اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز در امپلی فایر ساخته شده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نویز در امپلی فایر ساخته شده

راستی دوستان 2 سئوال:

1.برای این فیش بلندگو ایا مادگی وجود داره؟

http://iran-micro.com/%D9%81%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%86%D9%82%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%28%D9%81%D9%84%D8%B2%DB%8C%29-%D8%AC%D9%81%D8%AA-p-499.html

2. مناسب ترین بلندگو برای این امپلی فایر چی هست؟
    کسی در مورد این سئوال ها: نظری نداره!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
      کسی در مورد این سئوال ها: نظری نداره!!
      درست یادم نیست ولی فک کنم یه جا مادگیشونو دیدم(مادگی که مثل همین نمونه بصورت فیشه)

و یه مادگی دیگه هم که دارن همین فیشها که پشت اسپیکر و ضبط و... این نمونشم هست جداگونه برا خرید.http://s3.picofile.com/file/8217320926/unnamed.jpg

در مورد سوال دومم اینکه توان این ای سی دو تا 30 وات هست پس باید یه بلندگو باشه که با 30 وات نسوزه.
      DD Audio & SP Audio

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:
        درست یادم نیست ولی فک کنم یه جا مادگیشونو دیدم(مادگی که مثل همین نمونه بصورت فیشه)
        و یه مادگی دیگه هم که دارن همین فیشها که پشت اسپیکر و ضبط و... این نمونشم هست جداگونه برا خرید.http://s3.picofile.com/file/8217320926/unnamed.jpg
        والا دقیقا همان چیزی که توی عکس گذاشتید را میخوام برای تلویزیون هم از شبیه به همین مادگی که برای ورودی av هست وجود داره ولی توی هیچ فروشگاه اینترنتی ندیدم! چون میخوام اسم قطعه اش بفهمم چی هست دقیقا!!
        در مورد سوال دومم اینکه توان این ای سی دو تا 30 وات هست پس باید یه بلندگو باشه که با 30 وات نسوزه.
        من خودم یک اسپیکر 3 تیکه Microlab مارک Lexus دارم دقیقا شبیه عکس زیر هست خود مداراش با ای سی tda7377 طراحی شده است و ان اسپیکر که با خط قرمز مشخص کردم نگاه کنید !!! باید مثلا 30 وات باشه ! یک اسپیکر میخوام بخرم شبیه به ان باشه ولی گیر نمیاد به صورت تک !!! ایا ان را جدا می فروشند !!

البته بلندگو ماشین هم هست ولی نمیدانم به درد میخورند یا نه ولی یکم گران هستند!!این ارزان ترین اش هست مثلا!! کدام یک از اینها بهتر هست؟
        http://www.digikala.com/Product/DKP-56431/Maxeeder-MX-1019-Car-Speaker/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D9%8A%DA%A9%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%D9%85%DA%A9%D8%B3%D9%8A%D8%AF%D8%B1-MX-1019
        =================================
        راستی یک بلندگو از تلویزیون سیاه و سفید قدیمی در اوردم زمانیکه به مدار وصل کردم صدای اش خیلی ضعیف بود !! علت اش چی هست؟ به خاطر همین وات هست؟
        سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:والا دقیقا همان چیزی که توی عکس گذاشتید را میخوام برای تلویزیون هم از شبیه به همین مادگی که برای ورودی av هست وجود داره ولی توی هیچ فروشگاه اینترنتی ندیدم! چون میخوام اسم قطعه اش بفهمم چی هست دقیقا!!من خودم یک اسپیکر 3 تیکه Microlab مارک Lexus دارم دقیقا شبیه عکس زیر هست خود مداراش با ای سی tda7377 طراحی شده است و ان اسپیکر که با خط قرمز مشخص کردم نگاه کنید !!! باید مثلا 30 وات باشه ! یک اسپیکر میخوام بخرم شبیه به ان باشه ولی گیر نمیاد به صورت تک !!! ایا ان را جدا می فروشند !!

