اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص نمونه های اصلی توشیبا از تقلبی 2sc5200 و 2sa1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

• apex111
    replied
    پاسخ : تشخیص نمونه های اصلی توشیبا از تقلبی 2sc5200 و 2sa1943

سلام.دوست عزیز نکات خوبی در مورد قطعات تقلبی گفتند من نمیدانم شاید ممکنه کاملا درست باشد اما من ترانزیستورهای a1943 وc5200 دارم ک بعد ممیز سه رقمی است و زیر دورقمش یک خط تیره دارد ومدتها در امپ گذاشتم وکار میکند حال دیگر نمیدانم قضیه از چه قرار است.

یک دیدگاه بنویسید:

• shahpoori
    replied

قطعات با کیفیت را از فروشندگان معتبر و خوشنام بخرید.مثلا در اصفهان فروشگاه محمد الکترونیک سعی میکنه قطعات با کیفیت را وارد کنه.قیمتهاشم منصفانه است.
    زرگرزاده هم قطعه خوب سفارش بدی میاره ولی خیلی گرونجونه و حسابی گوشت میبره.

یک دیدگاه بنویسید:

• mohamadrezaa
    replied

خدا لعنتشون کنه (واردکنندگان قطعات آشغال)
    یه بار پروژه ای داشتم با ask بعد از روز ها متوجه شدم شدم که باید 15بار دیتا ارسال کنم به صورت رندوم تا بعدا ماژول گرم بشه و درست ارسال کنه :eek: آخه کسی نیست بهشون بگه مگه لکوموتیو هست که باید گرم بشه و کار کنه :angry: :angry:
    آخه بیشعورها (واردکنندگان قطعات آشغال) نمیدونم قطعات الکترونیکی وارد میکنن یا لکوموتیو

تنها راهش اینه که خودمون بسازیم :nice:

یک دیدگاه بنویسید:

• real_ahmadi
    replied

با عرض سلام
    منم موافقم....کیفیت خیلی پایینه......تقلبی و پکیده...رگولاتور سئیچینگ ها مثل خطی میمونن بعد 1 دقیقه بوم....
    خازن ها بی کیفیتن نویز توی خروجی امپلی فایر داریم...
    و...
    خیلیه ....

یک دیدگاه بنویسید:

• sajad220
    replied

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
    سلام دست خوش دمت گرم
    از همین جا سلام میرسونم به وارد کننده های نامرد و بی غیرت و ان شا الله همشون نابود بشن سر به تنشون نباشه که این جور با دوستاران الکترونیک و صوتی و غیر صوتی بازی نشهو سرشون کلاه نره :angry: :angry: :angry:
    سلام ولا منم بیچاره کردن یعنی همه رو بیچاره کردن نامردا با این قطعاتشون

یک دیدگاه بنویسید:

• MEHDI EMZ
    replied

سلام دست خوش دمت گرم
    از همین جا سلام میرسونم به وارد کننده های نامرد و بی غیرت و ان شا الله همشون نابود بشن سر به تنشون نباشه که این جور با دوستاران الکترونیک و صوتی و غیر صوتی بازی نشهو سرشون کلاه نره :angry: :angry: :angry:

یک دیدگاه بنویسید:

• تشخیص نمونه های اصلی توشیبا از تقلبی 2sc5200 و 2sa1943

سلام این روزها نمونه های تقلبی از نوع توشیبا وارد ایران شده که از روی lot number قابل تشخیص است که عدد مذکور دقیقا زیر سریال قطعه نوشته شده که با 0 و یک ممیز در بالا شروع میشود و بعد ممیز یک عدد با یک خط بر زیر ان قرار دارد اما موضوع سر عدد بعد از ممیز است که اگر صفر بود مثل 016 یا 043 یا غیره ترانزیستور 100 در صد تقلبی و بیشتر از چند دقیقه جواب نمیدهد (البته برای من در ترانزستور هایی که نوشته شان زرد رنگ بود واقف بود ) اما نوشته ترانزیستور با رنگ سفید و وکمی بولد bold در این صورت نه تنها اول نباید صفر باشد بلکه باید زیر سه رقم باشد مثل 4B اما گر چیزی مانند 418 و غیره بود قطعه تقلبی است و شاید قبل از اینکه روی کار بیاندازید قطعه سوخته باشد اهم چک فراموش نشود :read: در ضمن پشت قطعه نباید پر از خط وخش باشد حواستان در نمونه های رنگ سفید پشت قطعه کاملا سالم است
    من اله توفیق
    :biggrin:
    دوستانعکس نزاشتم چون خیلی درست معلوم نمیشد
لطفا صبر کنید...
X