سلام می بخشی مدار میکسر کجاشه؟؟؟؟
توی اون سایت پیدا نکردم
این مداره خوبه؟؟؟؟از دوتاورودیش میخوام استفاده کنم لطفا یه نگاه بهش بندازین ببینید خوبه یانه...خروجش هم میدم به امپلی فایر
سلام دوباره من اینو روی برد بورد بستمش.....صداش خیلی زیر بود...اصلا بم نداشت خازم های ورودیش رو 470نانو گزاشتم صدا بهتر شد....ولی بازم اونجوری که باید باشه نبود.....
یه نویز خیلی زیادی هم توی صدا بود که وقتی صدارو بلند می کردم نویز نبود....
اگه میشه همینو بهترش کرد که هیچی بگید باید چیش رو تغییر بدم اگه نمیشه یه مدار دیگه بهم معرفی کنید...
مرسی
دوست گرامی
درحال جاظر در اکثر کاربردهای صوتی حرفه ای از نرم افزار برای میکس و ادیت صدا و تصویر استفاده میشود ... با این حال اگر مدار الکترونیکی میکسر را خواسته باشید توجه کنید که برای کیفیت مناسب کلیه نکات مربوط به شیلد ، کیفیت قطعات و کیفیت تغذیه را در نظر داشته باشید
در مدارهای جدی معمولا از تقویت کننده های عملیاتی استفاده میگردد ولی بهتره قبلش این مقاله را ببینید که جالبه
دوست گرامی
درحال جاظر در اکثر کاربردهای صوتی حرفه ای از نرم افزار برای میکس و ادیت صدا و تصویر استفاده میشود ... با این حال اگر مدار الکترونیکی میکسر را خواسته باشید توجه کنید که برای کیفیت مناسب کلیه نکات مربوط به شیلد ، کیفیت قطعات و کیفیت تغذیه را در نظر داشته باشید
در مدارهای جدی معمولا از تقویت کننده های عملیاتی استفاده میگردد ولی بهتره قبلش این مقاله را ببینید که جالبه
سلام
مرسی از کمکتون به نظرتون کدوم رو بسازم؟؟؟میخوام دوتا ازش بسازم 2تاورودی هم بیشتر نداشته باشه...کیفیتش هم خوب باشه...
مدار هایی که دادید بسیار بزرگ بودن کانال هاشون هم زیاد بود اگه میشه یه دوکاناله پرکیفیت بهم معرفی کنید
جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۲۳:۲۵ ۱۳۹۵/۰۳/۱۰.
ممنون مدار ها خیلی بزرگ و .....هستن اگه میشه یه مدار کوچیک دوکانال بدید که تغذیش هم تک باشه...چون قراره دوتا ازش بسازم(اگه ترانزیستوری باشه عالی میشه)
می بخشید که خواسته هام زیاده.
دیدگاه