اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهینه سازی آمپلی فایر لامپی (پیوند دو نسل )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهینه سازی آمپلی فایر لامپی (پیوند دو نسل )

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
    سلام من چند تا سوال دارم
    البته ببخشید که اینجا سوال می کنم
    منظورتون از شاسی چیه؟؟؟
    این امپلی فایر ها طرز کارشون چجوریه؟
    قدرشون خوبه؟مصرفشون زیاده؟
    چند امپر وچند ولته؟؟؟؟؟؟
    سلام
    1شاسی همون جعبه منظورم بود
    2 اینا با استفاده از لامپ خلا کار میکنن
    3 قدرتشون بستگی به نوع لامپ و تعدادشون و چیزای دیگه داره مصرفشونم زیاده
    4 ولتاژه این لامپها بستگی به لامپش داره معمولا یک ولتاژ 6.3 ولت و یک ولتاژ240 ولت می خواد
    اینها بیشتر برا کیفیت بالا استفاده میشه لامپهاش به سختی پیدا میشه چوک و تغذیه هاش و خازنهاش که پیدا نمیشه راش انداختنش همکاره حضرت فیله
    ولی کیفیتی داره که هیچ وقط تا حالا تجربش نکردی به خاطر استفاده از لامپ خلا صدا به صورت خطی میشه
    من همیشه با صدای بلند آهنگ گوش میکنم تو خونه کسی نمیگه صدارو کم کن (نه با این کوچیکه )
    صدای نفس گشیدنه خواننده هم میشنوی :rolleyes:

برای خانه ی همسایه ات هم ، چراغ آرزو کن قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد…
    خداوندا
    به آنکه دوست می داری بالهایی برای پرواز ببخش،
    ریشه هایی برای بازگشتن،
    و دلایلی برای ماندن...

دیدگاه

من یه نظر دارم از یک لامپ مثل ecc88یا12ax7ویا... به عنوان پیش تقویت کننده استفاده کنیم من عاشق کیفیت هستم یه پری ساختم برای امپلی با ترانزیستورهای c5200 واقعا از کیفیت وقدرت لذت میبرم. بالاترین قدرت هم لامپ gm70روسی داره40وات که با ترفند ی محرمانه از دو یا چند لامپ استفاده میکنم وتوان را تا100وات میبرم. درمورد لامپ هم صدا ها ی هر کارخانه با کارخانه ی دیگر متفاوت هست. درمورد ولتاژ هم اکثر لامپ ها با 300ولت به بالا راه اندازی میشه. بالاترین ولتاژ ی که کار کردم 2کیلو ولت بود. ولتاژ فرسنده ها تا 40kv هم میرسه که تا چند صد هزار کیلومتر برد داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
        میگم نمیشه با شیشه سس مایونز خودمون لامپ خلاء بسازیم
        لامپ خلا هم خودمون میتونیم بسازیم فقط لازم به مهارت شیشه گری داره من کل محاسباتشو دارم در چند دفترچه ی قدیمی دارم باید بشینم وتبدیل به فایل کنم وکه زمانشو ندارم

دیدگاه

با سلام و درود
          سعی کنید برای شکیل بودن کارتون از یک جعبه چوبی مرغوب (درخت گردو و یا آبنوس و ... همراه با یک رنگ آمیزی عالی شیشه ای) استفاده فرمایید.
          پدر بنده یک رادیو گروندیک آلمانی داره که بسیار شیک و آنتیک جلوه میکنه و دلیل این کار هم ترکیب چوپ مرغوب را با یک دستاورد بشری مدرن زمان خود (رادیو های لامپ خلاء سال 1950) یک حس کلاسیک و خاصی رو به انسان انتقال میده.
          You do not really understand something unless you can explain it to your grandmother. Albert Einstein

