اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[گفتگو و تبادل نظر]برای استودیو از چه آمپ و باندی استفاده کنیم؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

[گفتگو و تبادل نظر]برای استودیو از چه آمپ و باندی استفاده کنیم؟؟

سلام به دوستان و اساتید گرامی

من میخوام برای استودیو یکی از دوستان یک سیستم صوتی درست کنم. قبلاهم آمپ چند تا درست کردم و اونقدر ها مپتدی نیستم ولی این آمپی که میخوام بسازم قضیه ش فرق داره با بقیه.

همون طور که میدونید چون میخوام از این سیستم صوتی در استودیو استفاده کنم ، قدرت برام مهم نیست در حد 30 یا 40 وات هم زیاده ، و در کل کیفیت برام مهمه و میخوام تمام فرکانس های 20 تا 20کیلو هرتز که محدوده شنوایی انسان هست ، پخش بشه.
    حالا سوال من اینه که از چه نوع آمپی استفاده کنم؟؟
    آیا ای سی های stk جوابگوی نیاز من هست؟؟
    من یه آی سی 150-412 stk دارم که توی دیتاشیتش نوشته بود محدوده فرکانس از 20 تا 20کیلو هرتز. آیا این ای سی واقعا اینقدر کیفیت داره؟؟
    در ضمن یه سوال دیگه: توی سیستم های صوتی مانیتورینگ ، هم از باند استفاده میشه و هم از تیوتر ، یعنی فرکانس های بالا رو به تیوتر دادن. من هم میخوام توی این سیستمی که میخوام درست کنم از تیوتر استفاده کنم.
    خواهشا نظرات خودتون رو بگین. ممنون از همه ی دوستان
    جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۳:۰۰ ۱۳۹۵/۰۵/۱۷.

پاسخ : برای استودیو از چه آمپ و باندی استفاده کنیم؟؟

خود امپ فقط یه قسمت از کیفیت یک سیستم صوتی هست
    کیفیت یه سیستم به منبع تغذیه مدار کنترل وپارامترهای زیادی بستگی داره ای سی های stkقدرت خوبی داره اما با چند موردی که کار کردم متاسفانه به نویز حساسیت زیادی داره.
    پیشنهاد میکنم یه مدار گسسته بسازی با یه تن کنترل با کیفیت.
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام
      دستمون درست میگه ای سی های stk به نویز حساسیت زیادی دارن و خروجیشون هم حساسه اگه یه اتصالی کنه خروجیش ای سی می سوزه خیلی هم داغ میشه...مدار گسسته استفاده کن
      راستی از این سیستم واسه چی مخوای استفاده کنی؟؟؟منظورم اینه که توی استودیو واسه سخنرانیه؟؟؟/اگه اینطوره بلندگو باید فول رنج باشه
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
        راستی از این سیستم واسه چی مخوای استفاده کنی؟؟؟منظورم اینه که توی استودیو واسه سخنرانیه؟؟؟/اگه اینطوره بلندگو باید فول رنج باشه
        نه واسه یه استودیو که کارای ضبط و آهنگ سازی و میکس و مستر توش انجام میشه که واسه یکی از دوستان است.
        با همون اسپیکر داغونی که داره آهنگ های خیلی خوبی میسازه ولی واسه میکس و مستر نمیتونه کار کنه چون نیازه که تمام صدا ها پخش بشه

من چند تا طرح مدار گسسته دارم یدونه 100 وات هست با ترانزیستور c5200 و دو سه تا ازش ساختم و کیفیتش خوب بود.

