اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست پری آمپلی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست پری آمپلی

نوشته اصلی توسط AVR-MEGA8
    سلام
    ممنون ، پس 4.7 میکروفاراد میزارم.
    راستی قسمت سمت چپ یه قسمتش نوشته L out R که باید به آمپلی فایر وصل بشه ، ولی خب اون قسمت پایینش که نوشته AUDIO چیه؟؟؟؟
    درود بر شما برای قسمت مورد نظر شما . من خروجی یک ماژول تیونر AM\FM که از روی پخش قدیمی اتوموبیل برداشته بودم رو متصل کردم . یک بار هم یک USB player بسته به کار شما میتونه تغییر کنه و برای دستگاه هایی هست که نیاز به افکت ندارند و فقط منظور تقویت هست
    خاک شو پیش ازآنکه خاک شوی

"If you want to go fast, go alone.
    If you want to go far, go together"

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون :rolleyes:
      پس حدسم درست بود :nerd: دیگه تقریبا تموم شد ، میخوام وصلش کنم به برق ولی میترسم :biggrin:
      حالا یه سوال دیگه هم بپرسم اگه اتفاقی مثلا یه جا لحیمش مشکل داشته باشه و مدار تو اون نقطه قطع باشه مدار میسوزه یا کار نمیکنه؟

دیدگاه

یه مشکل برای اتصال برق!
        اینارو ببینید:

تغذیه دوبل دارم ، که قراره مشترکا برای آمپلی و پری استفاده بشه ، حالا چجوری وصل کنم؟
        پری که مشخصه ، 15 0 15- بهش وصل کنم و برای آمپلی فایر از 15 و 15- میشه استفاده کرد ولی خب یه نگاه بکنید به خروجی پری و ورودی آمپلی فایر ، اگر GND و R قسمت خروجی پری به IN و GND آمپلی وصل بشه چی میشه؟ آخه بخش GND توی دو مدار 15 ولت اختلافشون هست! (در واقع GND پری 0 تغذیه و GND آمپلی فایر 15- تغذیه است :biggrin
        اگه سیم gnd دو مدار وصل نشه و فقط خروجی L یا R پری به IN آمپلی وصل بشه چی میشه؟
        خودمم زیاد متوجه نشدم چی گفتم :biggrin: ولی خواهشا راهنمایی کنید :redface:

دیدگاه

یه مشکل برای اتصال برق!
          اینارو ببینید:

تغذیه دوبل دارم ، که قراره مشترکا برای آمپلی و پری استفاده بشه ، حالا چجوری وصل کنم؟
          پری که مشخصه ، 15 0 15- بهش وصل کنم و برای آمپلی فایر از 15 و 15- میشه استفاده کرد ولی خب یه نگاه بکنید به خروجی پری و ورودی آمپلی فایر ، اگر GND و R قسمت خروجی پری به IN و GND آمپلی وصل بشه چی میشه؟ آخه بخش GND توی دو مدار 15 ولت اختلافشون هست! (در واقع GND پری 0 تغذیه و GND آمپلی فایر 15- تغذیه است :biggrin
          اگه سیم gnd دو مدار وصل نشه و فقط خروجی L یا R پری به IN آمپلی وصل بشه چی میشه؟
          خودمم زیاد متوجه نشدم چی گفتم :biggrin: ولی خواهشا راهنمایی کنید :redface:
          من متوجه شدم چی میگی
          ببین باید گراند هر دو رو به هم وصل کنی ولی اینجا همون طور ک گفتی گران پری 0 هست و گراند امپ منفی 15 و تا به هم وصل کنی اتصال کوتاه میشه و تعدیه ...