دیدگاه

البته حتما شاسی باید فلزی باشه

دیدگاه

سلام
              دوستان یه مطلبی، سعی کنید تحت تاثیر منابع غیر معتبر و احساسی در مورد لامپ و اینها قرار نگیرید. این مطلب اصلا درست نیست که لامپ مساوی و برابر با کیفیت بالای مطلق باشه! تکنولوژی لامپ ماله چند دهه پیشه و هیچ چیز خاصی نداره. تنها بدلیل مزیت هایی که در بعضی موارد داره اونهم به شرط مدار خوب و قطعات خوب میتونه صدایی خالص و های فای بده. اینطور نیست که امپ هایی که چند دهه پیش ساخته شده و فقط با لامپه بسیار عالی باشه. قطعه مهم توی این امپ ها ترانسه که بسیار حیاتیه
              همونطور که امپ هایی بسار گرون قیمت هست با لامپ مدارات فاجعه ای هست باششون که صداشون از tda2030 بدتره! همونطور که یا ترانزیستور امپی میشه ساخت با 5 هزار تومن و همینطور امپی میشه ساخت مثل ASR که توی دنیا رفرنس حساب میشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                سلام
                دوستان یه مطلبی، سعی کنید تحت تاثیر منابع غیر معتبر و احساسی در مورد لامپ و اینها قرار نگیرید. این مطلب اصلا درست نیست که لامپ مساوی و برابر با کیفیت بالای مطلق باشه! تکنولوژی لامپ ماله چند دهه پیشه و هیچ چیز خاصی نداره. تنها بدلیل مزیت هایی که در بعضی موارد داره اونهم به شرط مدار خوب و قطعات خوب میتونه صدایی خالص و های فای بده. اینطور نیست که امپ هایی که چند دهه پیش ساخته شده و فقط با لامپه بسیار عالی باشه. قطعه مهم توی این امپ ها ترانسه که بسیار حیاتیه
                همونطور که امپ هایی بسار گرون قیمت هست با لامپ مدارات فاجعه ای هست باششون که صداشون از tda2030 بدتره! همونطور که یا ترانزیستور امپی میشه ساخت با 5 هزار تومن و همینطور امپی میشه ساخت مثل ASR که توی دنیا رفرنس حساب میشن
                درود مهدی جان منم موافقم
                من چند وقت پیش میخواستم یکی از این رو به صورت حرفه ای درست کنم
                نقشه ایناشم ردیف کردم
                رفتم لامپهاشم گیر آوردم ولی فروشنده که حرفه ای هم بود گفت من هر لامپیو بخوای دارم
                اصلی ترین قطعاتش اول ترانسش هست بعد لامپش
                گفتم سراغ دارین گفت اونایی که قدیم میپیچیدن خیلیاشون مردن
                منم فعلا بیخیال شدم
                میخوام یک مدل آمادشو بخرم
                HI-FI class A 2x16 W ampilifier
                circuit type:class A,push-pull ampilifier

nois &،،hum:-90db below full output

frequency response:10hz-30khz

(distortion:less than 0.05% (8w-6Ω

Guitar input sensitivity:5mv

aux input sensitivity :160mv

input impedance: 100KΩ

power output:2x16w @ 6Ω

output impedance :6-8Ω

consumption:185w

dimension:435x330x170mm

TUBES

pcc88 2 telefunken

pcl82 ،،8 telefunken

EF183-4 2 RFT or national

6x4 ،، ،،2 royal or futaba

capacitors:metalized polyproplylene

two colour of woods are available (walnut &،،maple family)wood
                امپیلی فایر لامپی ساتراپ 2x16
                خداوندا
                ریشه هایی برای بازگشتن،
                و دلایلی برای ماندن...

دیدگاه

یا این مدل
                  McIntosh Laboratory MC275 power amplifier
                  خداوندا
                  ریشه هایی برای بازگشتن،
                  و دلایلی برای ماندن...

دیدگاه

پاسخ : بهینه سازی آمپلی فایر لامپی (پیوند دو &#1606

سلام داداش
                    نقشه اینها که زیاد مهم نیست، نقشه امپ های مطرح دنیا مثل ادیونت هم هست اما تقریبا کسی غیر از خودشون نمیتونه اون صدایی که به واسطش معروف شده رو بگیره! مشخصات این امپی هم که گذاشتی جالبه! این که به توتال هارمونیک دیستورشن 0.05 با لامپ رسیده! به نظر من حقه تبلیغاتیه این عدد! با لامپ به راحتی نمیشه به این عدد واقعی رسید. امپ های لامپی مطرح در حد چند درصد دیستورشن دارن اونوقت این....! هرچند ملاک کیفیت این عدد نیست به تنهایی
                    و مطلب این که برند لامپ ها تلفنکن و RFT زده! قیمت اصل اینا که کمیاب هم هستن خیلیه! روی امپ های تیراژ بالا از اینا فکر نکنم بزارن اصلا!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X