حالا یه سوال توی ذهنمه: توی مدارات گسسته ، هر فرکانسی در ورودی بدیم همونو به صورت تقویت شده در خروجی بهمون تحویل میده. با این حساب پس آیا میتونه از 20 هرتز تا 20کیلو هرتز رو پخش کنه؟؟
        حالا یه فکر دیگه ای هم توی ذهنم هست و اینه که فکر کنم من باید از دوتا آمپ استفاده کنم درسته؟؟ یکی برای مید رنج و یکی برای تیوتر؟؟ یا اینکه تیوتر با خازن به همون یدونه آمپ وصل میشه؟؟

در ضمن همون طور که دوست عزیزمون gh.kh گفتن یه تن کنترل با کیفیت هم نیازه که به صدای خروجی کارت صدا جون بده و کیفیتش کم نشه. آیا مدار تن کنترل حرفه ای کسی داره؟

دیدگاه

ببین دوست عزیز
          یه امپ خوب امپیه که دارای کمترین thd باشه یعنی فقط ورودی رو تقویت کنه و در هیچ تغییری در اصل سیگنال یا ورودی ایجاد نکنه.
          اکثر تقویت کنندها در مینیمم یا ماکزیمم خود روی به دلیل طراحی یا کیفیت و محدوده قطعات دچار این مشکی میشن .
          پس برای یه کار حرفه ای باید دنبال مداراتی بگردد که کمترین thdرو داشته باشن. چه در طبقه قدرت چه در طبقات قبل نظیر پری و مدارات کنترلی .
          که در استودیو معمولا مدارات کنترلی از اهمیت بیشتری برخوردارن .
          طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
          امروز رو کامل زندگی کن...
          (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

شما باید یه امپلی فار درست کنید مثل دایناکورد که هم کیفیت خوبی داره هم تون و کنترل خوب و مخصوص استودیو هستش

واسه این کار باید خیلی بگردی و یه مدار امپلی فایر خوب پیدا کنی که THD(هارمونیک)کمتری داشه باشه

شاید توی این کار نیاز باشه چند تا امپ درست کنی تا به یه نتیجه درست و حسابی برسی ...ولی پشیمون نشو وادامه بده حتما موفق میشی مدار امپلی فایر درست حسابی توی انجمن زیاده بگرد یکیش رو انتخاب کن و بساز
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با این حساب فکر کنم به یه اسیلوسکوپ و یک سیگنال جنراتور نیاز داشته باشم که فرکانس های مختلف رو روی ورودی آمپ یا تن کنترل یا پری آمپ بدم و در خروجی روی اسیلوسکوپ ببینم. این طوری فکر کنم به اون نتیجه ای که میخوام برسم.
              در ضمن آیا با توجه به نیازی که دارم و اهمیت زیاد کیفیت صدا ، من باید بیشتر باید دنبال آمپلی کلاس A باشم؟؟؟
              شما پیشنهادتون چیه؟
              باز هم ممنون از راهنمایی های شما دوستان.
              جدیدترین ویرایش توسط cjmj; ۰۷:۰۵ ۱۳۹۵/۰۴/۰۵.

دیدگاه

سلام خسته باشید شما اگه 30 تا 50 وات احتیاج داری زیاد نگران tdh یه مدار گسسته نباش مدارات پیش ساخته کلاس دی تو بازار هست میتونی استفاده کنی ولی من مدار پایوونیر 200 وات رو که تو انجمن هست بهت پیشنهاد میدم خودم که برا یه سیستم کیفیتی ساختمش خیلی خوب جواب داد

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                  مطمئنا کار شما به پای محصولات استودیویی نمی رسه اما می تونی چیزی بسازی که راضی کننده باشه. همانطوری که دوستان اشاره کردند تغذیه بدون ریپل و تن کنترل و همچنین خود مدار آمپ اهمیت ویژه ای داره. من نظرم این هست که از پری تن کنترل ترانزیستوری استفاده کنی.
                  موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
                    سلام دوست عزیز
                    مطمئنا کار شما به پای محصولات استودیویی نمی رسه اما می تونی چیزی بسازی که راضی کننده باشه. همانطوری که دوستان اشاره کردند تغذیه بدون ریپل و تن کنترل و همچنین خود مدار آمپ اهمیت ویژه ای داره. من نظرم این هست که از پری تن کنترل ترانزیستوری استفاده کنی.
                    موفق باشی.
                    درسته که نمیشه به پایه محصولات شرکتی برسه. چون من طراح آمپلی نیستم. اما اگه طرحی باشه که دوستان جواب گرفته باشند از کیفیتش ، من توانایی ساختنش رو دارم چون مپتدی هم نیستم در اون حد.

