سلام
من یه چند روزی به نت دسترسی نداشتم و سوالتونو ندیدم
سوالتونو بر عکس پرسیدین. اگر منظورتون اینه که برای ذکر تاخیر 340 میلی ثانیه خوبه یا نه باید بگم این بستگی به نظر خودتون داره. ولی به طور کلی برای ذکر بد نیست.
موفق باشید
سلام
عرض کردم این بستگی به سلیقه شخصی داره.
شما هر دستگاهی که می خواین بخرین همون جا تست کنید ببنید با مقدار تاخیر اکوش برای ذکر می تونید کنار بیاین یا نه.
موفق باشید
پاسخ : [گفتگو و تبادل نظر]کمک برای ساخت مدار اکو با تاخیر زیاد تا حد اقل تا یک ثانیه
نه
چون این یه برد اکو همراهه باید پست بشه
ولی دیلی که مداحا برا ذکر میزارن چنده؟
بعدم اون برد اکویی که تو اکو چنگی که خودم داشتمو ک براتون عکسشو فرستادم میدونید اون چند میلی ثانیه حداکثر میاره پایین؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
بعدم اینکه من میتونم از این بردای مانیتور دار که دیجیتاله که تو دایناکوردا هس بردشو پیداکنم؟
نه
چون این یه برد اکو همراهه باید پست بشه
ولی دیلی که مداحا برا ذکر میزارن چنده؟
بعدم اون برد اکویی که تو اکو چنگی که خودم داشتمو ک براتون عکسشو فرستادم میدونید اون چند میلی ثانیه حداکثر میاره پایین؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
بعدم اینکه من میتونم از این بردای مانیتور دار که دیجیتاله که تو دایناکوردا هس بردشو پیداکنم؟
ببینید من نمی تونم بگم این برد به درد شما می خوره یا نه . چون ممکنه بگم خوبه و شما بخری و بعد از تست ببینی به دردت نخوره.
به طور کلی برای ذکر مقدار دیلای کم هست.
اون برد اکو چنگ که خودتون دارید از 0 تا 400 ، نهایت 500 میلی ثانیه رو می تونه تاخیر ایجاد کنه. و شما تو این بازه می تونی تاخیر بگیری.
برد افکت دایناکورد هم نمی دونم بتونید گیر بیارین یا نه.
موفق باشید
دیدگاه