اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در باره ساخت آمپلی فایر و خرید باند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در باره ساخت آمپلی فایر و خرید باند

نوشته اصلی توسط amin tal نمایش پست ها
    ممنونم.پس لازم شد تا حتما این امپ رو بسازم
    این هم نقشه امپی که گفتم فقط یه نقشه جدید باقطعات جدید هم داره که مشخصه:
    لینک
    راستی تصور من اینه که برای کیفیت ساب لازم نیست که از امپهای با کیفیت مثل این استفاده کنیم.این رو برای این میگم که برای کاهش هزینه بزای بیس از ایسی مثل stk استفاده بشه.بنظرم کیفیت کانال بیس بیشتر به فیلتر اون بستگی داره..درسته؟
    سلام.
    این رو نساختم، ولی الان که دیدمش یادم افتاد کدومه.
    تقریبا شبیه Ax-14 هستش.

آی.سی های STK خوبن، ولی رو 4 اهم به مشکل میخورن، اکثر ساب ها هم 4 اهمی هستند.
    تا حدودی درسته که برای ساب کیفیت مهم نیست، ولی بعضی آمپ ها بیس خوبی ندارند.
    مثلا APEX B500 برای ساب مناسب نیست. صداش کریستالیه، خوب نمیکوبه.
    ولی آمپ سری Nmos فوق العاده کوبندگی داره.
    اما بله حق باشماست، نقش فیلتر برای ساب فوق العاده حیاتی هستش.
    بهترین امپ هم بدون فیلتر خوب کوبش مناسبی نخواهد داشت.

اما در نهایت ساب خودش گرونه، رو فرکانس های پایین تلفات حرارتی بالاست و هیت سینک خوب میخواد، خازن خوب میخواد، ترانس خوب میخواد.
    کسی که هزینه میکنه، 10 هزار تومن بیشتر هزینه کنه و آمپ خوب بسازه دیگه.
    اختلاف قیمتشون انقدر چشمگیر نیست که از کار کم کنیم.
    آمپ های تجاری رو نگاه نکنید، اونا تیراژ تولیدشون بالاست، 2 دلار از هزینه تمام شده کم کنند، سود های میلیون دلاری نصیبشون میشه.
    شما میخوای 1 عدد بسازی، خیلی مهم نیست.
    واسه ساب ماسفتی یا ترانزیستوری بسازید.

دیدگاه

با سلام باند 15 اینچ و آمپلی فایر 150 وات آماده کارم راه افتاد اما همچنان آمپ180 وات لازم دارم و حتما میخواهم برای کسی بسازم

دیدگاه

با سلام این باند و آمپلی فایر را از دوستم گرفتم به صورت موقت اما می خوام چیز ثابتی باشد
        ببخشید آمپی که گفتید 180 وات 6 ترانزیستور 2N3055 مدارش اینه اگه اینه کیفیت صداش چه طوره

دیدگاه

با سلام من آمپلی فایر 180 وات را دادم به دوستم برایم درست کرد اما مدار پری می خواهم که با میکروفن ورودی صوت آمپلی فایر را تامین کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gordbit
            سلام دوستان.
            من یه سوالی در ارتباط با آمپلی فایر دارم، اگه ممکنه راهنماییم کنید
            من یه آمپلی فایر معمولی دارم که توان خروجی 400 وات میده. می خوام از این آمپلی فایر برای اتصال به بلند گو های شیپوری ترانس مچینگ دار در برد بلند(100 متر) استفاده کنم .
            چه طور می تونم خروجی این آمپلی فایر رو تقویت کنم که در مسافت طولانی افت کیفیت پیدا نکنه؟
            میشه از ترانس مچینگ افزاینده در خروجی امپ استفاده کرد ؟
            اگه میشه چه طور ؟
            اگرم نمیشه راه حل شما چیه؟
            ممنون
            سلام
            100% باید از ترانس مپینگ استفاده کنید. یه ترانس مچینگ تهیه کنید تو راهنماش روش نصب و سیم کشی رو توضیح داده. اگر راهنما نداشت از فروشنده بخواهید که روش نصبش رو بهتون بگه.
            اگر بتونید ترانس مارک آزمون تهیه کنید ترانس خوبیه.
            موفق باشید