سلام خسته باشید شما اگه 30 تا 50 وات احتیاج داری زیاد نگران tdh یه مدار گسسته نباش مدارات پیش ساخته کلاس دی تو بازار هست میتونی استفاده کنی ولی من مدار پایوونیر 200 وات رو که تو انجمن هست بهت پیشنهاد میدم خودم که برا یه سیستم کیفیتی ساختمش خیلی خوب جواب داد
                    دوست عزیز امکانش هست که لینکش رو قرار بدین. ممنونم میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cjmj نمایش پست ها
                      درسته که نمیشه به پایه محصولات شرکتی برسه. چون من طراح آمپلی نیستم. اما اگه طرحی باشه که دوستان جواب گرفته باشند از کیفیتش ، من توانایی ساختنش رو دارم چون مپتدی هم نیستم در اون حد.
                      ابتدا تغذیه ای که می تونی فراهم کنی رو مشخص کن تا بشه بهتر راهنمایی کرد.

دیدگاه

دوست عزیز امکانش هست که لینکش رو قرار بدین. ممنونم میشم
                        سلام اینم لینکش http://www.eca.ir/forums/thread40061.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
                          ابتدا تغذیه ای که می تونی فراهم کنی رو مشخص کن تا بشه بهتر راهنمایی کرد.
                          تغذیه واسم مهم نیست هر ولتاژ و آمپری که نیاز باشه میتونم تهییه کنم.

تشکر میکنم از دوست عزیزمون madar1 که لینک رو قرار دادن.

یه سوال دیگه هم داشتم:
                          به نظر شما روی آمپ لامپی مانور بدم خوبه؟؟ در کل دوست داشتم یکی بسازم و صداش رو بشنوم ولی حالا که به یه آمپ با کیفیت نیاز دارم به نظرتون برای ساخت آمپ لامپی چه راه هایی رو باید پشت سر بزارم؟؟

دیدگاه

یه سوال دیگه هم داشتم:
                            به نظر شما روی آمپ لامپی مانور بدم خوبه؟؟ در کل دوست داشتم یکی بسازم و صداش رو بشنوم ولی حالا که به یه آمپ با کیفیت نیاز دارم به نظرتون برای ساخت آمپ لامپی چه راه هایی رو باید پشت سر بزارم؟؟
                            سلام
                            در مورد آمپلی فایر لامپی هیچ تجربه ای ندارم و بنابراین نظری هم نمی تونم بدم.
                            اما چون از نظر تغذیه مشکی ندارید می تونید این مدار رو هم بسازید. من خودم ساختم و چند سالی هم هست که دارم استفاده می کنم. کیفیت و قدرت قابل قبولی داره. از طرفی نیازی به تنظیم بایاس نداره.
                            سلام دوستان :bye مدتی بود دوست داشتم یک آمپلی فایر دیگه با ماسفت درست کنم چون از قبل چند تا ماسفت داشتم (تا حالا 3 تا ساخته بودم ) بعد از کلی تحقیق و بررسی به این نتیجه رسیدم که همون مدار 100 وات با irfp9240 و irfp240 رو که خیلی از دوستان ساختند رو بسازم بنابراین رفتم فیبر و یک سری قطعات دیگه رو خریدم اما دلم زیاد راضی نبود

اگر تصمیم داشتی بسازی بگو تا بیشتر راهنماییت کنم.

دیدگاه

یه سوال دیگه هم داشتم:
                              سلام آمپ لامپی حتی با لامپ های چینی تو بازار هم خیلی گرون در میاد تجربه زیادی هم میخاد آدم خودش را میخاد شوما همون آمپ پایونیر را بسازی محدوده فرکانسی خیلی خوبی داره و میزان نویز خیلی پایین به راحتیم ساخته میشه فقط باید عایق کاری ترانزیستورها را حتما رعایت کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X