اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در باره ساخت آمپلی فایر و خرید باند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در باره ساخت آمپلی فایر و خرید باند

نوشته اصلی توسط sazhad نمایش پست ها
    مهندس من ترانزیستورایی رو که کانکتور دارن تست کردم بیرونه مدار منطقی پاسخ میدن. با تست دیود مولتی متر مقاومت بیس امیتر و بیس کلکتور رو تست می کنم ولی hfe رو تست نمی کنم.
    بقیه رو هم توی مدار به روش بالا تست کردم که باز اکی جواب دادن. یعنی مقاومت بیس کلکتور کمتر از بیس امیتر بود .
    ولی منم به شخصه با شما موافقم.فکر کنم یه قطعا ای یه جا خیلی ساکت نشسته و خراب شده و همه مدارو خراب کرده.
    گفتی وقتی تو خروجی ولتاژ داری رله خروجی رو قطع میکنه و دوباره وصل میکنه؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

من یه اشتباه تو مدارت پیدا کردم

جهت دیود 4148 رو تو کادری که مشخص کردم اشتباهه.
    جدیدترین ویرایش توسط mohammad1365; ۰۰:۵۱ ۱۳۹۶/۰۱/۱۵.

دیدگاه

وااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییی
      وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اییییییییی
      مهندس آبروم رفت
      مهندس باورم نمیشه اینکارو کردم...آقا من بهت ایمان آوردم
      من فردا صبح میرم جاشو عوض میکنم ببینم چی میشه الان امکانه دسترسی ندارم. تست میکنم جوابو می نویسم تا 2 هفته دیگه.ممنون که وقت گذاشتی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
        گفتی وقتی تو خروجی ولتاژ داری رله خروجی رو قطع میکنه و دوباره وصل میکنه؟
        مهندس عجیبه پروتکت نمیکنه!!! وقتی پروتکت میکنه که ترانزیستورای قدرت درآورده شده باشن ، تا به 2 ولت میرسه رله رو قطع میکنه.
        جهت دیود 4148 رو تو کادری که مشخص کردم اشتباهه.
        یواشکی هویه رو زدم به برق (آخه همه خواب بودن) جای دیودو عوض کردم. متاسفانه هنوز مثل قبله!!!

دیدگاه

مهندس عجیبه پروتکت نمیکنه!!! وقتی پروتکت میکنه که ترانزیستورای قدرت درآورده شده باشن ، تا به 2 ولت میرسه رله رو قطع میکنه.

یواشکی هویه رو زدم به برق (آخه همه خواب بودن) جای دیودو عوض کردم. متاسفانه هنوز مثل قبله!!!
          سلام
          انشاا.. بسلامتی که بر گشتی خبرم کن . من هنوز متوجه نشدم رله وصل میکنه یا قطعه .چون تو چند تا پست پاسخ متفاوت دادی.
          موفق باشی.

دیدگاه

سلام
            انشاا.. بسلامتی که بر گشتی خبرم کن . من هنوز متوجه نشدم رله وصل میکنه یا قطعه .چون تو چند تا پست پاسخ متفاوت دادی.
            موفق باشی.
            مهندس جان من اومدم سره کار...اینجا روزی 1 ساعت نت داریم با سرعت چراغ های نفتی فقط روی یه کامپیوتر
            واسه همین فقط می تونم پیامتون رو بخونم...
            مهندس حرفت درسته من بد توضیح دادم راجع به پروتکت کردن، الان یبار دیگه توضیح می دم و دیگه توضیحات قبلی راجع به پروتکت مدار رو نخونید.
            روز اول که مدار رو درست کردم توی تست اول به آمپلی ورودی دادم و خروجی رو وصل کردم به بلندگو 6 اهم 180 واتی. بعد پاور رو زدم و صدا پخش شد اما بعد از چند ثانیه رله خروجی رو قطع میکرد و توی همین چند ثانیه یکی از تراتزیستورای قدرت به شدت داغ میکرد. من خروجی رو گرفتم دیدم ولتاژ میاد که پروتکت میکنه و رله خروجی رو قطع میکنه.اما تو تستای بعدی و با چرخوندن پتانسیومتر که خواستم ولتاژ خروجی رو صفر کنم دیگه مدار پروتکتور عمل نکرد و عملا توی خروجی تا الان که در خدمتتون هستم 15 ولت دی سی داریم و مدار پروتکتور هم عمل نمیکنه.
            اما شما تو پستای قبل یجا به من گفتی ورودی رو جدا کن و خروجی هم جدا کن و ترانزیستورای قدرت هم از مدار خارج کن ببین لامپ سری روشن میمونه یا نه؟ و اینکه پروتکشن عمل میکنه یا نه؟ جواب اینه که توی این حالت یعنی بدون ترانزیستورای قدرت (5200 و 1943)بعد از چند ثانیه و وقتی که ولتاژ دی سی خروجی به 2 ولت میرسه مدار پروتکتور رله رو قطع میکنه.
            امیدوارم خوب توضیح داده باشم.