دیدگاه

سلام
            راهی هست بشه این مشکل را حل کرد؟ اگر گراند رو بیخیال بشم و فقط سیم L یا R پری رو به in آمپلی وصل کنم کار میکنه؟ مشکلی پیش نمیاد؟

دیدگاه

دوست عزیر یعنبی گرند نداره
              درست نگاه کن هر دو مدار گرند داره رد pcbنوشته شده gnd
              طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
              امروز رو کامل زندگی کن...
              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

خواهشا با دقت پست های قبلی را بخونید ، مشکل اختلاف ولتاژ گراند مدارها است.

برای تغذیه از ترانس دوسر 24 ولت استفاده کردم و با خازن به این روش سه خروجی - و 0 و + ازش گرفتم.(البته ماژول افزاینده ای که در زیر میبینید رو نزاشتم چون ولتاژ کافی بود ولی بقیه مدار همینه)

حالا برای پری از سه سر و برای آمپلی از دو سر - و + استفاده کردم ، گراند پری میشه 0 و گراند آمپلی فایر میشه -17 dc که اگر به هم وصل بشن.... :cry:
                چه کنم؟:(

دیدگاه

در اصل ترانس بعد از خازن ها سه سر 0 17 34 رو داره که ما چون 17 رو گراند در نظر گرفتیم میگیم -17 0 17 حالا به نظرتون بشه با آیسی ولتاژ منفی مدارو رو -34 کنیم تا با استفاده از 0 -17 و -34 بشه پری رو راه انداخت؟ اینطوری گراند ها مثل هم میشن...
                  مدار پری مصرفش کمه ، اگه با آیسی میشه چنین کاری کرد شماره آیسی رو لطفا بگید.
                  و اگر کسی راه حل بهتری هم داره ذکر کنه.
                  باتشکر

دیدگاه

برا تغذیه تن کنترل از ای سی 7815و7915 استفاده کن و از 0و17 هم بده به امپ
                    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

با 17 ولت قدرت آمپ خیلی کم میشه:( من میخواستم 34 ولت رو آمپ اعمال کنم.....

دیدگاه

اونطوری نمیشه اتصال کوتاه پیش میاد
                        حالا چرا گیر دادی به این امپ 2030 خودش با دوبل 17 راحت راه اندازی میشه و قدرت خوبی داره این مدار برا زمانی طراحی شده که ولتاژ دوبل موجود نباشه.
                        اگر با ولتاژ دوبل بسازی خازن کوپلاژ خروجی هم حذف میشه تو نت سرچ کن مدارات بهتری هم هست.
                        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

آخه برد این مدارو قبلا ساخته بودم ، اگر میشه با تغییر دادن جزئی یه کار کرد ولتاژ دوبل بخوره بگید وگرنه مجبورم دوباره مدار جدید بسازم:((

دیدگاه

آخه برد این مدارو قبلا ساخته بودم ، اگر میشه با تغییر دادن جزئی یه کار کرد ولتاژ دوبل بخوره بگید وگرنه مجبورم دوباره مدار جدید بسازم:((
                            خب برا پری ی ترانس دیگه بگیر دوبل 9 ولت 300 میلی امپر قیمتش 4 5 تومن میشه ی پل دیود 1 امپر به علاوه 2 تا خازن 680 میکرو و 100 نانو هم براش بزار
                            بهتر از اینه ک بری سراغ ی مدار دیگه

دیدگاه

مطمئنی ولتاژ گراند ها با ترانس دوبل 9 یکی میشه؟ آخه گراند ها قرار به هم وصل بشن
                              -----------------------------------------------------------------------
                              یه سوال اگه گراند پری و آمپلی به هم وصل نباشند چی میشه؟ کلا سیستم کار نمیکنه؟

دیدگاه

مطمئنی ولتاژ گراند ها با ترانس دوبل 9 یکی میشه؟ آخه گراند ها قرار به هم وصل بشن
                                -----------------------------------------------------------------------
                                یه سوال اگه گراند پری و آمپلی به هم وصل نباشند چی میشه؟ کلا سیستم کار نمیکنه؟
                                اره گراند ههاشو اینطوری میتونی به هم وصل کنی

اگه گراند ها به هم وصل نباشه کار نمیکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X