اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف نویز بلوتوث آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حذف نویز بلوتوث آمپلی فایر

دوست عزیز مشکل شما بداختی قابل حله.از یک رگولاتور dc to dc ایزوله برای تغذیه ماژولبلوتوث استفاده کنین با قیمت حدود ۳۰ هزار تومن ۱۲ به ۵ ولت میشه پیدا کرد.این مشکل اسمشground loop هست.که بحث مفصلی داره اگه خواستین بیشتر توضیح میدم ولی من تمام راهها رو رفتم شاید بعضی از مدارها کمتر کنه نویز رو ولی با ایزوله کردن تغذیه بلوتوث مشکل کامل حل میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Smead نمایش پست ها
      سلام. من یک ماژول آمپلی فایر 100*2 گرفتم و وصل کردم به ماشین بجای پخش و با کابل AUX وصل کردم به ماژول گیرنده بلوتوث http://www.electronic724.com/product...h-usb-TFهمه چی درست کار میکنه ولی وقتی ورودی صوت از بلوتوث میشه نویز خیلی بدی داره مثل صدای بیب. درصورتی که همین ماژول رو به یه سیستم صوتی خانگی وصل میکنم هیچ نویزی نداره.درمورد اتصال هاش بگم که دستگاه پخش پژو 405 رو درآوردم و دو تا سیم منفی و مثبت دستگاه های الکتریکی رو جدا کردم و به ورودی آمپلی فایر و یک رگولاتور 5 ولت برای اتصال به ماژول بلوتوث وصل کردم.با تشکر
      نویز به خاطر نمایشگر کوچیک روی برد ها هست که دقت کنی زمانی که روشن خاموش میشه نویز میده به خاطر مدار ضعیف هست که داره یک یا حتی دو خازن 470 میکروفاراد 16 ولت با ولتاژ 12 ولت موازی کنید تا نویز صدا گرفته شود

برد کلا پنجاه تومن قیمت داره انتظار زیادی نداشته باش وقتی که وصل میشه نویز میره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imanbhr64@gmail.com نمایش پست ها
        دوست عزیز مشکل شما بداختی قابل حله.از یک رگولاتور dc to dc ایزوله برای تغذیه ماژولبلوتوث استفاده کنین با قیمت حدود ۳۰ هزار تومن ۱۲ به ۵ ولت میشه پیدا کرد.این مشکل اسمشground loop هست.که بحث مفصلی داره اگه خواستین بیشتر توضیح میدم ولی من تمام راهها رو رفتم شاید بعضی از مدارها کمتر کنه نویز رو ولی با ایزوله کردن تغذیه بلوتوث مشکل کامل حل میشه
        سلام
        من هم با مشکلی مشابه روبرو شدم.
        یه برد بلوتوث رو به آمپلی فایرم متصل کردم و بعد از روشن کردن نویزی به صورت بیپ و تون های دیجیتال شنیده میشه.
        طبق توصیه شما و دوستان دیگه تغذیه ماژول بلوتوث رو از تغذیه آمپلی فایر ایزوله کردم و برای این کار از آی سی ایزولاتور DC به DC به شماره B0505S-2W استفاده کردم اما هیچ تاثیری نداشت و اون نویزهای دیجیتال هنوز وجود داره!
        بنابراین مشخصه میشه که این نویز در خروجی صوتی بلوتوث وجود داره!
        آیا میشه شماتیک فیلتری رو در اختیارمون بذارید که در ورودی آمپلی فایر قرار بگیره و این نویزها رو حذف کنه؟
        با سپاس
        جدیدترین ویرایش توسط BraveKnight; ۱۱:۰۹ ۱۳۹۹/۰۲/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط BraveKnight نمایش پست ها
          سلام
          من هم با مشکلی مشابه روبرو شدم.
          یه برد بلوتوث رو به آمپلی فایرم متصل کردم و بعد از روشن کردم نویزی به صورت بیپ و تون های دیجیتال شنیده میشه.
          طبق توصیه شما و دوستان دیگه تغذیه ماژول بلوتوث رو از تغذیه آمپلی فایر ایزوله کردم و برای این کار از آی سی ایزولاتور DC به DC به شماره B0505S-2W استفاده کردم اما هیچ تاثیری نداشت و اون نویزهای دیجیتال هنوز وجود داره!
          بنابراین مشخصه میشه که این نویز در خروجی صوتی بلوتوث وجود داره!
          آیا میشه شماتیک فیلتری رو در اختیارمون بذارید که در ورودی آمپلی فایر قرار بگیره و این نویزها رو حذف کنه؟
          با سپاس
          درود
          برای اینکه متوجه بشید مشکل از برد هست یا نه می تونید برای تغذیه برد بلوتوث از باتری استفاده کنید. می بینید که کاملا نویز از بین میره.
          خیلی موارد در ایجاد نویز دخیله. یکی از مهمترین نکات اینکه شما تمام گراندهاتون از یه جا گرفته بشه و اونم سر منفی خازن تغذیه هست و اینکه باکس آمپلی فایرتون تا حد امکان فلزی باشه و حتما بدنه باکس به گراند وصل بشه.
          موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
            درود
            برای اینکه متوجه بشید مشکل از برد هست یا نه می تونید برای تغذیه برد بلوتوث از باتری استفاده کنید. می بینید که کاملا نویز از بین میره.
            خیلی موارد در ایجاد نویز دخیله. یکی از مهمترین نکات اینکه شما تمام گراندهاتون از یه جا گرفته بشه و اونم سر منفی خازن تغذیه هست و اینکه باکس آمپلی فایرتون تا حد امکان فلزی باشه و حتما بدنه باکس به گراند وصل بشه.
            موفق باشید
            سلام
            من از باتری برای تغذیه بلوتوث و آمپلی فایر استفاده میکنم و این مشکل وجود داره!
            ماژول رو به اسپیکر کامپیوتر هم وصل کردم که در این حالت از منابع تغذیه کاملا مجزا استفاده میکنن اما همچنان نویز هست!