دیدگاه

سلام بچه ها
              خسته نباشید.آقا من مدار Apex 14 رو خواستم واسش تاپیک بزنم دیدم اینجا راجع بهش بحث شده حالا نمی دونم اینجا راجع بهش بحث بشه یا یه تاپیک جدا بزنم؟
              ساختم این مدارو ولی تو خروجی 15.5 ولت دی سی دارم. پتانسیومترو واسه بایاس می چرخونم که ولتاژ خروجی کم بشه آمپر خیلی می ره بالا مجبور می شم دوباره پتانسیومترو برگردونم سره جاش.
              نمی دونم واسه تنظیم بایاس نکته خاصی داره ؟ ممنون می شم راهنماییم کنید.
              اینم عکس از مدار.
              اگر هم می دونید یه تاپیک جدا بزنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sazhad نمایش پست ها
                سلام بچه ها
                خسته نباشید.آقا من مدار Apex 14 رو خواستم واسش تاپیک بزنم دیدم اینجا راجع بهش بحث شده حالا نمی دونم اینجا راجع بهش بحث بشه یا یه تاپیک جدا بزنم؟
                ساختم این مدارو ولی تو خروجی 15.5 ولت دی سی دارم. پتانسیومترو واسه بایاس می چرخونم که ولتاژ خروجی کم بشه آمپر خیلی می ره بالا مجبور می شم دوباره پتانسیومترو برگردونم سره جاش.
                نمی دونم واسه تنظیم بایاس نکته خاصی داره ؟ ممنون می شم راهنماییم کنید.
                اینم عکس از مدار.
                اگر هم می دونید یه تاپیک جدا بزنم.

http://s8.picofile.com/file/82909497...402_171723.jpg
                سلام دوست عزیز
                تو عکس دیدم که ترنزیستورهای درایور و قدرت رو توسط کانکتور به برد متصل کردید. این کار زیاد درست نیست .
                با تست بازر از متصل بودن تک تک پایه های ترانزیستورها به برد اطمینان حاصل کنید چون ممکنه عدم اتصال پایه های یکی از ترانزیستورها به برد باعث وجود ولتاژ دی سی در خروجی بشه.
                مدار دارای پروتکتور هست ؟ رله عمل میکنه و خروجی رو قطع میکنه ؟
                در ضمن برای تست مدار حتما یه لامپ 100 وات رشته ای با برق ورودی ترانس سری کنید.
                موفق باشید

دیدگاه

از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید واقعا ممنونم...
                  توی تستای اولیه این کانکتور نزاشتم و واسه اینکه شک کردم ترانزیستورهام سوخته باشن یا نیمسوز شده باشن کانکتور گزاشتم . تست کردم وصلن.قبل از اینکه کانکتور بزارم هم همین رفتارو داشت. بله مداره پروتکشن مدام عمل می کنه و رله رو قطع می کنه وبعد از چند ثانیه دوباره وصل می شه که باز چون دوباره تو خروجی دی سی داریم دوباره رله رو قطع می کنه.... ترانزیستورایی که کانکتور گزاشتم رو تعویض کردم ولی بازم همون رفتارو داره....خروجی رو با ورودیه پایین وصل کردم به بلندگو با کیفیت پخش می کنه ولی بخاطره وجود ولتاژ تو خروجی ترانزیستور5200 بعد از چند ثانیه بشدت داغ می کنه...
                  یکی یکی ترانزیستور کوچیکارو تو مدار تست کردم رفتار معقولی داشتن... دیگه نمی دونم چکار کنم؟؟

دیدگاه

قراره این مدار رو هر کس درست کنه با یه تنظیم بایاس ساده توسط اون پتانسیومتره خروجی صفر ولت بشه یا نکته خاصی داره؟
                    میشه گفت الان که تو خروجی ولتاژ دارم پس قطعا یکی از قطعاتم مشکل دارن ؟ یعنی می تونیم بگیم تنظیم بایاسش صرفا مختص اون پتانسیومتره 1 کیلو نیست؟