البته بلندگو ماشین هم هست ولی نمیدانم به درد میخورند یا نه ولی یکم گران هستند!!این ارزان ترین اش هست مثلا!! کدام یک از اینها بهتر هست؟
          http://www.digikala.com/Product/DKP-56431/Maxeeder-MX-1019-Car-Speaker/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D9%8A%DA%A9%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88-%D9%85%DA%A9%D8%B3%D9%8A%D8%AF%D8%B1-MX-1019
          =================================
          راستی یک بلندگو از تلویزیون سیاه و سفید قدیمی در اوردم زمانیکه به مدار وصل کردم صدای اش خیلی ضعیف بود !! علت اش چی هست؟ به خاطر همین وات هست؟
          سپاس
          سلام
          بلند گوی ماشین خواستی بزنی باند های فابریک پراید نسبتا خوبن......
          بلند گوس تلوزون قدرتی نداره....واس همینه که صداش کمه البته جعبه و...این چیز ها هم مهمه
          منظورت از اینه که یک بلندگوی اسپیکر رو جدا بدن؟؟؟نه نیست.!
          موفق باشی
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

درود
            دوست عزیز مشکل نویزتون برطرف شد؟

دیدگاه

بلند گوی ماشین خواستی بزنی باند های فابریک پراید نسبتا خوبن......
              فابریک پراید چقدره قیمت اش؟ چند وات هست؟
              بلند گوس تلوزون قدرتی نداره....واس همینه که صداش کمه البته جعبه و...این چیز ها هم مهمه
              بلندگو اش یکم بزرگ هست شاید بخاطر نداشتن ولوم صداش کم باشه !! به خاطر ان ماژول مزخرف مجبور شدم ولوم نزارم !! باید یک پی سی بی دیگه با ولوم درست کنم !!
              منظورت از اینه که یک بلندگوی اسپیکر رو جدا بدن؟؟؟نه نیست.!
              بله: بلندگو بدون ساب میخوام باشه !!
              دوست عزیز مشکل نویزتون برطرف شد؟
              هنوز تست نکردم: میخواستم اول از منبع تغذیه خیالم راحت بشه بعد برم سراغ روش شما !! این پاور که ادا در اورده !!! نمیتونم با پاور تست کنم !!! راستی حتما باید 600 اهم باشه مقاومت؟ ندارم با این مشخصه!!
              سپاس

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نویز در امپلی فایر ساخته شده

فابریک پراید چقدره قیمت اش؟ چند وات هست؟بلندگو اش یکم بزرگ هست شاید بخاطر نداشتن ولوم صداش کم باشه !! به خاطر ان ماژول مزخرف مجبور شدم ولوم نزارم !! باید یک پی سی بی دیگه با ولوم درست کنم !!بله: بلندگو بدون ساب میخوام باشه !!هنوز تست نکردم: میخواستم اول از منبع تغذیه خیالم راحت بشه بعد برم سراغ روش شما !! این پاور که ادا در اورده !!! نمیتونم با پاور تست کنم !!! راستی حتما باید 600 اهم باشه مقاومت؟ ندارم با این مشخصه!!
                سپاس
                صدای اون بلندگوی تلوزیون ربطی به ولوم نداره...وقتی ولوم نباشه صدا حد اکثره...
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نه دوست عزیز منظورم این حدود بود ، 1 کیلو هم جواب میده ، ولی مقاومت اهم پایین نذار ، در ضمن اگه ولوم اضافه میکنی هم این مقاومتو نذار .
                  یه آزمایش خیلی ساده بکن ، ورودی مدارتو به گراند مدار وصل کن ببین باز هم نویز داری ، نتیجشو بهم بگو .

دیدگاه

یه آزمایش خیلی ساده بکن ، ورودی مدارتو به گراند مدار وصل کن ببین باز هم نویز داری ، نتیجشو بهم بگو .
                    منظورتان این هست که از بین ان 3 سیم : سیم قرمز یا سبز(جفت سیم رنگی یا تک) را به گراند خود ورودی که سیم طلایی هست وصل کنم؟ اینطوری صدا پخش میشه اصلا؟
                    سپاس