دیدگاه

مهندس جان من اومدم سره کار...اینجا روزی 1 ساعت نت داریم با سرعت چراغ های نفتی فقط روی یه کامپیوتر
              واسه همین فقط می تونم پیامتون رو بخونم...
              مهندس حرفت درسته من بد توضیح دادم راجع به پروتکت کردن، الان یبار دیگه توضیح می دم و دیگه توضیحات قبلی راجع به پروتکت مدار رو نخونید.
              روز اول که مدار رو درست کردم توی تست اول به آمپلی ورودی دادم و خروجی رو وصل کردم به بلندگو 6 اهم 180 واتی. بعد پاور رو زدم و صدا پخش شد اما بعد از چند ثانیه رله خروجی رو قطع میکرد و توی همین چند ثانیه یکی از تراتزیستورای قدرت به شدت داغ میکرد. من خروجی رو گرفتم دیدم ولتاژ میاد که پروتکت میکنه و رله خروجی رو قطع میکنه.اما تو تستای بعدی و با چرخوندن پتانسیومتر که خواستم ولتاژ خروجی رو صفر کنم دیگه مدار پروتکتور عمل نکرد و عملا توی خروجی تا الان که در خدمتتون هستم 15 ولت دی سی داریم و مدار پروتکتور هم عمل نمیکنه.
              اما شما تو پستای قبل یجا به من گفتی ورودی رو جدا کن و خروجی هم جدا کن و ترانزیستورای قدرت هم از مدار خارج کن ببین لامپ سری روشن میمونه یا نه؟ و اینکه پروتکشن عمل میکنه یا نه؟ جواب اینه که توی این حالت یعنی بدون ترانزیستورای قدرت (5200 و 1943)بعد از چند ثانیه و وقتی که ولتاژ دی سی خروجی به 2 ولت میرسه مدار پروتکتور رله رو قطع میکنه.
              امیدوارم خوب توضیح داده باشم.
              سلام
              باید رو مدار کار کنیم و الان چون دسترسی نداری توضیح دادن هم عملا بی فایدس.
              موفق باشی

دیدگاه

سلام
                چند تا وال واشر دارم سوخته هستن میبرد تعمیر کنم 12*1وات هست درایور هاشون سوخته نمیدونم از کجا بخرم،البته دوتا قطعه پایه هاشون ذوب شده یکی فکر کنم فیوز مقاومتی هست و اون یکی خازن 10میکرو 400ولت
                این دوتا رو عوض کنم درست میشه؟ یا کلا بردشرو عوض کنم؟ از کجا تهیه کنم؟این فیوز رو پیدا ننمیکنم،ضمنن دلیل سوختگی
                ارفته توشون

اینم تصویر درایور

دیدگاه

سلام
                  موفق باشی
                  سلام مهندس
                  من برگشتم.رفتم سراغ مدار و دوباره بررسیش کردم ولی همچنان مثل قبله.ممنون میشم راهنماییم کنید.

دیدگاه

سلام
                    موفق باشی
                    سلام مهندس
                    آقا من دوباره رفتم سراغ مدار و توی عکس همونطور که می بینید اون المان هایی که دورش خط کشیدم رو از مدار جدا کردم . در واقع با این کار خواستم کل مداره پروتکشن رو از مدار آمپلی جدا کنم و که مطمئن بشم مدار پروتکشن باعث ایجاد 15 ولت دی سی تو خروجی نباشه که بعد از تست دیدم بازم 15 ولت دی سی دارم تو خروجی
                    احتمال می دم یه قطعه ای خراب شده باشه...نمی دونم والا

دیدگاه

سلام مهندس
                      آقا من دوباره رفتم سراغ مدار و توی عکس همونطور که می بینید اون المان هایی که دورش خط کشیدم رو از مدار جدا کردم . در واقع با این کار خواستم کل مداره پروتکشن رو از مدار آمپلی جدا کنم و که مطمئن بشم مدار پروتکشن باعث ایجاد 15 ولت دی سی تو خروجی نباشه که بعد از تست دیدم بازم 15 ولت دی سی دارم تو خروجی
                      احتمال می دم یه قطعه ای خراب شده باشه...نمی دونم والا
                      https://www.4shared.com/photo/X9yMcz...AX14P__2_.html
                      سلام
                      رسیدن بخیر
                      اول یه توضیح کامل بده که مدار چه جوری عمل میکنه و اینکه چه کارایی خودت رو مدار انجام دادی