دیدگاه

از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید واقعا ممنونم...
                      توی تستای اولیه این کانکتور نزاشتم و واسه اینکه شک کردم ترانزیستورهام سوخته باشن یا نیمسوز شده باشن کانکتور گزاشتم . تست کردم وصلن.قبل از اینکه کانکتور بزارم هم همین رفتارو داشت. بله مداره پروتکشن مدام عمل می کنه و رله رو قطع می کنه وبعد از چند ثانیه دوباره وصل می شه که باز چون دوباره تو خروجی دی سی داریم دوباره رله رو قطع می کنه.... ترانزیستورایی که کانکتور گزاشتم رو تعویض کردم ولی بازم همون رفتارو داره....خروجی رو با ورودیه پایین وصل کردم به بلندگو با کیفیت پخش می کنه ولی بخاطره وجود ولتاژ تو خروجی ترانزیستور5200 بعد از چند ثانیه بشدت داغ می کنه...
                      یکی یکی ترانزیستور کوچیکارو تو مدار تست کردم رفتار معقولی داشتن... دیگه نمی دونم چکار کنم؟؟
                      سلام
                      برای اینکه عیب رو محدود کنیم این موارد رو انجام بده و گزارش کن.
                      اول بگو ترانسی که استفاده میکنی چند ولته ؟ دوبل هست یا تک ؟
                      حالا با ورودی برق ترانس یه لامپ 100 وات رشته ای سری کن.
                      به ورودی آمپلی فایر هیچ سیگنالی وصل نکن.
                      اون آمپر متر رو هم جدا کن.
                      ترانزیستورهای قدرت رو از مدار خارج کن و به مدار ولتاژ بده و ببین لامپ روشن می مونه یا خاموش میشه ( اگر لامپ روشن موند ترانس رو سریع از برق بکش )
                      (اول که مدار رو به برق میزنی یه لحظه لامپ روشن میشه و اگر مدار مشکلی نداشته باشه دوباره خاموش میشه)
                      نتیجه این کارها رو بهم بگو.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
                        اول بگو ترانسی که استفاده میکنی چند ولته ؟ دوبل هست یا تک ؟
                        ترانس دوبل 35 ولت هست که بعد از خازنها میشه دوبل 49.5 ولت دی سی
                        حالا با ورودی برق ترانس یه لامپ 100 وات رشته ای سری کن.
                        سری کردم...
                        به ورودی آمپلی فایر هیچ سیگنالی وصل نکن.
                        هیچی وصل نکردم...
                        اون آمپر متر رو هم جدا کن.
                        جدا کردم...
                        ترانزیستورهای قدرت رو از مدار خارج کن و به مدار ولتاژ بده و ببین لامپ روشن می مونه یا خاموش میشه ( اگر لامپ روشن موند ترانس رو سریع از برق بکش )
                        (اول که مدار رو به برق میزنی یه لحظه لامپ روشن میشه و اگر مدار مشکلی نداشته باشه دوباره خاموش میشه)
                        ترانزیستورای قدرت رو خارج کردم و لامپ توی لحظه اول یه لحظه روشن شد (خازنا شارژ شدن ) و بعد خاموش شد و ولتمتر هم به خروجی وصل کردم که ولتاژ خروجی رو ببینم ، ولتاژ کم کم بالا رفت و بعد از 5 ثانیه اینبار نه 15 ولت بلکه 2.3 ولت تو خروجی داشتم که رله خروجی رو جدا کرد و ولتاژ روی زنر هم 14 ولت بود....تو حالتی که ترانزیستورای قدرت رو وصل می کنم ولتاژ خروجی تا 15.3 ولت بالا می ره و رله اصلا قطع نمیکنه و ولتاژ روی زنر 2.5 ولته ؟!!!!؟؟
                        مهندس من یه اصلاح بکنم که قبلا اشتباه به شما اطلاعات داده بودم در مورد پروتکت مدار... روز اول که مدار رو تست کردم هم ورودی داشتم و هم خروجی به بلندگو وصل بود بعد از چند ثانیه که صدا میومد از بلندگوها مدار پروتکتش عمل می کرد و رله خروجیرو قطع می کرد و باید مدارو کلا از برق جدا می کردم تا خروجی دوباره وصل می کرد ولی الان که تست کردم بدونه ورودی و بدون اینکه تو خروجی بلندگو باشه و با وجود ترانزیستورای قدرت ولتاژ خروجی تا 15.3 ولت بالا رفت و مدار اصلا پروتکت نکرد!!!!!!!!

استاد کمک لطفا...
                        اصلا فکر نمی کردم همچین مداری انقدر اذیتم کنه....
                        جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۰:۰۰ ۱۳۹۶/۰۱/۱۴.