و یه نکته جالب اینکه ابتدا که مدار و مونتاژ کردم و به باتری متصل کردم نویز بسیار زیاد بود (همون بیپ ها و تون های دیجیتال ممتد) طوری که اصلا قابل استفاده نبود بعد متوجه شدم باتری ها تقریبا خالی شدن. باتری ها رو فول شارژ کردم و بعد نویز بسیار کم تر شد!
            دوستمون hamiddj66@gmail.com هم یه نکته ای گفتن که منبع ایجاد نویز نمایشگر سون سگمنت ماژول هست. فکر میکنم درست میگن، من از همین بردهایی که به فلش خور معروف هستن استفاده میکنم که دو ردیف led روی نمایشگرش به صورت رقص نور خاموش رو روشن میشه و فکر کنم همین موضوع اون تون های دیجیتال رو تولید میکنه!

اما یه سوال دیگه ما حتی اگه از کانورتر DC به DC برای ایزوله کردن تغذیه استفاده کنیم هم در نهایت زمین خروجی ماژول رو که به همون زمین تغذیه وصله به آمپلی فایر وصل میکنیم و باز زمین ها یکی میشه! اگه اشتباه میگم دوستان راهنمایی بفرمایند لطفا.
            با سپاس
            جدیدترین ویرایش توسط BraveKnight; ۱۱:۱۱ ۱۳۹۹/۰۲/۰۹.

دیدگاه

سلام

اما یه سوال دیگه ما حتی اگه از کانورتر DC به DC برای ایزوله کردن تغذیه استفاده کنیم هم در نهایت زمین خروجی ماژول رو که به همون زمین تغذیه وصله به آمپلی فایر وصل میکنیم و باز زمین ها یکی میشه! اگه اشتباه میگم دوستان راهنمایی بفرمایند لطفا.
              با سپاس
              بله درسته زمین ها یکی میشن. بین مثبت و منفی تغذیه از یه خازن 470 میکرو استفاده کنید و ولتاژش رو هم بسته به ولتاژ باتری یا اداپتور خودتون در نظر بگیرد مثلا اگر ولتاژ 12 ولت به مدار میدید از خازن 25 ولتی استفاده کنید. همچنین توصیه می کنم یک خازن 100 نانو هم با این خازن موازی وصل کنید .
              من خودم برد فلش پلیر دارم و تو یه باکس کوچیک جاسازی کردم . تغذیه اش هم از یه اداپتور 12 ولت استفاده کردم. کاملا هم بدون نویز هست.

دیدگاه

بله درسته زمین ها یکی میشن. بین مثبت و منفی تغذیه از یه خازن 470 میکرو استفاده کنید و ولتاژش رو هم بسته به ولتاژ باتری یا اداپتور خودتون در نظر بگیرد مثلا اگر ولتاژ 12 ولت به مدار میدید از خازن 25 ولتی استفاده کنید. همچنین توصیه می کنم یک خازن 100 نانو هم با این خازن موازی وصل کنید .
                من خودم برد فلش پلیر دارم و تو یه باکس کوچیک جاسازی کردم . تغذیه اش هم از یه اداپتور 12 ولت استفاده کردم. کاملا هم بدون نویز هست.
                سلام
                اون برد فلش خور با ولتاژ 12 ولت کار میکنه؟ سر راهش هم یک 7808 بزارید بهتر هست .. چون رگولاتور خود برد فلش با ولتاژ 12 ولت خیلی داغ میشه و 2 یا 3 ماه بیشتر دوام نمیاره.... (اگر 7808 بزارید براتون عمری کار میکنه و خیالتون راحته.)
                الان من ضبط درست کردم یک آی سی 7377 داره که ترانسش 12 ولت 3 آمپر هست جدا هست و برد فلش خور هم ترانسش یه ترانس 9 ولت 1 آمپر گذاشتم که بعداز پل دیود 9 ولت میده و 1 دیود 1N4007 هم سر راه مثبت گذاشتم و خازن هم یک عدد 4700 نانوفاراد هست که کاملا صاف و بدون نویز هست.
                البته خودتون میدونید و من صرفا یک پیشنهاد بهتون دادم.
                موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamiddj66@gmail.com نمایش پست ها
                  نویز به خاطر نمایشگر کوچیک روی برد ها هست که دقت کنی زمانی که روشن خاموش میشه نویز میده به خاطر مدار ضعیف هست که داره یک یا حتی دو خازن 470 میکروفاراد 16 ولت با ولتاژ 12 ولت موازی کنید تا نویز صدا گرفته شود

