اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با این subwoofer

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با این subwoofer

سلام
    کسی تاحالا این نقشه رو بسته

اخه من بستم جوابنگرفتم البته من فقط تا قبل از تقویت پوش پول بستم ودادم به یه امپلی فایر و هیچ صدای در خروجی نداشتم حتی خور خور یا تق تق یا نویز

راستی از داخل کتاب محمود بخت اور برداشتم
    انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
    [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
    http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

پاسخ : مشکل با این subwoofer

یعنی خروجی آی سی رو مستقیم به آمپلی دادید؟؟
    اصلاً خود آمپلی سالمه؟؟
    فون داره یا نه؟
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

خیلی پیش می اید که پس از دقتی که در ساخت یک پروژه به کار می بریم ولی با مداری روبرو می شویم که کار نمی کند. :angry:
      و اکنون موقع فقط عیب یلابی است! به روش های عیب یابی توجه کنید:
      روش ولتاژ گیری dc که می تواند ایراد را در مدار صوتی را کشف کند .برای مثال ولتاژ dc در خروجی مدار و در نقطه اتصال به بلند گو باید صفر باشد. اگر این ولتاژ تغییر کرده باشد منطقه خروجی تاپایه 3 ای سی 1 را بر سی کنید.و همچنین ولتاژ تغذیه که بعید است توجه نکرده باشید.
      روش تزریق سیگنال:
      که می توان به دستگاه روشن و در پایه 3 ایسی 1سیگنال صوتی 1 کیلو هرتز را اعمال کنید نتیجه در بلند گو باید ظاهر شود و اگر صدایی نیامد باز به بخش خروجی و ترانزیستور ها توجه کنید.
      طراح این نقشه با اطلاع از اهمییت وجود همزمان دو ولتاژ قرینه تغذیه ترجیح داده است که بلند گوی ارزشمند شما به خروجی وصل شود کار صحیح رله را بر رسی کنید.
      عیب یابی خاموش را نیز می توانید اجرا کنید این روش با بازدید چشمی اتصالات در زمان خاموشی دستگاه صورت می گیرد.
      در op amp ها شرایط dc غلط پایه ها مدار شما را وادار به سکوت می کند.به رفتار op amp ها در مقابل اعمال ولتاژ به پایه های ورودیشان توجه کنید و عملا به روش اول عیب یابی بر گردید. :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
        یعنی خروجی آی سی رو مستقیم به آمپلی دادید؟؟
        اصلاً خود آمپلی سالمه؟؟
        فون داره یا نه؟
        نه دادم به خازن 1u و بعد به ورودی امپلی فایر ومرحله بعد بدون خازن امتحان کردم
        امپلی فایر سالمه بلندگو های کامپیوترم رو زدم
        و فون یعنی چی
        انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
        [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
        http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

اقا حق با شماست فون در هیچ دیکشنری فنی پیدا نمی شود .فکر کنم این اصطلاحی است که تعمیرکاران رادیو در قدیم درست کردند . در ان موقع فون به ورودی یک دستگاه تقویت کننده که مربوط به ورودی گراما فون بود اطلاق می شد. با توجه به وجود سیگنا لهای ضعیف خروجی یک پیکاپ گرام می تونید حدس بزنید که این ورودی بسیار گین بالایی داشته که اگر نوک یک ابزار فلزی با ان تماس پیدا می کرد صدایی بلند مثل وززززززززززز از بلند گو پخش می شود .و این علامت سالمی مدار بدون تجهیزات استفاده از تجهیزات صوتی است.از ان موقع تا کنون برای اطلاع از سالم بودن یک تقویت کننده می پرسند فون دارد یا نه؟ :bye

دیدگاه

درسته . دقیقاً همینه که آقا حامد گفتند . البته انگشت خیس هم جواب میده
            اگه در اتصال خازن به اسپیکر و صحیح وصل کردن وردی به مدار شک ندارید من هم پیشنهاد آقا حامد رو دارم . یعنی عیب یابی. من این مدار رو نساختم ولی به لحاظ ظاهری ایرادی نداره و باید کار کنه. حتماً لحیم کاریت رو چک کن پایه های آی سی به هم نچسبیده باشه و همینطور pcb رو . ببین اصلاً درست طراحی کردی . خصوصاً مقاومتهای گین رو.
            ما بی سوادا به همون به قول شما خور خور و تق تق و نویز اصطلاحاً میگیم فون. این که از کدوم قوطی عطاری هم در اومده رو هم که آقا حامد توضیح دادند.
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X