سام-سیروس عزیز بازم تشکر :bye
اون دوتا مداری رو که بار دوم گذاشتین رو میشه دوباره قرار بدین؟ رو صفحه وب، من لینکی رو نمیبینم
این پروژه خیلی قشنگه و با اینکه قبلا با این اسم ؛ پروژه های زیادی درست شده ولی اگه موفق بشم فکر نکنم با بقیه بشه از نظر کارایی(درصدخطا) مقایسش کرد
دعا کنید موفق بشم :smile:
*_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*
سام-سیروس عزیز بازم تشکر :bye
اون دوتا مداری رو که بار دوم گذاشتین رو میشه دوباره قرار بدین؟ رو صفحه وب، من لینکی رو نمیبینم
این پروژه خیلی قشنگه و با اینکه قبلا با این اسم ؛ پروژه های زیادی درست شده ولی اگه موفق بشم فکر نکنم با بقیه بشه از نظر کارایی(درصدخطا) مقایسش کرد
دعا کنید موفق بشم :smile:
خواهش میکنم نمیدونم به کارت میاد یا نه اون دو تا جالب هست امیدوارم کارت رو بتونه ردیف کنه
نه هر دو باز شد :applause:
اولی که واقعا عالی و حتما میشه استفاده کرد(تشکر)
دومین لینک هم ظاهرا خوبه ولی من از Fig.1 سر در نمیارم ولتاژ مدارش واسه preamp چرا 200- و 300- ولته؟ oo:
حالا دور از پروژه و این حرفا میپرسم، مدار ظاهر ساده ایی داره ولی نمیتونم درک کنم، میشه Fig.1 رو تحلیل کنی؟ :nerd:
*_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*
سام-سیروس درست فرمودن؛ میکروفن خازنی معمولیه
راستی یه op-amp دیوانه دیدم ببینم چه میکنه؟ op177 قیمتش هم حدود 5 تومانه ، وای مردم از دیدن ... انقدر به وجد نمیان فکر کنم خودم هم دارم کم کم دیوانه میشم
شما هم حتما یه نگاه به دیتاشیتش بندازین
سام-سیروس درست فرمودن؛ میکروفن خازنی معمولیه
راستی یه op-amp دیوانه دیدم ببینم چه میکنه؟ op177 قیمتش هم حدود 5 تومانه ، وای مردم از دیدن ... انقدر به وجد نمیان فکر کنم خودم هم دارم کم کم دیوانه میشم
شما هم حتما یه نگاه به دیتاشیتش بندازین
مداری که من دارم فقط از یک مقاومت و یک خازن و باتری تشکیل شده . مدار من در واقع یک نوع میکروفن یقه ای هست که اگر خروجی اون رو به جک ورودی میکروفن یک دستگاه اکو بزنیم می تونیم صحبت کنیم ولی میکروفن خازنی بدون این مدار رو اگر به ورودی یک دستگاه اکو بزنیم اصلا" صداش درنمیاد.
اگر فکر میکنید نیاز دارید براتون بکشم.
مداری که من دارم فقط از یک مقاومت و یک خازن و باتری تشکیل شده . مدار من در واقع یک نوع میکروفن یقه ای هست که اگر خروجی اون رو به جک ورودی میکروفن یک دستگاه اکو بزنیم می تونیم صحبت کنیم ولی میکروفن خازنی بدون این مدار رو اگر به ورودی یک دستگاه اکو بزنیم اصلا" صداش درنمیاد.
اگر فکر میکنید نیاز دارید براتون بکشم.
این که خیلی جالبه ، اگه ممکنه بکشید ببینیم چطور کارمیکنه؟ واقعا اگه میکروفن یقه ای شما از نوع میکروفن های خازنی معمولی باشه و شما هم که فرمودین مدار فقط مقاومت و خازن و باتری داشته باشه(که نمیدونم چطور داره تقویت میشه!) انصافا مدار شما :eek:
شاید یه فیلتره که بدون اون دستگاه اکو کار نمیکنه، نظرت چیه؟
برادر LEO :applause:
کم کم داره عنوان تاپیک با محتویاتش هماهنگ میشه
راستی مدار سوم که دست نویسه رو خودتون طراحی کردین؟ اگه مدارش رو بستین میکروفنش از چه نوعی بود؟ میشه نتیجه تقویت مدار رو بگین؟
این که خیلی جالبه ، اگه ممکنه بکشید ببینیم چطور کارمیکنه؟ واقعا اگه میکروفن یقه ای شما از نوع میکروفن های خازنی معمولی باشه و شما هم که فرمودین مدار فقط مقاومت و خازن و باتری داشته باشه(که نمیدونم چطور داره تقویت میشه!) انصافا مدار شما :eek:
شاید یه فیلتره که بدون اون دستگاه اکو کار نمیکنه، نظرت چیه؟
سلام
از بین مداراتی که جناب leo قرار دادند من خودم دومی رو ساختم و اتفاقا" خودم اولین بار این مدار رو تو سایت قرار دادم اون مدار برای میکروفن های دینامیک خوبه.
یه سوال فرض کنیم شما میکروفن خازنی رو ساختید خروجی اون رو به چی می خواهید وصل کنید ؟؟؟
اگه تقویت دامنه سیگنال به 5v رسید مستقیم به adc میکرو ؛ ولی اگه بعد تقویت بازم دامنه سیگنال در حد
میلی ولت بود اون وقته که بازم باید به روشی که دقیق و پایدارتر باشه سیگنال تقویت بشه تا به 5v برسه
یه سوال
سیگنال خروجی میکروفن دینامیکی شما تو ورودی و خروجی مدار تقویت کننده که فرمودین خودتون طراحی کردین چقدر بود؟(میکروفن رو چند خریدین؟)
دیدگاه