دیدگاه

سلام
                        رسیدن بخیر
                        اول یه توضیح کامل بده که مدار چه جوری عمل میکنه و اینکه چه کارایی خودت رو مدار انجام دادی
                        مهندس توی عکس زیر من تمام ترانزیستورایی که دورش خط کشیدم رو عوض کردم دوباره مثل قبل توی خروجی 15 ولت دی سی دارم. واقعا مسخرس.دیگه عقلم به جایی نمیرسه...نظره شما چیه؟

توی عکس زیر هم
                        اون المان هایی که دورش خط کشیدم رو از مدار جدا کردم . در واقع با این کار خواستم کل مداره پروتکشن رو از مدار آمپلی جدا کنم و که مطمئن بشم مدار پروتکشن باعث ایجاد 15 ولت دی سی تو خروجی نباشه که بعد از تست دیدم بازم تو خروجی 15 ولت دی سی دارم .

ولتاژ تغذیه هم با لامپ سری دوبل 45 ولت دی سی هست و بدون لامپ 49.5 ولت.
                        جدیدترین ویرایش توسط sazhad; ۲۳:۵۰ ۱۳۹۶/۰۱/۳۱.

دیدگاه

مهندس توی عکس زیر من تمام ترانزیستورایی که دورش خط کشیدم رو عوض کردم دوباره مثل قبل توی خروجی 15 ولت دی سی دارم. واقعا مسخرس.دیگه عقلم به جایی نمیرسه...نظره شما چیه؟

توی عکس زیر هم
                          اون المان هایی که دورش خط کشیدم رو از مدار جدا کردم . در واقع با این کار خواستم کل مداره پروتکشن رو از مدار آمپلی جدا کنم و که مطمئن بشم مدار پروتکشن باعث ایجاد 15 ولت دی سی تو خروجی نباشه که بعد از تست دیدم بازم تو خروجی 15 ولت دی سی دارم .

ولتاژ تغذیه هم با لامپ سری دوبل 45 ولت دی سی هست و بدون لامپ 49.5 ولت.
                          خب باید عیب رو محدود کنیم
                          این کارها رو انجام بده و نتیجه رو گزارش کن( کار اضافی انجام نده فقط همین چیزایی که ازت می خوام رو انجام بده)
                          1) لامپ سری با ورودی برق ترانس تو تمام مدت تست باید باشه تا رفتار لامپ رو ببینیم
                          2 ) تمامی قطعاتی که از پروتکشن جدا کردی رو بزار سر جاش ( همون قطعاتی که دورش خط کشیدی )
                          3) ترانزیستورهای خروجی یعنی c5200 و a1943 رو از مدار خارج کن
                          4) مدار رو بدون اینکه بهش ورودی بدی ورودی روشن کن
                          رفتار لامپ رو تشریح کن که ببینم چه حالتی داره ؟

یه چیز دیگه شما گفتی ترانست دوبل 35 ولت در حالت ac هست که بعد از دی سی شدن به 49.5 میرسه ولی تو صفحات قبلی دیدم که خازن های 4700-- 50 ولتی گزاشتی.
                          این کار اصلا درست نیست . همیشه یادت باشه ولتاژ خازنهای تغذیه باید حداقل 10 ولت بالاتر از ولتاژ ترانس در حالت دی سی باشه . مثلا برای ترانس شما ولتاژ خازنها باید 60 ولت به بالا باشه .
                          سعی کن حتما اول دو تا خازن ولتاژ بالا تا همون 60 ولت تهیه کنی. مثلا 4700-- 80 ولت (دو تا هم کافیه )

اون مقاومت های آجری تو خط تغذیه برای چیه ؟؟
                          و اینکه ولتاژ خازنهای توی مدار رو دقیقا همون مقادیر خواسته شدی گزاشتی دیگه ؟؟؟ چون توی عکس مشخص نیست

