطور که dsp نرمیه 2395 رو نداره.
            در واقع اکثر افکتهای dsp رو میشه با کیفیت پایینتر از 2395 گرفت. ولی مدار خیلی پیچیده میشه و کیفیت کمتر.البته به صورت تنظیم دستی که خوب قطعا سخت تر میشه.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

به نام خداوند بخشنده مهربان

سلام بر دوستان خوب ، یه پیشنهاد براتون دارم می تونید از آی سی SPN1001- FV1 محصول www.spinsemi.com استفاده کنید.
              1 ثانیه تاخیر را هم بهتون میده ، البته فکر می کنم قیمتش در حدود 35 تا 40 هزار تومان باشه ، البته توی بازار کمه و کسی اونو هنوز نمی شناسه، با این حال تعدادی ازش خریدم و توی راه دارم.
              نکته خوبه این آی سی اینکه که یک DSP بهینه شده برای کارهای صوتی به صورت استریو هستش و می تونید خودتون برنامه براش بنویسید، که من خودم برای دستیابی به چند جور اکو و تاخیر همین کار را انجام دادم . برای مثال حالت پینگ پنگ و تقسیم بندی زمان تاخیر و . . .
              تعداد 8 برنامه داخلی داره و 8 تا یا بیشتر برنامه خارجی روی eeprom می تونید براش بنویسید.
              به نظر من آی سی خوبیه و به راحتی میشه کنترلش کرد و در برنامه کاریمون داریم که باهاش 50 یا 100 افکت از قبل برنامه ریزی شده بسازیم. :job:
              البته اگر مونو باهاش کار کنید و دو کانال را با هم سری کنیم تا 2 ثانیه هم تاخیر میشه ایجاد کرد ! البته برای زمان تاخیر بیشتر از این هنوز ایده ای ندارم، و به نظر برای اکو کاربردی نداشته باشه؟ ! :read:

شاد و تندرست باشید
              دوستدارتان
              مهدی حریری
              شاد و تندرست باشید
              دوستدارتان
              مهدی حریری

دیدگاه

میتونی آی سی PT2399 استفاده کنی و دو مدار را با هم سری کنی
                اگه خواستی بگو تا PCB کاملشو برات بزارم :bye

دیدگاه

ببخشید من یه اکو چنگ دارم که در مدار اکوش
                  یه دونه ای سی8پایه tmm4164ap_15هست
                  بعد پایینشم یه ای سی 36 پایههست که بالای ای سی نوشته 228003
                  .پاینش نوشتهئ50195p ایا میتونم اینو ایسیشو ارتقا بدم که تاخیرش بیشتر شه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina_lord نمایش پست ها
                    ببخشید من یه اکو چنگ دارم که در مدار اکوش
                    یه دونه ای سی8پایه tmm4164ap_15هست
                    بعد پایینشم یه ای سی 36 پایههست که بالای ای سی نوشته 228003
                    .پاینش نوشتهئ50195p ایا میتونم اینو ایسیشو ارتقا بدم که تاخیرش بیشتر شه؟
                    سلام
                    آیسیش رو نمی تونی ارتقا بدی ولی شاید با یه ترفندی بتونم کمکت کنم تاخیر رو بیشتر کنی. شماره آیسی رم رو بنویس.
                    رو پنل دستگاه برای قسمت اکوش دیسپلی هست؟
                    تصویر واضحی از پنل دستگاه و برد اکو قرار دهید تا بتونم راهنماییتون کنم میشه این کار رو کرد یا نه.
                    سپاس

دیدگاه

پاسخ : [گفتگو و تبادل نظر]کمک برای ساخت مدار اکو با تاخیر زیاد تا حد اقل تا یک ثانیه

اینم عکسش
                      اینم بگم واسه ذکر میخوام
                      واسه اسپیدشم3تا کلیدقرمز یرای تنظیم گذاشتن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

جواب بدید ممنون میشم
                      لازم دارم
                      جدیدترین ویرایش توسط sina_lord; ۱۰:۴۶ ۱۳۹۵/۱۰/۳۰.

دیدگاه

پاسخ : [گفتگو و تبادل نظر]کمک برای ساخت مدار اکو با تاخیر زیاد تا حد اقل تا یک ثانیه

اینم عکسش
                        اینم بگم واسه ذکر میخوام
                        واسه اسپیدشم3تا کلیدقرمز یرای تنظیم گذاشتن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

جواب بدید ممنون میشم
                        لازم دارم
                        سلام
                        رو این مدار نمیشه تاخیر رو تغییر داد چون مدار دارای کریستال هست و تاخیر مدار ثابت هست. در ضمن برای ذکر شما نیاز به تاخیر زیاد نداری که.
                        ولی اون پتانسیومتر رو می بینی رو برد هست؟ اونو مقداری به سمت چپ و راست بچرخون و همزمان با میکروفن صحبت کن ببین تغییری تو تاخیر ایجاد میشه؟ اگر دیدی شرایط بهتر نشد بر گردون به حالت اول.
                        توصیه میکنم اگر به الکترونیک واقف نیستی دست نزنی.
                        موفق باشی

دیدگاه

یعنی اگه بجای اون ای سی 16پایه ایسیpt2399 بزارم جواب نمیده؟

دیدگاه

یعنی اگه بجای اون ای سی 16پایه ایسیpt2399 بزارم جواب نمیده؟
                            نه عزیزم اون آیسی رم هست.

دیدگاه

میتونم برد اکوشو عوض کنم؟

دیدگاه

میتونم برد اکوشو عوض کنم؟
                                بله میشه عوضش کرد
                                پیام خصوصی فرستادم چک کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X