دیدگاه

ترانزیستورای قدرت رو خارج کردم و لامپ توی لحظه اول یه لحظه روشن شد (خازنا شارژ شدن ) و بعد خاموش شد و ولتمتر هم به خروجی وصل کردم که ولتاژ خروجی رو ببینم ، ولتاژ کم کم بالا رفت و بعد از 5 ثانیه اینبار نه 15 ولت بلکه 2.3 ولت تو خروجی داشتم که رله خروجی رو جدا کرد و ولتاژ روی زنر هم 14 ولت بود....تو حالتی که ترانزیستورای قدرت رو وصل می کنم ولتاژ خروجی تا 15.3 ولت بالا می ره و رله اصلا قطع نمیکنه و ولتاژ روی زنر 2.5 ولته ؟!!!!؟؟
                          مهندس من یه اصلاح بکنم که قبلا اشتباه به شما اطلاعات داده بودم در مورد پروتکت مدار... روز اول که مدار رو تست کردم هم ورودی داشتم و هم خروجی به بلندگو وصل بود بعد از چند ثانیه که صدا میومد از بلندگوها مدار پروتکتش عمل می کرد و رله خروجیرو قطع می کرد و باید مدارو کلا از برق جدا می کردم تا خروجی دوباره وصل می کرد ولی الان که تست کردم بدونه ورودی و بدون اینکه تو خروجی بلندگو باشه و با وجود ترانزیستورای قدرت ولتاژ خروجی تا 15.3 ولت بالا رفت و مدار اصلا پروتکت نکرد!!!!!!!!

استاد کمک لطفا...
                          اصلا فکر نمی کردم همچین مداری انقدر اذیتم کنه....
                          سلام
                          نقشه مدار رو ارسال کن تا نگاه کنم. عجله نداشته باش. مدار رو راه می اندازیم.
                          ولی این مشکل یا از یه قطعه بوجود اومده یا اینکه تو پی سی بی یه اشتباهی داری.
                          اول پی سی بی مدارت رو خوب و با حوصله چک کن مثلا تراک ها رو با بیزر چک کن.(لطفا با دقت و حوصله انجام بده ).

دیدگاه

ممنون که وقت می زارید، من فردا صبح می رم سره کار به مدت 2 هفته و اونجا کلا فرصت نمیشه کاری کنم .واسه همین امروز خیلی عجله می کنم....
                            این کل فایل مدار واسه بچه هایی که ممکنه بخوان درست کنند.

اینم عکس از پشت مدار که قبلا آپلود کرده بودم

آقا من ولتاژهای مدار رو هم اندازه گرفتم در حالی که یه لامپ سری بود و ورودی هیچی نبود و ترانزیستورای قدرت هم تو مدار بودن، گفتم شاید کمک کنه مشکل حل بشه.
                            ولتاژ کلکتور امیتر 5200 = 32.7 ولت...........ولتاژ بیس امیتر = 0.47 ولت
                            ولتاژ کلکتور امیتر 1943 = 62.6 ولت...........ولتاژ بیس امیتر = 0.37 ولت
                            ولتاژ دوسره مقاومت های 5 وات 0.33 اهمی هم صفر بود.
                            جدیدترین ویرایش توسط sazhad; ۲۱:۱۹ ۱۳۹۶/۰۱/۱۴.

دیدگاه

ممنون که وقت می زارید، من فردا صبح می رم سره کار به مدت 2 هفته و اونجا کلا فرصت نمیشه کاری کنم .واسه همین امروز خیلی عجله می کنم....
                              این کل فایل مدار واسه بچه هایی که ممکنه بخوان درست کنند.

اینم عکس از پشت مدار که قبلا آپلود کرده بودم

آقا من ولتاژهای مدار رو هم اندازه گرفتم در حالی که یه لامپ سری بود و ورودی هیچی نبود و ترانزیستورای قدرت هم تو مدار بودن، گفتم شاید کمک کنه مشکل حل بشه.
                              ولتاژ کلکتور امیتر 5200 = 32.7 ولت...........ولتاژ بیس امیتر = 0.47 ولت
                              ولتاژ کلکتور امیتر 1943 = 62.6 ولت...........ولتاژ بیس امیتر = 0.37 ولت
                              ولتاژ دوسره مقاومت های 5 وات 0.33 اهمی هم صفر بود.
                              بابت فایل ممنون.
                              اگر همین جوری بخوای بری جلو قطعا مدارت اسیب می بینه . من که نخواستم ولتاژ گیری کنی.
                              از سالم بودن ترانزیستورها مطمئن هستی؟؟ بلد هستی تستشون کنی؟
                              مشکلی نداره از سرکارت که اومدی ادامه بده .

دیدگاه

مهندس من ترانزیستورایی رو که کانکتور دارن تست کردم بیرونه مدار منطقی پاسخ میدن. با تست دیود مولتی متر مقاومت بیس امیتر و بیس کلکتور رو تست می کنم ولی hfe رو تست نمی کنم.
                                بقیه رو هم توی مدار به روش بالا تست کردم که باز اکی جواب دادن. یعنی مقاومت بیس کلکتور کمتر از بیس امیتر بود .
                                ولی منم به شخصه با شما موافقم.فکر کنم یه قطعا ای یه جا خیلی ساکت نشسته و خراب شده و همه مدارو خراب کرده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X