دیدگاه

1) لامپ سری با ورودی برق ترانس تو تمام مدت تست باید باشه تا رفتار لامپ رو ببینیم
                            تمام مدت لامپ سری با مدار بود...
                            2 ) تمامی قطعاتی که از پروتکشن جدا کردی رو بزار سر جاش ( همون قطعاتی که دورش خط کشیدی )
                            همه رو گذاشتم سره جاش...
                            3) ترانزیستورهای خروجی یعنی c5200 و a1943 رو از مدار خارج کن
                            از مدار جدا کردم...
                            4) مدار رو بدون اینکه بهش ورودی بدی ورودی روشن کن
                            روشن کردم...
                            رفتار لامپ رو تشریح کن که ببینم چه حالتی داره ؟
                            لامپ خیلی ضعیف واسه یه ثانیه روشن شد و بعد خاموش شد و مدار پروتکشن بعد از 4 ثانیه رله رو فعال کرد و خروجی رو قطع کرد چون وقتی مدار رو روشن کردم با مولتی متر ولتاژ خروجی رو اندازه گرفتم بعد از 4 ثانیه به 2.6 ولت که رسید پروتکشن رله رو فعال کرد و خروجی رو قطع کرد.
                            یه چیز دیگه شما گفتی ترانست دوبل 35 ولت در حالت ac هست که بعد از دی سی شدن به 49.5 میرسه ولی تو صفحات قبلی دیدم که خازن های 4700-- 50 ولتی گزاشتی.این کار اصلا درست نیست . همیشه یادت باشه ولتاژ خازنهای تغذیه باید حداقل 10 ولت بالاتر از ولتاژ ترانس در حالت دی سی باشه . مثلا برای ترانس شما ولتاژ خازنها باید 60 ولت به بالا باشه .سعی کن حتما اول دو تا خازن ولتاژ بالا تا همون 60 ولت تهیه کنی. مثلا 4700-- 80 ولت (دو تا هم کافیه )
                            ممنون بابت نکته ای که گفتی، والا خازن ها گرونو کم یابن واسه همین ریسک کردم ولی تو این تست به حرفتون عمل کردم و دوتا خازن 4700 میکرو 100 ولت گذاشتم..
                            اون مقاومت های آجری تو خط تغذیه برای چیه ؟؟
                            واسه تخلیه خازن ها...
                            و اینکه ولتاژ خازنهای توی مدار رو دقیقا همون مقادیر خواسته شدی گزاشتی دیگه ؟؟؟ چون توی عکس مشخص نیست
                            بله دقیقا هموناست.. اینم عکس از مدار...
                            جدیدترین ویرایش توسط sazhad; ۲۲:۲۸ ۱۳۹۶/۰۲/۰۱.

دیدگاه

https://www.4shared.com/photo/5xGG_O...8.htmlاینم یکی دیگهhttps://www.4shared.com/photo/9uLff6...8.htmlاینم یکی دیگهhttps://www.4shared.com/photo/BQNZLA...7.htmlاینم یکی دیگهhttps://www.4shared.com/photo/l80r09...9.htmlاینم یکی دیگهhttps://www.4shared.com/photo/sZJOBP...21_220820.html
                              جدیدترین ویرایش توسط sazhad; ۲۲:۳۵ ۱۳۹۶/۰۲/۰۱.

دیدگاه

تمام مدت لامپ سری با مدار بود...همه رو گذاشتم سره جاش...از مدار جدا کردم...روشن کردم...لامپ خیلی ضعیف واسه یه ثانیه روشن شد و بعد خاموش شد و مدار پروتکشن بعد از 4 ثانیه رله رو فعال کرد و خروجی رو قطع کرد چون وقتی مدار رو روشن کردم با مولتی متر ولتاژ خروجی رو اندازه گرفتم بعد از 4 ثانیه به 2.6 ولت که رسید پروتکشن رله رو فعال کرد و خروجی رو قطع کرد.ممنون بابت نکته ای که گفتی، والا خازن ها گرونو کم یابن واسه همین ریسک کردم ولی تو این تست به حرفتون عمل کردم و دوتا خازن 4700 میکرو 100 ولت گذاشتم..واسه تخلیه خازن ها...بله دقیقا هموناست.. اینم عکس از مدار...
                                سلام
                                آفرین خوب عمل کردی. سعی کن تصویر ها رو توی پیکو فایل آپلود کنی .
                                ترانزیستورهای خروجی رو کماکان وصل نکن. به عکس زیر دقت کن.

1) اون سر مقاومت 22 کیلو رو که مشخص کردم از روی برد ،بردار . ((در این حالت مدار پروتکشن بعد از تایم چند ثانیه ای رله رو وصل میکنه و دیگه رله فعاله و قطع نمی کنه حتی وقتی تو خروجی ولتاژ دی سی داشته باشی ))
                                2) مولتیمترت رو در حالت تست ولتاژ دی سی قرار بده و پروب قرمز رو به قسمتی که در عکس زیر مشخص کردم ( یعنی اون سیم جامپر )وصل کن .
                                3) پروب مشکی رو به قسمت PGND وصل کن.
                                4) حالا با پیچ گوشتی خیلی آروم پتانسیومتر رو به طرفی بچرخون که ولتاژ بیاد پایین.
                                حالاموارد رو گزارش کن.
                                یه سوال دیگه : جهت نوشته حک شده روی بدنه ترانزیستورهای mje340 و mje350 باید رو به مقاومت آجری های 5 وات باشد . درست نصب کردی دیگه ؟؟
                                جدیدترین ویرایش توسط mohammad1365; ۲۰:۰۲ ۱۳۹۶/۰۲/۰۲.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X