دیدگاه

منظورتان این هست که از بین ان 3 سیم : سیم قرمز یا سبز(جفت سیم رنگی یا تک) را به گراند خود ورودی که سیم طلایی هست وصل کنم؟ اینطوری صدا پخش میشه اصلا؟
                      سپاس
                      سلام
                      من میگم شما اول تغذیه رو برسی کن تعویض کن حل نشد یه مقاومت 1کیلو بین گراند وسیم های سیگنال بذار برای هرکدوم جدا....موفق باشی
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سپاس
                        هیچ صدایی (نویز) از اسپیکر ها نباید خارج بشه ،اگه صدایی شنیده نشد میتونید نتیجه بگیرید آمپ شما سالمه و در ورودی داره نویز میگیره که کارتون با همون مقاومت ها حل میشه .
                        راستی زمانی که این تست رو انجام میدید هیچ منبع صوتی ( کامپیوتر یا موبایل برای مثال ) رو وصل نکنید به امپ که خروجی صداش میترکه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط keshtkarmohammad1995
                          هیچ صدایی (نویز) از اسپیکر ها نباید خارج بشه ،اگه صدایی شنیده نشد میتونید نتیجه بگیرید آمپ شما سالمه و در ورودی داره نویز میگیره که کارتون با همون مقاومت ها حل میشه .
                          راستی زمانی که این تست رو انجام میدید هیچ منبع صوتی ( کامپیوتر یا موبایل برای مثال ) رو وصل نکنید به امپ که خروجی صداش میترکه .
                          ممنون دوست عزیز: یعنی چی خروجی صداش میترکه ؟ یعنی فقط باید اسپیکر فقط به مدار وصل باشه؟
                          هر وقت تست کردم نتایج را اعلام می کنم.
                          سپاس

دیدگاه

سلام.برای تست دوتا بلندگوی پراید بگیرید 12هزار تومنه اگه یه چیز بهتر خواستید باند اکو همراه دونه ای 15 هزارتومنه و باید برای اسپیکر هاتون خودتون جعبه با چوب مثلا ام دی اف یا تخته سه لا بسازید،مشکل نویز هم از یه تغذیه خطی استفاده کنید و ابتدا با موبایل خودتون بهش ورودی صدا بدید این ماژول ها شانسی در میایند،یکیش درسته و تا عمر داشته باشی کار میده یکیش همون اول میسوزه،یکیش یه طرفش خروجی صدا میده یه طرفش کلا نویز میده
                            دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
                            قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
                            ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
                              سلام.برای تست دوتا بلندگوی پراید بگیرید 12هزار تومنه اگه یه چیز بهتر خواستید باند اکو همراه دونه ای 15 هزارتومنه و باید برای اسپیکر هاتون خودتون جعبه با چوب مثلا ام دی اف یا تخته سه لا بسازید،مشکل نویز هم از یه تغذیه خطی استفاده کنید و ابتدا با موبایل خودتون بهش ورودی صدا بدید این ماژول ها شانسی در میایند،یکیش درسته و تا عمر داشته باشی کار میده یکیش همون اول میسوزه،یکیش یه طرفش خروجی صدا میده یه طرفش کلا نویز میده
                              سلام
                              دوست عزیز کی میگه ماژولا شانسین؟؟؟؟من که تاخالا چند تا ازش گرفتم وچیزی درست کردمو فروختم خودممم دوتاش رو دارم یکی تو ماشین ییکی تو خونه تا الان کار می کرده...فعلا حدود 4ماهه که روی ماشینه...اخ نگفته....واسه کاسایی که درست کردم هم همینطور....این ماژولا حساس هستن ولی شانسی نیستن حتما باید واسه تغذیشون یه رگولاتور بذاری...حتی اگه 12ولت بود...موفق باشید
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
                                مممنون دوست عزیز: 2 تا بلندگو یعنی جفت 12 تومن هست؟ یا جدا؟ منظورتان از اکو همان باس هست؟ این بلندگو را کجاها دارند؟
                                در مورد ماژول برای من که شانسی در امد تا زدم به برق یک صدا کوچک داد و بعد وزوز و بعد بوی گند سوختن :mrgreen: من از یک سایت خریدم شاید انها ماژول بی کیفیت دادند!!
                                دوست عزیز کی میگه ماژولا شانسین؟؟؟؟من که تاخالا چند تا ازش گرفتم وچیزی درست کردمو فروختم خودممم دوتاش رو دارم یکی تو ماشین ییکی تو خونه تا الان کار می کرده...فعلا حدود 4ماهه که روی ماشینه...اخ نگفته....واسه کاسایی که درست کردم هم همینطور....این ماژولا حساس هستن ولی شانسی نیستن حتما باید واسه تغذیشون یه رگولاتور بذاری...حتی اگه 12ولت بود...موفق باشید
                                برای شما مارک ماژول چی هست؟
                                سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X