برد کلا پنجاه تومن قیمت داره انتظار زیادی نداشته باش وقتی که وصل میشه نویز میره
                  سلام دوست عزیز
                  مشکل دقیقا همینه که میفرمایید!
                  من امروز بررسی کردم. سرعت و صدای بیپ ها و تون های تولید شده که خودشو به صورت نویز نشون میده دقیقا با تغییر اعدادی که روی نمایشگر نمایش داده میشه تغییر میکنه! این نشون میده که متاسفانه این بردهای بلوتوث فلش خور طراحی بسیار ضعیفی دارند.

دوست من این مواردی که فرمودید رو انجام دادم اما متاسفانه هیچ تاثیری نداشت!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
                    سلام
                    اون برد فلش خور با ولتاژ 12 ولت کار میکنه؟ سر راهش هم یک 7808 بزارید بهتر هست .. چون رگولاتور خود برد فلش با ولتاژ 12 ولت خیلی داغ میشه و 2 یا 3 ماه بیشتر دوام نمیاره.... (اگر 7808 بزارید براتون عمری کار میکنه و خیالتون راحته.)
                    الان من ضبط درست کردم یک آی سی 7377 داره که ترانسش 12 ولت 3 آمپر هست جدا هست و برد فلش خور هم ترانسش یه ترانس 9 ولت 1 آمپر گذاشتم که بعداز پل دیود 9 ولت میده و 1 دیود 1N4007 هم سر راه مثبت گذاشتم و خازن هم یک عدد 4700 نانوفاراد هست که کاملا صاف و بدون نویز هست.
                    البته خودتون میدونید و من صرفا یک پیشنهاد بهتون دادم.
                    موفق باشید.
                    سلام دوست عزیز
                    کاملا درست می فرمایید . دقیقا 12 ,ولت رو دادم به یه رگولاتور 7808 و سپس به برد وصل کردم.
                    سپاس

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                      مشکل دقیقا همینه که میفرمایید!
                      من امروز بررسی کردم. سرعت و صدای بیپ ها و تون های تولید شده که خودشو به صورت نویز نشون میده دقیقا با تغییر اعدادی که روی نمایشگر نمایش داده میشه تغییر میکنه! این نشون میده که متاسفانه این بردهای بلوتوث فلش خور طراحی بسیار ضعیفی دارند.

دوست من این مواردی که فرمودید رو انجام دادم اما متاسفانه هیچ تاثیری نداشت!
                      سلام
                      خازن 100 نانوفاراد عدسی با وردی برق برد موازی کنید 100 درصد درست میشه . منم اینکار رو 2 سال پیش کردم...
                      هرچیزی تغیر میکرد یه صدایی از خودش درمیاورد .
                      خازن باید حتما عدسی باشد....
                      موفق باشید.

دیدگاه

همونطور که اساتید گفتن این نویز روی تغذیه ایجاد میشه
                        من برای حل این مشکل : تغذیه امپلی فایر هامو خودم میسازم یه خروجی ولتاژ دوبل داره و یه تک 12 اون تکه رو میدمش به ماژول ام پی تیری پلیر مشکل حل میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid khakyar نمایش پست ها
                          همونطور که اساتید گفتن این نویز روی تغذیه ایجاد میشه
                          من برای حل این مشکل : تغذیه امپلی فایر هامو خودم میسازم یه خروجی ولتاژ دوبل داره و یه تک 12 اون تکه رو میدمش به ماژول ام پی تیری پلیر مشکل حل میشه
                          اتصال منفی خروجی ماژول به منفی ورودی امپلی فایر مجددا نویز رو منتقل نمیکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
                            سلام
                            خازن 100 نانوفاراد عدسی با وردی برق برد موازی کنید 100 درصد درست میشه . منم اینکار رو 2 سال پیش کردم...
                            هرچیزی تغیر میکرد یه صدایی از خودش درمیاورد .
                            خازن باید حتما عدسی باشد....
                            موفق باشید.
                            خازن 100 نانو عدسی هم مشکل رو برطرف نکرد ...

دیدگاه

خازن 100 نانو عدسی هم مشکل رو برطرف نکرد ...
                              سلام ،
                              یه سیم ضخیم از gnd ماژول پلیر به gnd آمپلیفایر لحیم کنید ، سیم مسی با طول کوتاه و به شماره 1.5 باشه ،
                              نتیجه رو گزارش کنید
                              به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                              الکترونیک قدرت
                              الکترونیک آنالوگ
                              طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                              ---------------------BMCELEC@-------------------
                              ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                              ---------------www.bmc-elec.com--------------
                              ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

کارساز نیست!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X