اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

داغ شدن ای سی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : داغ شدن ای سی

نوشته اصلی توسط b e h n a m
    اقا کل کل یانده به منم بگین بیام :nice:

علی اقا بهترین کار اینه که شما ایسی رو ببندین به هیتسینکی که ایسی خود پخش روش سوار بوده. اون سطح تماس بیشتری با هوای ازاد داره و خوب تر خنک میکنه ایسی رو
    ایسی تا 130 درجه اصلش کار میکنه ولی اینم در نظر بگیر که هرچی دما بالاتر بره عمر ایسی هم کوتاهتر میشه
    نه اون منظورش امپلی هس که به پخش یو اس بی وصل کرده.باید یدونه هید اسنیک کارت گرافیک بخری به همراه فن 12 ولت خیلی داشو میاره پایین.یا یدونه هیداسنیک که مساحت ان زیاد باشه
    Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
      اقا کل کل یانده به منم بگین بیام :nice:

علی اقا بهترین کار اینه که شما ایسی رو ببندین به هیتسینکی که ایسی خود پخش روش سوار بوده. اون سطح تماس بیشتری با هوای ازاد داره و خوب تر خنک میکنه ایسی رو
      ایسی تا 130 درجه اصلش کار میکنه ولی اینم در نظر بگیر که هرچی دما بالاتر بره عمر ایسی هم کوتاهتر میشه
      بنا بر دلایلی نشد ای سی رو به اون وصل کنم.....
      نوشته اصلی توسط ghaderi00
      داداش میخوای صدا معمولی باشه اره این پخش دوستمون عالی هست.ولی بخوای صدا مثل اینه بده من به شما ترجیح میدم یدونه ظبط پاینر فقط MP3 باشه و اصل یدونه امپلی خیلی خوبه.من الان رو ماشین یدونه پاینر دارم فقط ام پی تری دوتا باند کنوود 718 سری دوم.میترکونه حتی امپلی نداختم.خدایی بیس داره عالی بدون ساب این دوتا باند عالی بیس میزنن
      الان اینی گه گزاشتم عالی کار می کنه درحد خودش بیسته.......بیس خوبی هم داره...
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
        بنا بر دلایلی نشد ای سی رو به اون وصل کنم.....الان اینی گه گزاشتم عالی کار می کنه درحد خودش بیسته.......بیس خوبی هم داره...
        در حد خودش بیست هس اره البته که.ولی کیفیت صدا 100درصد فرق خواهش کرد :agree:.درضمن بلندگو هالت از این معمولی ها هس یا بیضی یا به اصطلاح خربزه ای هستن.
        Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi00
          در حد خودش بیست هس اره البته که.ولی کیفیت صدا 100درصد فرق خواهش کرد :agree:.درضمن بلندگو هالت از این معمولی ها هس یا بیضی یا به اصطلاح خربزه ای هستن.
          کیفیت با چی فرق می کنه؟؟؟عجبا؟؟؟
          بلند گو های فابریک پراید فقط
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
            کیفیت با چی فرق می کنه؟؟؟عجبا؟؟؟
            بلند گو های فابریک پراید فقط
            خخخخخخخخخخ بلندگوی پراید بابا اون حتما بیس داره خخ اون کجا کنوود718 کجا
            Just God

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X